Panasonic PX80: Πρωτη δοκιμη.

Re: Απάντηση: Panasonic PX80: Πρωτη δοκιμη.

Για την χρήση που την προορίζεις δεν νομίζω πως αξίζουν τα διπλάσια χρήματα που ζητάει η Sony. Αν είσαι μέχρι τα 3.5 μέτρα η 42ΡΧ80 είναι ΟΚ, αν έχεις μεγαλύτερη απόσταση μπορείς να περιμένεις και για την 50άρα που θα κοστίζει κάτω από τα 2000 που μπορείς να δαπανήσεις.

Μπα μεχρι τα 3 μετρα ειναι ΟΚ , στα 3.5 θελει οπωσδηποτε 46-50".

Για ποιά λες την Α656?αυτές είναι έκπληξη μαζί με όλες τις άλλες...

Απάντηση: Re: LCD vs. Plasma TVs

...περιμένω τη νέα μου Panasonic TH-42PX80E. Θα σας είμαι ευγνώμων για όποια σχόλια αφού είναι η πρώτη μου plasma τηλεόραση υψηλής ανάλυσης.
Η PX80 είναι 1024 Χ 768, δηλαδή δεν είναι HD (αλλά όλοι είμαστε σίγουροι ότι θα το δείχνει μια χαρά!).
Με το καλό να την παραλάβεις!

Re: Απάντηση: Re: Panasonic PX80: Πρωτη δοκιμη.

Φίλε TheGhost, μπορείς να μας πεις πως εσύ θα παρεβρίσκεσαι εκεί? Γιατί εαν είσαι έμπορος, τότε θα σε παρακαλέσω, λόγω κανονισμών του φορουμ, στην υπογραφή σου να γράψεις την ιδιότητά σου σαν έμπορος του χώρου.
Σε ευχαριστώ :ernaehrung004:

Δεν είμαι έμπορος. Αν ήμουν θα είχα κάνει ήδη γνωστή την ταυτότητα μου. Συμμετέχω σε φόρουμ πάρα πολλά χρόνια και γνωρίζω πολύ κάλά τους κανόνες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic PX80: Πρωτη δοκιμη.

Δεν είμαι έμπορος. Αν ήμουν θα είχα κάνει ήδη γνωστή την ταυτότητα μου. Συμμετέχω σε φόρουμ πάρα πολλά χρόνια και γνωρίζω πολύ κάλά τους κανόνες.

ΟΚ :ernaehrung004:

Καλησπερα σε ολους.Ειμαι νεο μελος και ζητω συγνωμη για τα οποια λαθη.Ειμαι και εγω σε αναμονη για την px80.Παραγγελια στην Ηλεκτρονικη απο 29´2'2008.Τιμη 40 μηνες επι 30 ευρω τελευταια ημερα των υποτιθεμενον εκπτωσεων.Πιθανη παραδοση 15' 3'2008.

Βρε!!! καλώς τον αδερφό -bye-, από πότε ασxoλούμαστε και με forum????

Να δούμε ποιός θα την παραλάβη πρώτος:BDGBGDB55:

Καταρχήν το παραλάβη με -ει και ΟΧΙ -η:rifle:

Σχετικά με την παραγγελία της 42ΡΧ80 έχουμε και λέμε:

Ο gzoun την παρήγγειλε 29/2/08, εγώ 5/3/08, ο pz107 8/3/08 και ο Νικκ32 πιθανόν να την έχει στο σαλόνι του.

Ελπίζω ο τελευταίος να μην ξεκολλάει από την τηλεόραση, γι' αυτό δεν μας γράφει εάν την παρέλαβε.

Την Παρασκευή στην Στοά μου είπαν πως "κανονικά και σήμερα την περιμέναμε" (για την 42")και ότι θα υπάρχει στοκ από δω και πέρα. Για τις μεγαλύτερες διαστάσεις λέει θα περάσει λίγος χρόνος να έρθουν. Και επειδή μες στην εβδομάδα θα την παραγγείλω και γω μάλλον, έχω δει μια τάση παραγγελιών από Ιπποκράτους. Τώρα, την Στοά την έμαθα απο το forum. Μάλιστα, όχι ένα αλλά δύο καταστήματα εκεί έχουν τις ίδιες τιμές. Υπάρχει λόγος να προτιμηθεί ιδιαίτερα κάποιο από τα 2 αυτά ή αυτό στην Ιπποκράτους και γιατί; Thanks εκ των προτέρων...

ΥΓ. Αν μαζευτούμε οι "καινούριοι" Pana-80-αρηδες φτιάχνουμε ομάδα; Για μπάσκετ μας παίρνει , άντε και για 11άδα...:music-smiley-005:

Δεν νομίζω να υπάρχει 'τάση παραγελιών' από κάποιο κατάστημα, απλά έτυχε να είμαι ο πρώτος που έγραψε για τον τρόπο και το μαγαζί από όπου παρήγγειλα την τηλεόραση, μιας και το μοντέλο είναι καινούριο.

Το πως, από που και με τι τρόπο θα παραγγείλει κάποιος οτιδήποτε, είναι αποκλειστικά δική του επιλογή.

Για παράδειγμα ο αδερφός μου παρήγγειλε την ίδια τηλεόραση 5 μέρες νωρίτερα από μένα (η αλήθεια είναι ότι μετά την δική του επιλογή, αποφάσισα κι εγώ να ψάξω για την 42ΡΧ80), από άλλο μαγαζί και επέλεξε την πληρωμή σε 40 δόσεις, αυξάνοντας έτσι την τελική τιμή της.

To αρκετά αξιόπιστο hdtvtest τελείωσε το review της 42αρας PX-80 και αποφάνθηκε

http://www.hdtvtest.co.uk/Panasonic-TH42PX80/Conclusion

HIGHLY RECOMMENDED (με κάποια σχόλια)

Πολύ καλό review. Βελτιωμένη στα σημεία από την ήδη καλή PX70 και σε τιμή παρόμοια με το μοντέλο που αντικαθιστά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πουλήσει πολύ. Την συνδυάζεις με πηγή που κάνει καλό upscaling-deinterlacing και ... ready to go :D

Ειναι γεγονος οτι της λειπουν καποια πραγματα .αλλα και εμενα μου λειπουν 1000 ευρω για να τα αποκτησω, π.χ KURO.

Re: Απάντηση: Panasonic PX80: Πρωτη δοκιμη.

Ειναι γεγονος οτι της λειπουν καποια πραγματα .αλλα και εμενα μου λειπουν 1000 ευρω για να τα αποκτησω, π.χ KURO.

σαν τι πράγματα για να το κάνουμε λίγο πιο λιανά...έτσι για να δούμε αν αποφύγουμε να χρηματοδοτήσουμε μια εταιρία με καλή τεχνολογία και άσχημα οικονομικά αποτελέσματα...

Για το τι λειπει δες στο test οπως ειδα και εγω,οσο για τα 1000ευρω που αναφερω,αν διαβασεις παραπανω εγω ειδη εχω παραγγειλη την px80 στην τιμη των 1200ευρω σε 40 μηνες εξοφληση οποτε για να αποκτησω την κορυφαια για το hdtv πρεπει να παρω την KURO.Για τα οικονομικα των εταιριων δεν γνωριζω.

για το οικονομικό αστειεύομαι με τις προσφατες εξελίξεις στην pioneer και δεν έχω ασχοληθεί με το τι πήρες και τι πληρώνεις, δικό σου θέμα...
μήπως μπορεί κάποιος να μας πει ,αυτά που λείπουν από την ΤV ελπίζουμε να τα έχει η ΡΖ;

Last edited: