Ειμαι και εγω μεχρι Παρασκευή να κλεισω... απλα παιζω μεταξύ της 42px7 και της 42pv7, για το λογο ότι εχω ήδη ψηφιακό δεκτη...
Καλορίζικη! Να μη στενοχωριέσαι καθόλου για το ότι τήρησες τον προϋπολογισμό σου (μην τα ξεχνάμε και αυτά...). Έκανες πιστεύω πολύ καλή επιλογή. Το 1 HDMI εάν σου λείψει στο μέλλον μπορείς να το αποκτήσεις με εξωτερικό switch, εάν είχες κάνει λάθος επιλογή π.χ. κάποια TV με χαμηλότερων δυνατοτήτων panel δε θα μπορούσες να το διορθώσεις παρά μόνο με αλλαγή TV. :a0210:
Γνωμη μου ειναι (αν δεν σε πειραζουν τα παραπανω λεφτα) να διαλεξεις την PX.
Σκεψου μονο οτι θα εχεις 1 τηλεκοντρολ, 1 καλωδιο σηματος και 1 καλωδιο ρευματος λιγοτερα.
Συν τις οποιες απωλειες στο τηλεοπτικο σημα.
pioneer dvd με σκληρο δισκο που εχω με HDMI στην TV, μπορω να βλεπω και μη hd σημα μεσα απο αυτο, πχ κατι που εγραψα απο την τηλεοραση ;;
Την ειχα δει παλαιοτερα στο Media Markt Κηφισιας.
Λογικα θα υπαρχει ακομη αφου την εχουν σε προσφορα 699 EUR.
απο εκει ηρθα τωρα...ρωτησα 2 υπαλληλους που ηταν εκει δεν ειχαν την παραμικρη ιδεα για την προσφορά....
Θυμασαι ποτε ειχες παει;;;
Ευχαριστώ
42PV7 699E Media Athens....
Media Markt θέλει να πει....
Αντε ... με το καλό να μου έρθει.
Ελπίζω το Σάββατο να παραλάβω την TH-42PX7 μου.
Έλπίζω να έκανα καλή επίλογή. Πάντως για καθαρά λόγο τιμής δεν πήγα στην TH-42PX70 και πραγματικά ελπίζω να μην έκανα πα@@@@ρια για 200 ευρώ. Βέβαια η αλήθεια είναι οτι δεν μπορούσα να δώσω και παραπάνω αυτή την στιγμή.
Α να πω πως η παραγγελία έγινε στο Πλαίσιο στα 899 ευρώ και σε 12μηνο ατοκο διακανονισμό.
Το μόνο πρόβλημα είναι πως θα έρθει με μεταφορική εταιρεία και οπως καταλαβαίνεται θα περάσω μαρτύριο εως ότου την παραλάβω.
Αντε... άλλος ένας στο Plasma Club.
Ένας φίλος μου την έχει συνδεδεμένη παρόλα αυτά με pc και δείχνει άψογα! Άν έχει και pc input ποια η διαφορά; Σε τι ευνοεί την οθόνη και την απόδοση της γενικότερα;
Ευχαριστώ πολύ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.