Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma VT50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
Για το 2ο σε ρώτησα φίλε polakis, sorry αν σε μπέρδεψα και για να σε ξεμπερδέψω....
Πιθανολογώ ότι είχες δει αυτό το video στο you tube από μια ST50 ....
...λέω πιθανόν γιατί το νήμα του forum που αφορούσε ST50 και έχει παρατεθεί, δεν φαίνεται να το έχεις επισκεφθεί (logαρισμένος), οπότε μάλλον το είχες δει στο....
...κάποια στιγμή μετά τις 26 Ιουλίου 2012 που είχε ανέβει.
Οπότε το θεώρησες καλό το παράδειγμα, έβαλες το παιχνίδι στο x-box σου, πήγες στην ίδια σκηνή, στο ίδιο χρονικό σημείο και τράβηξες με την κάμερα του i-phone σου το video στην δική σου 55VT50....
....το ανέβασες μετά στο you tube, το έδειξες σε μας και το έστειλες και στην αντιπροσωπεία για να ζητήσεις αλλαγή.
Κατάλαβα καλά ή κάπου έχω μπερδευτεί?
Φίλε χθες czoun αν και δεν κατάλαβα που αναφέρεται το σχόλιό σου και με μπέρδεψες, θα σου πω. Αυτά τα 2 βίντεο τα ανέβασα εγώ από το iphone μου στο youtube στο κανάλι μου. Το πρώτο βίντεο είναι από ΟΤΕ TV που παίζει ποδόσφαιρο (αν ακούσεις έχει και ελληνική περιγραφή). Το 2ο είναι από το Red Dead Redemption. Κάπου είχα δει στο internet ένα βίντεο με red dead redemption που έδειχναν παράδειγμα. Εγώ έβαλα στο xbox το red dead redemption και έκανα ακριβώς το ίδιο σκηνικό και φάνηκαν οι γραμμές. Αυτά τα 2 έστειλα...Απο ζωντανό από κοντά είναι πολύ χειρότερα...
Για το 2ο σε ρώτησα φίλε polakis, sorry αν σε μπέρδεψα και για να σε ξεμπερδέψω....
Πιθανολογώ ότι είχες δει αυτό το video στο you tube από μια ST50 ....
...λέω πιθανόν γιατί το νήμα του forum που αφορούσε ST50 και έχει παρατεθεί, δεν φαίνεται να το έχεις επισκεφθεί (logαρισμένος), οπότε μάλλον το είχες δει στο....
...κάποια στιγμή μετά τις 26 Ιουλίου 2012 που είχε ανέβει.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Οπότε το θεώρησες καλό το παράδειγμα, έβαλες το παιχνίδι στο x-box σου, πήγες στην ίδια σκηνή, στο ίδιο χρονικό σημείο και τράβηξες με την κάμερα του i-phone σου το video στην δική σου 55VT50....
Του έστειλα καπάκι 2 βίντεο για να καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Ορίστε τα λινκ των βίντεο που έχω ανεβάσει. Δείτε σε μικρή εικόνα όπου φαίνονται καλύτερα οι γραμμές. Ορίστε τα λινκ:
αυτό για να φανούν οι υπόλοιπες γραμμές στο πάνελ
....το ανέβασες μετά στο you tube, το έδειξες σε μας και το έστειλες και στην αντιπροσωπεία για να ζητήσεις αλλαγή.
Κατάλαβα καλά ή κάπου έχω μπερδευτεί?
Last edited: