Γιάννης Χατζηγεωργίου
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 35,670
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
Συμφωνώ επίσης, Ανδρέα, και να προσθέσω και κάτι...
Μπορεί, όντως, η σειρά να είναι σκάρτη. Μπορεί μια παρτίδα να είναι σκάρτη. Μπορεί μερικές συσκευές να είναι σκάρτες. Υπάρχουν άνθρωποι που το βλέπουν και άλλοι που δεν το βλέπουν. Όλα τα σενάρια παίζουν. Από 'κει και πέρα, ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
Άλλος κυνηγάει την Πανασόνικ για απάτη.
Άλλος πάει σε άλλη τηλεόραση.
Άλλος λέει ''σιγά τ' αυγά'' και πάμε παρακάτω.
Άλλος λέει ''τι μου λετε βρε παιδιά? Εγώ δεν βλέπω τίποτα...''
κ.ο.κ.
Αυτές και άλλες πολλές είναι η αντιμετώπιση των αγοραστών σε συγκεκριμένα θέματα των τηλεοράσεων/προβολέων κ.λ.π. Δεν βαραίνει περισσότερο η άποψη του ενός σε σχέση με του άλλου, διότι όσο και να προσπαθήσω να σε πείσω για κάτι, αν εσύ δεν το βλέπεις ή δεν το ευχαριστιέσαι στον χώρο σου, είναι απλά κουβέντες χωρίς ουσία.
Συμφωνώ απόλυτα,
Για εμένα,ο ορισμός που δίνω στο ''απροβλημάτιστη θέαση'',είναι η εικόνα χωρίς προβλήματα που μπορείς να παρατηρήσεις κατά την διάρκεια τυπικής θέασης.(Δεν μιλάμε για patterns δηλαδή κλπ).
Φυσικά και εφόσον έχει η τηλεόραση τους πρόβλημα,που μάλιστα τους τραβά την προσοχή κατά την θέαση κάποιου υλικού,πρέπει να το καταγγείλουν όπως και πολύ σωστά έκαναν κατ εμέ.Σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι κάτοχοι που δεν το έχουν παρατηρήσει ή δεν είναι τόσο απαιτητικοί ή ή .... δεν υπάρχει στην τηλεόραση τους.Θεωρώ ιδιαίτερα παρακινδυνευμένο το να βγάλουμε ''σκάρτη'' ολόκληρη την σειρά.
Συμφωνώ επίσης, Ανδρέα, και να προσθέσω και κάτι...
Μπορεί, όντως, η σειρά να είναι σκάρτη. Μπορεί μια παρτίδα να είναι σκάρτη. Μπορεί μερικές συσκευές να είναι σκάρτες. Υπάρχουν άνθρωποι που το βλέπουν και άλλοι που δεν το βλέπουν. Όλα τα σενάρια παίζουν. Από 'κει και πέρα, ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
Άλλος κυνηγάει την Πανασόνικ για απάτη.
Άλλος πάει σε άλλη τηλεόραση.
Άλλος λέει ''σιγά τ' αυγά'' και πάμε παρακάτω.
Άλλος λέει ''τι μου λετε βρε παιδιά? Εγώ δεν βλέπω τίποτα...''
κ.ο.κ.
Αυτές και άλλες πολλές είναι η αντιμετώπιση των αγοραστών σε συγκεκριμένα θέματα των τηλεοράσεων/προβολέων κ.λ.π. Δεν βαραίνει περισσότερο η άποψη του ενός σε σχέση με του άλλου, διότι όσο και να προσπαθήσω να σε πείσω για κάτι, αν εσύ δεν το βλέπεις ή δεν το ευχαριστιέσαι στον χώρο σου, είναι απλά κουβέντες χωρίς ουσία.