Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Συμφωνώ απόλυτα,
Για εμένα,ο ορισμός που δίνω στο ''απροβλημάτιστη θέαση'',είναι η εικόνα χωρίς προβλήματα που μπορείς να παρατηρήσεις κατά την διάρκεια τυπικής θέασης.(Δεν μιλάμε για patterns δηλαδή κλπ).
Φυσικά και εφόσον έχει η τηλεόραση τους πρόβλημα,που μάλιστα τους τραβά την προσοχή κατά την θέαση κάποιου υλικού,πρέπει να το καταγγείλουν όπως και πολύ σωστά έκαναν κατ εμέ.Σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι κάτοχοι που δεν το έχουν παρατηρήσει ή δεν είναι τόσο απαιτητικοί ή ή .... δεν υπάρχει στην τηλεόραση τους.Θεωρώ ιδιαίτερα παρακινδυνευμένο το να βγάλουμε ''σκάρτη'' ολόκληρη την σειρά.

Συμφωνώ επίσης, Ανδρέα, και να προσθέσω και κάτι...

Μπορεί, όντως, η σειρά να είναι σκάρτη. Μπορεί μια παρτίδα να είναι σκάρτη. Μπορεί μερικές συσκευές να είναι σκάρτες. Υπάρχουν άνθρωποι που το βλέπουν και άλλοι που δεν το βλέπουν. Όλα τα σενάρια παίζουν. Από 'κει και πέρα, ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

Άλλος κυνηγάει την Πανασόνικ για απάτη.
Άλλος πάει σε άλλη τηλεόραση.
Άλλος λέει ''σιγά τ' αυγά'' και πάμε παρακάτω.
Άλλος λέει ''τι μου λετε βρε παιδιά? Εγώ δεν βλέπω τίποτα...''

κ.ο.κ.

Αυτές και άλλες πολλές είναι η αντιμετώπιση των αγοραστών σε συγκεκριμένα θέματα των τηλεοράσεων/προβολέων κ.λ.π. Δεν βαραίνει περισσότερο η άποψη του ενός σε σχέση με του άλλου, διότι όσο και να προσπαθήσω να σε πείσω για κάτι, αν εσύ δεν το βλέπεις ή δεν το ευχαριστιέσαι στον χώρο σου, είναι απλά κουβέντες χωρίς ουσία.

Εγω εχω δωσει 2500 για την καλυτερη τηλεοραση της χρονιας και απαιτω να βλεπω ποδοσφαιρο σαν ανθρωπος χωρις γραμμη. Απαιτω λοιπον συνεχεις αλλαγες μεχρι να βρω την σωστη και αψογη 55vt50. Κι αρκετα περιμενα μια εβδομαδα. Αυριο θα παρω intertech και θα γινει χαμος...

Και αν δεν υπάρχει "σωστή και άψογη" VT50?

Έμενα το όλο πρόβλημα μου φαίνεται ότι οφείλεται στην διαδικασία κατασκευής του πάνελ , ισως μπορει ο JL να μας πει αν ψεκαζεται πάνω στο πανελ το MgO η με ποια μέθοδο "επικάθεται".

1-s2.0-S0040609009002570-gr1.jpg

Εγω εχω δωσει 2500 για την καλυτερη τηλεοραση της χρονιας και απαιτω να βλεπω ποδοσφαιρο σαν ανθρωπος χωρις γραμμη. Απαιτω λοιπον συνεχεις αλλαγες μεχρι να βρω την σωστη και αψογη 55vt50. Κι αρκετα περιμενα μια εβδομαδα. Αυριο θα παρω intertech και θα γινει χαμος...

polakis ξεκινάς από λάθος υπόθεση και ισως οδηγείσαι σε λάθος συμπέρασμα. δεν υπάρχει καλύτερη τηλεόραση της χρονιάς. ειναι μια τηλεόραση σαν όλες τις άλλες με τα πλεονεκτήματα της και τα μειονεκτήματα της. η γραμμή είναι ένα άλλο θέμα το οποίο σε ταλαιπωρεί 1 εβδομάδα. σου έχουν προταθεί από το φόρουμ εναλλακτικές. από εκεί και πέρα δικό σου το μαρούλι - εσύ αποφασίζεις.

γιάννη κάτι έχει πεί σε προηγούμενες σελίδες ο γιατρός. κάτι με ψεκασμό - inkjet printer - toner δεν θυμάμαι. όπως μετά από κάθε πόστ του πήγα στη wikipedia αλλά δεν βρήκα κάτι :flipout:

Εσύ δίκιο έχεις,αλλά όπως λέει και ο Γιάννης (3-Ypeion,έχουμε πολλούς!),που ξέρεις ότι δεν έχουν όλες οι 55VT50 πρόβλημα;Επιπλέον,οι εργαζόμενοι στην intertech και στην κάθε Intertech τι να σου κάνουν;Μπορούν να σου αλλάξουν όσες τηλεοράσεις θέλεις,αλλά μέχρι εκεί.
Δοκίμασε να ανοίξετε και ένα 50-άρι πάνελ για καλό και για κακό.Τέλος,τα 50-άρια και τα 55-άρια τα παράγουν από το ίδιο mainglass;

Polakis και οι τεχνικοι της ITech εργαζομενοι ειναι, δεν παραγουν τα πανελ και τουλαχιστον εμενα με εξυπηρετησαν και ηταν ευγενικοι, τωρα αν υπαρχει διαδικασια για να αποσταλει νεο πανελ η νεα τηλεοραση και πρεπει να παρουν 10 εγκρισεις απο κεντρικα κτλ καταλαβαινεις οτι δεν ειναι λαθος τους.

Θελω να καταληξω δηλαδη στο αν θελεις να εισαι σκληρος με καποιους τουλαχιστον μην εισαι με τους τεχνικους ιδιως εαν προσπαθουν να βοηθησουν.

Έμενα το όλο πρόβλημα μου φαίνεται ότι οφείλεται στην διαδικασία κατασκευής του πάνελ , ισως μπορει ο JL να μας πει αν ψεκαζεται πάνω στο πανελ το MgO η με ποια μέθοδο "επικάθεται".

Να σου πω κατι πιστευεις οτι ειναι τυχαιο που τα προβληματα τετοιου ειδους συνηθως εμφανιζονται απο την δεξια πλευρα?
Εγω αρχικα δεν ειχα θεμα μετα εκατσε ενα συννεφο στα δεξια, το ιδιο και σε ενα αλλο παιδι απο δω μεσα, σε ξενα forums το ιδιο, blobs,banding κτλ στην δεξια πλευρα, τωρα στις 50αρες παλι στα δεξια, ειναι απλα στατιστικο?

Για όποιον έχει χρόνο και γνώσεις, το πατέντο που περιγράφει την επικάλυψη του MgO στις οθόνες πλάσμα βρίσκεται εδώ:

http://www.google.gr/patents?id=xDnSAAAAEBAJ&zoom=4&dq=panasonic%20manufacturing%20patent%20MgO&pg=PA17#v=onepage&q=panasonic%20manufacturing%20patent%20MgO&f=false

γιάννη κάτι έχει πεί σε προηγούμενες σελίδες ο γιατρός. κάτι με ψεκασμό - inkjet printer - toner δεν θυμάμαι. όπως μετά από κάθε πόστ του πήγα στη wikipedia αλλά δεν βρήκα κάτι :flipout:

Κάπου έχασα την απάντηση αυτή Βασίλη.

Μάλλον 1-2 ώρες την ημέρα που περνάω στο avclub δεν είναι αρκετές.:flipout:

Γιατί να είναι το θέμα στην κατασκευή του πάνελ, και όχι στους ημιαγωγούς οδήγησης;

Παιδια μηπως προκειται μονο για τη συγκεκριμενη παρτιδα που εκανε εισαγωγη η ελληνικη αντιπροσωπεια; Μηπως polakis να περιμενες νεα παραλαβη; Κοιταξε πισω απο τη δικια σου manufacture date και ζητησε νεοτερης κατασκευης vt50.

Παιδες που βλεπω ημερομηνια κατασκευης του πανελ? Στο serial δεν λεει κατι...

ναι αλλα με τα μηπως δεν μπορει να σταθει μια εταιρεια που θελει να διεκδικει πρωταγωνιστικο ρολο στο χωρο της τεχνολογιας. ειπαμε η αγορα ειναι σκληρη και δεν συγχωρει λαθη. ο φιλος να περιμενει και να μην κανει βιαστικες ενεργειες

Μα καλα μου λετε οτι ολοκληρη panasonic εχει βγαλει σε ολον τον πλανητη τις vt50 με μια αχνη καθετη γραμμη? Πλακα κανουμε τωρα? Ειναι δυνατον να συμβαινει αυτο? Και να μην φτιαχνεται ή ετσι να ειναι η κατασκευη της? Ουτε μια στο εκατομμυριο δεν δινω πιθανοτητα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οι υπερβολές είναι boldαρισμένες. Ειδικά, η τελευταία είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.....για δείξε μου ένα ποστ που μιλάει για φυσιολογική συνθήκη τηλεόρασης να μην ανοίγει καν?

Προσπάθησε να διαβάσεις προσεκτικά τι έγραψα. Αυτό που γράφω είναι ότι αν ο αγοραστής κάνει συνεχείς υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, στο τέλος οι εταιρίες θα θεωρούν δεδομένα τα προβλήματα. Αν μάλιστα διαβάσεις και το τι γράφεται εδώ μέσα, δεν θα ξαφνιαστώ καθόλου αν χονδροϊδέστατα προβλήματα παρουσιάζονται στο μέλλον ως 'εντός ορίων' με την ανοχή των αγοραστών.

Πάμε παρακάτω:

Το ποιες είναι οι υπερβολές (για μένα), το έγραψα. Το τι θέλεις να διαβάζεις, ερμηνεύεις, ξεχειλώνεις κ.λ.π. είναι δικό σου θέμα. Μήπως απαγορεύεται να γράψω ότι θεωρώ υπερβολικές τις απόψεις σου περί κρυστάλλων σάμσουνγκ των 400 ευρώ και αξιοπιστία κινέζικων φορτιστών?

Καλά κάνουν τα μάτια σου και βλέπουν αυτά που βλέπουν, μια χαρά δουλεύουν και τα δικά μου για να λέω ότι είσαι υπερβολικός.

Επαναλαμβάνω, όταν μια τηλεόραση 400 ευρώ, δεν έχει ΑΝΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΕΣ σε βαθμό που να καθιστά αδύνατη την παρακολούθηση ποδοσφαίρου, τότε που είναι η υπερβολή. Επαναλαμβάνω και σε προσκαλώ/προκαλώ, έλα να δεις το πρόβλημα που έχω και πάμε σε κατάστημα ηλ. ειδών να δούμε αν είναι ή όχι καλύτερη η παρακολούθηση ποδοσφαίρου σε μια φθηνότερη TV. Θα επαναλάβω, δεν μιλάω για χρώματα, δεν μιλάω για μαύρα, μιλάω για αδυναμία θέασης.

Στο νήμα του Epson 9000 υπάρχουν άνθρωποι που άλλαξαν μέχρι και 3 φορές τον προβολέα τους. Προσπάθησαν να πετύχουν σωστό κομμάτι ή άλλοι εγκατέλειψαν την εταιρεία. Ο προβολέας κοστίζει 2000 ευρώ. Απλά, σε ενημερώνω ότι ακόμα και ακριβές συσκευές (και δεν μιλάω για τον Epson) έως πανάκριβες συσκευές αντιμετωπίζουν αστοχίες και λάθη είτε από δόλο, είτε από αμέλεια των εταιρειών. Το τι ΑΠΑΙΤΕΙ ο καθένας, λοιπόν, κρίνεται και αναλόγως. Π.χ.

Θέλω να πάρω LCD προβόλι, αλλά, ΑΠΑΙΤΩ να μην έχει ανομοιομορφία χρώματος.
Θέλω να πάρω DLP προβόλι, αλλά, ΑΠΑΙΤΩ να μην βλέπω rainbow.
Θέλω να πάρω plasma, αλλά, ΑΠΑΙΤΩ να μην βλέπω phosphor trails.
Θέλω να πάρω LCD, αλλά, ΑΠΑΙΤΩ να μην έχει clouding.
Θέλω CRT, αλλά, ΑΠΑΙΤΩ να βλέπω λευκό στα 200 nits.

Θα μπορούσα να αναφέρω 200 παραδείγματα για το τι απαιτεί ο καθένας.

Από πότε είναι υπερβολή να απαιτείς ως καταναλωτής/αγοραστής/κάτοχος; Ναι απαιτώ. Απαιτώ τη βελτίωση των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών. Απαιτώ δεν σημαίνει ότι θα πάρω. Αν απαιτήσω σήμερα μπορεί μελλοντικά και με τη δύναμη του αγοραστικού κοινού να επιτευχθεί μια καλή ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων. Με την ίδια λογική, θα έπρεπε και ο Ελληνικός λαός να μην απαιτεί σήμερα τίποτε. Και μπορεί να μην πάρει άμεσα αλλά έναν αγώνας μπορεί να δικαιωθεί σε μετέπειτα στάδιο. Απαιτώ σαν καταναλωτής. Έχω ζήσει χρόνια στο εξωτερικό και σε χώρες όπως ο Καναδάς, δεν υπάρχει περίπτωση να κρατήσεις/μείνεις με προβληματικό προϊόν. Εγώ γιατί να λέω 'ωχ αδελφέ' και να συμβιβάζομαι; Δηλαδή, γιατί να συμβιβαστώ με κάτι που έχει τόσα προβλήματα;

Η δική μου γνώμη είναι ότι η υπερβολή δεν βοηθάει στην επίλυση ούτε στην ανάδειξη του προβλήματος στον ορθό του βαθμό. (εκτός αν θεωρείς πραγματικά ότι η VT50 είναι μια τηλεόραση για πέταμα...)

Πάμε στις υπερβολές. Έγραψα πριν για το green blob και το θεώρησες υπερβολή. Αυτό σου φαίνεται υπερβολή;

http://www.avforums.com/forums/plas...n-tinge-fault-gathering-numbers-affected.html

Έγραψα, 'σχεδόν όλες'. Αν θεωρείς το 83% υπερβολή, θεωρώ κι εγώ υπερβολικό το να αντικρούεις εσύ στατιστικά δεδομένα που προέρχονται από κατόχους τηλεοράσεων με το πρόβλημα. Δηλαδή πρέπει να δημοσιευτούν αυτά τα νούμερα σε περιοδικά ή sites για να γίνουν επίσημα;

Επίσης, έχεις κάνει bold, ΚΟΜΜΑΤΙ από μια πρόταση που αποτελεί παραποίηση της υπόλοιπης πρότασης:

Αν το να πετύχεις σωστό panel είναι τζόγος και πρέπει να αλλάζεις TV 50" λες να είναι κομπιουτεράκια μέχρι να σου κάτσει η καλή θεωρείται φυσιολογικό, σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Μιλάω ξεκινώντας με το ΑΝ εσύ κάνεις bold κάτι θεωρώντας ότι αυτό που λέω είναι δεδομένο. Αν λοιπόν, και αναφερόμενος σε υπαρκτό παράδειγμα του χρήστη polakis, πρέπει να φτάνουμε να αλλάζουμε ένα σωρό panels μέχρι να πετύχουμε το σωστό, τότε συγνώμη, αλλά αυτό φτάνει στα όρια του μαζοχισμού. Δεν μιλάμε για κάτι μικρό και φθηνό, μιλάμε για πανάκριβες τηλεοράσεις αρκετών ιντσών οι οποίες πάνε κι έρχονται. Και δεν είναι τυχαίο, ότι σύμφωνα με μαρτυρία του polakis, έχουν θορυβηθεί και στην Intertech με αποτέλεσμα να το ψάχνουν με το εργοστάσιο παραγωγής.

Η VT50 είναι μια πολύ καλή τηλεόραση που όμως έχει θέμα με την αξιοπιστία. Εσύ, αν έπαιρνες μια VT50, την άλλαζες 3 φορές και συνέχιζε να έχει πρόβλημα, πες με DSE, πως θα χαρακτήριζες την TV και τι θα έκανες;

Με συγχωρείς, υπερβολή δεν υπάρχει πουθενά. Μέχρι σήμερα μιλάω με αποδείξεις που προέρχονται από στατιστικά χρηστών. Και όπου υπάρχει αμφιβολία, είμαι ανοιχτός να δείξω το πρόβλημα που έχω σε μέλη του φόρουμ, της συντονιστικής ομάδας, σε περιοδικά, στην intertech και σε όποιον άλλο έχει αμφιβολίες.

Last edited:
Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μα καλα μου λετε οτι ολοκληρη panasonic εχει βγαλει σε ολον τον πλανητη τις vt50 με μια αχνη καθετη γραμμη? Πλακα κανουμε τωρα? Ειναι δυνατον να συμβαινει αυτο? Και να μην φτιαχνεται ή ετσι να ειναι η κατασκευη της? Ουτε μια στο εκατομμυριο δεν δινω πιθανοτητα...

Θυμασαι (αν προλαβες - δεν ξερω ποσων ετων εισαι) το "bien pour l' orient"; Δηλ καλο (=ειδικη κατασκευη μαπας) για τα κορόιδα προς Ανατολη (=Ελλαδα)! Και πραγματι, ιδως στα αυτοκινητα, πολλες παραγγελιες ηταν "ειδικων" προδιαγραφων για εμας εδω - κατι που σταματησε μετα την ρομποτοποιηση των κατασκευων (δεν συνεφερε η κατασκευη ξεχωριστης γραμμης παραγωγης για εμας)! Αρα...γιατι οχι;

Λέμε τα ίδια και τα ίδια. Μίλησα για συγκεκριμένα πράγματα ως προς τις απαιτήσεις, πήγες και το γενίκευσες με τη φράση:

''Αυτό που γράφω είναι ότι αν ο αγοραστής κάνει συνεχείς υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, στο τέλος οι εταιρίες θα θεωρούν δεδομένα τα προβλήματα.''

Έβαλες και τον ελληνικό λαό μέσα...προφανώς, σου αρέσει να ξεχειλώνεις κατά το δοκούν, τις απόψεις του άλλου.

Ποιος μίλησε για υποχωρήσεις? Τρεις φορές ήδη έχω γράψει ''κυνηγήστε τους'', ''διεκδικήστε'' κ.λ.π., εάν και εφόσον σας χαλάει. Έγραψα πουθενά?

''Το βλέπεις? Ε, δεν πειράζει...λούσου το''??

Μάλλον είναι πολύ δύσκολο να συνεννοηθούμε πλέον σ' αυτή τη χώρα. Ωραία, εμένα με έπεισες....πήγαινε τώρα και πείσε όλους αυτούς (ήδη υπάρχουν ποστ που κάνουν αναφορές σε άτομα τα οποία δεν είδαν τίποτα), που είτε υπάρχει και δεν το βλέπουν, είτε δεν υπάρχει και δεν το βλέπουν, ότι είναι στραβοί.

Το ότι με έπεισες, δεν σημαίνει ότι δεν είσαι υπερβολικός. Άλλη μία υπερβολή:

''Επαναλαμβάνω, όταν μια τηλεόραση 400 ευρώ, δεν έχει ΑΝΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΕΣ σε βαθμό που να καθιστά αδύνατη την παρακολούθηση ποδοσφαίρου, τότε που είναι η υπερβολή. Επαναλαμβάνω και σε προσκαλώ/προκαλώ, έλα να δεις το πρόβλημα που έχω και πάμε σε κατάστημα ηλ. ειδών να δούμε αν είναι ή όχι καλύτερη η παρακολούθηση ποδοσφαίρου σε μια φθηνότερη TV.''

Ποιος είναι ο βαθμός που καθιστά αδύνατη τη θέαση? Μετριέται με πατερνάκια? Ορίζεται από κανέναν οργανισμό? Αν φέρω 10 ανθρώπους να δουν τη μπάλα, θα ξεκινήσουν και οι 10 να καταριούνται την Πανασόνικ?

Και για να είμαι άδικος:

ΝΑΙ, την καθιστά αδύνατη προς θέαση για ΣΕΝΑ και όσους αντιλαμβάνονται όμοια το πρόβλημα με ΣΕΝΑ.

Ουφ........

Παλικάρια το θέμα είναι ένα:Σε εμάς που το να αγοράσουμε μια ακριβή τηλεόραση(χ1,7 του μηνιαίου μισθού) είναι σαν να πάρουμε μια Μερτσέντες,ενώ δεν έχουμε την άνεση να συντηρήσουμε ένα SEAT,κοινός το να κάνουμε την υπέρβαση για την τρέλα μας και κόντρα πολλές φορές με όλο μας το σπίτι.Είναι τουλάχιστον τραγικό να μπαίνουμε σε διαδικασίες απανωτών αντικαταστάσεων πάνελ κτλ.Είναι σαν να έχεις μέσα την οικογένεια στην Μερτσέντες να σου παθαίνει βλάβη και να τους λες υπομονή συμβαίνουν αυτά!!!Εάν όμως η αμαξάρα σε αφήνει ποιο συχνά,μετά είναι λογικό κάποιοι να σου πουν δεν πάμε στο ΣΕΑΤ που δεν είχαμε απαιτήσεις αφού δεν ματώσαμε να το αγοράσουμε?Και εκεί τι πάει περίπατο?Η τρέλα μας για ποιότητα!!!
ΥΓ.Είμαι σε επικοινωνία με την εταιρία και μόλις δρομολογηθούν όλα για το πρόβλημα μου (VT 30),τότε θα γράψω αναλυτικά ότι ua συμβεί,μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο παράπονο,άλλωστε και το πάνελ ελαττωματικό να έρθει δεν φταίνε αυτοί(Ελ.Αντιπροσωπεία),ΟΜΩΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ανεξάρτητα από το ποιος φταίει!!!

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Λέμε τα ίδια και τα ίδια. Μίλησα για συγκεκριμένα πράγματα ως προς τις απαιτήσεις, πήγες και το γενίκευσες με τη φράση:

''Αυτό που γράφω είναι ότι αν ο αγοραστής κάνει συνεχείς υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, στο τέλος οι εταιρίες θα θεωρούν δεδομένα τα προβλήματα.''

Έβαλες και τον ελληνικό λαό μέσα...προφανώς, σου αρέσει να ξεχειλώνεις κατά το δοκούν, τις απόψεις του άλλου.

Ποιος μίλησε για υποχωρήσεις? Τρεις φορές ήδη έχω γράψει ''κυνηγήστε τους'', ''διεκδικήστε'' κ.λ.π., εάν και εφόσον σας χαλάει. Έγραψα πουθενά?

''Το βλέπεις? Ε, δεν πειράζει...λούσου το''??

Μάλλον είναι πολύ δύσκολο να συνεννοηθούμε πλέον σ' αυτή τη χώρα. Ωραία, εμένα με έπεισες....πήγαινε τώρα και πείσε όλους αυτούς (ήδη υπάρχουν ποστ που κάνουν αναφορές σε άτομα τα οποία δεν είδαν τίποτα), που είτε υπάρχει και δεν το βλέπουν, είτε δεν υπάρχει και δεν το βλέπουν, ότι είναι στραβοί.

Το ότι με έπεισες, δεν σημαίνει ότι δεν είσαι υπερβολικός. Άλλη μία υπερβολή:

''Επαναλαμβάνω, όταν μια τηλεόραση 400 ευρώ, δεν έχει ΑΝΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΕΣ σε βαθμό που να καθιστά αδύνατη την παρακολούθηση ποδοσφαίρου, τότε που είναι η υπερβολή. Επαναλαμβάνω και σε προσκαλώ/προκαλώ, έλα να δεις το πρόβλημα που έχω και πάμε σε κατάστημα ηλ. ειδών να δούμε αν είναι ή όχι καλύτερη η παρακολούθηση ποδοσφαίρου σε μια φθηνότερη TV.''

Ποιος είναι ο βαθμός που καθιστά αδύνατη τη θέαση? Μετριέται με πατερνάκια? Ορίζεται από κανέναν οργανισμό? Αν φέρω 10 ανθρώπους να δουν τη μπάλα, θα ξεκινήσουν και οι 10 να καταριούνται την Πανασόνικ?

Και για να είμαι άδικος:

ΝΑΙ, την καθιστά αδύνατη προς θέαση για ΣΕΝΑ και όσους αντιλαμβάνονται όμοια το πρόβλημα με ΣΕΝΑ.

Ουφ........

Έλα να δεις λοιπόν. Θες; Σε προκαλώ/προσκαλώ. Γιατί αμφιβάλεις δηλαδή; Έχεις δει το μέγεθος του προβλήματος και σύμφωνα με τα δικά σου πιστεύω είσαι σίγουρος ότι το πρόβλημα είναι μόνο με εμένα; Έχεις παρακολουθήσει έστω και λίγο αυτό το topic για να δεις ότι αυτό αναγράφεται και από άλλους χρήστες; 3 άνθρωποι που έχουν έρθει δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο και καταλήξαμε σε καφετέρια. Έλα λοιπόν και θα καταλήξουμε στο ποιος είναι υπερβολικός ή όχι.

Επίσης, ΔΕΝ αναφέρθηκα σε εσένα για τις υποχωρήσεις και τους συμβιβασμούς. Αναφέρομαι επί του συνόλου. Ανέφερα ότι υπάρχουν χρήστες που χλευάζουν άλλους μόλις πουν 'έχω πρόβλημα'. Υπάρχουν παραδείγματα εδώ μέσα. Όπως επίσης ανέφερα, ότι αν εγώ δεν είχα πρόβλημα, θα στήριζα κάθε προσπάθεια ανθρώπων με πρόβλημα*.

*Είναι χαρακτηριστικό του λαού μας να κάνει το αντίθετο. Όσοι δεν έχουν πρόβλημα σιωπούν και ξυπνούν όταν βρεθούν στην ίδια θέση με τους άλλους.

Περα απο την πλακα ,, αλλα εσυ κανεις πλακα...
Υπαρχει δημοσκόπηση στο φορουμ ( ανεξάρτητα αν καποιος διαφωνεί) που βγαζει τις μισες vt30 με προβλημα Dirty Screen Effect/Vertical Banding ενώ υπαρχουν και αλλα προβληματα σε άλλες κατηγοριες .
Στους 53 δηλωμένους ιδιοκτήτες της vt30 στο φορουμ οι 27 που ψηφισαν στο θεμα με τα προβληματα που συνάντησαν στην tv τους έφεραν ποσοστο της ταξεως του 50%.
Το ποσοστο αυτων που δεν αντιμετωπίζουν κανενα προβλημα είναι 37%
Όπως είναι προφανες οι 53 χρηστες που αναφερεις δεν εχουν συμμετάσχει ολοι στη δημοσκόπηση αλλα αυτό δεν μπορει να τους χρεώσει αυθαίρετα την πιθανοτητα πως δεν αντιμετωπίζουν καποιο προβλημα όπως αφήνεις να εννοηθεί από την στιγμη μαλιστα που υπαρχει η επιλογη δεν εχω κανενα προβλημα.

Αν παλι επιμένεις πως είναι ετσι τοτε μηπως να υποθεσω πως η απάντηση σου στην ερωτηση μου ποια πλασμα εχει λιγοτερο Vertical Banding από την 920, είναι η vt30; :BDGBGDB55:

Δεν ξέρω από ποιά δημοσκόπηση αντλείς αυτά τα νούμερα Ανδρέα, σε αυτήν που έχουμε στο AVClub, οι κάτοχοι VT30 που έχετε ψηφίσει μέχρι στιγμής ότι έχετε κάποιο πρόβλημα, είστε 6. Από αυτούς, και οι 6 ψηφίσατε το "DSE/Vertical banding", κάποιοι ψηφίσατε και άλλα προβλήματα. Από τους 6, οι 3 είχαν δηλώσει το πρόβλημα και στο νήμα της VT30. Όλοι μαζί, συν τον sg27 που αναφέρει στη συνέχεια ο φίλος vertical, είστε 10 μέχρι στιγμής. 10/53=18,87%...

Υπάρχουν όπως ο sg27 με τον οποίο έχουμε αλλάξει και PM.

Τον πρόσθεσα και αυτόν, μαζί με τις επιπλέον περιπτώσεις που προέκυψαν από το poll, στη λίστα κατόχων της VT30. Όποιος άλλος προκύψει, αν τυχόν μου διαφύγει, ενημέρωσέ με για να προστεθεί και αυτός... :a0210:

To... JL,

Γιάννη (2),πες μου σε παρακαλώ γιατί η HX920 αποτελεί λάθος επιλογή;Έχεις δει ορατό πρόβλημα σε τέτοια έκταση που αναφέρεται εδώ με τις VT;

Όπως έχω ξαναγράψει, μέχρι στιγμής δεν έτυχε να δω 30άρα με vertical banding ακόμη, ενώ και οι δύο 920 που έχω δει, είχαν. Φυσικά και δεν πρόκειται να βγάλω συμπέρασμα από αυτό ότι το πρόβλημα δεν υφίσταται στις 30άρες και το έχουν όλες οι 920. Διαβάζοντας τις αναφορές κατόχων σε εμάς και σε φόρα του εξωτερικού, η εικόνα που αποκομίζω είναι πως μέσες-άκρες, πρέπει να πλήττονται τουλάχιστον στον ίδιο βάθμο

Από το ερωτηματολόγιο για τη σειρά 30. Μιας και το θέμα είναι γενικό πρόβλημα στις σειρές 30 και 50, θεωρώ πολύ πιο αντιπροσωπευτικό. Αντίστοιχα μπορείς να δεις και αντίστοιχα νούμερα για τη σειρά 50 εδώ. Όπως είπα, το topic από το οποίο ο Γιάννης άντλησε τα στατιστικά ΔΕΝ είναι αντιπροσωπευτικό καθώς υπάρχουν άτομα που έχουν αναφέρει DSE και δεν αναφέροναι στη λίστα.

Από όποιο τόπικ και να αντλούσα τα στατιστικά φίλε Νίκο, αριθμητικά θα κατέληγα στο ίδιο νούμερο: 6, μιας και υπήρξαν και ατόμα που ανέφεραν DSE στη λίστα, αλλά δεν ψήφισαν.

Από τη στιγμή που ο αριθμός κατόχων της VT30 είναι γνωστός και το ίδιο και όσων έχουν δηλώσει πρόβλημα μέχρι στιγμής, το σωστό είναι να κάνεις εκεί την αναγωγή σε ποσοστά. Άλλωστε, είναι γνωστό πως η κινητοποιήση για συμμετοχή σε τέτοια ερωτηματολόγια είναι πολύ μεγαλύτερη για αυτούς που έχουν πρόβλημα, σε σχέση με αυτούς που δεν έχουν. Διαφορετικά, μπορείς να βγάλεις ακόμα πιο κραυγαλέο αποτέλεσμα: 7 συνολικά κάτοχοι VT30 ψήφισαν στο ερωτηματολόγιο, οι 6 έχουν πρόβλημα, ο ένας όχι, άρα επιπολασμός 6/7=85,71% :BDGBGDB55:

Από εκεί και πέρα, ελπίζω η θέση μου για το πρόβλημα να έγινε σαφής από την προτρόπη μου στον polakis:

http://www.avclub.gr/forum/showthre...Σχόλια?p=1056472347&viewfull=1#post1056472347

και να μην τίθενται αμφιβολίες ως προς την υποστήριξη μου στο θέμα. Απλά, αυτή η θέση μου είναι κοινή για όλα τα μοντέλα και όλους τους κατασκευαστές...

Το MgO τί το μπλέκετε; Αφενός η τοποθέτησή του γίνεται με τεχνικές εξάχνωσης/ψεκασμού, που δεν προκαλούν θέματα ορατής ανομοιομορφίας, αλλά και στην ελάχιστη περίπτωση που θα συμβεί κάτι τέτοιο, αυτές θα έχουν τυχαίες μορφές και όχι κάθετων στηλών. Άσε που σε μια τέτοια περίπτωση θα ήταν όντως "ρετέσιο" και θα φαινόταν συνεχώς ή μόνο στο μαύρο... :flipout:

Σχολιάζοντας την υπερβολή της υπερβολής επιτρέψτε μου να πω πως από την στιγμη που υπαρχει δημοσκόπηση και μαλιστα σε ένα παγκόσμιο φορουμ ( και ας μην είναι τεραστιο το δειγμα ) που δειχνει πως το 83% της σειρας 30 ειχε green blob τοτε ορθα δικαιούται καποιος να πει πως σχεδον ολες οι συγκεκριμένες Tv ειχαν αυτό το προβλημα .
Εγω βεβαια θα ημουν πιο ήπιος λεγοντας περι συντριπτικής πλειοψηφίας αλλα νομιζω πως το νοημα είναι το ιδιο.

Επισης δεν θεωρω υπερβολη το αγχος στο να πετύχεις στην αγορα σου απροβληματιστο κομματι την στιγμη μαλιστα που υπαρχουν τετοια παραδείγματα μπροστα μας.
Ένα γεγονος οσο απιστευτο και αν μας φαίνεται από την στιγμη που συμβαινει δεν μπορω να το πω υπερβολή.
Και εν πάση περιπτώσει δεν ξερω αν είναι υπερβολη το να απαιτείς το καλυτερο αλλα σίγουρα όταν ακους τα καλύτερα περι tv της χρονιας τοτε όντως περιμένεις περισσότερα και ας μην είναι 2500 χιλιαρικα το ποσο που ξοδεψες για να την αγοράσεις.

Γιάννη σε αγαπάω ( εχεις και το καλυτερο avatar στο φορουμ με τον Νικ ) αλλα αν είναι να υπογραμμίζουμε υπερβολες στο τελος θα γινει της υπερβολής το καγκελο .
Αν είναι να ψάξουμε την υπερβολή τοτε να την δουμε πριν τα γεγονότα.
Η υπερβολή ξεκιναει από την στιγμή που οι εταιρείες υπόσχονται και οι τυφλοι φαν ακολουθούν.
Δεν γίνεται να διαβαζουμε και να ακουμε επι μηνες περι σουπερ ντουπερ τηλεόραση και ότι οσοι δεν το βλεπουν εχουν ψυχολογικά θεματα και αυτό να μενει ψύχραιμα ασχολίαστο από τον χρήστη που τα βάζει με την τυχη του που του έκατσε η φύρα.