Panasonic RP HTF600ES PRO {split from superlux}

Θα ηθελα να συμπληρωσω οτι τα sennheiser hd 600/650 δεν ειναι βαρετα ακουστικα,ουτε με ακουσματα που πολλοι λενε οτι παιζουν βαρετα.Απλα οντως παιζουν καπως ευγενικα και κατ'επεκταση βαρετα σε αρκετα συστηματα,θελουν προσοχη στο ταιριασμα με τα υπολοιπα μηχανηματα.

+ το οτι αν συνηθησεις κατι πιο εντυπωσιακο,μετα πιθανοτατα να σου φανουν βαρετα.

Επισης ολες αυτες οι φημες γενικως απο το headfi κτλ,εχω αρχισει να τις παιρνω λιγο καχυποπτα πλεον,επειτα απο διαφορες εμπειριες,δοκιμες κτλ. στο περασμα του χρονου.

Tελικα η ενασχοληση και η τριβη του καθενος με το αντικειμενο,οταν αυτη γινεται με μερακι και επειδη μας αρεσει,σε συνδυασμο με τις ιδιαιτερες προσωπικες προτιμησεις του καθενα,αυτη μετραει τελικα

Optimus, δεν συμφωνώ μαζί σου, διότι ο σκοπός όλων των ακουστικών ή ηχείων είναι να αναπαράγουν μουσική ... ΗΧΟ... άρα κατά συνέπεια πρέπει να αναπαράγουν την μπάντα συχνοτήτων αν όχι flat με κάποια ισοστάθμιση.

Αυτό έχει να κάνει με με την κατασκευή του ακουστικού από όλες τις παραμέτρους που την διέπουν.

Εγώ κάνοντας τα δικά μου τεστ, με τα δικά μου αυτιά, χωρίς να ακούω σαχλαμάρες του headfi, διαπιστώνω ότι τα ακουστικά αυτά δεν αναπαράγουν σωστά όλο το φάσμα... αυτό, είναι κάτι που μπορεί να το ακούσει οποιοσδήποτε αν κάνει μια ΑΒ δοκιμή, με κάποια ακουστικά ΑΝΑΦΟΡΑΣ.

Ακουστικά ΑΝΑΦΟΡΑΣ δεν είναι οποιοδήποτε ακουστικό κάποιας κατηγορίας... είναι ΣΥΓΚΡΚΙΜΕΝΑ ακουστικά τα οποία είναι αποδεκτά και συγκρινόμενα για χρόνια από πολλούς οι οποίοι συμφωνούν για αρκετά χαρακτηριστικά των ακουστικών αυτών.

Πιστεύεις να μην έχω ακούσει ακουστικά κλειστού τύπου? και δεν ξέρω πως ακούγονται? ή ότι δεν έχω και δεν ακούω μουσική Rock ή Pop?????

Και συν τοις άλλοις δεν τα έχεις ακούσει καν...απλά βασίζεσαι στο τι λένε στο headfi...

Για να μην μακρηγορώ...

καλά είναι για 35 ευρώ... έχω ακούσει τα απίστευτα σκουπίδια που πουλάνε σε αυτή την τιμή, και πράγματι τα Pan είναι αξιοπρεπέστατα, αλλά για όνομα, μην προσπαθούμε να δια δίδουμε ότι το κάθε είδος μουσικής θέλει το δικό του μέσο αναπαραγωγής.

Εγώ έκανα την κίνηση τα αγόρασα, τα τεστάρισα, σας έγραψα πραγματικό review... μεταφέροντας τις ΔΙΚΕΣ μου απόψεις... δεν έχω κάτι άλλο να πω...

Α! αν κάποιος τα θέλει είναι προς πώληση...-bye-

E τοτε ρε Chris εφ'οσον ειναι ετσι οπως θες να πιστευεις τοτε καλλιστα καπoιος μπορει να εχει τα Stax SR-009 η τα Ultrasone Edition 10 για ακουστικα ΑΝΑΦΟΡΑΣ και ολα τα αλλα να του φαινονται μαπα....
Μην τρελαθουμε τωρα...
Οταν λες οτι συγκρινεις ακουστικα η οτιδηποτε αλλο,DAC,ηχεια κτλ δεν μπορεις να τα βαλεις στο ιδιο τραπεζι με εξοπλισμο κατα πολυ ανωτερο γιατι στην ουσια δεν ειναι δικαιο και αντικειμενικο..
Ειναι σαν να συγκρινεις μια Ferrari με ενα Opel..
Και αφου λες οτι το καθε ειδος μουσικης δεν θελει το δικο του μεσο τοτε γιατι ακους κλασσικη με 650 και οχι με τα 448 η καποιο αλλο ακουστικο?
Θα σου πω εγω γιατι..
Γιατι καποιοι αλλοι πριν απο εσενα μετα απο δοκιμες και τεστ κατεληξαν στο συμπερασμα οτι μερικα ακουστικα αποδιδουν καλυτερα συγκεκριμενα ειδη μουσικης...
Γι'αυτο εγω πηρα Ultrasone που ακουω ηλεκτρονικη μουσικη,γι'αυτο εσυ πηρες Sennheiser και γι'αυτο ο κυρ Μπαμπης θα παρει κατι αλλο που ακουει Reggae...
Αυτο ειναι κανονας για τα παντα και εφ'οσον το αρνεισαι εμενα μου δειχνει οτι η δεν το κατεχεις το σπορ η σου αρεσει η αντιπαραθεση...
Και οτι δεν τα εχω παρει και δεν μπορω να εκφερω αποψη δεν ειναι θεμα σχολιασμου γιατι δεν σας ειπα οτι τα ακουστικα πετανε η ειναι τα καλυτερα ουτε παροτρυνα καποιον να τα αγορασει με λανθασμενες υποδειξεις..
Εγω το ανεφερα στην κοινοτητα γιατι αυτοι οι οποιοι τα ανακαλυψαν ειναι ακετα σεβαστα ατομα με εμπειρια και οποιος τα εχει παρει μεχρι τωρα ειναι ικανοποιημενος για τα λεφτα που κανουν..
Ετσι και αλλιως εχω προαναφερει οτι τα ακουστικα τα προτεινα σαν ενα χαμηλου κοστους ακουστικο το οποιο ειναι προσιτο για ολους και εχει πολυ καλη ποιοτητα σε σχεση με αλλα πιο ακριβα..
Ποτε δεν ειπα οτι χτυπαει τα ''ιερα τερατα'' αλλων εταιριων....

Last edited:
Παιδια χαλαρα,μεθαυριο την αλλη μερα θα βρεθουμε και απο κοντα πιθανοτατα,θα πιουμε και τις μπυρες μας,και θα ανταλλαξουμε τις αποψεις μας face to face :ernaehrung004:

Εχω τα AKG K271 MKII τα οποία τα χρησιμοποιώ για live άκουσμα από το πιάνο Yamaha disklavier όταν δεν θέλω να ενοχλούνται οι άλλοι στο σπίτι. Μου κινήσατε την περιέργεια με αυτά που γράφετε για τα Panasonic. Να ασχοληθώ ή θα ξενερώσω ή τα Panasonic προορίζονται για χρήση με ηχογραφημένη μουσική και όχι με live μουσικό όργανο;

Υ.Γ. Κάτι άλλα ακουστικά που έχω Yamaha HPE-170 (που τα έδινε το πιάνο μαζί) είναι αστεία μπροστά στα AKG.

Tασο δεν νομιζω οτι κανουν για την χρηση που θες....
Πρεπει να ανεβασεις το budget σου αρκετα για να βρεις ακουστικο που να σε ικανοποιει...
Εχω διαβασει πολυ καλα λογια για ενα Beyer..
http://wiki.faust3d.com/wiki/index.php?title=Beyerdynamic_DT-48

Last edited:
Re: Απάντηση: Panasonic RP HTF600ES PRO {split from superlux}

Εχω τα AKG K271 MKII τα οποία τα χρησιμοποιώ για live άκουσμα από το πιάνο Yamaha disklavier όταν δεν θέλω να ενοχλούνται οι άλλοι στο σπίτι. Μου κινήσατε την περιέργεια με αυτά που γράφετε για τα Panasonic. Να ασχοληθώ ή θα ξενερώσω ή τα Panasonic προορίζονται για χρήση με ηχογραφημένη μουσική και όχι με live μουσικό όργανο;

Υ.Γ. Κάτι άλλα ακουστικά που έχω Yamaha HPE-170 (που τα έδινε το πιάνο μαζί) είναι αστεία μπροστά στα AKG.

Ούτε καν, Τάσο. Τα AKG παίζουν σε άλλη κατηγορία (τα έχω κι εγώ).

Επιτέλους ήρθε η ώρα να σας διατυπώσω τις εντυπώσεις μου σχετικά με τα ακουστικά της PANASONIC που τόσο καιρό περιμένατε. Να ξεκαθαρίσουμε κάτι αρχικά δεν είμαι χαιεντάς και είμαι newbie στην κατηγορία.
Το συγκρητικό έγινε με ακουστικά Sennheiser των 150,00 τα οποία εφαρμόζουν εκπληκτικά στο αυτί πλήρης απομόνωση εξωτερικών ήχων κάτι που με τα Panasonic δεν συμβαίνει.

Το σύστημά μου αποτελείται από έναν ενισχυτή DENON 4308
Blu-ray player DUNE PRIME 3.0.
70% των ακουσμάτων είναι ταινίες blue-ray rip
30% αρχεία flag super audio cd
Μουσική
Super audio cd <<The Dave Brubeck quartet>>
Take five - Kathy's Waltz αναλυτικότατο σε όλο το φάσμα των συχνοτήτων (ακούγονται με λεπτομέρεια όλα τα όργανα της μπάντας)

Super audio cd <<Pink Floyd>> The dark side of the moon Εδώ να αναφέρω ότι οι χαμηλές των ακουστικών της Panasonic δεν παίζονται στην κατηγορία τιμής. Σίγουρα
ένα ακουστικό κλειστού τύπου των 200,00 ή των 300,00 θα παίζει σαφέστατα καλύτερα αλλά μη ξεχνάμε ότι με τα 35,00 έχουμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα
Ταινία Blue-ray Avatar αρχείο 45GB
Η σκηνή του βοβμαρδισμού του δέντρου, τα μπάσα τα σπάνε. Η ανάλυση και ο διαχωρισμός των περιφεριακών ήχων είναι ασύγκριτος σε σχέση με άλλα blue ray καθότι το bitrade της συγκεκριμένης ταινίας ξεπερνάει τα 40MB.
Ταινία Blue ray Super 8 25GB.
Η σκηνή του εκτροχιασμού του τρένου στο 16' με έκανε να χαμηλώσω το volume, ήταν τόσο μεγάλη η ένταση των χαμηλών που ενοχλούσε.

Ελπίζω να βοήθησα κάποια παιδιά που θα ήθελαν να προχωρήσουν στην συγκεκριμένη αγορά με βάση τα δεδομένα που προαναφέρω.
Αυτά είναι προσωπικές μου καθαρά απόψεις και δεν σημαίνει ότι είναι Ευαγγέλιο.
Ευχαριστώ τον Optimus Prime για το thread που άνοιξε στην κατηγορία και ήταν αυτός η αιτία που προχώρησα στην αγορά.

E τοτε ρε Chris εφ'οσον ειναι ετσι οπως θες να πιστευεις τοτε καλλιστα καπoιος μπορει να εχει τα Stax SR-009 η τα Ultrasone Edition 10 για ακουστικα ΑΝΑΦΟΡΑΣ και ολα τα αλλα να του φαινονται μαπα....
Μην τρελαθουμε τωρα...
Οταν λες οτι συγκρινεις ακουστικα η οτιδηποτε αλλο,DAC,ηχεια κτλ δεν μπορεις να τα βαλεις στο ιδιο τραπεζι με εξοπλισμο κατα πολυ ανωτερο γιατι στην ουσια δεν ειναι δικαιο και αντικειμενικο..
Ειναι σαν να συγκρινεις μια Ferrari με ενα Opel..
Και αφου λες οτι το καθε ειδος μουσικης δεν θελει το δικο του μεσο τοτε γιατι ακους κλασσικη με 650 και οχι με τα 448 η καποιο αλλο ακουστικο?
Θα σου πω εγω γιατι..
Γιατι καποιοι αλλοι πριν απο εσενα μετα απο δοκιμες και τεστ κατεληξαν στο συμπερασμα οτι μερικα ακουστικα αποδιδουν καλυτερα συγκεκριμενα ειδη μουσικης...
Γι'αυτο εγω πηρα Ultrasone που ακουω ηλεκτρονικη μουσικη,γι'αυτο εσυ πηρες Sennheiser και γι'αυτο ο κυρ Μπαμπης θα παρει κατι αλλο που ακουει Reggae...
Αυτο ειναι κανονας για τα παντα και εφ'οσον το αρνεισαι εμενα μου δειχνει οτι η δεν το κατεχεις το σπορ η σου αρεσει η αντιπαραθεση...
Και οτι δεν τα εχω παρει και δεν μπορω να εκφερω αποψη δεν ειναι θεμα σχολιασμου γιατι δεν σας ειπα οτι τα ακουστικα πετανε η ειναι τα καλυτερα ουτε παροτρυνα καποιον να τα αγορασει με λανθασμενες υποδειξεις..
Εγω το ανεφερα στην κοινοτητα γιατι αυτοι οι οποιοι τα ανακαλυψαν ειναι ακετα σεβαστα ατομα με εμπειρια και οποιος τα εχει παρει μεχρι τωρα ειναι ικανοποιημενος για τα λεφτα που κανουν..
Ετσι και αλλιως εχω προαναφερει οτι τα ακουστικα τα προτεινα σαν ενα χαμηλου κοστους ακουστικο το οποιο ειναι προσιτο για ολους και εχει πολυ καλη ποιοτητα σε σχεση με αλλα πιο ακριβα..
Ποτε δεν ειπα οτι χτυπαει τα ''ιερα τερατα'' αλλων εταιριων....

Και πάλι δεν συμφωνώ μαζί σου.

Θεωρώ ότι κάνεις βιαστικές κρίσεις, και ντε και καλά θέλεις να απαντάς σε πράγματα για τα οποία έχεις απλά άποψη, και μάλιστα βασιζόμενη σε "εμπειρία" τρίτων, ενώ δεν έχεις την προσωπική εμπειρία όπως έχουν κάποιοι άλλοι.

Όσο ανεβαίνει το κασέ, δεν ανεβαίνει ανάλογα η ποιότητα δεν ισχύει ούτε ο νόμος του 80/20... και τα HD650, σε πληροφορώ είναι ικανά με τον κατάλληλο εξοπλισμό να σταθούν πολύ κοντά σε ιερά τέρατα, διότι "ακούνε" πολύ καλά σε αναβαθμίσεις συνοδών.

Στο συγκριτικό ανέφερα τα HD650 επειδή είναι σημείο αναφοράς και το γνωρίζουν οι περισσότεροι...

Αν θες να ξέρεις τα Superlux με φίλτρα, μαξιλαράκια AKG με μαμά καλώδιο,... είναι στο ίδιο επίπεδο με τα K/Q 701 και τα HD650... κάνοντας ΣΚΟΝΗ τα Panasonic.

Δεν ξέρω αν έχεις οδηγήσει ποτέ Ferrari (εγώ έχω οδηγήσει διάφορα μοντέλα κατά καιρούς χωρίς να έχω αξιωθεί να αγοράσω ποτέ μου) αλλά δεν είναι ένα αυτοκίνητο για κάθε μέρα (κάποια μοντέλα περισσότερο από άλλα)... για πολλούς και διάφορους λόγους... και επειδή ασχολούμαι και με την αυτοκίνηση... σε πληροφορώ ότι ένα ταπεινό Opel μπορεί να σου προσφέρει οδηγική απόλαυση, έτσι όπως (κατ'αναλογία) στο χόμπι μας τα διαφορετικά πικάπ, ακουστικά κλπ...για τον απλούστατο λόγο... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΑΚΕΙΑ σε κανένα πράγμα...

Δυστυχώς μέσα στα φόρουμ, όποιος χτυπά το πληκτρολόγιο, φαινομενικά είναι το ίδιο με τον καθένα, στην ουσία όμως δεν είναι... οπότε δεν με νοιάζει τι λέει ο ένας και ο άλλος... βγάζω τις προσωπικές μου γνώμες... και ίσως η χώρα μας εν γένει να ήταν καλύτερα αν δεν ακολουθούσαμε σαν χαϊβάνια τον έναν ή τον άλλον δήθεν ηγέτη, αλλά αυτά είναι άλλου παπά ευαγγέλια...

Αν δεν το κατέχω το άθλημα... (καταρχήν δεν το ήξερα ότι είναι άθλημα και χρειάζεται κατά συνέπεια νικητή...)... σου απαντώ όπως είχε πει ο Ναστραδίν Χότζας...

''Όποιος έχει μάτια βλέπει" (βέβαια εδώ το μάτια μπορεί να αντικατασταθεί από αυτιά!).

-bye-

παιδιά, έχουμε πεί ότι το headfi εδώ και πολύ καιρό έχει μπόλικο χόρτο μέσα.
Θέλει πολύ φίλτρο για να διαβάσεις κάτι σωστό και τεκμηριωμένο.
Γενικά είδε φώς πολύς κόσμος άσχετος και μπήκε μέσα.

με 30 ευρώ δεν υπάρχει ακουστικό.
Δεν είναι βλάκες τόσοι κατασκευαστές να πουλάνε μηχανάκια με 150 και 250 και βάλε.
Εκτός αν έχουμε κάποια εξαιρετική περίπτωση που με μοντίφες και αν πιάνει το χέρι να πετυχαίνουμε κάτι παραπάνω.

και κάτι ακόμα.
η πανυ δεν είχε ποτέ όνομα σε κάποια ποιοτική συσκευή. ίσως σε κάτι τηλεοράσεις.
Δεν ξυπνάει ένας γίγαντας έτσι ένα πρωί να φτιάξει το giant killer ακουστικό. Μάλιστα σε έναν τομέα που ....σιγά μην της φέρει λεφτά.
η superlux από την άλλη είναι άλλη μια εταιρεία που δεν την ξέρει η μάνα της.
Όμως τό ότι είναι κλώνοι akg μας κάνει να υποψιαστούμε πολλα

Συμφωνώ απόλυτα για τα Panasonic,

δεν συνφωνώ για τα Superlux... σου έχω ξαναπεί αλλά δεν το θυμάσαι ότι εκτός από την εξωτερική εμφάνιση, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τα AKG και τα drivers είναι εξαιρετικά.

Δεν μπορώ να σου στείλω pm έχεις γεμάτο το inbox...:ernaehrung004:

Και πάλι δεν συμφωνώ μαζί σου.

Θεωρώ ότι κάνεις βιαστικές κρίσεις, και ντε και καλά θέλεις να απαντάς σε πράγματα για τα οποία έχεις απλά άποψη, και μάλιστα βασιζόμενη σε "εμπειρία" τρίτων, ενώ δεν έχεις την προσωπική εμπειρία όπως έχουν κάποιοι άλλοι.

Όσο ανεβαίνει το κασέ, δεν ανεβαίνει ανάλογα η ποιότητα δεν ισχύει ούτε ο νόμος του 80/20... και τα HD650, σε πληροφορώ είναι ικανά με τον κατάλληλο εξοπλισμό να σταθούν πολύ κοντά σε ιερά τέρατα, διότι "ακούνε" πολύ καλά σε αναβαθμίσεις συνοδών.

Στο συγκριτικό ανέφερα τα HD650 επειδή είναι σημείο αναφοράς και το γνωρίζουν οι περισσότεροι...

Αν θες να ξέρεις τα Superlux με φίλτρα, μαξιλαράκια AKG με μαμά καλώδιο,... είναι στο ίδιο επίπεδο με τα K/Q 701 και τα HD650... κάνοντας ΣΚΟΝΗ τα Panasonic.

Δεν ξέρω αν έχεις οδηγήσει ποτέ Ferrari (εγώ έχω οδηγήσει διάφορα μοντέλα κατά καιρούς χωρίς να έχω αξιωθεί να αγοράσω ποτέ μου) αλλά δεν είναι ένα αυτοκίνητο για κάθε μέρα (κάποια μοντέλα περισσότερο από άλλα)... για πολλούς και διάφορους λόγους... και επειδή ασχολούμαι και με την αυτοκίνηση... σε πληροφορώ ότι ένα ταπεινό Opel μπορεί να σου προσφέρει οδηγική απόλαυση, έτσι όπως (κατ'αναλογία) στο χόμπι μας τα διαφορετικά πικάπ, ακουστικά κλπ...για τον απλούστατο λόγο... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΑΚΕΙΑ σε κανένα πράγμα...

Δυστυχώς μέσα στα φόρουμ, όποιος χτυπά το πληκτρολόγιο, φαινομενικά είναι το ίδιο με τον καθένα, στην ουσία όμως δεν είναι... οπότε δεν με νοιάζει τι λέει ο ένας και ο άλλος... βγάζω τις προσωπικές μου γνώμες... και ίσως η χώρα μας εν γένει να ήταν καλύτερα αν δεν ακολουθούσαμε σαν χαϊβάνια τον έναν ή τον άλλον δήθεν ηγέτη, αλλά αυτά είναι άλλου παπά ευαγγέλια...

Αν δεν το κατέχω το άθλημα... (καταρχήν δεν το ήξερα ότι είναι άθλημα και χρειάζεται κατά συνέπεια νικητή...)... σου απαντώ όπως είχε πει ο Ναστραδίν Χότζας...

''Όποιος έχει μάτια βλέπει" (βέβαια εδώ το μάτια μπορεί να αντικατασταθεί από αυτιά!).

-bye-

Kαλο θα ηταν πριν γραψεις κατι στο πληκτρολογιο σου ο εγκεφαλος να δινει σημα στα χερια σου και να μην γραφεις οτι να'ναι εφ'οσον αδυνατεις να καταλαβεις τι διαβαζεις..
Θα πω για αλλη μια φορα οτι τα ακουστικα δεν σας τα προτεινα σαν giant killer ουτε σαν κατι που αγγιζει τα 650.
Mονοι σας βγαλατε αυτο το συμπερασμα..
Τωρα εσυ στα superflux σου βαλε και κεραιες για να πιανεις και ραδιοφωνο εαν θες,κανενα προβλημα εαν σε ευχαριστει..
Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι οταν φτανεις να κανεις μοντιφιες με φιλτρα παει να πει οτι το μαμα ακουστικο υστερει και θελει αλχημειες για να ζωντανεψει..
Αυτα που σου εγραψα στο προηγουμενο ποστ κατσε και επεξεργασου τα λιγο,κατι θα κερδισεις...
Και οσον αφορα για το ποιος ειναι χαιβανι,δεν θα πεσω στο επιπεδο σου και να απαντησω γιατι θα γυρισω αρκετα χρονια πισω....
Ας αφησουμε τους αναγνωστες να κρινουν απο μονοι τους λοιπον εαν αυτο το ακουστικο τους εξυπηρετει...

Last edited:
Σας παρακαλώ χαμηλώστε λίγο τους τόνους... optimus, κανείς δε σε είπε χαϊβάνι, μόνος σου έβγαλες αυτό το συμπέρασμα.

Παιδια,δεν ειναι αναγκη να δημιουργουνται εντασεις.

Αυριο μεθαυριο θα κανονισουμε και συναντηση,να βρεθουμε και απο κοντα.

Καθενας εχει και τις δικες του εμπειριες,αλλος λιγοτερες,αλλος περισσοτερες,και καποιες φορες εχουμε οι ανθρωποι και το χαρακτηριστικο να ειμαστε λιγο περισσοτερο απολυτοι στις αποψεις μας,καθως θεωρουμε οτι αυτες ειναι οι σωστες(ειναι η "αληθεια" του καθενος),και μεσα απο το πληκτρολογιο μπορει να παρεξηγηθουμε.

Αφου εγινε η κατηγορια εδω,να προσπαθησουμε να την κρατησουμε σε καλο επιπεδο,με κριτηριο το μετρο παντα στα γραφομενα μας.

χαλαρωστε βρε αρκετα προβληματα εχουμε ολοι μας με ολα αυτα που μας συμβαινουν εδω και ενα χρονο ειναι αναγκη να φαγωνομαστε και εδω μεσα?

Συμφωνώ απόλυτα για τα Panasonic,

δεν συνφωνώ για τα Superlux... σου έχω ξαναπεί αλλά δεν το θυμάσαι ότι εκτός από την εξωτερική εμφάνιση, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τα AKG και τα drivers είναι εξαιρετικά.

Δεν μπορώ να σου στείλω pm έχεις γεμάτο το inbox...:ernaehrung004:

αν είναι να μου πείς κάτι ενδιαφέρον να το αδειάσω....:music-smiley-005:

Last edited:
Προσωπικά τα χαίρομαι τα Panasonic σε ποπ, ροκ, dance ακούσματα. Κι αυτό γιατί είναι ακουστικά που συγχωρούν, δεν τσιρίζουν και είναι ξεκούραστα. Και το μπάσο τους είναι απίστευτα γεμάτο.

Αν είμαι ευχαριστημένος; Φυσικά. Τα αγόρασα για ξεκούραστα, μπασαδερά και φτηνά κι αυτό ακριβώς είναι. Άνετα θα τα πρότεινα σε κάποιον να τα πάρει. Η τιμή τους κατ' εμέ είναι πολύ χαμηλή σε σύγκριση με την απόλαυση που μπορεί να αποκομίσει κανείς από αυτά. Και η ποιότητα κατασκευής τους και η εμφάνισή τους είναι πολύ καλά επίσης.