Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Βρε Γιαννη ενδιάμεσα αυτων των 40 σελίδων δεν ειδες τις ενέσεις;;
Γραφουν 5 τα βασανα τους και πετάγεται ενας και τους τη λεει οτι κανουν την τριχα τριχιά ή οτι εχουν ψυχολογικα θεματα...
Εδω εγω αρπάζομαι με κατι τετοια αυτοι που εχουν τα χοντρά προβλήματα με την tv τους θα το αντιμετώπιζαν καλύτερα;

Το ότι αρκετοί άλλοι, δεν το βλέπουν στις τηλεοράσεις τους, το είδες? Ποιες ενέσεις? Έχει κανείς συμφέρον να πει ψέμματα ή να χλευάσει το συνομιλητή του? Και 'γω αρπάζομαι με πολλά και διάφορα, αλλά, δεν είναι της παρούσης.

Τωρα οσον αφορα για της απόψεις της εταιρείας και το τι πρόκειται να κανει δεν το κατάλαβα γιατι κόπτεσαι;
Αλλάζει σε κατι τις μαρτυρίες των χρηστών;

Το γιατί κόπτομαι, το έχω αναφέρει ξεκάθαρα πιο πριν. Για να βγει όσο το δυνατόν πιο ασφαλές συμπέρασμα περί του προβλήματος. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις? Και που κολλάνε οι μαρτυρίες των χρηστών? Μήπως εγκάλεσα σε κάποιο ποστ την αξιοπιστία τους και δεν το κατάλαβα?

Παρακατω παραθετω το πινακακι με τα προβλήματα που συνάντησαν οι ιδιοκτήτες της Vt50 οπως ακριβώς ειναι αναρτημένο στο avforums.
pole.jpg

Υπηρχε πιθανότητα καποιος να κανει Pole εαν δεν υπηρχε πραγματικά προβλημα ( μεγαλύτερης έκτασης απο τα συνηθισμένα) η να το πω αλλιως αν δεν υπήρχε καπνος πανω απο τη φωτια ;
Εγω τουλάχιστον δεν εχω παρατηρήσει στο avf να κανουν δημοσκοπήσεις για καθε τηλεόραση που βγαινει με σκοπο να βγαλουν απο την μύγα ξίγκι.
Οι δημοσκοπήσεις αρχιζουν οταν πρωτα υπάρξουν συχνες αναφορές απο προβληματα και εχουν σκοπο να αναδείξουν η αν θελεις να μετρήσουν οσο μπορούν το μέγεθος του προβλήματος.

Ακριβώς!! Το ίδιο ακριβώς δεν κάνουμε και 'μεις αυτή τη στιγμή?? (αναφέρομαι στην τελευταία σου πρόταση)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις -

Δυσκολεύεσαι να αποδεχθείς τα αυτονόητα. Μίλησα με στοιχεία. Ρώτησα πράγματα, απαντήσεις δεν πήρα

Ανέφερα ότι δεν υποχωρώ, δεν υποχωρούμε. Και απάντησες

Προφανώς εσύ δεν κατάλαβες το που αναφέρομαι και πίστεψες ότι αναφέρομαι σε εσένα.

Έγραψες

"ΝΑΙ, την καθιστά αδύνατη προς θέαση για ΣΕΝΑ και όσους αντιλαμβάνονται όμοια το πρόβλημα με ΣΕΝΑ."

Προσοχή, δεν έγραψα "είσαι σίγουρος ότι μόνο εγώ εγώ έχω πρόβλημα". Πάλι παραποιείς εννοιολογικά ότι έγραψα.

Έγραψα

"Είσαι σίγουρος ότι το πρόβλημα είναι μόνο με εμένα"

τη στιγμή που έγραψες "αδύνατη για εσένα". Άρα είτε δεν διάβασες προσεκτικά τι έγραψα (που αυτό πιστεύω) είτε παραποιείς ότι είπα (που δεν το πιστεύω). Όπως λανθασμένα λες ότι ανέφερα το 'για πέταμα'. ΠΟΥΘΕΝΑ δεν το ανέφερα. ΠΟΥΘΕΝΑ. Το ποδόσφαιρο, ναι το ανέφερα ότι είναι αδύνατη η θέαση και όποιος αμφιβάλει, κερνάω μπύρες. Το ίδιο έχουν αναφέρει για ποδόσφαιρο και ο LLLLEFTERIS και ο gPaska. Όταν ένα πρόβλημα αναφέρεται και από άλλους, δεν είναι υπερβολή. Όποιος αμφιβάλει, επαναλαμβάνω, ας έρθει να το δει ο ίδιος.

Οκ...καλή συνέχεια.-bye-

φιλε polakis πραγματικα η τηλεοραση εχει πολυ καλη εικονα..κριμα που υπαρχουν αυτες οι γραμμες..ωστοσο η γραμμη θα μπορουσε να φανει αν εριχνες φωτεινοτητα και αντιθεση αλλα προφανως δεν ηταν αυτος ο σκοπος σου..:) εγω πιστευω οτι στην δικη μου φωτο οι δυο γραμμες φαινονται..τι λετε??φανταστειτε και απο κοντα και σε κινηση..μονο σε δυναμικο με φουλ αντιθεση και μειωμενο χρωωμα κρυβεται λιγο ...
View attachment 80547

Στα αριστερά δεν φαίνονται και άλλες 2 κάθετες γραμμές; Πολύ κρίμα βρε oralonso..

Στα αριστερά δεν φαίνονται και άλλες 2 κάθετες γραμμές; Πολύ κρίμα βρε oralonso..
ναι βασιλη φαινονται..αλλα νομιζω οτι αυτη η μια η κεντρικη κανει πολυ μπαμ ..εγω τωρα τι να κανω??απο το pixmania σημερα μου ειπαν οτι δεν βλεπουν τιποτα..ασε..πολυ στεναχωρια εχω τραβηξει και εγω με αυτο το θεμα!!

Καλησπέρα σε όλους.
Σήμερα πέρασα από Κωτσόβολο, για την ST50.
Έβαλα το usb stick, για να τσεκάρω το συγκεκριμένο video , του polakis.
Λοιπόν, έβλεπα όλο το πάνελ, από το μισό μέτρο, και ειδικά στη δεξιά πλευρά.
Δε παρατήρησα τίποτα. Δίπλα είχε μια Samsung, δε μπορώ να πω ότι κάποια ξεχώριζε τρομερά(Βέβαια υπήρχε και υψηλός φωτισμός.)
Το μαύρο της ST50, ήταν πιο έντονο, και αν και το video σε 720p, full screen, ειχε κάποια ψιλοτεχνουργήματα ειδικά από κοντα, εντούτις δε παρατήρησα καμμια ανομοιομορφία.
Αυτά.

Επίσης τσέκαρα την εικόνα, και στο cinema, και στο dynamic.
Και με ήπιο, και υψηλότερο contrast, δεν είδα τίποτα.

Last edited by a moderator:
Έχει κανείς συμφέρον να πει ψέμματα ή να χλευάσει το συνομιλητή του?
Εμενα ρωτας;;
Γιατι δεν ρωτας αυτους που χλευάζουν η ακομα ειρωνεύονται...;
Δεν εισαι καινούργιος στα forum και ξερεις πως λειτουργεί το πραγμα....

Το γιατί κόπτομαι, το έχω αναφέρει ξεκάθαρα πιο πριν. Για να βγει όσο το δυνατόν πιο ασφαλές συμπέρασμα περί του προβλήματος. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις? Και που κολλάνε οι μαρτυρίες των χρηστών? Μήπως εγκάλεσα σε κάποιο ποστ την αξιοπιστία τους και δεν το κατάλαβα?
,
Και αυτο το περιμενεις απο τις εταιρίες .
Μα τι λεγαμε προηγουμένως...
Οσο ευκολα μία εταιρεία διαφημίζει τα σουπερ ντουπερ πανελ της και τις υψηλές αντιθέσεις, αλλα τοσο δυσκολα παραδέχεται την περιπτωση ελαττωματικού προϊόντος.

Για αυτο και οι μαρτυρίες των χρηστών ( εδω κολλάνε) ειναι πιο αξιόπιστες απο τις ανακοινώσεις των εταιρειών.

Και αυτο το περιμενεις απο τις εταιρίες .
Μα τι λεγαμε προηγουμένως...
Οσο ευκολα μία εταιρεία διαφημίζει τα σουπερ ντουπερ πανελ της και τις υψηλές αντιθέσεις, αλλα τοσο δυσκολα παραδέχεται την περιπτωση ελαττωματικού προϊόντος.

Για αυτο και οι μαρτυρίες των χρηστών ( εδω κολλάνε) ειναι πιο αξιόπιστες απο τις ανακοινώσεις των εταιρειών.

Ναι, από τις εταιρείες το περιμένω. Δύσκολα, εύκολα δεν έχει πολλή σημασία. Μπορεί η Πανασόνικ να μην έβγαλε ποτέ ανακοίνωση για ελαττωματικό πάνελ στην σειρά 70, εντούτοις αναγνώρισε το πρόβλημα και άλλαξε ουκ ολίγα εκείνη την περίοδο και όχι μόνο.

παντως απο τη φωτο που ανεβασε ο polakis δεν φαινεται απολυτως τιποτα εν αντιθεσει με τον αλλο φιλο που ειναι ευδιακριτες οι γραμμες,, το σωστο νομιζω οτι ειναι να δουμε τι θα πει η εταιρεια για το προβλημα, γιατι δεν μπορει να αλλαζει τηλεορασεις του συγκεκριμενου κατοχου αν δεν υπηρχε προβλημα, και μετα να κρινουμε

Χωρίς να έχω διαβάσει όλο το νήμα, αν κατάλαβα καλά αναφέρεστε στο "πρόβλημα" με τις αχνές άσπρες κάθετες γραμμές σε κίνηση σε ποδόσφαιρο κυρίως.
Αν λοιπόν αναφέρεστε σε αυτό, είσαστε σίγουροι ότι είναι πρόβλημα? Γιατί το ίδιο ακριβώς φαινόμενο παρουσιάζεται και σε μένα στην kuro 5090. Μήπως είναι θέμα της τεχνολογίας των πλάσμα? Μήπως όσοι λένε ότι δεν έχουν πρόβλημα δεν το προσέχουν? Γιατί κι εγώ έπρεπε να το δείξω σε κάποιον για να το δει. Απλά ένα έμπειρο μάτι το βλέπει ευκολότερα.

Φιλε αν ειναι ετσι οπως τα λες την κατσαμε την βαρκα. Ολες οι Plasma το εχουν αυτό? Κι αυτοι που λενε οτι δεν το βλεπουν? Τοσο ασχετοι ειναι?

Υ.Γ. Παιρνω τωρα τηλ στην intertech. Με εγραψαν κανονικα και σημερα...

Εμενα οταν μετα απο δυο μερες αγορας της 50GT30 που πηρα την Intertech μου ειπαν "μηπως ειναι λογοτυπο απο καποιο καναλι; γιατι οι Plasma ειναι ευαισθητες σε αυτα" και τους ειπα οχι γιατι πολυ απλα δεν βλεπω καναλια και δευτερον ειναι μια γραμμη απο πανω ως κατω συν οτι οταν βαζω μια πρασινη καρτελα προς τα δεξια ειναι λες και εχει ξεθωριασει.

Η απαντηση τους ηταν οτι μετα το στρωσιμο θα φτιαξει η αναμοιομορφια του πρασινου και να βαζω την μπαρα με τις ωρες να παιζει. Ας μου ελεγαν οτι δεν μπορουν να βρουν γιατι υπαρχει το DSE η ο λογος που παρουσιαζεται για να μπορουσα και εγω να κανω την χρηση του DOA και οχι να περιμενα να στρωσει το πανελ και ετσι να χασω τις 15 μερες που ειχα δικαιωμα επιστροφης.

Φυσικα ηρθαν εδω εβαλαν τις καρτελες απο το κρυφο μενου που δουλευουν στο δυναμικο και την βρηκαν μια χαρα ασχετα αν εγω τους ειπα οτι το προβλημα βγαζι ματι στο ποδοσφαιρο.

Εγώ πάντως μόνο στο ποδόσφαιρο το βλέπω με το γρασίδι. Και μένα με ενοχλεί αλλά έχω μάθει να ζω με αυτό. Σε όλη την υπόλοιπη χρήση της TV δεν έχω δει στα 3 χρόνια κάτι. Τι να πω...?

Για να παρεις Plasma πρεπει....

Να κανεις τον βρυκολακα (κλειστα πατζουρια ρολλα κλπ)
Να μην βλεπεις καναλια η αν βλεπεις να κανεις ζουμ και ετσι αν ειναι ξενο το εργο να πας να μαθεις Αγγλικα ρε!

Ελα που θελεις να δεις και ποδοσφαιρο :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια να ενημερωσω για το προβλημα με το dse στη δική μου περιπτωση...σημερα ελαβα ενα μειλ απο την pixmania με το οποιο με ενημερωσαν οτι προωθησαν το θεμα στην πανασονικ γαλλιας(απο οτι καταλαβα) και εκει τους απαντησαν το εξης και το μεταφέρω ακριβώς ''κατόπιν επικοινωνίας μας με τον κατασκευαστή αναγνωρίζει το γεγονός ότι ένα τέτοιο ελάττωμα στην εικόνα δεν θα έπρεπε να είναι εμφανές κυρίως για μια τηλεόραση αυτής της κατηγορίας που θεωρούνται υψηλής ποιότητας"..μετα απο αυΤή τη θετική θεωρώ εξελιξη θα αποστείλω την τηλεοραση πισω στη γαλλια και θα δουμε..μαλλον παμε για σερβις η δυνατοτητα αγορας νέου μοντέλου.. για μενα θα ηθελα το δευτερο..ΟΦΕΙΛΩ να αναγνωρισω την πολυ συντομη απαντηση και λυση απο τη μια αλλα και το ηθος τοσο της εταιρειας οσο και της κυριας που με εξυπηρετησε !Να σας πω..οπως το ζω τώρα αυτο που αρχικά μου ειχε φανεί ως μειονέκτημα (οτι πηρα την τηλεόραση απο το εξωτερικο..) ισως φανεί πλεονέκτημα αφου οι ανθρωποι (και οι εταιρείες..) εκει δειχνουν να λειτουργουν επαγγελματικα και με ευρωπαικες προδιαγραφες κάτι που απως αρκετοί φίλοι -οπως και εγω- καταλαβαν απο πρώτο χερι δεν ισχύει και τοσο για τα αντιστοιχα τμηματα στην ελλαδα(για να αποφυγω γενικευσεις και σε αλλους τομεις) βεβαια και για να είμαι δικαιος εκρεμμει η αποφαση της εδω αντιπροσωπειας οποτε τι να πω ...μπορει και να κανω λαθος..για ενα παντως ειμαι σιγουρος.. κινουνται με ρυθμους χελωνας και χωρις πραγματικη διαθεση να σε εξηπηρετησουν παρα μονο αν τους πιεσεις τοσο που να κανεις κακο και στον εαυτο σου..προσωπικη θεση παντα!

Άρα στο εξωτερικό αναγνωρίζεται ως σφάλμα! Στην Ελλάδα πάμε να βγάλουμε από την μύγα ξύγκι...

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εμενα οταν μετα απο δυο μερες αγορας της 50GT30 που πηρα την Intertech μου ειπαν "μηπως ειναι λογοτυπο απο καποιο καναλι; γιατι οι Plasma ειναι ευαισθητες σε αυτα" και τους ειπα οχι γιατι πολυ απλα δεν βλεπω καναλια και δευτερον ειναι μια γραμμη απο πανω ως κατω συν οτι οταν βαζω μια πρασινη καρτελα προς τα δεξια ειναι λες και εχει ξεθωριασει.

Η απαντηση τους ηταν οτι μετα το στρωσιμο θα φτιαξει η αναμοιομορφια του πρασινου και να βαζω την μπαρα με τις ωρες να παιζει. Ας μου ελεγαν οτι δεν μπορουν να βρουν γιατι υπαρχει το DSE η ο λογος που παρουσιαζεται για να μπορουσα και εγω να κανω την χρηση του DOA και οχι να περιμενα να στρωσει το πανελ και ετσι να χασω τις 15 μερες που ειχα δικαιωμα επιστροφης.

Φυσικα ηρθαν εδω εβαλαν τις καρτελες απο το κρυφο μενου που δουλευουν στο δυναμικο και την βρηκαν μια χαρα ασχετα αν εγω τους ειπα οτι το προβλημα βγαζι ματι στο ποδοσφαιρο.

Λευτερη και εγω καπως ετσι την πατησα στην αρχη γιατι παρολο που στη 1η εβδομαδα που την ειχα διαπίστωσα το πρόβλημα δεν την εστειλα κατευθείαν πισω (ειχα 12 μερες ικανοποιημενος ή επιστροφή)κυριως γιατι καπου διάβασα τοτε οτι μπορει να φύγει με τη χρηση και αφετερου δεν ειχα -ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ- αλλη τηλεοραση...νομίζω οτι το πρόβλημα εγινε μόνο χειρότερο μεσα σε αυτους τους 3 μηνες και οχι καλύτερα...

Ξερω φιλο που επειδη του εβγαλε ir μια LG Plasma την εδωσε πισω με την αιτιολογια οτι οταν την αγορασε δεν τον ενημερωσε κανενας οτι δεν πρεπει να βλεπει με τις ωρες ενα καναλι.

Και φυσικο ειναι να μην ξερει ολος ο κοσμος που παει σε ενα καταστημα να αγορασει μια τηλεοραση οτι οι Plasma ειναι ευαισθητες σε αυτο οι LCD ειναι ευαισθητες στο αλλο κλπ κλπ.

Μηπως τις "ευαισθησιες" τους θα επρεπε να τις αναφερουν στον καταναλωτη απο την στιγμη που δεν τις λαμβανουν σαν προβλημα;

Ξερω φιλο που επειδη του εβγαλε ir μια LG Plasma την εδωσε πισω με την αιτιολογια οτι οταν την αγορασε δεν τον ενημερωσε κανενας οτι δεν πρεπει να βλεπει με τις ωρες ενα καναλι.

Και φυσικο ειναι να μην ξερει ολος ο κοσμος που παει σε ενα καταστημα να αγορασει μια τηλεοραση οτι οι Plasma ειναι ευαισθητες σε αυτο οι LCD ειναι ευαισθητες στο αλλο κλπ κλπ.

Μηπως τις "ευαισθησιες" τους θα επρεπε να τις αναφερουν στον καταναλωτη απο την στιγμη που δεν τις λαμβανουν σαν προβλημα;

Σωστό είναι αυτό που λες. Ασφαλώς και θα έπρεπε να υπάρχει ενημέρωση (τώρα τι είδους θα είναι ή πως θα γίνει αυτή, καλό είναι να απασχολήσει τις εταιρείες και όλους τους εμπλεκόμενους, ειδικό τύπο κ.λ.π.)

Από 'κει και πέρα, η ενημέρωση περί στατικών εικόνων και κινδύνου B.I. ή I.R. υπάρχει στις πρώτες σελίδες κιόλας του εγχειριδίου χρήσης της PX80 μου.