Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πρέπει η Panasonic να λανσαρει νεα σειρα "VT50 - Polakis edition" για το σωστό πάνελ που πηρες! αντε επιτελους καλοθεατη φτου φτου

gPaska, όταν λες DSE και γραμμή, την γραμμή οκ, την έχουμε δει. DSE μιλάς για κάτι τέτοιο με τις οριζόντιες γραμμές;

DSE παντως σε κανονικη θεαση δεν ειχα παρατηρησει στην 30αρα, μονο στις καρτελες και ενιοτε στο γρασιδι.

DSE παντως σε κανονικη θεαση δεν ειχα παρατηρησει στην 30αρα, μονο στις καρτελες και ενιοτε στο γρασιδι.

Εμένα έχουν αρχίσει να με ενοχλούν πλέον περισσότερο οι οριζόντιες παρά οι κάθετες. Οι κάθετες φαίνονται κυρίως σε πράσινο και μετακίνηση δεξιά/αριστερά. Οι οριζόντιες φαίνονται και σε στατική εικόνα με ανοιχτά χρώματα ΠΑΝΤΑ. Αν μάλιστα υπάρχει μετακίνηση πάνω/κάτω, θέλεις δραμαμίνες.

έπρεπε να έχει και το QUOTE αλλά τέσπα.

Ποιο quote; Δεν έχω καταλάβει που αναφέρεσαι. Γι αυτό και η προηγούμενη ερώτηση μου είχε να κάνει που απευθυνόταν το σχόλιο σου.

Το DSE στο γρασίδι είναι σε επίπεδο που να μην σε αφήνει να ευχαριστηθείς την θέαση;

Οχι δεν θα το λεγα, αν αποφασισω να δω το παιχνιδι και οχι να κυνηγαω γραμμες δεν φαινεται.

κριμα παντως..τοσα χρηματα και να μην μπορεις να την χαρεις....
(μια ερωτηση..to DSE πως ακριβως οριζετε?)

μπραβο φιλε polakis χαιρομαι που επιτελους δικαιωθηκες μετα απο τοση ταλαιπωρια που τραβηξες και ευτυχως που δεν στραφηκες σε καποιες αλλες επιλογες που ανεφερες σε προηγουμενα ποστς γιατι απλα σε ποιοτητα εικονας δεν εχουν καμμια τυχη. φαντασου εχω την 9705 για το γραφειο και τη V20 στο σπιτι, ε λοιπον καμμια σχεση, απλα με τη πλασμα αναδεικνυεται η εικονα της τις νυχτερινες ωρες και ειναι πραγματικη πορωση θα το διαπιστωσεις και μονος σου

Εξαρτάται από την στάθμη που έχει φτάσει το μαύρο της V20. Αν έχει φτάσει στο 0.07, αν τις βάλεις δίπλα-δίπλα, θα αλλάξεις γνώμη.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

κριμα παντως..τοσα χρηματα και να μην μπορεις να την χαρεις....
(μια ερωτηση..to DSE πως ακριβως οριζετε?)

dirty screen effect. Και σε απλά ελληνικά, ανομοιομορφίες στην εικόνα.

(συνειδητοποιώ ότι έχω μάθει πάρα πολλά από το forum... πριν από καιρό δεν θα μπορούσα να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση!!)

Κάτοχος εδώ και 10 ημέρες μιας Panny 50VT50E - ευτυχώς για μένα κανένα πρόβλημα με DSE ή άλλες μπάρες, κολόνες, πεταλούδες, κλπ :operator:....τελικά ίσως τα πανέλα των 55'' (για 65αρια έχει ακούσει κανείς τίποτα?) να εχουνε γενικότερα θέμα. Θα είναι μεγάλο κρίμα για την Panasonic αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, γιατί ο κόσμος αγοράζει τις τηλεοράσεις της με κλειστά μάτια, λόγω της ποιότητας κατασκευής και κυρίως της εικόνας των μοντέλων της.

Προς το παρόν είμαι στις 70 ώρες λειτουργίας (για καλό και για κακό μπήκα στο secret service menu, μπας και πήρα καμιά από DOA) και οδεύω προς ολοκλήρωση του στρωσίματος - μετά πάμε για καλιμπράρισμα, μάλλον από επαγγελματία!:jester:

Η VT50 για την ιστορία αντικατέστησε μια 42V10E η οποία ήτανε απλά σ υ γ κ λ ο ν ι σ τ ι κ ή - όμως όχι 3D (μας έφαγε η τεχνολογία)...:ciao:

Ειδες ποδοσφαιρικο αγωνα και δεν προσεξες τιποτα δηλαδη;Γιατι σε τηλεοπτικο και hd περιεχομενο δεν φαινεται καμια γραμμη..

Καλορίζικη GravDim!

Όπως λες είναι κρίμα αν υπάρχει θέμα γενικά σε μια ολόκληρη σειρά ή μοντέλο. Από την άλλη όμως υπάρχουν και κομμάτια που βγήκαν ok χωρίς προβλήματα. :nounder: Τι να πεις...

Ειναι τοσο ωραιο και γλυκο να βλεπεις το Ισπανια-Πορτογαλια στο ERT HD χωρίς γραμμές ή τίποτα τέτοιο! Απλά απολαμβάνεις την τέλεια ποιότητα της 55vt50!!!! Και να υπάρχει η γραμμή εγώ σε αυτή την tv δεν την βλέπω και δεν θα κάτσω να το ψάξω. Βλεπω σε THX Cinema και η εικονα ειναι εξωπραγματική!!!!!