Ρε παιδιά για να μην τρελαθώ!!!Ε κει που κατάφερα να τιν ξεπλύνω βλέπω παρόμοιο πρόβλημα με τον φίλο αλλά με την μορφή μιας κάθετης αχνής γραμμής που δείχνει το ξάσπρισμα της σε απόλυτο μαύρο.Σε κανονική θέαση φαίνεται και σε πράσινο κάπως ειδικά σε ποδόσφαιρο...Ορατή για μένα που ξέρω που να κοιτάξω!Είναι κάτι που στρώνει η θα επιδεινώνετε με τις ώρες?Θα πάθω κανένα εγκεφαλικό πάνω που καμάρωνα ότι ξέπλυνα τον αντ1 μάλλον τώρα με βρήκαν χειρότερα.Παρακαλώ κάποιον ας μου δώσει μια συμβουλή,γιατί αυτό το πράγμα απο επαρχία δεν είναι δυνατόν να πάει στο σέρβις τους!!Σήμερα στις 13:00 είχα τηλεφώνημα απο service. Μετά την παρέμβαση είχαμε πολύ μικρή πρόοδο στο χρωματισμό στο λευκό!!! Στο μαύρο ξεκινήσαμε πάλι να μην βλέπουμε πρόβλημα!!! Ο τεχνικός λίγο μου τα μάσαγε λες και ήθελε να με ξεφορτωθεί. Τεχνικός:"στις πόσες ώρες σας παρουσίασε το πρόβλημα?" Εγώ:"περίπου στις 1200 άρχισε να αχνοφαίνεται το σύνεφο στο μαύρο" Τ:"αποκλείεται , μάλλον τότε το προσέξατε και πού ξέρετε πόσες ώρες ήταν?" Ε:"μα από το service menu είδα το ρολόϊ για αυτο ακριβώς το λόγο" Τ:"και ποιος σας είπε οτι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο service menu αυτό απαγορεύεται είναι μόνο για το service" E:" τι λέτε κύριε ο κοσμος τόχει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι! πως θα σημειώσω χρονολογικά την καλή λειτουργία της συσκευής μου?" ¨Τ:"μα τι λέτε κυριε που ήρθατε με ένα δίσκο USB με υλικό αμφίβολης ποιότητας ούτε καν HD ..." Ε:"μα κύριε βάλατε και το ERTHD και το είδατε και μόνος και το παραδεχτήκατε..."
...
Με τα πολλά αγαπητοί μου μου είπε οτι θα μιλήσει και με τους προησταμένους και θα με ενημερώσει. Λέχθηκαν και άλλα τραγελαφικά αλλα δεν είναι επι του παρόντος ίσως κάποια άλλη στιγμή.
Πρίν στείλω την TV έβγαλα κάποιες φωτό όχι και τόσο επαγγελματικές αλλα ψιλοφαίνεται το πρόβλημα αν κλείσετε τα φώτα (ISO 80 1/25 κλπ κλπ απο φωτογραφία δεν έχω ιδέα)...
[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG]![]()
Επιδη δεν το κατέχω,είναι ακριβώς όπως αυτή η φώτο του φίλου απλά σε αχνή πολύ στενή κάθετη γραμμή που ξαναλέω πως φαίνεται σε ελάχιστες στιγμές,όμως υπάρχει εάν το ψάξεις σε είσοδο χωρίς σήμα.Ξέρω σας έχω ζαλίσει με την γκαντεμιά μου,χίλια συγνώμη!!Άντε να πω και κάτι καλό-δοκιμάστε την ρύθμιση εικόνας ΦΩΤΟ βγάλτε ένα φιλμ εφεκτ που έχει και αλλάξτε την γάμα σε 2.4.πάνω στην στεναχώρια μου βρήκα όαση,είδα τους πειρατές με αυτήν την ρύθμιση και ένιωσα σαν να μου έκαναν δώρο καλιμπραρισμα!!!Εάν το δοκιμάσει κάποιος ας πει εντυπώσεις.Μπορείς να αναρτήσεις μια φωτογραφία;
δεν είναι κάτι τόσο καραμπινάτο είναι αμυδρό σαν αυτό των lcd που είναι ποιο διάφανο το μαύρο του πάνελ σε κάτι λευκό που υπάρχει πίσω του,Μόνο σε απόλυτο σκοτάδι στον χώρο και σε κενή είσοδο σήματος διακρίνετε,μήπως είναι καμία ανομοιομορφία του πάνελ?σαν να είναι ένα τετράγωνο που στις 2 κάθετες πλευρές του στην οθόνη υπάρχει αυτή η διαφάνειαΚάθετη γραμμή σημαίνει βλάβη ή στο πάνελ, ή στην σύνδεση, ή στους οδηγούς του πάνελ.
Αλλά μιλάμε για γραμμή "χάρακα".
Ρε παιδιά για να μην τρελαθώ!!!Ε κει που κατάφερα να τιν ξεπλύνω βλέπω παρόμοιο πρόβλημα με τον φίλο αλλά με την μορφή μιας κάθετης αχνής γραμμής που δείχνει το ξάσπρισμα της σε απόλυτο μαύρο.Σε κανονική θέαση φαίνεται και σε πράσινο κάπως ειδικά σε ποδόσφαιρο...Ορατή για μένα που ξέρω που να κοιτάξω!Είναι κάτι που στρώνει η θα επιδεινώνετε με τις ώρες?Θα πάθω κανένα εγκεφαλικό πάνω που καμάρωνα ότι ξέπλυνα τον αντ1 μάλλον τώρα με βρήκαν χειρότερα.Παρακαλώ κάποιον ας μου δώσει μια συμβουλή,γιατί αυτό το πράγμα απο επαρχία δεν είναι δυνατόν να πάει στο σέρβις τους!!
δεν είναι κάτι τόσο καραμπινάτο είναι αμυδρό σαν αυτό των lcd που είναι ποιο διάφανο το μαύρο του πάνελ σε κάτι λευκό που υπάρχει πίσω του,Μόνο σε απόλυτο σκοτάδι στον χώρο και σε κενή είσοδο σήματος διακρίνετε,μήπως είναι καμία ανομοιομορφία του πάνελ?σαν να είναι ένα τετράγωνο που στις 2 κάθετες πλευρές του στην οθόνη υπάρχει αυτή η διαφάνεια
Ειλικρινά πιστεύω οι σε σχέση με αυτά εγώ ψαχνω ψιλους στα άχυρα!!!ότι δεν φαίνεται σε κανονική θέαση μάλλον παύει να είναι πρόβλημα. Πλέον την απολαμβάνω σε φώτο μοντ που φυσάει και απλά το βράδυ ταιμερ για μια ώρα λευκή μπάρα και τέλος.Όσο για τις πρασινίλες ευτυχώς δεν έχω καμία ανομοιομορφία στο χρώμα σε λεύκες κάρτες.Ειδικά σε φωτο μοντ το άσπρο είναι ΆΣΠΡΟ!!!H πρασινη αποχρωση ειναι προβλημα του panel ψαξε το ορο vt30 green fault και θα βρεις πολλες αναφορες.
Αν χρειαστει να την στειλεις στο σερβις θα ερθουν να την παραλαβουν αυτοι με γενικη ταχυδρομικη η κατι παρομοιο εσυ πρεπει μονο να την πακεταρεις αν και το πακεταρισμα ειναι μανικι αλλα δυστηχως ετσι γινετε.
Οταν εννοεις κενη εισοδο εννοεις πχ οταν βαζεις απο HDMI1 -> HDMI2?
Αν ναι ειναι το ιδιο προβλημα που εχω εγω και ο garlic ενδεχομενος σε πρωιμο σταδιο η με μικροτερη ενταση.
Δες την δικια μου photo απο εδω
![]()
Eω θα την στειλω μεσα στην εβδομαδα.
Κάτοχος της 50vt30 από 23-12-2011.Με εξαίρεση το τηλεοπτικό από nova στα περισσότερα κανάλια η τηλεόραση είναι καταπληκτική.Πρώην κάτοχος philips 32pfl9631d.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.