- PANASONIC TV Line-up 2010 -

Το review του flatpanels που αναφέρθηκε πριν από τα παιδιά, έβγαλε κατανάλωση 165 W για την 42G20 μετά το καλιμπράρισμα (στο ΤΗΧ mode και το eco στο off).

Re: Απάντηση: - PANASONIC TV Line-up 2010 -

Το review του flatpanels που αναφέρθηκε πριν από τα παιδιά, έβγαλε κατανάλωση 165 W για την 42G20 μετά το καλιμπράρισμα (στο ΤΗΧ mode και το eco στο off).

Και 180 ειχαν μετρησει περυσι στην 42G10 αρα διαφορα 15 watt ...

Last edited:
1118_1.jpg

Panasonic TX-P50G20E 1.499 ευρώ

Panasonic TX-P46G20E 1.299 ευρώ

Panasonic TX-P42G20 1.099 ευρώ

Panasonic TX-P50S20 1.199 ευρώ

Panasonic TX-P42S20 899 ευρώ

http://www.pioneercenter.gr/productList.asp?ITMID=972

:award:

Μην κοιτατε τιμες Ιαπωνιας , αλλη αγορα αυτοι αλλη εμεις (Ευρωπη)...

Προβλεπω 50G20 στα 1500 ευρω , 46G20 στα 1300 και 42G20 στα 1100 , στα υπαρχοντα επιπεδα της G10 δηλαδη....

Αυτες που θα ειναι πολυ ακριβες θα ειναι οι VT25 που θα πανε πανω απο 3 χιλιαρικα για τις 50"...

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1081636&postcount=137

Γμτο επεσα ενα ευρω εξω...:D

Μια χαρά είναι η τιμή της 50G20, τον Αύγουστο που βαράνε μύγες τα μαγαζιά πόσο θα πάει άραγε???...:rofl:

Re: Απάντηση: - PANASONIC TV Line-up 2010 -

Μια χαρά είναι η τιμή της 50G20, τον Αύγουστο που βαράνε μύγες τα μαγαζιά πόσο θα πάει άραγε???...:rofl:

Με 21% ΦΠΑ; Στα ιδια... απλα θα δινουν δωρο και μια μυγοσκοτωστρα :grandpa:

Το Multirama μου προσφέρει την 50 G20 στα 1420 ευρώ. Εξαιρετική τιμή για τις δυνατότητές της. Αναμένω όμως και ένα κατάστημα ηλεκτρικών εδώ στη Χίο, το οποίο θεωρείται το κορυφάιο και πολύ αξιόπιστο σε προιόντα και service. Αν μου την προσφέρουν ακριβότερα εκεί -που το υποψιάζομαι- να προτιμήσω Multirama? Με την έννοια, τι εντυπώσεις έχετε σχηματίσει με service απο εκεί κ.λ.π..

Απο οποιο καταστημα και να την παρεις δεν νομιζω να υπαρχει διαφορα , αν πχ. μετα απο Α μηνες χαλασει (το οποιο το απεύχομαι βεβαια) τοτε απλως θα σε καθοδηγησουν στο κοντινοτερο σερβις...ειτε οι μεν ειτε οι δε...

ΥΓ. Επειδη και εγω επαρχια μενω εχω κρατησει και την κουτα αν χρειαστει καποτε να την στειλω για επισκευη...

Τηλεφώνησα στο multirama για την 42G20, και είπαν ότι παρόλο που έχουν βγάλει τιμή στο site, δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και δεν γνωρίζουν ούτε πότε θα παραλάβουν.

Buffalo offers recording solution for Panasonic TVs

Storage, networking and multimedia company Buffalo Technology has got together with Panasonic to offer a simple hard-disk add on for Viera plasma and LCD TVs, allowing recording of programming.

Buffalo's JustStoreT HD-EU2, which is available in both 500GB and 1TB versions, can now be plugged into the USB port on many Panasonic Viera TVs, and used to record content.

It will work with VT20, V20 and G20 series Panasonic plasma TVs, and V20, D25 and G20 LCD sets, plus 32in and larger D28 LCD models.

Prices for the drives start at around £60.

1677301d1gt.jpg

http://whathifi.com/News/Buffalo-offers-recording-solution-for-Panasonic-TVs/

G20 vs ΚURO vs OLED

Xμμμ.... :chinscratch:

extURL.php

Καλά, μου πήρε 3 λεπτά να εντοπίσω την OLED... :flipout:
Αρχικά νόμιζα ότι η OLED θα ακολουθούσε σε επόμενη φωτογραφία... :flipout:

Πάντως η σύγκριση δεν κολακεύει την G. Γιατί δεν βάλανε μια V;

Τα καρέ δεν είναι τα ίδια...στην g το πλατάνι,ο ήλιος και το χορτάρι είναι σε διαφορετικές θέσεις...με αποτέλεσμα άλλες αντανακλάσεις στο νερό,λιγότερη ευκρίνεια..........ίσως.
Και εγώ περίμενα την OLED σε άλλη φωτό....πραγματικά είναι καδράκι ανάμεσα στις 2.

Τα καρέ δεν είναι τα ίδια...στην g το πλατάνι,ο ήλιος και το χορτάρι είναι σε διαφορετικές θέσεις...με αποτέλεσμα άλλες αντανακλάσεις στο νερό,λιγότερη ευκρίνεια..........ίσως.
Και εγώ περίμενα την OLED σε άλλη φωτό....πραγματικά είναι καδράκι ανάμεσα στις 2.

Το ίδιο είναι, απλώς η G20 είναι ρυθμισμένη να εκπέμπει υψηλότερη φωτεινότητα από την KURO και η φωτογραφική μηχανή "καίει" κάποιες αποχρώσεις (ίσως αυτό το γεγονός να επηρεάζει και τη στάθμη του μαύρου της G20; ).

Λογικό. :)
Στο χορτάρι τις g φαίνεται το νερό,εν αντιθέση με την kuro που δείχνει μαύρο αδιαπέραστο.Η μία full hd και η άλλη hd ready?Η διαφορά στο πλατάνι και στην σκιά του είναι μεγάλη...και δείχνουν την ίδια εικόνα.Γιατί έτσι?
Μου κάνει εντύπωση.

Δηλαδή?Ωχ,το βλέπω λάθος?Γιατί το βλέπω απο την tv μου τώρα.Που είναι το λάθος?

Last edited: