Panasonic PX80: Πρωτη δοκιμη.

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,473
BVR (Beyond Visual Range)
46003fc00c.jpg

Eιναι στα Γερμανικα βεβαια αλλα μπορειτε να την δειτε μεταφρασμενη στα Αγγλικα εδω...

http://209.85.135.104/translate_c?h...de/Einleitung-Panasonic-TH-42PX80.2082.0.html

Re: Απάντηση: Panasonic PX80: Πρωτη δοκιμη.

Η τιμή της 42άρας στην Γερμανία βρίσκεται οριακά πάνω από τα 1000 . Υποθέτω πως όταν έρθει κατά εδώ δεν θα παίζει πολύ παραπάνω στα επιλεγμένα "σκοτεινά" καταστήματά μας :D

Πόσοι περιμένουμε τελικά αυτή την PX80... :rolleyes: :D

Εγώ όχι πάντως, οφείλω να το ομολογήσω.

Όπως λέει και το άσμα "Δεν έχω μάτια για άλλη, στο χω πει ..." -bye-

Εχετε καποια πληροφορια για το ποτε κατα τα μερη μας? Εχω σκασει δεν μπορω αλλο να περιμενω!

Εγώ όχι πάντως, οφείλω να το ομολογήσω.

Όπως λέει και το άσμα "Δεν έχω μάτια για άλλη, στο χω πει ..." -bye-

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς τελικά ...

Δεν πέρασε μια ώρα που έγραψα το παραπάνω και ξαφνικά η Sony CRT τρελάθηκε. Βλέπεις Λαμπίρη και νομίζεις πως βλέπεις το ¨Απέραντο Γαλάζιο", το κίτρινο είναι πλέον λαχανί και το άσπρο ανύπαρκτο και φέρνει προς σιέλ.

Μυρίζει 37ΡΧ80 η κατάσταση ... πότε είπαμε πως έρχονται ? :D

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic PX80: Πρωτη δοκιμη.

γιατί 37"? βλέπεις πιο κοντά από 1,9m?:BDBDG54:

Τώρα είμαι στα 2.5-3 μέτρα, αλλά η τηλεόραση θα μπει σε κρεβατοκάμαρα στο καινούριο σπίτι και ο χώρος που έχει προβλεφθεί για TV παίρνει μετά βίας 37άρα.

καλα να παθεις.
να πας να παρεις την 70,που θες και καινουριο μοντελο,μια χαρα ειναι και το παλιο. -bye-

υ.γ αμα σου πω οτι μου θυμιζεις την Ρουλα που κλαιει και ενω θες να συμπασχεις ....γελας.:flipout::flipout:

καλα να παθεις.
να πας να παρεις την 70,που θες και καινουριο μοντελο,μια χαρα ειναι και το παλιο. -bye-

υ.γ αμα σου πω οτι μου θυμιζεις την Ρουλα που κλαιει και ενω θες να συμπασχεις ....γελας.:flipout::flipout:

Όχι βρε δεν έχω παράπονο μια χαρά με έβγαλε η CRT τόσα χρόνια :D Θα φέρω ένα τεχνικό να μου πει πως έχει η κατάσταση κι αν δεν επιδιωρθώνεται με λίγα θα πάρει τον δρόμο της ανακύκλωσης. Για τον πιθανό αντικαταστάτη βλέποντας και κάνοντας -bye-