Panasonic TH-42PX70E, Pioneer Kuro PDP-428(0)XD ή Sony KDL 40X3500;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E, Pioneer Kuro PDP-428(0)XD ή Sony KD

μπόρεί να έχει πίσω όλα αυτά τα καλούδια αλλά οι είσοδοι είναι 4 συν το pc.
αν ας πούμε στην είσοδο 2 συνδέσεις το hdmi δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το scart που αντιστοιχεί στη θέση 2 κλπ...

ε αυτό είναι μεγάαααλη απάτη και χοντρότατη μ@λ@κια!!!!!

γιατί άραγε να το κάνουν αυτό?

υ.γ "συνεπώνυμε" σ' ευχαριστώ για την απάντηση:ernaehrung004:

Προς Τακη Πετροπουλο

Kυριε Τακη , αν και δεν γνωριζω την οικογενιακη σας κατασταση παιρνω το θαρρος της γνωμης και σας αναφερω τα εξης :
Αν για οποιοδηποτε λογο σκεφτητε την λυση της υιοθεσιας με οφελος ενα μεγαλο παιδι του οποιου δεν θα μεγαλωνουν τα ποδια καθε χρονο , δεν θα χρειαζετε να το πηγαινετε στην τουαλετα και γενικα μπορει να αυτοεξυπηρετητε μονο του και μεχρι και να μενει στο υπογειο προκειμενου να μην καταλαμβανει ζωτικο χωρο στο σπιτι ............. σας γνωστοποιω οτι δεν θα με πειραζε ποσως να με λενε Πετροπουλο :flipout::flipout::flipout:

κάποιοι αλλάζουν αυτοκίνητο κάθε χρόνο ...κάποιοι τα χώνουν στα άλογα και στα πιπίνια:grandpa:

εγώ ότι περισσεύει το καταθέτω σε δισκους και μηχανακια όπως οι πιο πολλοί εδω μέσα:drummer:

Ρε παιδιά, τι το έχετε κάνει το τόπικ μου;; :chinscratch:
Αστειεύομαι φυσικά, συνεχίστε ελέυθερα! :smile:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E, Pioneer Kuro PDP-428(0)XD ή Son

Τακη, σιγουρα ειναι ετσι , η απλως προγραμματιζεις ποια κουμπια απο αυτα που εχει και επιλεγεις τις εισοδους, αφουρουν ποιες εισοδους ?

Χρήστο έχει 3 σκαρτ ,3 hdmi ,1 component ,1pc. αλλά μόνο 4 inputs(5 με τη vga)
πρέπει λοιπόν να δηλώνεις ´μπαίνοντας στο μενού αν θέλεις να δείς την input 2 πχ σαν σκαρτ η σαν hdmi και πάει λέγοντας.Αυτό το διαζευκτικό μου τη σπάει...

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E, Pioneer Kuro PDP-428(0)XD ή Sony KDL 40X3500;

πολύ ωραία εικόνα δεν λέω αλλά δεν θα την πάρω διότι-

θέλω πιο πολύ φως-είναι <ψόφια> για ένα ποδόσφαιρο.

Ψόφια; Σίγουρα δεν ήταν χαμηλωμένη απ´τα ρυθμιστικά της;

Δεν μπορώ να βλέπω ένα έργο σε 2:35/1 και μετά να τρώω τα δαχτυλά μου μέχρι να φύγουν τα ίχνη του burn in.( o λόγος που η 435 έφυγε για την επαρχία-ΜΕ ΑΓΧΩΝΕ )

Αυτό συμβαίνει και στην 428; Αποτελεί όντως πρόβλημα;

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E, Pioneer Kuro PDP-428(0)XD ή Sony KDL 40X3500;

Αυτό συμβαίνει και στην 428; Αποτελεί όντως πρόβλημα;

Ένα μήνα που την έχω δεν έχω δεί απολύτως τίποτε... Έχει τύχει να παίζει το ίδιο κανάλι 5,5 ώρες και αλλάζοντας σε άλλο δεν είδα το παραμικρό ίχνος.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E, Pioneer Kuro PDP-428(0)XD ή Sony KDL 40X3500;

Ψόφια; Σίγουρα δεν ήταν χαμηλωμένη απ´τα ρυθμιστικά της;

ψόφια σε εισαγωγικά babis και ήδη είπα ότι επεσε και λίγο ψείρισμα Ο μεγάλος αποτρεπτικός λόγος είναι ο φόβος του burn in.Πάντως πλάκα πλάκα στη μπάλα αυτές οι καινούριες 100hz lcd είναι :crown:

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E, Pioneer Kuro PDP-428(0)XD ή Sony KDL 40X3500;

Χθες το απογευμα εκανα μια βολτα σε μερικα καταστηματα. Σε ενα απο αυτα ειχε διπλα διπλα τις Sony 52X3500 και Pioneer 4280XD. Πραγματικα εντυπωσιακες και οι 2 τηλεορασεις, ιδιως το μεγεθος της πρωτης!!! Ομως οφειλω να πω οτι η εικονα της Pioneer ειναι τουλαχιστον 1 επιπεδο πανω απο της Sony, για να μην πω παραπανω...Καταπληκτικη εικονα και δεν νομιζω να την ειχανε και καθολου ρυθμισμενη. Δηλαδη αυτη η τηλεοραση οταν ρυθμιστει τι κανει??? Βγαζει τους χαρακτηρες εξω απο την οθονη???????????

Να υποθεσω οτι επαιζαν και οι δυο SD?

ΥΓ. Προσπαθω να δικαιλογησω τα αδικαιολογητα!

:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E, Pioneer Kuro PDP-428(0)XD ή Sony KDL 40X3500;

Ένα μήνα που την έχω δεν έχω δεί απολύτως τίποτε... Έχει τύχει να παίζει το ίδιο κανάλι 5,5 ώρες και αλλάζοντας σε άλλο δεν είδα το παραμικρό ίχνος.

Στους 2 μήνες και σε μένα στη 4280 τίποτα. Έχει παίξει στο ίδιο κανάλι 7 ώρες , με το λογότυπο του καναλιού, και τίποτα κακό..... Έχει και ένα σύστημα , το λεγόμενο video pattern, το οποίο θέτοντας το σε λειτουργία (κάνει μια ώρα) εμφανίζει μια κινούμενη λευκή μπάρα σε μαύρο φόντο. Αυτό υποτίθεται μπορεί να εξαφανίσει φαινόμενα burn in. Πάντως σ´ αυτή τη σειρά δεν έχει ακουσθεί τίποτα για burn in . Το μόνο αρνητικό είναι η τιμή της, τίποτα άλλο. Το Σάββατο πήγα στο Electroworld στο ΙΚΕΑ και είχε δύο Pioneer 507 (η μία με ψηφιακό και άλλη χωρίς ψηφιακό δέκτη). Δίπλα τους και οι Pany και Sony. ¨Ολες έπαιρναν σήμα από RF. Ακόμα και η 7η γενιά είναι φοβερή! Τις έβαζαν όλες κάτω!!! Η τιμή τους πάντως, έστω η αναγραφόμενη, ήταν για εγκεφαλικό! Ε όχι και 3500 χωρίς ψηφιακό δέκτη!! Στόκ που μάλλον δεν θα φύγει εύκολα. Για αυτό μάλλον δεν πέφτουν οι τιμές της 8ης γενιάς, αλλά ανεβαίνουν κιόλλας. Πρέπει να φυγουν οι προηγούμενες....

ψόφια σε εισαγωγικά babis και ήδη είπα ότι επεσε και λίγο ψείρισμα Ο μεγάλος αποτρεπτικός λόγος είναι ο φόβος του burn in.Πάντως πλάκα πλάκα στη μπάλα αυτές οι καινούριες 100hz lcd είναι :crown:

Όντως είναι καλύτερα να βλέπεις μπάλα με 100Hz LCD παρά plasma;

LCD όποιες θεωρείς καλύτερες, πλάσμα την 428XD.

Η 428 για τον χωρο σου ειναι απελπιστικα μικρη.

Εγω σου λεω καλυτερα να κανεις μια ανακαινιση και να χτυπησεις μια 50αρα (508ΧD) και να εισαι ΟΚ.

Αλλιως προβλεπω να ψαχνεις για καινουργια τηλεοραση του χρονου.

ΥΓ1. Ειδα μια Panasonic 50PZ700 χθες κλειστη σε ενα καταστημα και καθομουν και την χαζευα. Αυτο ειναι το σωστο μεγεθος τηλεορασης για να βλεπει καποιος DVD και ΗD!

ΥΓ2. Η Pioneer σειρα 8 ειναι κορυφη στις πλασμα. Το ιδιο η X3000/X3500 στις LCD.

Η 428 για τον χωρο σου ειναι απελπιστικα μικρη.

Εγω σου λεω καλυτερα να κανεις μια ανακαινιση και να χτυπησεις μια 50αρα (508ΧD) και να εισαι ΟΚ.

Αλλιως προβλεπω να ψαχνεις για καινουργια τηλεοραση του χρονου.

ΥΓ1. Ειδα μια Panasonic 50PZ700 χθες κλειστη σε ενα καταστημα και καθομουν και την χαζευα. Αυτο ειναι το σωστο μεγεθος τηλεορασης για να βλεπει καποιος DVD και ΗD!

ΥΓ2. Η Pioneer σειρα 8 ειναι κορυφη στις πλασμα. Το ιδιο η X3000/X3500 στις LCD.

Δυστυχώς ανακαίνιση δεν μπορεί να γίνει γιατί τα έπιπλα είναι καινούρια..
Ο διαθέσιμος χώρος είναι περίπου 110cm, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορώ να βάλω 50', αλλά και πολλές 46'. Σίγουρα δεν μπορώ να βάλω τη σειρά X της Sony.
Έτσι το δίλημμα είναι: βρίσκω μία 46' ότι να' ναι με μόνο κριτήριο να χωράει εκεί που θέλω ή παίρνω την 428, που μπορεί να μην είναι 50' ή 46', αλλά έχει πολύ καλές κριτικές;

ΠΑΡΕ PIONEER ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΗΣ ΣΕ ΤΙΜΗ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΗΣ.ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤV IS THE BEST PANEL IN THE WORLD RIGHT NOW!!!!!!!!

hariskar
Μένω Ξάνθη και εγώ πριν ένα μήνα είχα τα ίδιa προβλήματα με σένα
1) 42 η 50 στα 3,70μ
2) Κuro , και που να την δω
Στο πρώτο με βοηθήσαν τα παιδιά από το avclub , πήρα την 50 και τους ευχαριστώ πολύ , γιατί τώρα που την έχω θεωρώ πλέον ότι η 42 θα ήταν μια λάθος επιλογή .
Όσο για το δεύτερο ευχαριστώ τον Μανώλη Καστρούνη και το Τάκη Σωτηροπουλο, που με τις διάφορες αναφορές που έγραφαν στο avclub με βοήθησαν να αποφασίσω KURO.
Hariskar εάν θες μπορούμε να κανονίσουμε να έρθεις στην Ξάνθη για να δεις την 508xd

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Georgio, μετα από αρκετές μέρες που διαβάζω το φορουμ, σχεδόν κατέληξα στην Pioneer, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είναι φοβερή, αφού το λένε όλοι. Τώρα μένει να διαλέξω τις ίντσες...

fotimour, σε ευχαριστώ για την πρόσκληση! Ο χώρος λίγο με περιορίζει, για πάνω από 42'. Θα δω μήπως βρω κάποια λύση..