Panasonic TH-42PX7E Ήρθε!!!

Παιδιά ευχαριστώ μόλις μίλησα με τον υπάλληλο ο οποίος έκπληκτος άκουγε για αυτό το κρυφό μενού. Πάντως μου είπε ότι θα μιλήσει με την εταιρία και θα με ειδοποιήσει. Οπότε προς το παρόν περιμένουμε.

Με πήρε τηλ. και μου είπε οτι παρήγγειλε νέα.. (θα φανεί)... και θα έρθει την τρίτη.

Μου ζήτησε να μην παίξει άλλο (γιατί άραγε?) να την συσκευάσουμε και την τρίτη να γίνει το πάρε δώσε...

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX7E Ήρθε!!!

Με πήρε τηλ. και μου είπε οτι παρήγγειλε νέα.. (θα φανεί)... και θα έρθει την τρίτη.

Μου ζήτησε να μην παίξει άλλο (γιατί άραγε?) να την συσκευάσουμε και την τρίτη να γίνει το πάρε δώσε...

για να μην γραφει ωρες προφανως....καποιος ξερει το κρυφο μενυ:2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX7E Ήρθε!!!

η εαν δεν εχει προβλημα και δεν σε στεναχωρουν οι ωρες της ζητησε μειωση τιμης

Καλο ειναι να αποφευγουμε τετοια παζαρια με plasma τηλεοραση.
Ποτε δεν ξερεις τι μπορεις να παθεις. Ποιος μπορει να εγγυηθει οτι εχει στρωθει κανονικα με τις ρυθμισεις που πρεπει ή/και με το γνωστο dvd.

Δωστη πισω γρηγορα και στον υπαλληλο "πισσα και πουπουλα" :flipout:

Ο υπάλληλος παιδιά πραγματικά ξαφνιάστηκε πάρα πολύ από την ύπαρξη του μενού. Έπρεπε να έβλεπα την φάτσα του όταν του το έλεγα. Αν και μάλλον ήξερε τι παίζει γιατί με ρώτησε εάν ξέρω πως μηδενίζει ο συγκεκριμένος μετρητής. Αλήθεια παίζει περίπτωση να μηδενίζεται; Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι κάποιος άλλος άτυχος θα φορτωθεί την συγκεκριμένη τηλεόραση…

Θα τους κάνω ρόμπα και σε άλλα φόρουμ που γράφω...

Και ας τολμήσουν να μου φέρουν την Τρίτη ξανά μεταχείρα.... θα μιλήσουν με τον δικηγόρο μου..

Ηρεμησε και μην φορτωνεις απο τωρα.
Αν νομιζεις οτι θα σου ξανακανουν στραβη, ζητα τα λεφτα σου πισω και πηγαινε παρε μια ιδια απο το πλαισιο (που δεν εχει ακουστει να κανουν καθολου τετοιες π@π@ριες)

Μολις την εστησα και εγω στο σαλονι παιδια. Αρχικη εντυπωση καλη, στο τηλεοπτικο σημα που ειναι το μονο που εχω δει ως τωρα αρκετα καλυτερη απο LCD , οχι και σαν τη CRT που ηταν στη θεση της βεβαια. Πιστευω θα συνηθισω...

Μια βοηθεια ομως, επειδη δε θελω να τη στρωσω με το DVD , μπορει να γραψει καποιος τις ρυθμισεις για να στρωθει σιγα σιγα βλεποντας TV?

Και επισης πως μπαινω στο service menu plz...

cinema mode με μειωμενα αντιθεση χρωμα κλπ κατω απο το μισο (~ στο 35%) και απενεργοποιεις ολα τα φιλτρα βελτιωσης της εικονας.

Επισης με zoom πετας τα λογοτυπα των καναλιων εξω απο την οθονη.

DVD xωρις μπαρες πανω κατα και ουτε 4:3.

Αληθεια γιατι δεν θελεις να την στρωσεις με το dvd?
Ειναι οτι καλυτερο.

btw ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ και welcome to panny club -bye-

Ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση....και για το service menu να μου πει καποιος να ξερει να ελεγξω οτι δεν μου πουλησαν κανενα demo.... Ειδα σε αλλο thread για την PX70 οτι πατας το V πανω στην TV και 3 φορες το 0 μετα και μπαινει αλλα δε βρηκα τετοιο κουμπι στην PX7. Βρηκα ενα βερλακι προς τα κατω που θα μπορουσε να το παρει κανεις σαν V και δοκιμασα με αυτο αλλα δεν...

Η τηλεοραση ειναι της οικογενειας, και ο πατερας ειναι της λογικης οτι δεν θελει να ζορισει πολυ την τηλεοραση (να παιζει ολη μερα για 1 εβδομαδα) απλα για να τελειωσει με το στρωσιμο γρηγορα....οποτε ας παιζει οτι παιζει με οποιους περιορισμους και ας στρωθει σε 1 μηνα+ εμενα δε με νοιαζει, αφου θελει ετσι...

Το ειδα το service menu, ολα ΟΚ η τηλεοραση ηταν ολοκαινουρια οπως και φαινοταν.

Η τηλεοραση παιζει πολυ καλα με χαμηλης ποιοτητας σημα, και αυτο ηταν και το ζητουμενο. Εχω συνδεσει το sony dvd recorder hx650 που πηρα επισης με hdmi και το εβαλα να κανει upscale στα 1080p και παιζοντας divx μεσω αυτου η εικονα ηταν αρκετα ικανοποιητικη.

Προς το παρον μονο το θεμα του στρωσιματος με ενδιαφερει. Εβαλα τις ρυθμισεις που μου ειπατε παραπανω και στο zoom1 για να κρυβονται τα σηματα των καναλιων. Η εικονα ειναι λιγο απογοητευτικη τωρα (σχετικα σκοτεινη και χαλια χρωματα) αλλα τι να γινει, θα το υποστουμε για 200 ωρες...

Σημερα ειδα και πρωτη φορα HD. τη συνδεσα με τον υπολογιστη με hdmi και εδωσα 1080p και ειδα σε hd-dvd το εισαγωγικο επισοδειο του Heroes. Φοβερη εικονα....τελικα μπορει να εχει μαπα αναλυση (σε σχεση με τον ανταγωνισμο) αλλα ο scaler κανει φοβερη δουλεια δεν καταλαβαινεις οτι βλεπεις downscaled στ 1024χ768.
Σε αναλογικη τηλεοραση δεν ειμαι πληρως εικανοποιημενος, δε μπορω να πω πως δειχνει οπως η CRT που ηταν πριν στη θεση της....και ειναι και το μεγεθος που χειροτερευει την κατασταση...αλλα εχοντας δει και LCD σε αυτο το θεμα ειναι αρκετα καλυτερη.
Τελικα νομιζω οτι αποτελει την καλυτερη all-around λυση αυτη η TV με πολυ καλο value4money στα περιπου 850 ευρω! Και TV θα δεις ικανοποιητικα, και το HD σου θα το δεις και θα μεινεις αναυδος και ας μην ειναι οτι καλυτερο υπαρχει εκει εξω σε κανενα απο αυτους τους 2 τομεις. Ειδικα στο θεμα HD που πιστευα οτι θα χανει αρκετα σε σχεση με τον 1080p ανταγωνισμο, εχω αρχισει να αναθεωρω και να ασπαζομαι τη λογικη οτι με 42 ιντσες στα 2-3 μετρα δε θα καταλαβαινες τη διαφορα 720p->1080p....οποτε τη δουλεια της θα την κανει και το 1080p στον προβολεα που το μεγεθος θα επιτρεπει να το απολαυσω κιολας...

Παιδιά γειά σας. Χθες βράδυ την παράγγειλα και εγώ, και πρόκειται να την παραλάβω Τετάρτη. Την έχω δει πάρα πολλές φορές να παίζει σε διάφορα καταστήματα, αλλά ως γνωστόν δεν μπορείς εύκολα να βγάλεις άκρη έτσι. Γι´αυτό η γνώμη σας σ' αυτό το thread, (που το διάβασα και το ξαναδιάβασα), έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην τελική μου κρίση για να την αγοράσω :worshippy:. Γι' αυτό και πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί με αυτά που γράφουμε στο Forum, γιατί στ' αλήθεια επηρεάζουμε κόσμο...
Ήδη έχω "ψήσει" δισκάκια για το στρώσιμο, και απλά προσδοκώ να πέσω σε καλό κομμάτι.
Θα ήθελα να παρακαλέσω κάποιον από τους γνώστες να μου στείλει οδηγίες για να μπώ στο service menu, (έστω και με πμ), για να την τσεκάρω όταν μου την παραδώσουν (είμαι ψιλοάσχετος με το θέμα και δεν θα ήθελα να προξενήσω τίποτα κακό).
Επίσης ζητώ ακόμη λίγη βοήθεια από εσάς για την αγορά τραπεζιού για την τοποθέτησή της, που όμως να μην στοιχίζει πανάκριβα...

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.