Panasonic TH-42PX7E Ήρθε!!!

για το service menu:

πατας απο την τηλεοραση τα 2 πρωτα πληκτρα F & V και απο το remote πατας 3 φορες το μηδεν.

Κατω δεξια στο menu που ανοιγει στην οθονη ειναι το time (ποσες ωρες εχει παιξει η tv) και το count (ποσες φορες εχει ανοιξει η tv)
Δεν χρειαζεται να πειραξεις τιποτα αλλο και βγαινεις με το exit απο το remote.

Καλοριζικη και καλες θεασεις :2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX7E Ήρθε!!!

για το service menu:

πατας απο την τηλεοραση τα 2 πρωτα πληκτρα F & V και απο το remote πατας 3 φορες το μηδεν.

Κατω δεξια στο menu που ανοιγει στην οθονη ειναι το time (ποσες ωρες εχει παιξει η tv) και το count (ποσες φορες εχει ανοιξει η tv)
Δεν χρειαζεται να πειραξεις τιποτα αλλο και βγαινεις με το exit απο το remote.

Καλοριζικη και καλες θεασεις :2thumb22sup:

Φίλε μου ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Όσο για το στρώσιμο, θα μπορούσα εναλλακτικά να χρησιμοποιήσω κάποιο από τα διαφημιστικά DVD των εταιριών που τα βλέπουμε να παίζουν διαρκώς στα διάφορα μαγαζιά?

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Δεν ξερω για ποια dvd μιλας, αλλα καλυτερα να χρησιμοποιησεις το dvd που βρισκεται στα downloads του avclub ή το dvd απο το www.eaprogramming.com

Παιδιά ευχαριστώ πολύ, είστε απίθανοι! Αυτά που λέτε τα έχω ήδη "ψήσει" σε DVD και τα δοκίμασα ήδη για να δώ αν λειτουργούν,σε άλλη TV φυσικά. Όλα ΟΚ!
Ευχαριστώ...

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Παιδιά η σύνδεση μέσω HDMI της TV με το PC συνίσταται;
Αν τη συνδέσω, το dvd θα το συνδέω μόνο μέσω scart?

Σημερα κλεινει 200 ωρες στρωσιματος επιτέλους!!!!

αν δεν βαριέται καποιος φιλος ας επαναλάβει προτινόμενα settings για την pana.

Οι πηγες ειναι:
δορυφορικη με scart,
dvd με hdmi,
και φυσικα τηλεοπτικο σημα...

Ευχαριστω προκαταβολικα

υγ και εγω 200 posts...χαχα συμπτωση...

τιποτα το σπουδαιο φιλε μου δεν εχω κανει.
απλα εχω μηδενισει την ευκρινια,το χρωμα στο κανονικο η στο warm αναλογα την πηγη,cinema mode η κανονικη παλι αναλογα την πηγη(σε καλογραμμενα DVD προτιμω το warm,λογικο αυτο ετσι?),και σε τηλεοπτικο εχω παντα το πληρη καλυψη οθονης εκτος ΣΚΑΙ.
εχω βαλει αυτα τα ....NR στο off.
δεν εχω δορυφορικη και δεν ξερω.
απο οτι εχω διαβασει δεν χρειαζεται καποια ιδιαιτερη ρυθμιση.

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX7E Ήρθε!!!

Τερμα αριστερα?Δεν ειναι θολο?

ετσι και αλλοιως ειναι ενα εφε αλλα τερμα δεξια μου φαινεται πιο θολο σε τηλεοπτικο σημα
δοκιμασε να δεις και απο πολυ κοντα

Last edited:
ρε παιδια αυτη που εχει το πλαισιο δεν ειναι η εκδοση Ε αλλα η απλη....τι διαφορα υπαρχει απο την απλη

ρε παιδια αυτη που εχει το πλαισιο δεν ειναι η εκδοση Ε αλλα η απλη....τι διαφορα υπαρχει απο την απλη

Eπισης πως γινεται να βγαλω και αλλη εξοδο hdmi και με ποιο κοστος σε αποδοση?[/

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX7E Ήρθε!!!

Eπισης πως γινεται να βγαλω και αλλη εξοδο hdmi και με ποιο κοστος σε αποδοση?[/

τα βασικα που θυμαμαι ειναι οτι δεν εχει

42px7
εισοδο για pc
ενα hdmi αντι 2
χαμηλοτερη αντιθεση 8000:1
χαμηλοτερη διαβαθμιση χρωματων
η βαση ειναι διαφορετικη

τα βασικα ειναι τα δυο πρωτα.

σε οποιον τα θελει ας παρει αμεσως την Ε να τελειωνει

Monsieur Akren μιλάς για την 42-PX70E και όχι για την PX7E :);)
To E στο τέλος σημαίνει συνήθως Europe, δηλ μοντέλα για την ευρωπαϊκή αγορά

Έχει παρατηρήσει κανείς όταν η τηλεόραση είναι σε stand by αν κάνει αραιά και που τα 3 κλικ κλακ που κάνει όταν ανάβει;
2~3 φορές το έχω ακούσει , είναι κάτι που θα έπρεπε να με ανησυχεί;
Ακούγεται λες και ανοίγει , αλλά παραμένει σε stand by , δεν μου ρχεται κάτι στο μυαλό ως προς το πού μπορεί να οφείλεται

Όταν είναι κλειστή από το κεντρικό κουμπί , σαφώς και δεν κάνει κιχ