Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σήμερα έκλεισα την 6500 από media markt και έπιασα την κουβέντα για τις plasma με ένα πωλητή εκεί. Μου είπε για τις panasonic ότι μια φορά τους είχαν φέρει ένα κομμάτι της vt και απλά είχαν πάθει πλάκα όλοι από την απόδοση της και τα χρώματα της.
Πιστεύω ότι η panasonic αυτή την στιγμή χάνει ένα 80% στις πωλήσεις της λόγο των προβλημάτων που υπάρχουν και όχι λόγο της ποιότητας τους στην απόδοση. Εχώ και εντύπωση ότι πλέον τις απόφευγουν και τα μεγάλα καταστήματα ηλεκτρονικών στην ελλάδα λόγω αυτών των προβλημάτων γιαυτό και τις βλέπεις να σπανίζουν στην αγορά.

Υ.Γ Περαστικά σε όσους βλέπουν εικόνα σε "καλές" lcd LED τηλεοράσεις και λένε "wow"

plasma all the way!

VT > tvs

Θα συμφωνήσω αλλα με μια διαφορα

Kuro> VT> tvs

Προς γνώση και συμμόρφωση!!
Παντα φιλικα!!

Σήμερα έκλεισα την 6500 από media markt και έπιασα την κουβέντα για τις plasma με ένα πωλητή εκεί. Μου είπε για τις panasonic ότι μια φορά τους είχαν φέρει ένα κομμάτι της vt και απλά είχαν πάθει πλάκα όλοι από την απόδοση της και τα χρώματα της.
Πιστεύω ότι η panasonic αυτή την στιγμή χάνει ένα 80% στις πωλήσεις της λόγο των προβλημάτων που υπάρχουν και όχι λόγο της ποιότητας τους στην απόδοση. Εχώ και εντύπωση ότι πλέον τις απόφευγουν και τα μεγάλα καταστήματα ηλεκτρονικών στην ελλάδα λόγω αυτών των προβλημάτων γιαυτό και τις βλέπεις να σπανίζουν στην αγορά.

δεν είναι αυτός ο λόγος. οι γερμανοί δεν έφεραν καθόλου και την σειρά 30. η σειρά 20 υπήρχε στους γερμανούς όμως οι τιμές της ήταν πολύ χειρότερες του ανταγωνισμού. μόνη εξαίρεση οι κατά καιρούς προσφορές του σατουρν στην 46s20 το 2010 στα 600κάτι ευρώ όταν σε άλλα καταστήματα ξεκινούσε από 800.

κατά τα άλλα οι ίδιες αλυσίδες και καταστήματα που έφερναν τις 30άρες φέρνουν και τις 50άρες

Κανεις λαθος κι'εγω και ο Polakis αναφεραμε οτι η εικονα, εαν δεν εχει τεχνικα προβληματα το panel, ειναι απλα τελεια.
Δεν λέω πως δεν αναφερθήκατε στα καλά της τηλεόρασης αλλά όπως καταλαβαίνεις και όπως είναι φυσικό τα αρνητικά είναι αυτά που ανυσηχουν πιο πολύ τους υποψήφιους αγοραστές και που μοιραία μονοπωλούν τις συζητήσεις

Δεν μπορώ να καταλάβω ούτε να πιστέψω συμπεράσματα που λένε για -80% σε πωλήσεις και πως σπανίζουν panasonic στην αγορά... επειδή μου είπε έτσι ένας πωλητής στα media markt και επειδή ο polakis άλλαξε 3 panel..

Δεν προσπερνώ τα κρούσματα ανομοιομορφίας.. αλλά δεν τα τσουβαλιάζω κιόλας.

Δεν λέω πως δεν αναφερθήκατε στα καλά της τηλεόρασης αλλά όπως καταλαβαίνεις και όπως είναι φυσικό τα αρνητικά είναι αυτά που ανυσηχουν πιο πολύ τους υποψήφιους αγοραστές και που μοιραία μονοπωλούν τις συζητήσεις

τις πιο πολλές φορές Ανδρέα τα καλά τα μαθαίνουμε από τα reviews και τα κακά από τους κατόχους. ετσι γίνεται πάντα.

Δεν μπορώ να καταλάβω ούτε να πιστέψω συμπεράσματα που λένε για -80% σε πωλήσεις και πως σπανίζουν panasonic στην αγορά... επειδή μου είπε έτσι ένας πωλητής στα media markt και επειδή ο polakis άλλαξε 3 panel..

Δεν προσπερνώ τα κρούσματα ανομοιομορφίας.. αλλά δεν τα τσουβαλιάζω κιόλας.

Για να μην παρεξηγούμαστε ο πωλητής δεν μου είπε τπτ για τους λόγους που δεν φέρνουν τις panasonic απλά είναι δικό μου λογικό συμπέρασμα. Αντιθέτως ο άνθρωπος εκθείαζε τις panasonic και κατα λέξη μου είπε ότι είναι η συνέχεια της τεχνολογίας kuro και ότι είναι απίστευτες σε εικόνα. Απλά εγώ του ανέφερα ότι σκεφτόμουν να πάω σε panasonic αλλά λόγο των προβλημάτων που διάβαζα κατέληξα σε samsung.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλοριζικη να'ναι φιλε κι οταν με το καλο την τακτοποιησεις γραψε μας κι εντυπωσεις στο αντιστοιχο νημα γιατι μαλλον κι εγω προς τα'κει με βλεπω.Σιγουρα εχει χασει απ τις πωλησεις αρκετα γιατι απ'τη στιγμη που αποφασιζεις να πας σε plasma ξεκινας παντα απ τον καλυτερο και ψαχνεσαι.Τωρα στη πορεια μ'αυτα που βγαινουν στη φορα αναγκαστικα "λοξοδρομεις" και πας για κατι αλλο.Οπως και να το κανουμε δεν αγοραζεις καθε μηνα τηλεοραση για να παρεις το ρισκο μηπως και σου κατσει καλο "κομματι"

Ειχα ποσταρει και στο plasma noise thread οτι στην 55vt50 μου είχε μεινει αχνη σταμπα απο ert hd και απο πινακα σκορ στο top spin 4 tennis στο xbox360, όλα πανω αριστερα. Εβαλα 3 μερες σερι λοιπον ασπρομαυρο θορυβο και σημερα το εβγαλα. Η σταμπες ελαττωθηκαν στο απειροελαχιστο και φαινονται μονο στο ασπρο χρωμα, σε κανενα αλλο απο τα slides. Και στο ασπρο δεν ξεχωριζεις καποιο γραμμα, μονο μια αχνη σκια. Καλα παω πιστευετε? Θα φυγει εντελως με τον καιρο? Τι αλλο να το βαλω να παιζει?

εφόσον μειώνονται πας καλά. απέφυγε να βάλεις erthd (δεν νομίζω να έχει και τίποτα) και το xbox για κάποιο διάστημα. γενικά θέλει προσοχή με τα λογότυπα και τα παιχνίδια με στατικές εικόνες τώρα ειδικά που είσαιστην αρχή. ο κίνδυνος για αυτά ειναι υπαρκτός και δεν μηδενίζεται μετά από 200 ώρες. γενικά θέλει τα πλυσίματα της με μπάρα.

Mωρέ η στάμπα θα φύγει, αλλά αργότερα θα εμφανιστεί άλλη κ.ο.κ.
Γενική και τελική συμβουλή: όχι 5ωρα το ίδιο κανάλι (κάνε κανά ζάπινγκ), όχι ώρες xbox (ειδικά στην αρχή).
Πρόβλημα υπάρχει ΜΟΝΟ όταν κάτι μας ενοχλεί σε νορμάλ θέαση (χωρίς χρήση μεγεθυντικών φακών, καρτελών, ειδικών εισαγγελέων κλπ).;)

Polakis μην χρησιμοποιεις τις καρτελες για να δεις το IR ειναι λαθος λογικη.
Το IR ξεπλυνε το μονο αν το βλεπεις σε κανονικη θεαση.
Εγω βαζω καναλια σε μεγενθυση 3 και το αφηνω να παιζει 2-3 μερες χωρις να κλεισει αποφευγωντας το λογοτυπο που αφησε το σημαδι.

Burn in ειναι σχεδον απιθανο να παθει, τουλαχιστον στις 30αρες δεν διαβασα ουτε μια περιπτωση που να συνεβει burn in οποτε μην αγχωνεσε.
Οταν παιρνεις πλασμα παντρευεσαι το IR, ειναι συμβιβασμος, δεν θελει ψαχουλεμα.

Environmentally Friendly οι πλάσμα... Έχουν που έχουν τέτοια κατανάλωση, να θες και από πάνω να την αφήνεις 2-3 μέρες να παίζει ασταμάτητα σε ζοομ, μπάρες κ.λ.π... Δεν πάμε καλά...

Έλα ντε. Απορώ που δεν πηγαίνει η greenpeace μαζί με την Λουκά έξω από τα καταστήματα ηλ. ειδών να αναθεματίζουν όσους τις αγοράζουν...

ok , ο καθένας μπορεί να έχει άποψη . Εγώ σήμερα είδα την VT50 στο public και μάλιστα με κλίση να κοιτάει προς τα φώτα της οροφής !!! Απέναντι της χωρίς να κοιτάει ταβάνι , μία samsung es8000 . Πραγματικά εντυπωσιάστηκα από το αντιανακλαστικό φίλτρο και την φωτεινότητα της panasonic . Τώρα για εικόνα δεν το συζητάμε . ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ !!!
Πολύ καλή εντύπωση μου έκανε και η sony hx750 . Ικανοποιητική ομοιομορφία για edge led και ανεκτό μαύρο , αν και μπλέδιζε λίγο.
Μακράν χειρότερη όλων , σε σημείο να αναρωτιέμαι ποιοί βλέπουν και αγοράζουν τέτοιες τηλεοράσεις , μία LG 615s .

Last edited:
ok , ο καθένας μπορεί να έχει άποψη . Εγώ σήμερα είδα την VT50 στο public και μάλιστα με κλίση να κοιτάει προς τα φώτα της οροφής !!! Απέναντι της χωρίς να κοιτάει ταβάνι , μία samsung es8000 . Πραγματικά εντυπωσιάστηκα από το αντιανακλαστικό φίλτρο και την φωτεινότητα της panasonic . Τώρα για εικόνα δεν το συζητάμε . ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ !!!
Πολύ καλή εντύπωση μου έκανε και η sony hx750 . Ικανοποιητική ομοιομορφία για edge led και ανεκτό μαύρο , αν και μπλέδιζε λίγο.
Μακράν χειρότερη όλων , σε σημείο να αναρωτιέμαι ποιοί βλέπουν και αγοράζουν τέτοιες τηλεοράσεις , μία LG 615s .

δηλαδη τι δεν σου αρεσε στην LM?

δηλαδη τι δεν σου αρεσε στην LM?

Έντονη ανομοιομορφία και μαύρο σαν το background του φόρουμ , ποιό μαύρο δηλαδη . Public Πειραιά , είναι με τις πολλές στη σκοτεινή μεριά του τμήματος τηλεοράσεων.

κατά τα άλλα οι ίδιες αλυσίδες και καταστήματα που έφερναν τις 30άρες φέρνουν και τις 50άρες

Βασίλη σε σχέση με την ST30 που στο skroutz την έβλεπα πέρυσι σε 20 καταστήματα φέτος η ST50 δεν είναι διαθέσιμη ούτε στα μισά.

Ειχα ποσταρει και στο plasma noise thread οτι στην 55vt50 μου είχε μεινει αχνη σταμπα απο ert hd και απο πινακα σκορ στο top spin 4 tennis στο xbox360, όλα πανω αριστερα. Εβαλα 3 μερες σερι λοιπον ασπρομαυρο θορυβο και σημερα το εβγαλα. Η σταμπες ελαττωθηκαν στο απειροελαχιστο και φαινονται μονο στο ασπρο χρωμα, σε κανενα αλλο απο τα slides. Και στο ασπρο δεν ξεχωριζεις καποιο γραμμα, μονο μια αχνη σκια. Καλα παω πιστευετε? Θα φυγει εντελως με τον καιρο? Τι αλλο να το βαλω να παιζει?

Το είχα γράψει σε άλλο νήμα. Για πλάσμα τηλεόραση έως 1000 ευρώ το πολύ.

Δεν λέει να έχεις δώσει 2000 ευρώ και να μείνεις με στάμπα/ες στην γωνία.

Καλά για LED LCD με μπλεδίζον μαύρο/ανύπαρκτες γωνίες θέασης/clouding/banding κτλ. και 500 ευρώ πολλά είναι.