stgeo
AVClub Enthusiast
- 20 January 2008
- 1,136
Οι πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες.Απο to dvd (με το hdmi) πηρα πολυ καλη εικονα στα 720 και 1080i (Amazonia του hitech και ο πιανιστας του Πολανσκι).Την εχω με cinema mode ,ζουμ1 και πολυ χαμηλα κοντραστ και φωτεινοτητα.Ομως το σημα της κεραιας εδω ειναι χαλια και βλεπω 5-6 καναλια μονο , σχετικα καλα , οπου ειναι φανερη η ποιοτητα του scaler της tv χωρις ψηφιακιλες και τα ρεστα,σχεδον crt.
Εδω η Nova μαλλον ειναι μονοδρομος για τα υπολοιπα καναλια και μαλλον θα δοκιμασω.
Θα συμφωνησω επισης πως ειναι τελεια η 42αρα στα 2 μετρα.
Μενει να καψω το cd και το τεστ θα γινει (γουσταρω) με ΑΕΚ KAI ΠΑΟ στο ουεφα αφου MEGA ANTENNA τα πιανω καλα.
Να τονισω πως μου λυθηκαν πολλες αποριες εδω και ευχαριστω.
Τον νου σας.Κατι που ισχυει σιγουρα ειναι πως οι πλασμα πρεπει να ειναι σε ορθια θεση και κατα την μεταφορα γιατι μπορει να χαλασουν (για οσους δεν το ξερουν).Αυτο λεει η Panasonic τουλαχιστον για την px7.
Εδω η Nova μαλλον ειναι μονοδρομος για τα υπολοιπα καναλια και μαλλον θα δοκιμασω.
Θα συμφωνησω επισης πως ειναι τελεια η 42αρα στα 2 μετρα.
Μενει να καψω το cd και το τεστ θα γινει (γουσταρω) με ΑΕΚ KAI ΠΑΟ στο ουεφα αφου MEGA ANTENNA τα πιανω καλα.
Να τονισω πως μου λυθηκαν πολλες αποριες εδω και ευχαριστω.
Τον νου σας.Κατι που ισχυει σιγουρα ειναι πως οι πλασμα πρεπει να ειναι σε ορθια θεση και κατα την μεταφορα γιατι μπορει να χαλασουν (για οσους δεν το ξερουν).Αυτο λεει η Panasonic τουλαχιστον για την px7.