Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φίλε χθες czoun αν και δεν κατάλαβα που αναφέρεται το σχόλιό σου και με μπέρδεψες, θα σου πω. Αυτά τα 2 βίντεο τα ανέβασα εγώ από το iphone μου στο youtube στο κανάλι μου. Το πρώτο βίντεο είναι από ΟΤΕ TV που παίζει ποδόσφαιρο (αν ακούσεις έχει και ελληνική περιγραφή). Το 2ο είναι από το Red Dead Redemption. Κάπου είχα δει στο internet ένα βίντεο με red dead redemption που έδειχναν παράδειγμα. Εγώ έβαλα στο xbox το red dead redemption και έκανα ακριβώς το ίδιο σκηνικό και φάνηκαν οι γραμμές. Αυτά τα 2 έστειλα...Απο ζωντανό από κοντά είναι πολύ χειρότερα...

Για το 2ο σε ρώτησα φίλε polakis, sorry αν σε μπέρδεψα και για να σε ξεμπερδέψω....

Πιθανολογώ ότι είχες δει αυτό το video στο you tube από μια ST50 ....

Υπάρχουν όμως και κάτι βίντεο που τρομάζουν....

www.youtube.com/watch?v=vpyH4M6PaFY

...λέω πιθανόν γιατί το νήμα του forum που αφορούσε ST50 και έχει παρατεθεί, δεν φαίνεται να το έχεις επισκεφθεί (logαρισμένος), οπότε μάλλον το είχες δει στο....
...κάποια στιγμή μετά τις 26 Ιουλίου 2012 που είχε ανέβει.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​

Οπότε το θεώρησες καλό το παράδειγμα, έβαλες το παιχνίδι στο x-box σου, πήγες στην ίδια σκηνή, στο ίδιο χρονικό σημείο και τράβηξες με την κάμερα του i-phone σου το video στην δική σου 55VT50....

Του έστειλα καπάκι 2 βίντεο για να καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Ορίστε τα λινκ των βίντεο που έχω ανεβάσει. Δείτε σε μικρή εικόνα όπου φαίνονται καλύτερα οι γραμμές. Ορίστε τα λινκ:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

αυτό για να φανούν οι υπόλοιπες γραμμές στο πάνελ

....το ανέβασες μετά στο you tube, το έδειξες σε μας και το έστειλες και στην αντιπροσωπεία για να ζητήσεις αλλαγή.

Κατάλαβα καλά ή κάπου έχω μπερδευτεί?

Last edited:
Ακριβως αυτο. Εστειλα τα 2 βιντεο οχι μονο το ενα. Και τωρα περιμενω για νέα. Τωρα τι περιμενω ενας θεος ξερει...

ρε παιδιά εμένα γιατί μου φαίνεται το βιντεο με το red dead redemption οτι είναι το ίδιο με της st50; Polakis μήπως καταλαθος έβαλες το ίδιο βίντεο στο κανάλι σου; Ακόμα και τα ίδια πουλια πετάνε στο βίντεο και επειδή το έχω λιώσει το παιχνίδι, αυτό είναι απίστευτα σπανιο να συμβει!

Θα το κοιταξω αλλα δεν νομιζω. Κι εγω το ελιωσα το παιχνιδι. Το πηγα 100% και ξεκλειδωσα κι ολα τα costumes! Στο παιχνίδι είναι το πρόβλημα; Αν θες σου φτιάχνω και βίντεο από Hitman Absolution και Call of duty black ops II που παίζω τώρα για να δεις το πόσες γραμμώσεις έχει ο ουρανός...

Last edited:
δεν είσαι σίγουρος δλδ για το αν αυτο που ανέβασες είναι δικό σου βίντεο ή όχι;;; Όχι δεν είναι στο παιχνίδι το πρόβλημα, αλλά αν το βίντεο είναι το ίδιο, clopy paste δλδ, τότε δεν δείχνει το τι έχει πραγματικα η tv σου!!

Last edited:
Ναι ρε δικο μου ειναι τωρα το ξανατσεκαρα...

Θα ετοιμασω αλλα 2 βιντεο οταν μπορεσω με hitman και call of duty για να τα δεις...Απλα θελει σωστο φωτισμο και να βρω την καταλληλη σκηνη που να δειχνει εντονα το προβλημα και να φαινεται στην καμερα φυσικα. Γιατι απο κοντα ειναι πολυ χειροτερο...

Last edited by a moderator:
:devil-smiley-029:

Παράξενο, θα ορκιζόμουν ότι βλέπω ακόμα και το ιδιο flickering από το βιντεο της ST50:2thumb22sup:

Ρε παιδιά δεν δανειστηκα τιποτα. Τι τρελένεστε; Αναπαραστησα οσο μπορουσα το ιδιο σκηνικο απο το παιχνιδι και το τράβηξα με το iphone5 μου. Δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο. Θα ακολουθησουν κι αλλα video απο games και αγωνες για να φανουν οι γραμμες. Απλα δεν φαινονται σε ολα τα πλανα και σε ολες τις φωτεινοτητες. Δεν ειπαμε οτι φαινεται παντου. Αλλα οταν φαινεται ΦΑΙΝΕΤΑΙ κι ενοχλει τρελά! Τοση δυσπιστια δεν την καταλαβαινω. Οχι οτι με νοιαζει δηλαδη. Να χαμε να λεγαμε δηλαδη. Τεσπα, φιλικά πάντα

Last edited:
Ρε παιδιά δεν δανειστηκα τιποτα. Τι τρελένεστε; Αναπαραστησα οσο μπορουσα το ιδιο σκηνικο απο το παιχνιδι και το τράβηξα με το iphone5 μου. Δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο. Θα ακολουθησουν κι αλλα video απο games και αγωνες για να φανουν οι γραμμες. Απλα δεν φαινονται σε ολα τα πλανα και σε ολες τις φωτεινοτητες. Δεν ειπαμε οτι φαινεται παντου. Αλλα οταν φαινεται ΦΑΙΝΕΤΑΙ κι ενοχλει τρελά! Τοση δυσπιστια δεν την καταλαβαινω. Οχι οτι με νοιαζει δηλαδη. Να χαμε να λεγαμε δηλαδη. Τεσπα, φιλικά πάντα
Polakis επειδή δεν μου αρέσει να παίζουν με την νοημοσύνη μου, όχι ρε φίλε δεν είμαι δύσπιστος και ναι το βίντεο είναι παρμένο από την ST50. Το να πετύχεις τέτοια ανπαράσταση στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι αδύνατο και αν επιμένεις ότι το τράβηξες εσύ και ότι πέτυχες τόσο πιστή αναπαρασταση, τότε σε παρακαλω τράβηξε ένα ολόιδιο και βάλε το χέρι σου μπροστά απο την καμερα για απόδειξη. Φιλικα πάντα polakis αλλά ρε φίλε κοντεύω να κλείσω ραντεβού σε οφθαλμιατρο με αυτα που βλέπω!

Φίλε δεν με απασχολεί το θέμα άλλο. Οκ έχεις δίκιο, πάω πάσο. Δεν θα κάθομαι κάθε μέρα να τραβάω βίντεο σαν βλάκας. Έχουμε και δουλειά και οικογένεια. Άσε που το δανείστηκα το Red Dead από φίλο φίλου γιατί τα έχω πουλήσει τα παιχνίδια μου. Όταν μπορέσω θα τραβήξω κι άλλα βίντεο. Άσε με στην ταλαιπωρία μου, δεν έχω καμία όρεξη για αντιπαραθέσεις. Αρκετά ταλαιπωρούμαι με την τηλεόραση και την Intertech. Πίστεψε ότι θέλεις, δικαίωμά σου είναι. Ποσώς με ενδιαφέρει στην τελική

Last edited:
Α και κατι αλλο. Αν ειχες δωσει 2500 μετρητα χωρις δοσεις για να παρεις την υποτιθεμενη καλυτερη τηλεοραση της αγορας και ειχες αλλαξει 4 λογω προβληματος και πηγαινες για 5η θα σου λεγα εγω τι υπομονη θα ειχες. Γιαυτο ασε με στην ταλαιπωρια μου σε παρακαλω...

Στην intertech μου ειπαν οτι ειμαι ο μονος που εχει γυρισει vt50 πισω με βλαβη. Εχει κανεις απο εσας που εχετε vt50, στειλει τηλεοραση πισω; Για να ξερω και τι μου λενε δηλαδη...

Του έστειλα καπάκι 2 βίντεο για να καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Ορίστε τα λινκ των βίντεο που έχω ανεβάσει. Δείτε σε μικρή εικόνα όπου φαίνονται καλύτερα οι γραμμές. Ορίστε τα λινκ:

Αυτό είναι για να φανεί η δεξιά band και

αυτό για να φανούν οι υπόλοιπες γραμμές στο πάνελ

Αυτά ήταν τα νέα. Ελπίζω να μπορέσω να βγάλω άκρη και να μην το παίξουν ανήξεροι κλπ...

Φιλε Polakis αν εγω ειμουν τεχνικος και μου εστελνες αυτα τα βιντεο για να πεισθω οτι εχει θεμα η τηλεοραση σου πολυ πολυ ευγενικα θα σου ελεγα να μου τα ......ξανατραβηξεις αλλα ανθρωπινα.

Αυτο το χαλι με το φλικερινγκ και την κινηση και το "βυζαγμα" της εικονας μονο ως ενδεικτικη εικονα δεν ειναι .

Οσον αφορα το αλλο βιντεο.....στο λεω πραγματικα οτι μουρχεται εμετος απο το refresh rate...(ειμαι και ευαισθητος σε αυτο)

Εχεις καμια σοβαρη καμερα να συζητησουμε μαζι πως να τραβηξεις ενα βιντεο που να μην ενοχλει μπας και δουμε το προβλημα της τηλεορασης σου ? (υποψιν εχω αλλαξει και εγω μια GT30 για green blob & DSE)

Θα το κοιταξω αλλα δεν νομιζω.

Να το ξανατσεκαρεις γιατι δεν θυμασαι καλα . Με τοσα παιχνιδια θα εχεις ξεχασει οτι αυτο το βιντεο δεν ειναι δικο σου.

:devil-smiley-029:

Παράξενο, θα ορκιζόμουν ότι βλέπω ακόμα και το ιδιο flickering από το βιντεο της ST50:2thumb22sup:

Ειναι επειδη ειναι το ιδιο βιντεο.

Τελος παντων δεν εχει και πολυ σημασια. Οταν και αν ο φιλος μας βρει αξιοπιστο τροπο να τραβηξει οντως την δικη του τηλεοραση και οχι αυτο το χαλια βιντεο που σε τρελλαινει απο το φλικερινγκ τοτε θα δουμε αν οντως εχει θεμα.

Εως τοτε αναμονη.....:2thumb22sup:

Απαράδεκτο πάντως να καταθέτονται ψευδή στοιχεία, που?? Σε ένα τεχνολογικό φόρουμ. Τι είχες να κερδίσεις αλήθεια... Εκτός αν ήταν από αμέλεια.

Βρείτε τις διαφορές:
(Εγώ βρήκα μία, το "video του polakis" είναι ελαφρώς ζουμαρισμένο).

[video]http://youtubedoubler.com/?video1=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3 DtzFOP-OouQI&start1=1&video2=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D vpyH4M6PaFY&start2=0&authorName=meahwahwah[/video]

Και από πότε οι τεχνικοί θέλουν video για να δουν μια βλάβη? Αν υπάρχει βλάβη θα την δουν στην τηλεόραση και αφού είναι προβληματική θα γίνει η επισκευή.