Panasonic TH-42PX7E Ήρθε!!!

την παραγγειλα σημερα την TH-42PX7E απο Fnac. Αυριο την φερνουν σπίτι....

Για να δούμε.

Τώρα πρέπει να την κανονισω να κουμπωσει πάνω στην επιτοιχια βαση της vogels που εχω και αυτο με προβληματίζει

Καλημέρα παιδιά.

Τελικά η παραγγελία έγινε απο το κατάστημα ΣΕΗΟΣ της Αρτας στην τιμή των 899ευρώ. Την περιμένω την ερχόμενη τρίτη πλέον και πιστεύω πως αυτή θα είναι και η τελευταία καθυστέρηση.

Πρέπει να πω οτι μέχρι την τελευταία στιγμή , έπαιξε και η περίπτωση της LG 42PC55 στα ίδια ακριβώς χρήματα και ίσως λίγο λιγότερο αλλά τελικά η γνώμη των μέχρι τώρα κατόχων ήταν καθοριστικής σημασίας.

Billy the Kid περιμένω support!!! σαν παλαιότερος :Banane0::Banane0::Banane0:

Αντε και απο την άλλη εβδομάδα εαν πάνε ολα καλά θα ανοίξω και δικό μου θέμα με τις εντυπώσεις.

Προς το παρόν πρέπει να βρω θέση για την tv στο σπίτι γιατί η σύζυγος θέλει να με αφήσει μια ζωή με την 21" crt.

ΟΥΦ εχω ενα άγχος, γιατί εαν η εικόνα δεν αρέσει στην κυρά ,θα πάρω πόδι για το υπόγειο παρέα με το γάτο μου και το σκυλάκι το κανίς.

@tver100
Καλοριζικη και μην αγχωνεσαι με την εικονα.
Μετα απο το απαραιτητο στρωσιμο η εικονα θα απογειωθει.

Sorry, τωρα εμαθα οτι το εχουμε στα downloads.

Καλα μην βαρατε :slapface::slapface: δεν θα το ξανακανω.

Λάθος παιδιά είναι το φυλάδιο της Λάρισας....αν ανδιαφέρεστε πάτε κανα ταξιδάκι....

Φίλος πήρε σήμερα την 42PV7F από το ΜΜ της Λάρισας στα 699Ε.

Τι είναι αυτό το F? Ξέρει κανείς? Στα σαιτ της πανασονικ δεν βρηκα τίποτα, ούτε στο skroutz, ούτε εδω στο φορουμ.

Οποιαδήποτε πληροφορία δεκτή...

Θα στηθεί σήμερα και τις επόμενες μερες θα σας πω και εντυπώσεις αν ενδιαφέρεται κανείς.

Last edited:
Η τηλεοραση ειναι στην βαση της (vogels) στον τοιχο και ειναι στο στρωσιμο...

Ολα ΟΚ και η εικονα πραγαματικά αντάξια των σχολιών.

Ευχαριστώ τους φίλους για την βοηθεια στην επιλογη μου.

Παράγγειλα χθές την TH-42PX7E στα 850 E απο τοπικό έμπορο (επαρχία)!
Extra συμβουλές για το στρώσιμο;

Οχι αμεσως παιχνιδομηχανες και προσπαθησε 200 περιπου ωρες να βλεπεις τα καναλια με τετοιο zoom,ωστε υποτιτλοι,σημα καναλιου σχεδον να χανονται..

Παράγγειλα χθές την TH-42PX7E στα 850 E απο τοπικό έμπορο (επαρχία)!
Extra συμβουλές για το στρώσιμο;

Χρησιμοποίησε το break-in DVD που δημιούργησα.

http://www.avclub.gr/forum/downloads.php?do=file&id=52

Μπορείς να το βάζεις το βράδυ, να πέφτεις για ύπνο και να το βγάζεις το πρωί αν θες (αν δεν θες να δουλεύει η TV πολλές ώρες συνεχόμενα). Επίσης, καλό θα είναι να το χρησιμοποιείς, μετά από πολύωρο gaming. :2thumb22sup:

Παιδιά οι πανασονικ σειράς 7 που έχετε έχουν τις ίδιες εξόδους με αυτήν?

Attachments

• 42pv7f 005.jpg
    42pv7f 005.jpg
    129.9 KB · Views: 53
Καλησπέρα παιδιά νέος στο φόρουμ και ευτυχής κάτοχος από σήμερα της συγκεκριμένης τηλεόρασης. Την αγόρασα από τα Εxpert 899E. Έχω την υποψία ότι ίσως ήταν ανοιχτή γιατί μόλις την άνοιξα δεν μου έβγαλε τον αυτόματο συντονισμό καναλιών, ενώ στην μνήμη είχε ήδη μερικά κανάλια. Μπήκα στο service menu και εκεί έλεγε Time: 345:00 και Count: 58. Δηλαδή να υποθέσω ότι έχει παίξει 345 ώρες ή πάντα ξεκινάει ο συγκεκριμένος Time counter από την συγκεκριμένη τιμή;

Πηγαινε την πίσω!!!

Εχει παιξει 345 ΩΡΕΣ!!!!
και εχει ανοιξει και κλεισει 58 φορές!!!
Το λαμόγια ρε γμτ!!!

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX7E Ήρθε!!!

Καλησπέρα παιδιά νέος στο φόρουμ και ευτυχής κάτοχος από σήμερα της συγκεκριμένης τηλεόρασης. Την αγόρασα από τα Εxpert 899E. Έχω την υποψία ότι ίσως ήταν ανοιχτή γιατί μόλις την άνοιξα δεν μου έβγαλε τον αυτόματο συντονισμό καναλιών, ενώ στην μνήμη είχε ήδη μερικά κανάλια. Μπήκα στο service menu και εκεί έλεγε Time: 345:00 και Count: 58. Δηλαδή να υποθέσω ότι έχει παίξει 345 ώρες ή πάντα ξεκινάει ο συγκεκριμένος Time counter από την συγκεκριμένη τιμή;

η εαν δεν εχει προβλημα και δεν σε στεναχωρουν οι ωρες της ζητησε μειωση τιμης.

παντως ειναι απατεωνες.

και εχει ανοιξει και κλεισει 58 φορές!!!

57 φορες διοτι ειναι και μια που την ανοιξε ο φιλος:p

Last edited: