Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
Δηλαδή Ανδρέα είναι μόνο δική μου η εντύπωση ότι υπάρχει μια ένταση μεταξύ κάποιων μελών, βάσει εμπειριών (ή μη) για τις panasonic vt30/50?
.
Ενταση δεν υπαρχει με αφορμή καποιο συγκεκριμένο μοντελο ( όπως αναφέρεις για την vt30 / vt50) αλλα γενικοτερα όταν καποιος αγενέστατα επιτίθεται σε καποιον που στο κατω κατω της γραφης εχωσε ένα σεβαστο ποσο για να αποκτήσει την τηλεοραση της αρέσκειας του και δέχεται υποτιμητικά σχολια.
Αυτό θα μπορούσε να συμβει και σε αλλα τοπικ και λιγο πολύ συμβαίνει (δεν ακουσα και λιγα όταν ειχα γραψει την αποψη μου για την vt20)
Και εν πάσι περιπτώσει ποιος κάνει στρογγυλεμένα reviews??? Δεν έχει όνομα να τον βάλουμε στη θέση του?
Δηλαδή εσυ δεν αναγνωρίζεις σε ποια αναφέρομαι;
Όπως εχω εγω διαβασει review για την vt30 πιτσευω πως άλλο τοσο εχεις διαβάσει και εσυ.
Αυτά που διαβασες κατά ποσο ανταποκρίνονται στην πραγματικοτητα;
Αυτά που αναφέρονται από τους χρηστες τα ειδες σε κανενα review;
Την λιστα μπορεις να την κανεις μονος σου.
Πχ. το θέμα ir χωρίς να γνωρίζουμε ρυθμίσεις αντίθεσης, φωτεινότητας, προβαλλόμενης σταθερής εικόνας, ακόμα και απόστασης θέασης... έχει κάποιο νόημα σαν συζήτηση?
Και γιατι δεν εχει;
Εμενα πολλες φορες με ενοχλει και άλλες με ανησυχεί.
Από την άλλη εχεις την εντύπωση πως όσοι ζητουν γνωμη στην αγορα νεας τηλεόρασης γνωρίζουν ακομα και αυτο το ευκολο σε εμας ir;
Εδώ και εγω που εχω κλεισει 10 χρονια στα ελληνικα av μου ηρθε καπως η ευαισθησία της vt30 αφου υπέθετα πως μετα από τοσες γενιές πλάσμα πανελ το πρόβλημα θα το ειχα στην ελάχιστη μορφη.
Ηξερε κανεις ακομα και από αυτους που ειχαν παλιότερα μοντελα της πανασονικ πως η Vt30 πηγε πισω σε αυτό το θεμα;
Εδώ ακομη και εγω στην αρχη ειχα εντυπωσιασθεί από την ανθεκτικότητα της.
Καποιες έννοιες που ειχα σχετικα με το τι θα συναντούσα γρηγορα εφυγαν αφου η συγκεκριμένη τηλεοραση δειχνει να μην υποφερει από τα κλασσικά βασανα των τηλερασεων πλασμα (τουλάχιστον όχι σε όλα και όχι πολυ).
Το πιο ευχάριστο από όλα ηταν η σχεδον μηδαμινή παρουσια προσωρινού αποτυπώματος ( image retention ) .
Μου εχει κανει μεχρι τωρα τρελη εντύπωση το γεγονος πως ακομα και μετα από ωρες με τηλεοπτικό σημα κολλημένο στην γωνια δεν παραμένει ιχνος αποτυπώματος.
Με εξαίρεση την πρωτη μερα που πριν την κλείσω ειδα αχνό και από πολύ κοντα το σημάδι το καναλιού και χτες μετα από τέσσερις ωρες με ταινιες σε 2:35 ( μαυρες μπαρες πανω κατω) από εκει και υστερα δεν ξαναειδα ουτε για πλακα καποιο σημάδι .
Στα καταστήματα βεβαια που την ειχα δει ειχα παρατηρήσει ότι η φετινή τοπ πανασονικ δεν υποφέρει σε αυτό το τομεα ( το ιδιο και η PS D8000 της Samsung) αλλα ακομα και ετσι ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου .
Συνεπώς οσα σχετικα ειπώθηκαν για το στρώσιμο της θα ελεγα να μην ανησυχούν του υποψήφιους αγοραστες της.
Οσες φορες τυχαινει να θυμηθώ τι εγραφα το Οκτώβριο του 2011 τραβαω τα μαλλιά μου με αυτό που συνάντησα αργοτερα
Και αν ήταν, φταίνε "κάποιοι" που δεν το αναφέρουν? ο αγοραστής που δεν βρήκε τις πάμπολλες αναφορές εδώ και χρόνια? ή ότι πρέπει να ψάξει σε ένα νήμα 66 σελίδων (έως τώρα) και μηδέν στο πηλίκο από αξιόπιστες εντυπώσεις, αν όχι μετρήσεις, εντυπώσεις με κάποιο σημείο αναφοράς που θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο στους ενδιαφερόμενους.
66 σελίδες εσώψυχα βλέπω εγώ, βασισμένα στην ατυχή εμπειρία του polakis. Αν υπάρχει κάτι ακόμα ευχαρίστως να το δω... αλλά δεν έχω διαβάσει κάτι άλλο.
Το συγκεκριμένο τοπικ ειχε την ατυχια λογο των προβλημάτων που αναφερθηκαν να μην μπορέσει να αναδείξει οσο θα επρεπε τα θετικα της vt50.
Από την άλλη ειχε την ευτυχία να αναδείξει αυτά τα προβληματα και ηταν καλο που αυτο συνέβη στην αρχη παρα αργοτερα .
Για αυτό το λογο δεν μπορω να το κατηγορήσω ως αναξιόπιστο ή μη χρήσιμο ( άλλωστε παρομοιες αναφορες υπαρχουν σε όλα τα διεθνη φορουμ) .
Η μελλοντική πορεια του συγκεκριμένου τοπικ πιστευω πως θα ισορροπήσει την ζυγαριά .
Αλλωστε στην Ελλάδα είναι ακομη νωρις για την vt50