Panasonic TH-42PX7E Ήρθε!!!

Ειμαι και εγω μεχρι Παρασκευή να κλεισω... απλα παιζω μεταξύ της 42px7 και της 42pv7, για το λογο ότι εχω ήδη ψηφιακό δεκτη...

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX7E Ήρθε!!!

Ειμαι και εγω μεχρι Παρασκευή να κλεισω... απλα παιζω μεταξύ της 42px7 και της 42pv7, για το λογο ότι εχω ήδη ψηφιακό δεκτη...

Γνωμη μου ειναι (αν δεν σε πειραζουν τα παραπανω λεφτα) να διαλεξεις την PX.

Σκεψου μονο οτι θα εχεις 1 τηλεκοντρολ, 1 καλωδιο σηματος και 1 καλωδιο ρευματος λιγοτερα.

Συν τις οποιες απωλειες στο τηλεοπτικο σημα.

Καλορίζικη! Να μη στενοχωριέσαι καθόλου για το ότι τήρησες τον προϋπολογισμό σου (μην τα ξεχνάμε και αυτά...). Έκανες πιστεύω πολύ καλή επιλογή. Το 1 HDMI εάν σου λείψει στο μέλλον μπορείς να το αποκτήσεις με εξωτερικό switch, εάν είχες κάνει λάθος επιλογή π.χ. κάποια TV με χαμηλότερων δυνατοτήτων panel δε θα μπορούσες να το διορθώσεις παρά μόνο με αλλαγή TV. :a0210:

Ναί ακριβώς ... έπρεπε να τηρήσω τον προυπολογισμό μου για την δεδομένη στιγμή αλλα και γιατί ,πιστεύω,τα ενδιαφέροντα ολων μας δεν εξαντλούνται μόνο στην τηλεόραση... οπότε...
Για να πω πάντως την αλήθεια, με τρώει λιγάκι το εαν η απόδοσή της θα είναι όση και της TH-42PX70. Θα δούμε...

το link http://www.panasonic.co.uk/pukweb04...sets-banners-tech/viera autumn 2007 lores.pdf είναι για τα χαρακτηριστικά της σειράς viera. Αλλα φαντάζομαι πως θα το έχουν δει όλοι οι ενδιαφερόμενοι ήδη.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX7E Ήρθε!!!

Γνωμη μου ειναι (αν δεν σε πειραζουν τα παραπανω λεφτα) να διαλεξεις την PX.

Σκεψου μονο οτι θα εχεις 1 τηλεκοντρολ, 1 καλωδιο σηματος και 1 καλωδιο ρευματος λιγοτερα.

Συν τις οποιες απωλειες στο τηλεοπτικο σημα.

δεν εχεις αδικο σε αυτο...

Κατι ασχετο και μην :twoguns:. Αν συνδεσω το pioneer dvd με σκληρο δισκο που εχω με HDMI στην TV, μπορω να βλεπω και μη hd σημα μεσα απο αυτο, πχ κατι που εγραψα απο την τηλεοραση ;;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX7E Ήρθε!!!

pioneer dvd με σκληρο δισκο που εχω με HDMI στην TV, μπορω να βλεπω και μη hd σημα μεσα απο αυτο, πχ κατι που εγραψα απο την τηλεοραση ;;

φυσικα

Περιμένω να περάσει η ώρα για να πάρω τηλ. το Πλαίσιο. Είχαν πρόβλημα με την χρέωση στην κάρτα μου του ποσού της αγοράς, οπότε δεν νομίζω οτι θα έχω την tv μέχρι το Σάββατο.

Εαν δεν τα καταφέρουν και σήμερα θα τους χαιρετήσω και θα παραγγείλω απο αλλού.

Γνωρίζει κανείς αν υπαρχει σε κανενα καταστημα η 42pv7;;

Ευχαριστω!

Την ειχα δει παλαιοτερα στο Media Markt Κηφισιας.
Λογικα θα υπαρχει ακομη αφου την εχουν σε προσφορα 699 EUR.

Τελικά η παραγγελία απο το Πλαίσιο ακυρώθηκε γιατί , ενω στην ιστοσελίδα τους λένε για παράδοση εντος 72 ωρών σήμερα μου είπαν οτι θα είναι διαθέσιμη απο της 10 Φεβρουαρίου και μετά.

Μήπως γνωρίζει κάποιος εαν υπάρχει διαθέσιμη σε κάποιο κατάστημα;

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX7E Ήρθε!!!

Την ειχα δει παλαιοτερα στο Media Markt Κηφισιας.
Λογικα θα υπαρχει ακομη αφου την εχουν σε προσφορα 699 EUR.

απο εκει ηρθα τωρα...ρωτησα 2 υπαλληλους που ηταν εκει δεν ειχαν την παραμικρη ιδεα για την προσφορά....

Θυμασαι ποτε ειχες παει;;;

Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX7E Ήρθε!!!

απο εκει ηρθα τωρα...ρωτησα 2 υπαλληλους που ηταν εκει δεν ειχαν την παραμικρη ιδεα για την προσφορά....
Θυμασαι ποτε ειχες παει;;;
Ευχαριστώ

Την προσφορα την ειχε γραψει ο GEOGEOGEO

42PV7 699E Media Athens....
Media Markt θέλει να πει....

Αν μας διαβαζει, ας μας πει για πιο καταστημα ηταν.

thanks για το pm....μηπως θυμασαι αν ηταν για συγκεκριμενο καταστημα στην Αθηνα. γιατι στο Μαρουσι δηλώνουν αγνοια...

Λάθος παιδιά είναι το φυλάδιο της Λάρισας....αν ανδιαφέρεστε πάτε κανα ταξιδάκι....

Αντε ... με το καλό να μου έρθει.

Ελπίζω το Σάββατο να παραλάβω την TH-42PX7 μου -bye-.

Έλπίζω να έκανα καλή επίλογή. Πάντως για καθαρά λόγο τιμής δεν πήγα στην TH-42PX70 και πραγματικά ελπίζω να μην έκανα πα@@@@ρια για 200 ευρώ. Βέβαια η αλήθεια είναι οτι δεν μπορούσα να δώσω και παραπάνω αυτή την στιγμή.

Α να πω πως η παραγγελία έγινε στο Πλαίσιο στα 899 ευρώ και σε 12μηνο ατοκο διακανονισμό.

Το μόνο πρόβλημα είναι πως θα έρθει με μεταφορική εταιρεία και οπως καταλαβαίνεται θα περάσω μαρτύριο εως ότου την παραλάβω.

Αντε... άλλος ένας στο Plasma Club.

Καλορίζικη φίλε μου.:a0210:
Είμαι σίγουρος ότι θα την ευχαριστηθείς όπως και εγώ διαβάζοντας τις συμβουλές στο φορουμ!:grandpa:

Παιδιά μια βοήθεια! Επειδή πάω να παραγγείλω μία εκ των δύο τηλεοράσεων (42PX7 ή 42PX70E).
Η PX7 δεν έχει PC INPUT! Ένας φίλος μου την έχει συνδεδεμένη παρόλα αυτά με pc και δείχνει άψογα! Άν έχει και pc input ποια η διαφορά; Σε τι ευνοεί την οθόνη και την απόδοση της γενικότερα;
Ευχαριστώ πολύ...

Ένας φίλος μου την έχει συνδεδεμένη παρόλα αυτά με pc και δείχνει άψογα! Άν έχει και pc input ποια η διαφορά; Σε τι ευνοεί την οθόνη και την απόδοση της γενικότερα;
Ευχαριστώ πολύ...

την εχει συνδεσει με HDMI αρα αν θελεις να συνδεσεις καποια αλλη συσκευη με HDMI δεν μπορεις.(PX7-πρεπει να αγορασεις HDMI switcher )

με VGA μπορεις να την συνδεσεις με το PC και να παρεις ηχο απο την καρτα ηχου του PC και εχεις ελευθερα τα 2 HDMI της 42PX70 για αλλες συσκευες π.χ μια παιγνιδομηχανη,ενα επιτραπεζιο DVD PLAYER.

εαν σας ενδιαφερουν αυτα μην λυπηθητε τα λεφτα,αξιζει τον κοπο -bye-

ειπαμε ολα σε ενα ....νοικοκυρεμενα.