σοβαρά? τοσο ακριβο ειναι? ξερετε λεπτομερειες πχ ποση ωρα παίρνει να γινει τι μηχανιματα φέρνει ο ανθρωπος κτλ?
σοβαρά? τοσο ακριβο ειναι? ξερετε λεπτομερειες πχ ποση ωρα παίρνει να γινει τι μηχανιματα φέρνει ο ανθρωπος κτλ?
Παρέλαβα και εγώ μια 50άρα σήμερα. Και επειδή είμαι επιρρεπής σε "αποτυπώματα", έβαλα την αντίθεση στο 0. Και τον αισθητήρα φωτός στο όχι.
Να συμπληρωσω οτι χρησιμοποιει σπεκτομετρο i1 pro 2 και χρωμομετρα ολα πιστοποιημενα για την ακριβεια των μετρησεων τους κατα NITS και τις τελευταιες εκδοσεις προγραμματων της calman και της chromapure
Ένα θαύμα είσαι!! Μην πειράζεις τίποτα και απόλαυσε τις ταινίες σου!!
Αν θέλεις, μπορείς να ανεβάσεις και την χρωματική ανάλυση του gamma στις δύο επιλογές 2,25 και 2,40 να δούμε πως πάνε και εκεί...αν και δεν φαντάζομαι ότι θα υπάρχει θέμα. Δουλεύεις και το cms σου και είσαι οκ!!
Πάρα πολύ καλό φίλε μου.:SFGSFGSF:
Όπως λέει και ο φίλος μας ο Γιάννης, μην πειράζεις τίποτα και απόλαυσε τις ταινίες σου!! :2thumb22sup:
Είσαι τόσο καλά που ό,τι και να πειράξεις αποκλείεται να δεις οποιαδήποτε διαφορά!! Δεν σου κάνω κολακείες...άριστος είσαι!!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.