Μετά από 120-130 ώρες λειτουργίας, δλδ μετά από το πρώτο "κρίσιμο" στρώσιμο, έχουμε και λέμε τα εξής:
- Η φωτεινότητα της τηλεόρασης ανέβηκε επίπεδο
- Τα χρώματα δείχνουν επίσης πιο ζωντανά
- To IR πλέον δεν κάνει την εμφάνισή του πουθενά, μόνο ελαφρά σκιά που φέυγει για πλάκα με αλλαγή καναλιού
- Input Lag μηδαμινό, τα παιχνίδια στο ps3 παίζουν φυσέκι
Να τονίσω εδώ, ότι το φίλτρο της της τηλεόρασης κάνει πολύ καλή δουλειά με τις αντανακλάσεις στο φως της ημέρας, με αποτέλεσμα να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από lcd...για βραδυνή θέαση φυσικά, δεν το συζητάμε!
Και επειδή γίνεται πολύς λόγος για σχέση τιμής/προϊόντος, προτιμώ την plasma στα 2.000 ή 1.500 (εννοώ τη gt50), παρά οποιαδήποτε άλλη τηλεόραση με τα εγγενή προβλήματα που φέρουν....φέτος οι περισσότερες τηλεοράσεις είναι δυστυχώς κατώτερες του αναμενόμενου! Και μιλάω για τις led, είτε λέγονται panasonic, είτε οποιαδήποτε άλλη μάρκα...
Στα κατά από την άλλη, η κατανάλωση ρεύματος και η θερμότητα που παράγει ειδικά αν πας κοντά, αλλά σκεφτείτε ότι έτσι περιορίζεις τις ανάγκες σου σε πετρέλαιο/καλοριφέρ το χειμώνα
Με λίγα λόγια, πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή μου, κορυφαία τηλεόραση για το 2012 αν και ακριβούτσικη...φυσικά μιλάω χωρίς να έχω αντιμετωπίσει θέμα panel όπως αρκετοί έχουν αναφέρει, τι να πω, σε αυτό είμαι τυχερός - γενικά και στις 3 τηλεοράσεις τεχνολογίας που είχα μέχρι σήμερα, δεν είχα θέματα, αν βέβαια είχα αντιμετωπίσει το θέμα του polakis, πιθανόν εξ αρχής να είχα πάρει άλλο σετ προς αποφυγή εργοστασιακού καθολικού προβλήματος στο μοντέλο...