Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν παράγονται τα panel στην Ευρώπη, στα εργοστάσια της Panasonic στην Ασία παράγονται. Στην Ευρώπη συναρμολογούνται τα ευρωπαϊκά μοντέλα.

Προφανώς στις μέρες που έτρεξαν "έστρωσες" και εσύ μαζί με τις τηλεοράσεις που άλλαξες. Όπως δηλαδή "ζωντανεύουν τα χρώματα και η εικόνα των πλασμα" μετά το στρώσιμο έτσι και εσύ μετά την τέταρτη αλλαγή τηλεόρασης έπαψες να ασχολήσαι με τις γραμμές. Το ερώτημα είναι αν θα μπορούσες από την πρώτη τηλεόραση να μην ασχολείσαι με τις γραμμές ή χρειαζόταν η τέταρτη αλλαγή για να πάψεις να ασχολείσαι!!!

Υποννοείς δηλαδή ότι δεν ξέρουμε τι βλέπουμε φιλαράκι ? Έχω την αίσθηση ότι υποτιμάς τη νοημοσύνη των συνομιλητών σου

Θα σου ήταν εύκολο να λειτουργήσεις δεοντολογικά, δημοσιογραφικά και ίσως λίγο αλτρουϊστικά? Όχι μόνο για την πάρτι μας. Ωφείλεις να κάνεις ρεπορτάζ για την vt50 σου. Μην είσαι εγωϊστής σκέψου λίγο και το σύνολο. Να ρίξεις την φωτεινότητα και το contrast για να τσεκάρεις την ύπαρξη ή μη dse και να ενημερώσεις το φόρουμ. Όπως δηλαδή ζητούσες από τα άλλα μέλη του φόρουμ να κάνουν με τις τηλεοράσεις τους για σένα. Γιατί αν το πρόβλημα είναι εκεί, ακόμη και αν ακόμη εσύ τώρα δεν το βλέπεις, έχεις υποχρέωση να ενημερώσεις τα άλλα μέλη του φόρουμ με νηφαλιότητα και αντικειμενικότητα αν υφίσταται. Γι'αυτό πάρε βαθιές αναπνοές, κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ σου και βάλε μια πράσινη κάρτα να παίζει. Μετά αυτό που θα διαπιστώσεις μοιράσου το με το φόρουμ και εν συνεχεία αύξησε την φωτεινότητα και το contrast και συνέχισε να απολαμβάνεις την γλυκιά και χαριτομένη vt σου.
μπουχαχαχαχαχα.τι διαβάζω πρωί πρωί.σαν πολύ κασιδιάριδες δε μαζεύτηκαν τελευταία .

Και η δικη μου P50GT50 καθώς και αλλη μια που εχω δει απο κοντα , ειχαν καθετες γραμμες οι οποιες ειναι πολυ ενοχλητικες κατα την παρακολουθηση αγωνων ποδοσφαιρου.Εκανα χρηση της διαδικασιας DOA και αναμενω να ακυρωθει η χρεωση στην καρτα μου.Απο οτι φαινεται υπηρξε προβλημα απο την γραμμη παραγωγης σε ολα τα panel της panasonic για Ευρωπη.Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με την εξυπηρετηση που ειχα απο καποιους ανθρωπους στην intertech, αλλα δεν μπορει να αλλαξει κατι στο οτι το προβλημα υπαρχει & δεν μπορει να λυθει. Εχω πολυ σημαντικοτερα πραγματα να ασχοληθω στη ζωη μου απο μια τηλεοραση , που παρα το υψηλο της κοστος θα μου δημιουργουσε ψυχολογικα με τις ´´ασθενειες ´´ της..

Παντως περα απο ολα τα καλα της vt50, ειναι πολυ ευαισθητη στο ir παιδια. Στο δεκαλεπτο τεταρτο εχει αφησει σημαδι ευκολα...Μετα θελει χιονι για να φυγει βεβαια αλλα σε ταλαιπωρει...

Το δεκάλεπτο τέταρτο δεν δηλώνει ευαισθησία σε ir απο μόνο του.
Χρειάζεται να ξέρουμε ρυθμίσεις και το είδος της σταθερής εικόνας (η χειρότερη είναι κάποιο λευκό γράμμα ή λογότυπο, σε μαύρο φόντο και ρύθμιση υψηλής αντίθεσης)
Θαρρώ ότι με μια τέτοια ρύθμιση θα δεις ir σε ένα μόνο λεπτό και imo θα είναι και φυσιολογικό!

Επίσης δοκίμασες "ξέπλυμα" με τηλεοπτικό και δεν φεύγει το ir γρήγορα? Μόνο με χιόνι γίνεται η δουλειά?

Άμα για 10λεπτο ir χρειαζόμαστε χιόνι για ξέπλυμα, βυθιστήκαμε μάγκα μου!:bang:
Μην είσαι τόσο ψείρας, δεν θα χαρείς την tv έτσι.
Ίσως έπρεπε να σκεφτείς να πάρεις καμιά sony850, ή καμιά samsung es8000...

Θα πρότεινα σε όσους παίρνουν πλάσμα να μαθαίνουν πιο πολλά για την τεχνολογία της τηλεόρασης προτού την αγοράσουν διαφορετικά θα ανεβάζουν την πίεσή τους! Το IR εξαφανίζεται στο δεκάλεπτο απλά αλλάζοντας κανάλι.

Παντως περα απο ολα τα καλα της vt50, ειναι πολυ ευαισθητη στο ir παιδια. Στο δεκαλεπτο τεταρτο εχει αφησει σημαδι ευκολα...Μετα θελει χιονι για να φυγει βεβαια αλλα σε ταλαιπωρει...

μην τρελαίνεσαι και μην τρομάζεις, φταίει που είναι ακόμη φρέσκο το πάνελ - μετά από κάποιες βδομάδες δε θα αφήνει σχεδόν τίποτα...είναι η πρώτη σου plasma??? για να κάψεις το φώσφορο στα νέα plasma displays πάντως, πρέπει να έχεις....ταλέντο!!!

προσοχή τους πρώτους μήνες θέλει (διαφωνώ με τις 100 ώρες μόνο, απλά στις 100 ώρες τουλάχιστον πήγαινε συντηρητικά, απέφευγε λόγου χάρη dvd με τις οριζόντιες γραμμές των ταινιών ή παιχνίδια με static images, sd signal με λογογράμματα για ώρες, κλπ) μέχρι να στρώσει ομαλά και ομοιόμορφα ο φώσφορος - στη V10 στην αρχή χέστηκα με κάποια image retentions, αλλά μετά με ένα φρεσκάρισμα στο πάνελ έφευγαν τα πάντα (να πάιζεις κάθε βράδυ όταν πας για ύπνο για καμιά ώρα ή παραπάνω το colour pattern που υπάρχει ειδικά για τέτοιες καταστάσεις - βάλε χρονοδιακόπτη από το μενού για ευκολία).

εν τωμεταξύ επειδή ακούγεται ολοένα και πιο έντονα για καθολικό πρόβλημα στη γραμμή παραγωγής των πανέλων της Panasonic, θα έλεγα πρώτα να εξετάζουμε τι ισχύει και μετά να βγάζουμε σκάρτο ένα προϊόν - εγώ με το 50άρι πανέλο της VT50, δεν έχω καμία γραμμή, μπάρα, είδωλο, κλπ (χθες έβλεπα την Ιταλία να σκίζει την υπερόπτρια Γερμανία σε πεντακάθαρη εικόνα χωρίς το παραμικρό "ύποπτο" σημάδι).

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ισως να εχει δικιο σε αυτο...
Σε σύγκριση με την Vt30 που τις πρωτες ώρες λειτουργίας ειναι εξαιρετικά ανθεκτική στο ir η Vt50 που ειδα στο πλαισιο πριν λιγες μερες ηταν γεματη απο αποτυπώματα και ισως ενα απο αυτα οχι και τοσο προσωρινό.
Η Vt30 περσι στις βιτρινες δεν χαμπαριαζε.
Παντως ενω στην φωτο μου ειχε αρέσει , απο κοντα σχεδιαστικά την βρηκα κατώτερη απο την vt30.

ZOOM 1, ZOOM 2 τις πρώτες 250 ωρες. Εγω αυτο εκανα σε κανάλια, ενω παραλληλα εβλεπα ταινιες κανονικα με μπαρες πανω κατω και επαιζα playstation αφοβα 2-3 ωρες τη μερα. Η VT30 μου ειναι μια χαρα. Ουτε DSE ουτε τίποτα (φτου φτου).

Υ.Γ Περαστικά σε όσους βλέπουν εικόνα σε "καλές" lcd LED τηλεοράσεις και λένε "wow"

plasma all the way!

VT > tvs

για να κάψεις το φώσφορο στα νέα plasma displays πάντως, πρέπει να έχεις....ταλέντο!!!

Απο την στιγμη που τα τελευταια μοντελα της panasonic δειχνουν πιο ευαίσθητα στο ir σε σύγκριση με παλιότερα μοντελα δεν ειναι καθολο δυσκολο να επέλθει και το μοιραίο του μονιμου αποτυπώματος.
Στην δικια μου τουλαχιστον χρειάστηκαν πανω απο 600 ωρες λειτουργίας και μια Δευτερα απο το πρόγραμμα του Ant1 για να αποκτήσω το παράσημο

Ευαισθησία στο IR δεν είναι να βλέπεις αποτύπωμα μετά από 10-15 λεπτά σταθερής εικόνας αλλά μετά από 5-10 δευτερόλεπτα όπως βλέπω εγώ στην Panasonic C3.

Πες τα Γιάννη.

Μη ψειρίζετε τη μαϊμού ρε παιδιά. Τηλεοράσεις είναι και έχουμε πει χρόνια τώρα ότι έχουν όλες αρκετά σοβαρά ελαττώματα.

Το θέμα είναι να βλέπεις μια ταινία υψηλής ευκρίνειας ή να παίζεις ένα παιγνίδι χωρίς αυτά να σου αποσπούν την προσοχή.

Αν αντί να ευχαριστιόμαστε - διασκεδάζουμε καταλήγουμε να μανουριάζουμε, με το ένα ή το άλλο πρόβλημα, απλά έχουμε κάνει λάθος επιλογή.
Τέλεια τηλεόραση δεν υπάρχει._

Όποιος πέσει στην παγίδα να κοιτάζει αντί να ευχαριστηθεί να ψάχνει για ελαττώματα έχασε το παιχνίδι.

Το κάνω και εγώ πολλές φορές αλλά προσπαθώ να το ξεπεράσω.

Ενταξει ρε παιδια, δεν ειπαμε τιποτα. Μια παρατηρηση εκανα στην κατα τα αλλα εξαιρετικη τηλεοραση...

Ευαισθησία στο IR δεν είναι να βλέπεις αποτύπωμα μετά από 10-15 λεπτά σταθερής εικόνας αλλά μετά από 5-10 δευτερόλεπτα όπως βλέπω εγώ στην Panasonic C3.

Ευαισθησία στο Ir ειναι και οταν αφηνεις το μενου του dune για 1-2 λεπτα μεχρι να φέρεις απο την κουζινα τα μπινελίκια και οταν ξεκινας την ταινια να εξακολουθείς να τα βλεπεις μεχρι να φύγουν οι πρωτοι τιτλοι και δειξει κάποιο πιο φωτεινο πλανο.
Επισης ειναι οταν βλεπεις ταινια 3D και λογο του οτι η φωτεινότητα του πανελ πουσαρει βλεπεις σε ολη την διάρκεια της ταινιας τις σκιες των υποτίτλων που σε κανενα σημειο της ταινιας δεν προλαβαίνουν να ξεπλυθούν.
Και ολα αυτα μετα απο 3228 ωρες λειτουργίας του πανελ

Αυτο αγαπητοί μου μονο ξεψείρισμα της μαϊμού δεν ειναι.
Παντως ειναι ενδιαφέρον Γιαννη που δείχνεις επιείκεια σε καποια ελαττώματα των πλασμα ενω αντιθέτως σε οτι αφορα τις lcd δεν αφήνεις να πεσει τίποτα κατω