Panasonic PX80: Πρωτη δοκιμη.

Παμε κανα powerbuy για την πενηνταρα?:grinning-smiley-043

το σκεφτηκα κ`εγω.....αλλα εχω 2 κολληματα :

πρωτο και κυριοτερο,περιμενουμε το 2ο παιδακι μας(πρωτα ο Θεος...).
και τι θα την κανω την pioneer?ενος ετους tv ειναι!

με τρωει ομως ο κ@λ@ς μου....:BDGBGDB55:

δεν νομίζω η πιο ενός έτους να διαφέρει και πολύ σε εικόνα από μια καινούρια πάνυ...συγκρατήσου λοιπόν για το καλό της οικογένειας.

Εκτος και αν την δωσεις σε καμια καλη τιμη και ενδιαφερθει κανενα μελος απο εδω :D:D

Εγω ουτε ενα χρονο δεν εχω την 40D3000 οποτε θα κανω λιγο υπομονη , εκτος και αν βρω κανεναν να την σκοτωσω...:Banane0:

Με το καλο να ερθει το μικρο παντως...:SFGSFGSF:

δεν νομίζω η πιο ενός έτους να διαφέρει και πολύ σε εικόνα από μια καινούρια πάνυ...συγκρατήσου λοιπόν για το καλό της οικογένειας.

αλλιμονο εαν βαζαμε μια τηλεοραση μπροστα απο τις αναγκες μιας οικογενειας.!
βλεποντας και κανοντας...

Εγω ουτε ενα χρονο δεν εχω την 40D3000 οποτε θα κανω λιγο υπομονη , εκτος και αν βρω κανεναν να την σκοτωσω...:Banane0:

Με το καλο να ερθει το μικρο παντως...:SFGSFGSF:

ευχαριστω Γιαννη.!!

καλα δεν καιγομαι....

κατσε να ερθει με το καλο,να "τσουλισει" λιγο και βλεπουμε.

Ευχαριστώ και ομολογώ ότι ανυπομονώ να την παραλάβω. Δεδομένου ότι είναι η πρώτη μου εμπειρία με FLAT PANEL, ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος με την ποιότητα της απεικόνισης που θα αντικρίσω.

Η τελική τιμή (ΤΗ-42ΡΧ80Ε), είτε μετρητοίς ή με το διακανονισμό που ανέφερα παραπάνω ήταν η ίδια (1.050 ). Η αγορά έγινε από κατάστημα Αθηνών, επί της οδού Ιπποκράτους 4 (στη γωνία με την Ακαδημίας).

Βασικό ρόλο για την αγορά του εν λόγω μοντέλου, έπαιξαν:
α) οι απόψεις των μελών που κατατέθηκαν στο νήμα για την ΡΧ70-bye-
β) η σεβαστή διαφορά τιμής από την 40F86, στην οποία είχα αρχικά καταλήξει :slapface:

Μετά την παραλαβή φώτο και εντυπώσεις.

Σήμερα λοιπόν έκανα και εγω ακριβώς το ίδιο. Πήγα στην Ιπποκράτους 4, και έκανα εναν ίδιο διακανονισμό για την px80! Δεν το ήξερα , είμαι λίγο άσχετος απο A/V μαγαζιά και καθοτι περισσότερο computeras θα πηγαινα να σκάσω 1150 στο πλαισιο χωρίς να το ψάξω. Thanks λοιπόν για τις πληροφορίες! Μέχρι τώρα είμαι με Sony 32 CRT (FQ86) και το px80 θα είναι το πρώτο μου flat panel. Τις πρώτες ημέρες θα παίξω με PCs μόνο (τα γνωστά 720p .mkv που όλοι μας έχουμε...) με δοκιμές over analog (VGA) , over HDMI και γενικώς να δω πως συμπεριφέρεται η TV απο PC σε αυτά τα inputs. Ελπίζω να είναι οκ, με ενδιαφέρει σε πρώτη φάση η σωστή απεικόνηση διοτι έχω μαζέψει πολυ υλικό. BD player τον επόμενο μήνα αν και δεν έχω ιδέα τι να πάρω! Μάλλον για S-300 or PS3 την βλέπω τη δουλειά αλλά ας μην βγω off topic απο το πρώτο post!! Χαιρετώ και την καλή παρέα εδώ, είναι το πρώτο post είπαμε! Μετά την παραλαβή και απο εμένα φυσικά φωτό και εντυπώσεις. Παύλος.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
Αετό της μικρής, χαλβά, ταραμά, χταπόδι (φτου, λάθος χαρτί κοιτάω, για να δω στην άλλη τσέπη)

Εδώ είμαστε:
UPS 1 ΚVΑ με σταθεροποιητή τάσης, ένα καλής ποιότητας πολύπριζο, καλό καλώδιο SCART (για τον TECVIEW), καλώδιο Supra HDMI-HDMI (για το PS3).

Νομίζω ότι από βδομάδα θα είμαι έτοιμος για την υποδοχή.

Αλήθεια τι θα μου στοιχίσει πιο πολύ τα πάνω ή τα κάτω????

Re: LCD vs. Plasma TVs

καλημέρα παιδιά.

Από στιγμή σε στιγμή περιμένω τη νέα μου Panasonic TH-42PX80E. Θα σας είμαι ευγνώμων για όποια σχόλια αφού είναι η πρώτη μου plasma τηλεόραση υψηλής ανάλυσης.

Απάντηση: Re: Panasonic PX80: Πρωτη δοκιμη.

Σήμερα λοιπόν έκανα και εγω ακριβώς το ίδιο. Πήγα στην Ιπποκράτους 4, και έκανα εναν ίδιο διακανονισμό για την px80! Δεν το ήξερα , είμαι λίγο άσχετος απο A/V μαγαζιά και καθοτι περισσότερο computeras θα πηγαινα να σκάσω 1150 στο πλαισιο χωρίς να το ψάξω. Thanks λοιπόν για τις πληροφορίες! Μέχρι τώρα είμαι με Sony 32 CRT (FQ86) και το px80 θα είναι το πρώτο μου flat panel. Τις πρώτες ημέρες θα παίξω με PCs μόνο (τα γνωστά 720p .mkv που όλοι μας έχουμε...) με δοκιμές over analog (VGA) , over HDMI και γενικώς να δω πως συμπεριφέρεται η TV απο PC σε αυτά τα inputs. Ελπίζω να είναι οκ, με ενδιαφέρει σε πρώτη φάση η σωστή απεικόνηση διοτι έχω μαζέψει πολυ υλικό. BD player τον επόμενο μήνα αν και δεν έχω ιδέα τι να πάρω! Μάλλον για S-300 or PS3 την βλέπω τη δουλειά αλλά ας μην βγω off topic απο το πρώτο post!! Χαιρετώ και την καλή παρέα εδώ, είναι το πρώτο post είπαμε! Μετά την παραλαβή και απο εμένα φυσικά φωτό και εντυπώσεις. Παύλος.

καλως ηλθες και καλη συνεχεια Παυλο!!

οταν ερθει με το καλο η μικρουλα θελουμε εντυπωσεις και φωτο αν μπορεις.

akren είχες δίκιο τα πάνω πήγαν πολύ :ADFADF1:(είχα ξεχάσει τις γαρίδες) και περίσσεψαν λίγα για τα κάτω:bigcry:, πάω τώρα για τα κάρβουνα και τα υπόλοιπα τηνΤρίτη:fahne90:

Ανυσιχώ λίγο με το θέμα της μεταφοράς. Ισχυει οτι πρέπει να μεταφερθεί όρθια ετσι? Είναι πια τόσο ευκολο να κάνεις ζημιά αν δεν γίνει έτσι η διαδικασία? Οταν τον ρωτησα εκεί στο μαγαζί μου λέει , μη σκας θα στην παραδώσουμε εμείς και οτι δεν είναι ανάγκη να είναι ορθια, αρκεί να μην χτυπηθεί δυνατά οσο είναι στο πλαι.... Τρεχα γυρευε λέω εγω εφοσον πανω στο κουτι ειναι ξεκαθαρο το σηματακι με τα βελακια που δειχνουν προς τα πανω...Τωρα τι να κάνω, να πάω να την πάρω μόνος μου με κατάλληλο όχημα και με τον καταλληλο τροπο ή να τους αφησω να κανουν τα δικα τους?

Καλημερα σε ολους,

Ειμαι λιγο πριν την αγορα της SONY 40 Χ-3500 αλλα η Panasonic εχει 1000 ευρω διαφορα.
80 % τηλεοραση ( ποδοσφαιρο) 15 % dvd-ray και 5 % ps3 .

Τι να αγορασω .....

Απάντηση: Re: Panasonic PX80: Πρωτη δοκιμη.

Οταν τον ρωτησα εκεί στο μαγαζί μου λέει , μη σκας θα στην παραδώσουμε εμείς και οτι δεν είναι ανάγκη να είναι ορθια, αρκεί να μην χτυπηθεί δυνατά οσο είναι στο πλαι.... Τρεχα γυρευε λέω εγω εφοσον πανω στο κουτι ειναι ξεκαθαρο το σηματακι με τα βελακια που δειχνουν προς τα πανω...Τωρα τι να κάνω, να πάω να την πάρω μόνος μου με κατάλληλο όχημα και με τον καταλληλο τροπο ή να τους αφησω να κανουν τα δικα τους?

για να μην σπασουν τα τζαμια απο λακουβες π.χ ειναι καλυτερα ορθια.
ετσι και αλλοιως ομως, θα την στεκαρεις.

Re: Απάντηση: Panasonic PX80: Πρωτη δοκιμη.

Καλημερα σε ολους,

Ειμαι λιγο πριν την αγορα της SONY 40 Χ-3500 αλλα η Panasonic εχει 1000 ευρω διαφορα.

Τι να αγορασω .....

Αν και δεν ειναι το πλεον αξιοπιστο site...

http://www.hdtvorg.co.uk/reviews/plasma/panasonic_th42px80.htm
http://www.hdtvorg.co.uk/reviews/lcd/sony_kdl-40x3000.htm

Aπο οτι βλεπεις με 1000 ευρω λιγοτερα παιρνεις περιπου την ιδια αποδοση.

Re: Απάντηση: Panasonic PX80: Πρωτη δοκιμη.

Καλημερα σε ολους,

Τι να αγορασω .....

Για την χρήση που την προορίζεις δεν νομίζω πως αξίζουν τα διπλάσια χρήματα που ζητάει η Sony. Αν είσαι μέχρι τα 3.5 μέτρα η 42ΡΧ80 είναι ΟΚ, αν έχεις μεγαλύτερη απόσταση μπορείς να περιμένεις και για την 50άρα που θα κοστίζει κάτω από τα 2000 που μπορείς να δαπανήσεις.