Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μην παίρνεις τηλεφωνα είναι απολύτως ατελέσφορο και μην προσπαθείς να ασκήσεις πολιτική και πιέσεις μέσω του φόρουμ. Αυτά δεν πιάνουν. Το θέμα σου είναι νομικό και νομικά έπρεπε να είχες ήδη κινηθεί. Έπρεπε ήδη να έχεις στείλει mail και να έχεις κοινοποιήσεις στο κατάστημα εξώδικο με δικαστικό επιμελητή ή τουλάχιστον να τους εγχειρήσεις ο ίδιος με απόδειξη παραλαβής ένα νομικά διαμορφωμένο κείμενο στο οποίο να υπαναχωρείς ζητώντας επιστροφή χρημάτων. Σου επαναλαμβάνω πάντως ότι έτσι που χειρίστηκες το θέμα είναι απίθανο να σου επιστρέψουν χρήματα, μάλλον θα σου δώσουν κάποιο κατώτερο ποιοτικά προϊόν και για να σου χρυσώσουν το χάπι θα σου δώσουν και κάποιες χάντρες και καθρεπτάκια του τύπου επέκταση εγγύησης (δεν υπάρχει μεγαλύτερη μπαρούφα από αυτό για τον λόγο που και ο ίδιος πλέον γνωρίζεις κατόπιν της επαφής σου με την αντιπροσωπεία) και δύο ζεύγη γυαλιά 3d πιθανόν συνοδευόμενα και από ένα ζεύγος γυαλιά ηλίου ή μειωπίας αν είσαι μύωψ. Διαφορετικά υπάρχει πάντα και η εκδοχή του "ριτεσιο".

Ξαναμιλησα και μου ειπαν οτι για την επιστροφη χρηματων θα μιλησω με το καταστημα αγορας. Το καταστημα μου ειπε και καλα οτι δεν κανουν επιστροφη χρηματων αλλα μονο πιστωση και τετοια. Και της λεω τι λετε εχω καθε νομικο δικαιωμα επιστροφης κλπ. Μου ειπε θα μιλησει με intertech και θα με ξαναπαρει σε λιγο να μου πει τι θα γινει. Μου προτεινε και samsung es8000 στα ιδια χρηματα κλπ βεβαια για να χρυσωσει το χαπι, αλλα εγω της ειπα να μου δωσει τα χρηματα και βλεπουμε τι τηλεοραση θα παρω...

τα χρήματα τα ζητάς από το κατάστημα. αυτό έπρεπε να το έχεις κάνει από την προηγούμενη εβδομαδα. δεν καταλαβαίνω τι περιμένεις από την ιντερτεκ.??? να ανοίξει ολες τις 55vt50 και οταν σου βρεί μια χωρίς γραμμές να σου τη στείλει???

κατά τη γνώμη μου πρέπει να ασκήσεις πίεση στο κατάστημα. πηγαίνεις την τηλεόραση πίσω και παίρνεις τα λεφτά που έχεις δώσει.

Παντως οπως εχω καταλλαβει 3 ανοιξε και οι 3 ειχαν προβλημα. Μια που πηρε εξ αρχης απο το καταστημα δευτερη που πηρε παλι απο το καταστημα και τριτη που την ανοιξαν μπροστα του εκει στην Intertech. Εγω πιστεω οτι στην Intertech ανοιξαν και αλλες τηλεορασεις αλλα φυσικα δεν ειναι δυνατον να πουν στον πελατη ανοιξαμε 10 αλλα και οι 10 ειναι για τα καγκελα. -bye-

Εστειλα διαμορφωμενο νομικα χαρτι με φαξ και σε intertech και στο καταστημα οπου ζητω την επιστροφη των χρηματων μου για να ειμαι καλυμενος. Με πηρε η intertech και αυριο λεει θα ερθουν να παρουν την τηλεοραση πισω! Θα περασουν την πιστωση τους στο καταστημα που την πηρα για να μου δωσει τα λεφτα πισω το καταστημα. Αυριο πρεπει να παρω καποιο χαρτι απο αυτους που θα ερθουν να την παρουν; Ειπα με το καταστημα να παραγγειλω μια 55st50 με 4 γυαλια επαναφορτιζομενα και να μου δωσει το υπολοιπο των χρηματων μεχρι τα 2500 που θα απομενει ως διαφορα. Φαινεται να πηγαινει καλα το πραγμα. Για να δουμε

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πάρτα τώρα που μπορείς.
Βγήκε ο σαμαράς και κινδυνεύουν τα πάντα τώρα.(Δεν κάνω πολιτικό σχόλιο, για την πραγματικότητα μιλάω).

Ευτυχως που βγηκε ο Σαμαρας και θα μεινουμε στο ευρω και μπορουμε να αγοραζουμε Panasonic VΤ50 :ernaehrung004:

Ναι να αγοραζουμε φτηνα τηλεορασεις αλλα να κοβουν 22% απο μισθους να βαζουν χαρατσια κλπ κλπ.
Αυτο μας νοιαζει να εχουμε φτηνα τα ειδη πολυτελειας και πανακριβα τα ειδη πρωτης αναγκης!
Εγω ξερω οτι με τα 1000 ευρω που πηρα την 50GT30 τα 1000 ευρω δεν θα μου φτασουν για να βαλω πετρελαιο για να περασω δυο μηνες τον Χειμωνα που θα ερθει.

Καποιος σε αλλο φορα ειχε πει οτι στην Βουλγαρια οι υπολογιστες εχουν διπλασια τιμη απο την Ελλαδα οποτε δεν πρεπει να μιλαμε για ακριβεια αλλα δεν ειπε οτι εκει στο σουπερ μαρκετ με τα ιδια λεφτα περνεις τα τριπλασια πραγματα σε αντιθεση με εδω στην Ελλαδα.

Αληθεια ποσες φορες θα βγειτε απο το σπιτι σας να πατε σουπερ μαρκετ και ποσες φορες να αγορασετε τηλεοραση;

Ναι να αγοραζουμε φτηνα τηλεορασεις αλλα να κοβουν 22% απο μισθους να βαζουν χαρατσια κλπ κλπ.
Αυτο μας νοιαζει να εχουμε φτηνα τα ειδη πολυτελειας και πανακριβα τα ειδη πρωτης αναγκης!
Εγω ξερω οτι με τα 1000 ευρω που πηρα την 50GT30 τα 1000 ευρω δεν θα μου φτασουν για να βαλω πετρελαιο για να περασω δυο μηνες τον Χειμωνα που θα ερθει.

Καποιος σε αλλο φορα ειχε πει οτι στην Βουλγαρια οι υπολογιστες εχουν διπλασια τιμη απο την Ελλαδα οποτε δεν πρεπει να μιλαμε για ακριβεια αλλα δεν ειπε οτι εκει στο σουπερ μαρκετ με τα ιδια λεφτα περνεις τα τριπλασια πραγματα σε αντιθεση με εδω στην Ελλαδα.

Αληθεια ποσες φορες θα βγειτε απο το σπιτι σας να πατε σουπερ μαρκετ και ποσες φορες να αγορασετε τηλεοραση;

το πάμε offtopic αλλά με προκαλείς τώρα, να εύχεσαι να μη γυρίσουμε στη δραχμούλα, γιατί τότε, όχι μόνο δεν θα μπορείς να αγοράσεις gt, αλλά ούτε γάλα για να πιουν τα παιδιά σου.

Μπορει καποιος να μου πει πως θα επιβεβαιωσω οτι η intertech εβαλε την πιστωση στο καταστημα πριν δωσω την τηλεοραση σε αυτους που θα ερθουν να την παρουν; Πρεπει να μου δωσει καποια βεβαιωση η intertech;

Λογικα δεν θα σου δωσουν καποιο χαρτι;

akis δεν αποφευγω να απαντησω απλα δεν θελω και εγω να βγουμε offtopic

Polakis σταμάτα να έχει το σύνδρομο της καταδίωξης.
Μια χαρά θα πάνε όλα.
Θα δώσεις πίσω την tv και θα σου κάνουν την πίστωση.

Από δήμαρχος κλητήρας. Μαζί με τα γυαλιά να σου δώσουν και καθρεφτάκια, μερικές θαλασσιές χάντρες και λίγα τόπια μεταξωτό ύφασμα. Τα ευρώ που θα σου δώσουν πίσω να τα βάλεις σε άλμπουμ όπως κάναμε παλιά με τα γραμματόσημα, γιατί τώρα που επέστρεψαν στην εξουσία οι Σαμαροβενιζέλοι το ευρώ θα αποκτήσει συλλεκτική αξία.

Παρε μια τηλεοραση των 600 ευρω 32αρα η 37αρα και εναν προβολεα των 1200 ευρω. Θα εισαι ευχαριστημενος σιγουρα ετσι.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ηρεμηστε, μην ειρωνευετε και αφηστε τον ανθρωπο (polakis) να ηρεμησει και αυτος.
Αρκετα τραβηξε.

Ας δουμε πρωτα πως θα τελειωσει αυτη η ιστορια.

Εγώ ελπίζω να πάρει τα χρήματά του πίσω. Με ανησυχεί όμως που επιλέγει πάλι πανασόνικ, υπάρχει περίπτωση να υποφέρει από το ίδιο πρόβλημα και η νέα τηλεόραση.

Και εγω το ελπιζω.

Αν και offtopic, φιλε petasis, μια χαρα δεν ειμαστε εμεις με την 9705?
Εγω παντως - μετα τα ομολογουμενως αρχικα προβληματα - ειμαι πολυ ικανοποιημενος.

Και εγω το ελπιζω.

Αν και offtopic, φιλε petasis, μια χαρα δεν ειμαστε εμεις με την 9705?
Εγω παντως - μετα τα ομολογουμενως αρχικα προβληματα - ειμαι πολυ ικανοποιημενος.

Να δούλευε και το ρημάδι το EPG... Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι αντιλαμβάνομαι μερικές φορές τις τοπικές μεταβολές του γάμμα. Κατά τα άλλα, και εγώ είμαι ευχαριστημένος με την 9705. Που δεν βλέπω 3Δ φυσικά, στο οποίο είναι κακή. Αν και το δικό μου κομμάτι έχει επίσης DSE. 1,5 κατακόρυφες γραμμές, κοντά στο κέντρο, από την δεξιά πλευρά.

Γενικά το DSE είναι πρόβλημα, δεν ξέρω τι να πάρει κανείς για να μην έχει DSE. Ίσως πλάσμα σάμσουνγκ;