Τακης Πετροπουλος
AVClub Enthusiast
- 18 June 2006
- 805
Να κοιτάξουμε που;;
Να κοιτάξουμε που;;
Πως γίνεται όλοι αυτοί που επαγγελματικά ασχολούνται με τις πωλήσεις τηλεοράσεων και λογικά έχουν συμφέρον να πουλήσουν μεγαλύτερες και άρα πιο ακριβές τηλεοράσεις να μου λένε για 32'-37' και εσείς να μου λέτε όλοι ότι η 42' είναι πολύ μικρή η 46' ανεκτή και η 50' ιδανική;;;
Δεν μπορώ να δώσω απάντηση στο ερώτημα σου. Πιθανολογώ πως έπεσες σε άτομα που βλέπουν από τα 4-5 μέτρα σε 29'' CRT, αλλιώς δεν εξηγείται.
Η δικιά σου άποψη ποια είναι ? Αφού έκανες την γύρα στα μαγαζιά δεν κάθισες σε απόσταση 4 μέτρων να δεις πως σου φαίνεται η θέαση στις ίντσες που σε ενδιαφέρουν ? Αν παίζει και κάνας γνωστός με τηλεόραση σε αυτές τις ίντσες ευκαιρία είναι να του φορτωθείς να δείτε καμιά ταινία και να αποφασίσεις
Εγώ από τα 4-4.5 μέτρα δεν πρόκειται να πάρω κάτω από 46'' με τίποτα και ιδανικά σκέφτομαι 50-52''.
Πως γίνεται όλοι αυτοί που επαγγελματικά ασχολούνται με τις πωλήσεις τηλεοράσεων και λογικά έχουν συμφέρον να πουλήσουν μεγαλύτερες και άρα πιο ακριβές τηλεοράσεις να μου λένε για 32'-37' και εσείς να μου λέτε όλοι ότι η 42' είναι πολύ μικρή η 46' ανεκτή και η 50' ιδανική;;;
αλλο να βλεπεις τηλεοραση και αλλο να την απολαμβανεις.
νομιζω εκει ειναι η διαφορα διοτι και την 29" εβλεπα απο τα 2,5μ περιπου αλλα τωρα η 42" μου φαινεται λιγο μικρη.
ειναι η αισθηση που εχεις.
περα απο εκει ομως,οτι σε ευχαριστει .
Με 50' από τα 4 μέτρα μπορείς να απολαύσεις το αναλογικό ψηφιακό σήμα;
Εγω θα ελεγα ναι. Ειναι αρκετη η αποσταση ωστε να μην βλεπεις τις ατελειες.
Πως εξηγείς την ερώτηση που έκανα παραπάνω;;
Για τους πωλητες? Ενταξει δεν μου κανει εντυπωση. Μηπως για να γινει καποιος πωλητης χρειαζεται καποιες εξειδικευμενες γνωσεις? Ο ξαδερφος της γυναικας μου που δουλευε στον Κορασιδη δεν ηξερε για τηλεορασεις παρα μονο τα βασικα (που ειναι το κουμπι on/off κτλ).
Μερικοι ακομη λενε οτι οι πλασμα θελουν μετα απο 3-4 χρονια να τους αλλαξεις το αεριο.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.