Βρε Γιαννη ενδιάμεσα αυτων των 40 σελίδων δεν ειδες τις ενέσεις;;
Γραφουν 5 τα βασανα τους και πετάγεται ενας και τους τη λεει οτι κανουν την τριχα τριχιά ή οτι εχουν ψυχολογικα θεματα...
Εδω εγω αρπάζομαι με κατι τετοια αυτοι που εχουν τα χοντρά προβλήματα με την tv τους θα το αντιμετώπιζαν καλύτερα;
Το ότι αρκετοί άλλοι, δεν το βλέπουν στις τηλεοράσεις τους, το είδες? Ποιες ενέσεις? Έχει κανείς συμφέρον να πει ψέμματα ή να χλευάσει το συνομιλητή του? Και 'γω αρπάζομαι με πολλά και διάφορα, αλλά, δεν είναι της παρούσης.
Τωρα οσον αφορα για της απόψεις της εταιρείας και το τι πρόκειται να κανει δεν το κατάλαβα γιατι κόπτεσαι;
Αλλάζει σε κατι τις μαρτυρίες των χρηστών;
Το γιατί κόπτομαι, το έχω αναφέρει ξεκάθαρα πιο πριν. Για να βγει όσο το δυνατόν πιο ασφαλές συμπέρασμα περί του προβλήματος. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις? Και που κολλάνε οι μαρτυρίες των χρηστών? Μήπως εγκάλεσα σε κάποιο ποστ την αξιοπιστία τους και δεν το κατάλαβα?
Παρακατω παραθετω το πινακακι με τα προβλήματα που συνάντησαν οι ιδιοκτήτες της Vt50 οπως ακριβώς ειναι αναρτημένο στο avforums.
![]()
Υπηρχε πιθανότητα καποιος να κανει Pole εαν δεν υπηρχε πραγματικά προβλημα ( μεγαλύτερης έκτασης απο τα συνηθισμένα) η να το πω αλλιως αν δεν υπήρχε καπνος πανω απο τη φωτια ;
Εγω τουλάχιστον δεν εχω παρατηρήσει στο avf να κανουν δημοσκοπήσεις για καθε τηλεόραση που βγαινει με σκοπο να βγαλουν απο την μύγα ξίγκι.
Οι δημοσκοπήσεις αρχιζουν οταν πρωτα υπάρξουν συχνες αναφορές απο προβληματα και εχουν σκοπο να αναδείξουν η αν θελεις να μετρήσουν οσο μπορούν το μέγεθος του προβλήματος.
Δυσκολεύεσαι να αποδεχθείς τα αυτονόητα. Μίλησα με στοιχεία. Ρώτησα πράγματα, απαντήσεις δεν πήρα
Ανέφερα ότι δεν υποχωρώ, δεν υποχωρούμε. Και απάντησες
Προφανώς εσύ δεν κατάλαβες το που αναφέρομαι και πίστεψες ότι αναφέρομαι σε εσένα.
Έγραψες
"ΝΑΙ, την καθιστά αδύνατη προς θέαση για ΣΕΝΑ και όσους αντιλαμβάνονται όμοια το πρόβλημα με ΣΕΝΑ."
Προσοχή, δεν έγραψα "είσαι σίγουρος ότι μόνο εγώ εγώ έχω πρόβλημα". Πάλι παραποιείς εννοιολογικά ότι έγραψα.
Έγραψα
"Είσαι σίγουρος ότι το πρόβλημα είναι μόνο με εμένα"
τη στιγμή που έγραψες "αδύνατη για εσένα". Άρα είτε δεν διάβασες προσεκτικά τι έγραψα (που αυτό πιστεύω) είτε παραποιείς ότι είπα (που δεν το πιστεύω). Όπως λανθασμένα λες ότι ανέφερα το 'για πέταμα'. ΠΟΥΘΕΝΑ δεν το ανέφερα. ΠΟΥΘΕΝΑ. Το ποδόσφαιρο, ναι το ανέφερα ότι είναι αδύνατη η θέαση και όποιος αμφιβάλει, κερνάω μπύρες. Το ίδιο έχουν αναφέρει για ποδόσφαιρο και ο LLLLEFTERIS και ο gPaska. Όταν ένα πρόβλημα αναφέρεται και από άλλους, δεν είναι υπερβολή. Όποιος αμφιβάλει, επαναλαμβάνω, ας έρθει να το δει ο ίδιος.
φιλε polakis πραγματικα η τηλεοραση εχει πολυ καλη εικονα..κριμα που υπαρχουν αυτες οι γραμμες..ωστοσο η γραμμη θα μπορουσε να φανει αν εριχνες φωτεινοτητα και αντιθεση αλλα προφανως δεν ηταν αυτος ο σκοπος σου..εγω πιστευω οτι στην δικη μου φωτο οι δυο γραμμες φαινονται..τι λετε??φανταστειτε και απο κοντα και σε κινηση..μονο σε δυναμικο με φουλ αντιθεση και μειωμενο χρωωμα κρυβεται λιγο ...
View attachment 80547
Έλεος, μάγκες!:ernaehrung004:
ναι βασιλη φαινονται..αλλα νομιζω οτι αυτη η μια η κεντρικη κανει πολυ μπαμ ..εγω τωρα τι να κανω??απο το pixmania σημερα μου ειπαν οτι δεν βλεπουν τιποτα..ασε..πολυ στεναχωρια εχω τραβηξει και εγω με αυτο το θεμα!!Στα αριστερά δεν φαίνονται και άλλες 2 κάθετες γραμμές; Πολύ κρίμα βρε oralonso..
Εμενα ρωτας;;Έχει κανείς συμφέρον να πει ψέμματα ή να χλευάσει το συνομιλητή του?
,Το γιατί κόπτομαι, το έχω αναφέρει ξεκάθαρα πιο πριν. Για να βγει όσο το δυνατόν πιο ασφαλές συμπέρασμα περί του προβλήματος. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις? Και που κολλάνε οι μαρτυρίες των χρηστών? Μήπως εγκάλεσα σε κάποιο ποστ την αξιοπιστία τους και δεν το κατάλαβα?
Και αυτο το περιμενεις απο τις εταιρίες .
Μα τι λεγαμε προηγουμένως...
Οσο ευκολα μία εταιρεία διαφημίζει τα σουπερ ντουπερ πανελ της και τις υψηλές αντιθέσεις, αλλα τοσο δυσκολα παραδέχεται την περιπτωση ελαττωματικού προϊόντος.
Για αυτο και οι μαρτυρίες των χρηστών ( εδω κολλάνε) ειναι πιο αξιόπιστες απο τις ανακοινώσεις των εταιρειών.
Εμενα οταν μετα απο δυο μερες αγορας της 50GT30 που πηρα την Intertech μου ειπαν "μηπως ειναι λογοτυπο απο καποιο καναλι; γιατι οι Plasma ειναι ευαισθητες σε αυτα" και τους ειπα οχι γιατι πολυ απλα δεν βλεπω καναλια και δευτερον ειναι μια γραμμη απο πανω ως κατω συν οτι οταν βαζω μια πρασινη καρτελα προς τα δεξια ειναι λες και εχει ξεθωριασει.
Η απαντηση τους ηταν οτι μετα το στρωσιμο θα φτιαξει η αναμοιομορφια του πρασινου και να βαζω την μπαρα με τις ωρες να παιζει. Ας μου ελεγαν οτι δεν μπορουν να βρουν γιατι υπαρχει το DSE η ο λογος που παρουσιαζεται για να μπορουσα και εγω να κανω την χρηση του DOA και οχι να περιμενα να στρωσει το πανελ και ετσι να χασω τις 15 μερες που ειχα δικαιωμα επιστροφης.
Φυσικα ηρθαν εδω εβαλαν τις καρτελες απο το κρυφο μενου που δουλευουν στο δυναμικο και την βρηκαν μια χαρα ασχετα αν εγω τους ειπα οτι το προβλημα βγαζι ματι στο ποδοσφαιρο.
Ξερω φιλο που επειδη του εβγαλε ir μια LG Plasma την εδωσε πισω με την αιτιολογια οτι οταν την αγορασε δεν τον ενημερωσε κανενας οτι δεν πρεπει να βλεπει με τις ωρες ενα καναλι.
Και φυσικο ειναι να μην ξερει ολος ο κοσμος που παει σε ενα καταστημα να αγορασει μια τηλεοραση οτι οι Plasma ειναι ευαισθητες σε αυτο οι LCD ειναι ευαισθητες στο αλλο κλπ κλπ.
Μηπως τις "ευαισθησιες" τους θα επρεπε να τις αναφερουν στον καταναλωτη απο την στιγμη που δεν τις λαμβανουν σαν προβλημα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.