Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου και το πάνελ της τηλεόρασης.

Ειναι αυτο που λενε "εχω ωραια γκομενα αλλα θα την στειλω στην μανα της γιατι μου την κοιταει ο γειτονας!" :flipout:

Αυριο ειναι η κρισιμη μερα για μενα. Ολα θα ξεκαθαρισουν...

όταν με το καλό πάρεις τη νέα, όποια και αν είναι... φρόντισε να έχεις ίδιες ρυθμίσεις στα HDMI για να μην βλέπεις διαφορές στους δύο δέκτες....:antlers:

vertical καλησπέρα.
Όταν τη πήρες , παρουσίασε κατευθείαν το πρόβλημα, ή εμφανίστηκε μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας?
Και που φαίνεται έντονο? Στο γκρι χρώμα(slides), και στους αγώνες ποδοσφαίρου?

Καλησπέρα

Κοίταξε, γενικά, είμαι ψείρας. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να τρέξω break in. Δεν είδα κάτι. Ίσως να υπήρχε αλλά να ήταν τόσο μικρό που δεν έδωσα σημασία. Με τον καιρό, το panel έγινε σκακιέρα (είτε τα μάτια μου άρχισαν να έχουν το σύνδρομο Κασπάροφ). Πάντως είμαι σίγουρος, το πρόβλημα δεν ήταν τόσο έντονο όσο είναι τώρα.

Φαίνεται έντονο σε γκρι (ανοιχτόχρωμο) και σε πράσινο.

polakis κατανοώντας απόλυτα πόσο εχεις ταλαιπωρηθεί πιστεύω ότι το πρώτο μέλημα σου ειναι να πάρεις τα χρήματα σου πίσω. δεν νομίζω οτι θα το κάνει εύκολα το κατάστημα και θα σου προτείνει διάφορες εναλλακτικές όπως ήδη έκανε με τη samsung.

ξεμπλέκεις από εκεί τελειώνεις και με την αντιπροσωπεία επιστρέφοντας την vt50 και κάνεις ένα redefinition στο θέμα αγοράς τηλεόρασης.

θεωρώ ότι δεν θα σου δώσουν εύκολα μοντέλα των 3000 ευρώ χωρίς επιβάρυνση από μέρους σου και είναι πιθανό να σου δώσουν μια 55st50 και 4 ζευγάρια γυαλιά σε τιμή που να είναι υψήλότερη από αυτή του ανταγωνισμού.

πιστεύω οτι η πίεση πρέπει να είναι στο να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.

Απλα ενημερωνω οτι η 55vt50 μου εφτασε τις 201 ωρες λειτουργιας και η γραμμη υπαρχει ιδια απο το πρωτο λεπτο. Αρα δεν βελτιωνεται. Περιμενω ακομα τηλεφωνο απο καταστημα...

Παράδειγμα, εγώ έβλεπα τα "φιδάκια" που έχουν όλες οι πλάσμα τηλεοράσεις και ΟΥΔΕΙΣ από τα περίπου 20 άτομα που έχουμε δει ταινία σπίτι μου δεν τα έβλεπε...

Όλες οι πλάσμα Panasonic θα έλεγα. Οι πλάσμα της Samsung έχουν σχεδόν μηδαμινό dynamic false contouring (γι'αυτό μιλάς υποθέτω).

Μπορει καποιος να μου εξηγησει τεχνικα τί ειναι αυτη η δεξια αχνη γραμμη που φαινεται μονο σε μονοχρωμα πλανα και σε παραλληλη κινηση; Γιατι δεν φαινεται οταν βλεπεις bluray πχ με πολλα χρωματα κλπ ή οταν παιζεις xbox (εκτος του φιφα που φαινεται στο γρασιδι); Ειναι τελικα βλαβη ή φυσιολογικο; Γιατι εχω τρελαθει με το ολο θεμα...

έχεις τρελαθεί γιατί το ψυρίζεις μέχρι αηδίας.
άραξε λίγο coolare.

polakis μιλάμε χθές κάθησα και διάβαζα το νήμα μέχρι αργά την νύχτα. Και εγώ γενικά μπορώ να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου καντέμη με συσκευές και έχω πάθει τα άπερια προβλήματα ακόμα και με συσκευές που τις ήθελα σαν τρελός να τις αποκτήσω. Νομίζω δεν έχεις πολλές επιλογές από το να πάρεις τα χρήματα σου πίσω. Από τι διάβασα σε όλο το νήμα το πρόβλημα εντοπίζετε στην Ευρώπη και για άλλη μια φορά στα Ευρωπαικά εργοστάσια ανατολικής ευρώπης που γίνετε ως συνήθως ποιοτικός έλεγχος για τα πανυγήρια. Φαντάζομαι οι αντίστοιχες τηλεωράσης που παράγονται στην ασία δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα.
Γιαυτό τα λεφτά σου πίσω και δες κάποια άλλη πρόταση. Παλιά είχα ακούσει και μια φήμη με τα εδώ ηλεκτρονικά καταστήματα. Αυτά που έχουν πολύ καλές τιμές και προσφορές ως συνήθως προμηθεύονται τα προιόντα τους από εργοστάσια παραγωγής ανατολικής ευρώπης η κίνας. Καταστήματα όμως που θεωρούνται ακριβά όπως το plaisio προμηθεύονται προιόντα από τα κεντρικά τους εργοστάσια. Προσωπικά το έχω διαπιστώσει με άπειρες συσκευές που έχω πάρει από το πλαισιο και αντίστοιχα από κοτσόβολο που εκεί πάντα οι συσκευές του δεν ήταν από τα κεντρικά εργοστάσια παραγωγής αλλά από τα δευτερεύων.
Και για άλλη μια φορά άλλαξε την τηλεώραση άμεσα αν εντόπισες πρόβλημα γιατί θα την κρατήσεις και χρόνια και θα σε τρελένει αυτό το πρόβλημα καθημερινά συν ότι μπορεί να σου βγάλει και περισσότερα όπως στον vertical.

Μπορει καποιος να μου εξηγησει τεχνικα τί ειναι αυτη η δεξια αχνη γραμμη που φαινεται μονο σε μονοχρωμα πλανα και σε παραλληλη κινηση; Γιατι δεν φαινεται οταν βλεπεις bluray πχ με πολλα χρωματα κλπ ή οταν παιζεις xbox (εκτος του φιφα που φαινεται στο γρασιδι); Ειναι τελικα βλαβη ή φυσιολογικο; Γιατι εχω τρελαθει με το ολο θεμα...

ΟΧΙ, δεν είναι φυσιολογικό. Dirty Screen Effect λέγεται. Όπως γράφτηκε μπορεί να οφείλεται στο Anti-Reflective φίλτρο ή να είναι πρόβλημα στο chip οδήγησης. Αν ήταν στο Chip βέβαια θα μπορούσε με f/w να ελεγχθεί οπότε καταλήγουμε στο θέμα του φίλτρου. Αν υπάρχει και σε άλλα panels της Panasonic χωρίς φίλτρο, εκεί μπορεί να είναι άλλο το πρόβλημα. Θεωρώ όμως ότι όσες 30άρες και 50άρες έχουν AR φίλτρο και παρουσιάζουν θέμα, αυτό προέρχεται από το τελευταίο.

ΟΧΙ, δεν είναι φυσιολογικό. Dirty Screen Effect λέγεται. Όπως γράφτηκε μπορεί να οφείλεται στο Anti-Reflective φίλτρο ή να είναι πρόβλημα στο chip οδήγησης. Αν ήταν στο Chip βέβαια θα μπορούσε με f/w να ελεγχθεί οπότε καταλήγουμε στο θέμα του φίλτρου. Αν υπάρχει και σε άλλα panels της Panasonic χωρίς φίλτρο, εκεί μπορεί να είναι άλλο το πρόβλημα. Θεωρώ όμως ότι όσες 30άρες και 50άρες έχουν AR φίλτρο και παρουσιάζουν θέμα, αυτό προέρχεται από το τελευταίο.

Και θελετε να μου πειτε οτι ολες οι vt50 σε ολον τον πλανητη εχουν αυτη την αχνη γραμμη και τις πουλανε για φυσιολογικες? Θα τρελαθουμε εντελως?

Όχι όλες. Λογικά, ανάλογα το εργοστάσιο και τη γραμμή παραγωγής.

Βρε φίλε polakis ,σε νοιώθω και σε πονάω όσο δεν μπορείς να φανταστείς.

Σε διαβάζω από την πρώτη στιγμή και συμμερίζομαι τον γολγοθά σου.

Αλλωστε και εγώ γκαντέμης ήμουν στις περισσότερες αγορές μου.

Στην δε τηλεόραση που είχα πάρει, περασα σχεδόν τα ίδια με ανομοιομορφία του πάνελ (sony 55'' sxrd,οπίσθιας προβολής).Μού βγήκε η ψυχή μεχρι να μου την αλλάξουν..

Σου εύχομαι ολόψυχα το καλύτερο δυνατό για σένα και μάλιστα άμεσα !!!!

Να προσθέσω ότι είμαι έτοιμος στην αγορά τηλεόρασης στα 2000 ευρώ και με όλα αυτά που διάβασα έχω διαγράψει τελείως τις panasonic από την έρευνα αγοράς μου. Ας βελτιώσουν πρώτα τα ευρωπαικά εργοστάσια που συνεργάζονται και μετά ας ζητήσουν λεφτά από τους καταναλωτές. Πλέον η θα πάω στην 6500 της samsung η θα βρω κάποια άλλη samsung η sony led.

Απο την νεα σειρα 50 γυαλια εχουν μεσα στην συσκευασια παλι μονο το κορυφαιο μοντελο VT η εβαλαν και στην σειρα GT ?

Ναι και στις vt εβαλαν τα γυαλια με μπαταρια οχι τα επαναφορτιζομενα...Ξενερα...