Panasonic RP HTF600ES PRO {split from superlux}

Επιτέλους τα παρέλαβα και εγώ την Πέμπτη, μετά από πολύ καιρό αναμονής.... Αλλά άξιζε!!!!!! Χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία, μπορώ να πω ότι τα ακουστικά βγάζουν καταπληκτικό ήχο! Έχει απίστευτο μπάσο, δεν το περίμενα για ακουστικά. Τα έχω συνδέσει πάνω σε μια prodigy cube και πραγματικά απολαμβάνω μουσική.

Δεν το πιστεύω ότι κόστισαν μόνο 35 ευρώ.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο optimus prime που μας τα σύστησε!!!!!:grinning-smiley-043

Πολυ ευχαριστο που μαθαινω οτι σου αρεσουν kobien.
Εαν δεν αξιζαν δεν θα εμπαινα στον κοπο να σας τα προτεινω.
Ξερω οτι τα λεφτα μας ειναι πλεον πολυτιμα και δεν κανει να τα πεταμε τζαμπα.
Γι' αυτον τον λογο θεωρησα σωστο να τα παρουσιασω στην κοινοτητα καθως ειναι ενα ακουστικο προσιτο σε ολους αυτους που θελουν να εχουν ενα ζευγαρι χωρις να χρειαστει να σπαταλησουν υπερογκα ποσα..:a0210:

Νέος και εν αναμονή (εναγωνίως) κάτοχος των εν λόγω ακουστικών...ο λόγος που τα παρήγγειλα είναι η εκτίμηση οτι θα συμπληρώσουν άψογα το κενό που αφήνουν τα k701 σε καταστάσεις:
1)φορητότητας (καθώς τα 701 είναι μεγαλούτσικα),
2)ακροάσεων λίγο πιο δυναμικών ακουσμάτων (ροκ,ηλεκτρονική μουσική κ.λ.π.) και
3)διαπίστωσης για το εαν ευσταθούν τα γραφόμενα για έλλειψη μπάσου απο τα k701
4)ελέγχου ματσαρίσματος είτε με την έξοδο του λαμπάτου της tri που έχω είτε με την έξοδο του beresford caiman που πρόσφατα απέκτησα
(δεν έχω αποφασίσει ακόμη με τί ακούω καλύτερα τα κ701)

ούτως ή άλλως το κόστος δεν είναι απαγορευτικό
ευχαριστώ τον optimus prime αρχικα για το thread και επίσης τους φίλους tzo και kobien για τις πρώτες εντυπώσεις

Έλαβα email απο amazon νέα ημερομηνία παράδοσης αντί για τέλη Γενάρη 19 εώς 23 Νοέμβρη και έπαθα δεν τα περίμενα τόσο σύντομα είναι η αλήθεια καλα τα έλεγε ο optimus prime .δεν βλέπω την ώρα για το συγκριτικό!

Μπραβο che,καλα νεα!!
Αντε να τα παρεις και να γραψεις και εσυ τις εντυπωσεις σου..

dimmanoukas μην περιμενεις να ειναι τοσο αναλυτικα σαν τα k701 αλλα τουλαχιστον θα εχεις ενα ακουστικο με τελειως διαφορετικη ηχητικη υπογραφη...

φίλε optimus... το ξέρω οτι ειναι διαφορετικής φιλοσοφίας απο τα k701...
γι'αυτό το λόγο άλλωστε τα παρήγγειλα...θέλω να ασκηθεί το αυτί μου σε διαφορετικό είδος ακουστικού
και επίσης να έχω και μια γκαμα απο ακουστικά και ηχεία για να αλλάζω ανάλογα τις διαθέσεις και τα ακούσματα

φίλε che μάλλον μαζί παραλάβαμε, γιατί και εγώ τα δικά μου τα παρέλαβα χτές...τα παρήγγειλα την παρασκευή που μας πέρασε!!!
καταρχήν καλοάκουστα και δευτερευόντως, σε μια μικρή ακρόαση (καθώς δεν υπάρχει καθόλου χρόνος λόγω δουλειάς), σε σχέση μετα k701, είναι πιο μπασάτα και στα δικά μου "αυτιά" δεν νομίζω να τους λείπει κάτι στην ανάλυση στα μεσαία και υψηλά...δεσμέυομαι για αναλυτικότερες εντυπώσεις μετά απο καλή ακρόαση σε διάφορα είδη μουσικής...πάντως η πρώτη εντύπωση είναι οτι, αναλογικά με το κόστος τους, είναι απο ποιότητα κατασκευής,άνεσης αλλά και ηχητικής απόδοσης ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ επιλογή...και τέλος πιο ευκολοδήγητα απο τα Κ701...και πάλι ενα ευχαριστώ στα παιδιά που τα προτείνανε εξαρχής

Μπήκα και εγώ στον πειρασμό... όταν παραλάβω θα προσπαθήσω να δώσω όσο μπορώ λεπτομέρειες... είναι λίγο ασαφές το ότι αρέσει σε όλους, και ο καθένας τα συγκρίνει με τελείως ανόμοια ακουστικά...μένω κυρίως στο γεγονός ότι ο tzo έμεινε ευχαριστημένος κατόπιν σύγκρισης με τα hd800 και αφού τα άκουσε σίγουρα και με τα πολύ καλά συνοδά που έχει...

ποιος ξέρει... μπορεί να είναι το Άγιο Δισκοπότηρο των ακουστικών... αλλά και να μην είναι... 35 ευρώ έχουνε...

Μόλις βρω λίγο χρόνο θα διαβάσετε και την δική άποψη.μια πρώτη ματιά, ποιότητα κατασκευής AΠΑΙΧΤΗ.......

Re: Απάντηση: Panasonic RP HTF600ES PRO {split from superlux}

Πανω που εχω αρχισει να εκτιμω ιδιαιτερως το συνδυασμο ipod + shure 840,μου βαζετε ιδεες :smash:

Απλα οι κατοχοι των εν λογω ακουστικων,παρακαλουνται να αποφυγουν τις ενθουσιωδεις πρωτες εντυπωσεις/περιγραφες και να προσπαθησουν να δωσουν μια σαφη εικονα των ακουστικων εστω και μετα απο καποιες μερες :p ;)

Μετά από 2 εβδομάδες και κοντά στις 40 ώρες, μπορώ να πω ότι τα έχω ερωτευθεί!!!!!!!!!!!
Έχουν πολύ καλό και βαθύ μπάσο, ενώ τα μεσαία και τα υψηλά είναι αρκετά αναλυτικά, τουλάχιστον για τα ακούσματα μου και τον ήχο που μπορώ να πάρω από την cube..... Αν δε βάλουμε καλές ηχογραφήσεις (flack, 96αρια, etc) ο ήχος είναι μαγεία! :ernaehrung004:

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα 35 ευρό είναι ελάχιστα μπροστά στον ήχο που σου δίνουν. :award:

Απάντηση: Re: Panasonic RP HTF600ES PRO {split from superlux}

:worshippy:
Μετά από 2 εβδομάδες και κοντά στις 40 ώρες, μπορώ να πω ότι τα έχω ερωτευθεί!!!!!!!!!!!
Έχουν πολύ καλό και βαθύ μπάσο, ενώ τα μεσαία και τα υψηλά είναι αρκετά αναλυτικά, τουλάχιστον για τα ακούσματα μου και τον ήχο που μπορώ να πάρω από την cube..... Αν δε βάλουμε καλές ηχογραφήσεις (flack, 96αρια, etc) ο ήχος είναι μαγεία! :ernaehrung004:

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα 35 ευρό είναι ελάχιστα μπροστά στον ήχο που σου δίνουν. :award:

Απο Ευρωπη παιζει κανενα link??

Χρήστο οταν παραλάβεις αναμενουμε εντυπωσεις και απο εσενα... και για πιο unplugged ακουσματα... με πιάνεις ναι; -bye-

Tελικα μου φαινεται ειμαι ο μονος που δεν τα εχει παρει ακομα....:bigcry:
Εαν καποιος απο τους κατοχους εχει νεες εντυπωσεις η παρατηρησεις οσο συνεχιζει να τα 'ανακαλυπτει'' ας τις μοιραστει μαζι μας για να ενημερωθουν και αλλα ατομα που μπορει να ενδιαφερονται..
Καλες ακροασεις....:Banane0:

Εαν καποιος απο τους κατοχους εχει νεες εντυπωσεις η παρατηρησεις οσο συνεχιζει να τα 'ανακαλυπτει'' ας τις μοιραστει μαζι μας για να ενημερωθουν και αλλα ατομα που μπορει να ενδιαφερονται..

x2

Υπομονη optimus,θα σου'ρθουν και σενα που θα παει :-)

Αυτα λετε να τα βρω πουθενα σε κανενα μαγαζι στο Ηρακλειο Κρητης,και αν ναι,σε αυτη τη καλη τιμη?Μηπως τα εχουν τιποτα Multirama,Κωτσοβωλος κτλ? :confused:

Επειδη απο διαδυκτιο δεν αγοραζω γενικως.(δεν εχω paypal και τετοια).

Ειχα ψαξει media markt κωτσοβολος τιποτα της σειρας ακουστικα ειχαν.......amazon τελος σε 20 μερουλες τα ειχε το ταχυδρομειο.......:music-smiley-005:

Amazon είναι μονόδρομος, και φυσικά 35 ευρώ (η φτηνότερη τιμή στο διαδίκτυο), στην Ελλάδα δεν υπάρχουν, δεν τα έχει ούτε καν σαν προϊόν η αντιπροσωπεία.

Καλα ας περιμενω τοτε μηπως γινει η συναντηση που συζητιεται τωρα,να τα ακουσω κιολας αν τα φερει καποιος,και βλεπουμε.