Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι βαλε τα slides και αμεσως γα φανει αν εχεις αχνη δεξια γραμμη καθετη. Στην θεαση δεν φαινεται οταν υπαρχουν πολλα χρωματα ή μαυρο χρωμα. Μονο σε μονοχρωμα πλανα ανοιχτων χρωματων και ειδικα σε κινηση καμερας αριστερα-δεξια πχ ποδοσφαιρο...

Polakis, ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Όπως διάβασες από τα προηγούμενα ποστ, τελικά η st50 που είδα με το δικό σου δείγμα δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα.
Τη τσέκαρα πολύ σχολαστικά.
Άρα φαντάζομαι ότι δεν συμβαίνει σε όλα τα πάνελ.

Polakis, ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Όπως διάβασες από τα προηγούμενα ποστ, τελικά η st50 που είδα με το δικό σου δείγμα δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα.
Τη τσέκαρα πολύ σχολαστικά.
Άρα φαντάζομαι ότι δεν συμβαίνει σε όλα τα πάνελ.

Μακαρι φιλε να εχεις δικιο. Εγω την Δευτερα θα ζητησω τα λεφτα μου πισω ή να μου δωσουν 65st50 ή 66vt30...

Μιλησα με intertech στις 16.00 με την γυναικα που συνεννοουμαι και μου λεει δεν εχει ενημερωση νεοτερη. Μου κρατησε τον αριθμο μου, ειπε θα μιλησει με τους ανωτερους και θα με παρει. Εκλεισε η intertech για σημερα και ουτε φωνη ουτε ακροαση παλι. Οι μερες τελειωνουν, δεν θα παιζω αλλο. Δευτερα ζηταω αμεσα τα λεφτα μου πισω ή αν θελουν να μου δωσουν 65st50 ή 65vt30 ή αλλιώς καταγγελία...Ε μα πια...

Μην μπλεξεις με καταγγελία κλπ, απλώς ζήτησε τα χρήματα σου πίσω και μόλις τα πάρεις μην ξανά ασχοληθείς με αυτούς, πάρε μια τηλεόραση πιο φθηνή με 5 χρόνια επέκταση εγγύησης για να μείνεις ήσυχος. Κρίμα για την ταλαιπωρία σου αλλά έπεσες σε κακό quality check προϊόντων.

Δυστυχως ετσι ειναι. Θα παρω τα λεφτα μου πισω Δευτερα. Ισως δοκιμασω να παρω απο αλλου την 55st50 με 4 γυαλια και επεκταση 5ετη εγγυηση.Ποια καταστηματα δινουν επεκταση;

Δυστυχως ετσι ειναι. Θα παρω τα λεφτα μου πισω Δευτερα. Ισως δοκιμασω να παρω απο αλλου την 55st50 με 4 γυαλια και επεκταση 5ετη εγγυηση.Ποια καταστηματα δινουν επεκταση;

Επι πληρωμή φυσικά κωτσοβολος, multirama, electroworld, κολομβουνης και σίγουρα και κάποια αλλά που δεν θυμάμαι τώρα.

2 λυσεις υπαρχουν:

1) παρε τα λεφτα πισω και παρε μια πιο φθηνη... Τουλαχιστον της μισης τιμης

2) αγορασε την 65vt30 του pitbull μιας και ειναι η μοναδικη vt που δεν εχει προβλημα.

Εγω προσωπικα δεν αγοραζω ξανα τηλεοραση με πανω απο 1000 ευρω. Και πολλα ειναι.

Επισης, μαλλον θα αποφυγω και πλασμα.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Μολις μιλησα με intertech. Μου ειπαν οτι ουτε σημερα εμαθαν τιποτα απο το εξωτερικο. Τους ειπα οτι αν μεχρι αυριο στις 12.00 δεν υπαρχει καποιο νεο κι επειδη αυριο κλεινει το 15ημερο που εχω στην διαθεση μου για να ζητησω τα χρηματα μου πισω, τοτε αυριο ζηταω ολα τα χρήματά μου πισω (περιπου 2500 ευρω) διοτι δεν μπορω να κανω αλλη υπομονη. Μιλησα και με το καταστημα που την πηρα οτι αυριο θα γινει αυτη η κινηση για να συνεννοηθουν μεταξυ τους πως θα γινει η επιστροφη των χρηματων σε μενα. Επομενη ενημερωση αυριο λοιπον...

πάρε τα λεφτά σου και σήμερα κιόλας. δεν καταλαβαίνουν αυτοί απο deadlines και εκβιασμούς

Πάρτα τώρα που μπορείς.
Βγήκε ο σαμαράς και κινδυνεύουν τα πάντα τώρα.(Δεν κάνω πολιτικό σχόλιο, για την πραγματικότητα μιλάω).

Polakis, αυτή τη στιγμή έχεις την vt στην κατοχή σου? Αν όχι στείλε mail στο κατάστημα και στην αντιπροσωπεία και κοινοποίησε εξώδικο στο κατάστημα με το οποίο να ζητάς επιστροφή χρηματων. Με τα λόγια δεν πρόκειται να σου επιστρέψει κανείς χρήματα ειδικότερα αν η τακτική σου είναι η ήξεις αφίξεις που έχεις αναπτύξει στο φόρουμ. Δηλαδή δεν μπορεί τη μια μέρα να ζητάς άλλη vt, την επόμενη αντικατάσταση με st μεγαλύτερων ιντσών και την παράλλη επιστροφή χρημάτων. Ελπίζω μόνο να μην έχεις χάσει κάποια προθεσμία.

Last edited by a moderator:
Κανονικα πρεπει να παγωνει το "εντος 15 ημερων" απο την στιγμη που η τηλεοραση παει στην καθε Intertech γιατι δεν ειναι δυνατον εγω να εχω παει την μολις 5 ημερων τηλεοραση μου και να μου την εχουν στο service 15 μερες και μετα να μου πουν "κυριε περασαν οι 15 μερες που ειχατε δικαιωμα επιστροφης"

Ακουστε. Εγω πηρα την πρωτη τηλεοραση, ειχε καθετη γραμμη. Την παω πισω στο καταστημα και ζηταω 2η. Μου φερανε την 2η και αυτη ειχε προβλημα. Τοτε η κυρια απο το καταστημα μου ειπε να μιλησω κατευθειαν με intertech για να τα βρω μαζι τους και να μου στειλουν και 3η τηλεοραση για να μην μπαινει στην μεση το καταστημα και ταλαιπωρουνται. Η intertech λοιπον μου ειπε οτι θα μου φερει την 3η καινουρια τηλεοραση αλλα αν μπορω να παω στα γραφεια τους να την ανοιξουν εκει μπροστα μου και να την βαλουν να παιζει και αν ειναι οκ να μου την φερουν και να παρουν την 2η προβληματικη που ειναι σπιτι μου. Πηγα εκει, ειδαμε την 3η οτι ειχε και αυτη προβλημα με καθετη γραμμη και μου ειπαν οκ κρατα την 2η (δεν ειχε νοημα να παρω την 3η σπιτι αφου ειχε το ιδιο προβλημα) και εμεις το στελνουμε εξωτερικο το θεμα και περιμενε απαντηση για να σε εξυπηρετησουμε. Περασαν αλλες 10 μερες αλλα τιποτα. Σημερα λοιπον τους ειπα οτι αν μεχρι αυριο δεν εχουν νεωτερα, θα παρω τα χρηματα μου πισω. Με λιγα λογια εγω εχω την 2η τηλεοραση σπιτι μου οχι την 3η και το deadline τελειωνει αυριο τυπικα για επιστροφη χρηματων. Απλα τα πραγματα. Κινω αυριο τις διαδικασιες για να παρω τα λεφτα μου (αφηστε που μου ειπαν απο την intertech οτι δεν παιζει θεμα με 15ημερο γιατι εχει γινει το θεμα απο την πρωτη μερα που την πηρα και αρα μπορω να παρω τα χρηματα και σε 20 μερες πχ) και παω για αλλη τηλεοραση, ισως την 55st50 με 4 γυαλια επαναφορτιζομενα και 5ετη εγγυηση απο καταστημα...

Polakis ξερεις τι ωραιες διακοπες κανεις με 2500 ; Χ@στους παρε τα λεφτα, δωσε κανα 800αρη για μια τυπικη τιβι, και τα αλλα στα...νησια!

Δικαίωμα υπαναχώρησης, νομικά κατοχυρωμένο, και επιστροφής χρημάτων έχεις εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την αγορά. Διαφορετικά, και ειδικότερα αν επικαλεστείς τεχνικό ελάττωμα, υπονομεύεις και ελαχιστοποιείς πρακτικά την πιθανότητα να πάρεις πίσω τα χρήματά σου εξωδικαστικά. Διότι τότε πηγαίνεις στις γενικές διατάξεις του ΑΚ περί συμβατικής υπαναχώρησης λόγω ελαττώματος ή μη συμφωνημένης ιδιότητας, γεγονός που προϋποθέτει ότι για να πάρεις εξωδικαστικά τα χρήματά σου, το άλλο μέρος θα πρέπει να αποδεχτεί ότι σου πούλησε προϊόν ελαττωματικό ή χωρίς συμφωνημένη ιδιότητα, έννοιες που είναι σχετικές και χρήζουν απόδειξης. Άρα, και ειδικότερα σήμερα που το ρευστό είναι δυσεύρετο, ουδείς το επιστρέφει αν δεν είναι απολύτως υποχρεωμένος. Ο Polakis είναι εξαιρετικά αμφίβολο ότι θα πάρει πίσω τα χρήματά του διότι εκανε ένα βασικό λάθος, αντί να γράφει σίριαλ με πολλά επεισόδια και να συμβουλεύεται ένα τεχνικά άρτιο αλλά χωρίς νομική κατάρτιση φόρουμ θα έπρεπε να συμβουλευτεί εξ' αρχής κάποιον δικηγόρο. Αν, έτσι όπως χειρίστκε το θέμα του, του επιστραφεί όλο το ποσό των χρημάτων που κατέβαλλε για την αγορά της τηλεόρασης, θα πρόκειται για μια πράξη καλής πίστης σπάνιας στις μέρες μας.

Και η Intertech τι θα κανει; Απο την στιγμη που οπως γραφεις δυσκολα θα του δωσει τα λεφτα του πισω θα του αλλαζει τηλεοραση μεχρι να βρεθει σωστη χωρις γραμμες η θα του πουλησει παραμυθι οτι τελικα αυτο δεν ειναι προβλημα αλλα κατι φυσιολογικο στις Plasma ασχετα αν 3 φορες του την αλλαξε για προβλημα.

Και εμενα στην δικια μου τις πρωτες δυο μερες που την ειχα παρει προσεξα σε πρασινη καρτελα οτι η δεξια μερια εκτος απο την γραμμη που την εβλεπα και στην κυλιομενη μπαρα οτι το χρωμα ηταν λες και το εχεις ξεπλυνει με χλωρινη.

Στο τηλεφωνο που τους πηρα ξερετε τι μου ειπαν; Οτι η τηλεοραση δεν εχει στρωσει και πως μετα τις 100 ωρες λειτουργιας το πρασινο θα γινει ομοιομορφο και να βαζω την μπαρα να δουλευει με τις ωρες.

Αν μου ελεγαν πως ετσι ειναι οτι ειναι φυσιολογικο αυτο το ξεπλυμα στο πρασινο θα ειχα παρει τα λεφτα μου πισω 2 ημερων τηλεοραση και δεν θα περιμενω να περασουν οι μερες και πλεον να μην εχω κανενα δικαιωμα επιστροφης.

Δικαίωμα υπαναχώρησης, νομικά κατοχυρωμένο, και επιστροφής χρημάτων έχεις εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την αγορά. Διαφορετικά, και ειδικότερα αν επικαλεστείς τεχνικό ελάττωμα, υπονομεύεις και ελαχιστοποιείς πρακτικά την πιθανότητα να πάρεις πίσω τα χρήματά σου εξωδικαστικά. Διότι τότε πηγαίνεις στις γενικές διατάξεις του ΑΚ περί συμβατικής υπαναχώρησης λόγω ελαττώματος ή μη συμφωνημένης ιδιότητας, γεγονός που προϋποθέτει ότι για να πάρεις εξωδικαστικά τα χρήματά σου, το άλλο μέρος θα πρέπει να αποδεχτεί ότι σου πούλησε προϊόν ελαττωματικό ή χωρίς συμφωνημένη ιδιότητα, έννοιες που είναι σχετικές και χρήζουν απόδειξης. Άρα, και ειδικότερα σήμερα που το ρευστό είναι δυσεύρετο, ουδείς το επιστρέφει αν δεν είναι απολύτως υποχρεωμένος. Ο Polakis είναι εξαιρετικά αμφίβολο ότι θα πάρει πίσω τα χρήματά του διότι εκανε ένα βασικό λάθος, αντί να γράφει σίριαλ με πολλά επεισόδια και να συμβουλεύεται ένα τεχνικά άρτιο αλλά χωρίς νομική κατάρτιση φόρουμ θα έπρεπε να συμβουλευτεί εξ' αρχής κάποιον δικηγόρο. Αν, έτσι όπως χειρίστκε το θέμα του, του επιστραφεί όλο το ποσό των χρημάτων που κατέβαλλε για την αγορά της τηλεόρασης, θα πρόκειται για μια πράξη καλής πίστης σπάνιας στις μέρες μας.

Σημερα ειναι η 14η ημερολογιακη ημερα! Να τους ξαναπαρω δηλαδη αμεσα και να τα ζητησω τωρα;

Να παρεις το καταστημα και να τους πεις εκει οτι θελεις επιστροφη για τον λογο οτι η Intertech δεν μπορει να σου βρει σωστη τηλεοραση και οτι δεν εισαι υποχρεωμενος ουτε να περιμενεις ποτε θα βρουν την κοτα που κανει χρυσα αυγα ουτε στο τελος να αναγκαστεις να μεινεις με την χαλασμενη.

Σημερα ειναι η 14η ημερολογιακη ημερα! Να τους ξαναπαρω δηλαδη αμεσα και να τα ζητησω τωρα;

Μόνο αν αγόρασες από απόσταση. Αν αγόρασες έτσι, μπορείς να τα ζητήσεις.