Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το amazon.co.uk έριξε σήμερα (29.2.2012) την τιμή των Panasonic TY-EW3D3LE 3D Glasses - Large στις 59,99 λίρες, από 74 λίρες, που είχαν πριν λίγες μέρες .
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποστολή στην Ελλάδα γίνεται χωρίς μεταφορικά, επιλέγοντας Super Saver Delivery στο checkout, για αντικείμενα πάνω από 25 λίρες.

Νομίζω ότι είναι μια καλή προσφορά (επισημαίνω ότι είναι τα large) για όσους ενδιαφέρονται, αν και δεν συγκρίνεται με την προσφορά που είχε το Public, πριν από μερικούς μήνες (είχα αγοράσει τα 2 ζευγάρια για 88,99 ευρώ).

Δεν καταλαβαινω την διαφορα...
Αυτα τα γυαλια δεν υπάρχουν ετσι και αλλιως μεσα στην συσκευασία της τηλεόρασης;
Γιατι ονομάζονται large;
Προσωπικα με ενδιαφέρουν τα μεγαλυτερα γυαλιά γιατι το υψος των φακών είναι ιδιαίτερα λεπτο αλλα μεχρι τωρα δεν εχω βρει κατι .

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το amazon.co.uk έριξε σήμερα (29.2.2012) την τιμή των Panasonic TY-EW3D3LE 3D Glasses - Large στις 59,99 λίρες, από 74 λίρες, που είχαν πριν λίγες μέρες .
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποστολή στην Ελλάδα γίνεται χωρίς μεταφορικά, επιλέγοντας Super Saver Delivery στο checkout, για αντικείμενα πάνω από 25 λίρες.

Νομίζω ότι είναι μια καλή προσφορά (επισημαίνω ότι είναι τα large) για όσους ενδιαφέρονται, αν και δεν συγκρίνεται με την προσφορά που είχε το Public, πριν από μερικούς μήνες (είχα αγοράσει τα 2 ζευγάρια για 88,99 ευρώ).

Μίλησα με υπάλληλο από Public και μου είπε ότι θα ξαναφέρουν την ίδια εκπληκτική προσφορά των γυαλιών 3D αλλά από Απρίλιο. Αξίζει να περιμένουμε. Κρίμα που δεν αγόρασα η προσφορά "έπαιζε" για κανα 2μηνο :(

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αυτα τα γυαλια δεν υπάρχουν ετσι και αλλιως μεσα στην συσκευασία της τηλεόρασης;
Γιατι ονομάζονται large;
Προσωπικα με ενδιαφέρουν τα μεγαλυτερα γυαλιά γιατι το υψος των φακών είναι ιδιαίτερα λεπτο αλλα μεχρι τωρα δεν εχω βρει κατι .

Απ όσο ξέρω τα 3D γυαλιά της Pany πωλούνται σε 3 μεγέθη, small, medium και large.

Γιατι ονομάζονται large;

Πράγματι, κατασκευάζονται σε 3 μεγέθη και το διακριτικό τους είναι το προτελευταίο γράμμα (TY-EW3DLE στην προκειμένη περίπτωση)

Δυστυχώς πριν από κανα 2ωρο την παρέλαβα από τη μεταφορική. Κράτησα τον οδηγό μέχρι να την έλένξω για χτυπήματα κατά τη μεταφορά και πήγα πόντο πόντο με ένα πανάκι πριν ακόμα τη βάλω στο ρεύμα. Στην κάτω δεξιά μεριά υπήρχε ένα χτύπημα εσωτερικό το οποίο φανέρωσe και 2 καμμένα pixels μόλις μπήκε στο ρεύμα. Όλα αυτά μετά από αναμονή και πηγενε έλα στο service από τις 21 Ιανουαρίου που την αμπαλάρισα στο κουτί της και την έστειλα στο service. Πρίν από κανα 20λεπτο μίλησα με το διευθυντή του service και μου είπε πως θα κοιτάξει να στείλει κάποιον άνθρωπο να τη δεί από κοντά. Φαίνεται οτι ο γολγοθάς συνεχίζεται παρά την αντικατάσταση του panel!

Μπορεί κάποιος να μου πει ποιο είναι η προεπιλογή στο:

Ρυθμίσεις(Setup)->Επικοινωνία Συσκευών(Link Setting)->Έξυπνο Αυτομ. Standby (Intelligent Auto Standby);

Το amazon.co.uk ξαναχτυπάει σήμερα με πτώση της τιμής των Panasonic TY-EW3D3ME 3D Glasses - Medium στις 52,99 λίρες.

Θυμίζω ότι οι VT30 συνοδεύονται από medium.

Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερα γυαλιά ενόψει της προβολής του αγώνα ΠΑΟ-ΟΣΦΠ σε 3d από τη Νόβα στις 18/3, ας το σκεφτούν γιατί ίσα-ίσα προλαβαίνουν.

Την παρελαβα τελικα σημερα.
Απ οτι φαινεται πηγε μια βολτα για 10 μερες και ηρθε οπως την εδωσα ετσι την πηρα με το ιδιο προβλημα.

Την παρελαβα τελικα σημερα.
Απ οτι φαινεται πηγε μια βολτα για 10 μερες και ηρθε οπως την εδωσα ετσι την πηρα με το ιδιο προβλημα.

Τωρα μόλις ήρθαν και την ξανά πήραν για το service! Πάρε τους ένα τηλ. να περάσουν και από σένα που είναι στο δρόμο τους! Εγώ πάντως στη θέση τους θα προτιμούσα να δουλεύω σε ΚΤΕΛ παρά να έχω αντιπροσωπεία! Τέλος πάντων ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να είναι η τελευταία.

Last edited:
Μιλησα τωρα με τον τεχνικο και μου ειπε θα ερθει την Δευτερα απο το σπιτι μου να βγαλει photos κτλ και να παμε για αλλαγη πανελ.

Μιλησα τωρα με τον τεχνικο και μου ειπε θα ερθει την Δευτερα απο το σπιτι μου να βγαλει photos κτλ και να παμε για αλλαγη πανελ.

Καλα ειναι φοβερο αυτο που κανουν τους εχω στειλει email εδω και 3 εβδομαδες με φωτογραφιες και δεν εχουν απαντησει. Τεσπα δλδ για να καταλαβω τι την εκαναν 10 μερες την τηλεοραση εκει ? Παντα τοσο χαλια ηταν το service της panasonic ?

Καλησπέρα σε όλους ... κατόχους και μη. Μετά από 500 ώρες λειτουργίας, κυρίως ψηφιακά κανάλια και ταινίες μέσω υπολογιστή (απευθείας hdmi, με dlna, και USB) είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Στα αναλογικά κανάλια είναι επιεικός χάλια. 3D ακόμα δεν έχω δεί .... περιμένω το ντέρμπυ την επόμενη εβδομάδα. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα πως και πως να δώ μπάλα στην VT30 αλλά ολο κάτι στράβωνε και δεν τα κατάφερνα. Χτες που έκατσα να δω το ΑΠΟΕΛ και αντίθετα με το ματσάκι που ήταν καλό ή TV με απογοήτευσε. Στα μακρινά πλάνα ( και μόνο στα μακρινά) στη δεξιά μεριά της οθόνης ( περίπου στα 15-20 cm απο το ακριανό πλαίσιο) παρατηρούσα μια διάφανη λεπτή κάθετη γραμμή απο πάνω μέχρι κάτω. Στα κοντινά ήταν όλα τέλεια. Η γραμμή αυτή είναι περίπου 1 cm σε πάχος και θα μπορούσα να την περιγράψω σαν το θόλωμα που χρησιμοποιούν τα κανάλια οταν θέλουν να κρύψουν κάτι. Στην ουσία σαν θολό φίλτρο. Ξέρει κανείς τι θα μπορούσε να είναι; άλλαζα κανάλια για να δώ αν συνεχίζει να το κάνει αλλά τίποτα ..... φαίνεται μόνο στο πράσινο του αγωνιστικού χώρου. Θα πρέπει να ανησυχώ; Μήπως παίζει κάποια ρύθμιση; Συγνώμη για το μεγάλο post, ελπίζω να μην σας κούρασα.

Κατα 99% ειναι αυτο που λεμε dirty screen effect. (dse) και ειναι προβλημα του Panel...Λογικα θα σου φαινεται σαν να υπαρχει "βρωμια" στο εν λογω σημειο της εικονας.

Το βλεπεις μονο σε ανοιχτοχρωμα backgrounds.....προσπαθησε να βαλεις μια τελειος πρασινη/κιτρινη/γκρι εικονα στην τν και λογικα θα το δεις. Με την κινηση γινεται πιο αισθητη η παρουσια του.

Το ειχε και η δικια μου (samsung βεβαια) και μου την αλλαξαν με καινουργια ( την ειχα 2-3 μερες).

Η νεα δεν εχει κανενα προβλημα προς το παρων.

Επειδή το έχω ρωτήσει ξανά, το DSE αφορά LCD. Είναι κάποιος σίγουρος ότι το βλέπει και στις πλάσμα; Γιατί μου φαίνεται περίεργο να υπάρχει και σε πλάσμα...