- PANASONIC TV Line-up 2010 -

2600 η 50VT20 αρα υπολογιζω 1500 η 50VT40 σε κανα δυο χρονακια και μαλιστα θα εχουν λογικα λυθει και τα πρωιμα προβληματα της τεχνολογιας 3D...
Τότε θα χρησιμοποιήσουν το χαρτί kuro για να μείνουν πάνω απο τα 2000 ευρώ

er_photo_130369_52.jpg

Verdict:
Freeview HD and Freesat HD make this the most flexible TV for free high definition broadcasts, while its stunning image quality make the best quality television we've seen.

Panasonic Viera TX-P46G20B review

Πω πω ρε Yperion τι μας κάνεις τώρα. Είναι "μαρτύριο" να περιμένεις την TV σου και να βλέπεις το ένα ευχάριστο review μετά το άλλο. Άντε να έρθει δεν την παλευω άλλο..

με όλα αυτά που διαβασα , είμαι και εγώ υποψήφιος αγοραστης Panasonic Plasma , είμαι ανάμεσα στην TX-P50S20 ή την TX-P50G20 κσι δεν έχω αποφασίσει ακόμα !

αν τις δει κάποιος στημένες σε μαγαζί της Αθήνας ας μου πει για να πάω μια βόλτα...!!!

Αφού υπάρχουν τόσοι πολλοί επίδοξοι αγοραστές της G20 ....γιατι δεν κάνετε μια ομαδική αγορά ..να πετυχετε καλύτερη τιμή!!! Νομίζω έχουν ξαναγίνει παρόμοιες προσπάθειες μέσω του forum!!!
Κάτι παρόμοιο μπορεί να γίνει και για άλλα μοντελα αργότερα της Panasonic π.χ. για τα κορυφαία και πιο ακριβά VT20 ή V20!!

Last edited:
αφηστε να παραλαβουμε με τον Τερι και τα υπολοιπα θα σας τα παρουσιασουμε μεσα απο την δικη μας οπτικη γωνια...
go G20 go

@ βαλτος ειναι ο yperion δεν εξηγειται αλλιως χιχιχιχι

Τελικά 65αρα κανονική χωρίς 3d θα βγει στην Ευρώπη? Και αν ναι ποιό μοντέλο είναι?

Τελικά 65αρα κανονική χωρίς 3d θα βγει στην Ευρώπη? Και αν ναι ποιό μοντέλο είναι?

Γιατί να πάρεις 65άρα και δεν πας για κανα προβολέα? Θα μου πεις τώρα, και με το δίκιο σου βέβαια, "εσένα τώρα τι σε νοιάζει" , απλά θεωρώ ότι αν δεν την χρειαζεσαι για κάποιο μαγαζί πχ και την θέλεις για οικιακή χρήση, ότι πάνω απο τις 52-54 ίντσες και απ´οσα έχω διαβάσει εδώ μέσα ότι ο προβολέας είναι μονόδρομος.

Φιλικά

Δεν μπορώ να βάζω μέσα στο σαλόνι projectors, να κρεμάω, να βιδώνω, πανιά πράματα. Το ξέρω ότι είναι πολύ καλός ο προτζέκτορας απλά δεν είμαι για τέτοιες ταλαιπωρίες...

Παραθέτω 2 photos απο Panasonic G20

Πηγή AvForum.com

Attachments

• 4462479710_3334b81303_b.jpg
    4462479710_3334b81303_b.jpg
    34.7 KB · Views: 79
  • 4462479712_e631f67048_b.jpg
    4462479712_e631f67048_b.jpg
    53.9 KB · Views: 70
Last edited:
Αυτή η 65αρα θα κυκλοφορήσει Ελλάδα?

TC-P58S2 and a 65-inch class model

Η μη 3d λέω...

Mπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει η έννοια "Flickering", γιατί το διαβάζω αρκετά συχνά στο AvForum στο thread της G20? Eίναι τα γνωστά σπασίματα? Βλέπω κόσμο και το αναφέρει και αν όντως ισχύει ομολογουμένως με κάνει και ανησυχώ λίγο.

Last edited:
Το flickering είναι το τρεμόπαιγμα. Λόγω του τρόπου δημιουργίας των διαβαθμίσεων του γκρι στις οθόνες Plasma, όσες διαβαθμίσεις αποδίδονται με ένα υποπεδίο ανά καρέ με δυαδική βαρύτητα κάτω του 50%, μπορεί να εκληφθούν από κάποια άτομα ως τρεμόπαιγμα, αντίστοιχο με μίας CRT στα 100Hz, καθώς ο μονήρης χρόνος off του εικονοστοιχείου είναι μεγαλύτερος από τον μονήρη χρόνο on.

Στις σύγχρονες πλάσμα, αυτό αντιστοιχεί σε 10-15 από τις 1024 διαβαθμίσεις του γκρι που μπορούν να αποδωθούν.

Mπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει η έννοια "Flickering", γιατί το διαβάζω αρκετά συχνά στο AvForum στο thread της G20? Eίναι τα γνωστά σπασίματα? Βλέπω κόσμο και το αναφέρει και αν όντως ισχύει ομολογουμένως με κάνει και ανησυχώ λίγο.

Μονο ελαχιστα ατομα με ευαισθησια στα ματια ενοχλουνται...

Εγω στην U10 δεν το εχω δει καν φαντασου...η αν εχει τυχει να το δω δεν το προσεξα...