Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E, Pioneer Kuro PDP-428(0)XD ή Sony KDL 40X3500;
To Transformers ειναι κινηματογραφημενο με την κλασσικη "συνταγη" του Michael Bay: πολυ εντονο κοντραστ (με συνεπακολουθα ελαφρως κρασαρισμενα τα λευκα & τα μαυρα), σεπια αποχρωση και ευκρινεια ξυραφι που ομως η κινηματογραφιση της στα 24fps αποκαλυπτει το ποσο λιγα ειναι (τα fps) σε σκηνες με εντονη κινηση. Αν ειδες και αλλες ταινιες που βαλαμε οπως πχ το 5th element, θα παρατηρουσες οτι η κινηση της Kuro ηταν βουτυρο στο 1080p 24fps απο το HTPC..
Τι να πώ φίλε ,
και στο Transformers που έπαιζε στην έκθεση ,εγώ είδα κάτι ψιλοτρέμουλα στο ανάποδο paning.Θα μου πείς βέβαια και αυτό Blueray ήταν.
Για δες αν θές τούς τίτλους τέλους σε μία ταινία και πές μου αν σου φαίνεται σαν να κολάνε λίγο οι τίτλοι όπως ανεβαίνουν ή έχουν ομαλή ροή στην Kuro.(Τώρα θα μου πείς τους τίτλους τέλους θα δώ ? οχι απλά δείχνει την "μικρή" αδυναμία της μηχανής).
To ξαναλέω μιλάμε για κορυφαία TV ,απλά εγώ προτιμώ να έχω 10/10 στην κίνηση και 9,7/10 στο μαύρο, απο 9,7/10 στην κίνηση και 10/10 στο μαύρο.Γούστα είναι αυτά....
---STARK---
To Transformers ειναι κινηματογραφημενο με την κλασσικη "συνταγη" του Michael Bay: πολυ εντονο κοντραστ (με συνεπακολουθα ελαφρως κρασαρισμενα τα λευκα & τα μαυρα), σεπια αποχρωση και ευκρινεια ξυραφι που ομως η κινηματογραφιση της στα 24fps αποκαλυπτει το ποσο λιγα ειναι (τα fps) σε σκηνες με εντονη κινηση. Αν ειδες και αλλες ταινιες που βαλαμε οπως πχ το 5th element, θα παρατηρουσες οτι η κινηση της Kuro ηταν βουτυρο στο 1080p 24fps απο το HTPC..