- PANASONIC TV Line-up 2010 -

Mπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει η έννοια "Flickering", γιατί το διαβάζω αρκετά συχνά στο AvForum στο thread της G20? Eίναι τα γνωστά σπασίματα? Βλέπω κόσμο και το αναφέρει και αν όντως ισχύει ομολογουμένως με κάνει και ανησυχώ λίγο.

να ελπιζουμε να μην εχουμε τοσο τσακιρικο ματι λοιπον :Banane0:

Kαι να έχεις τσακίρικο μάτι, μόνο σε 10-15 από τις 1024 διαβαθμίσεις του γκρι, θα το βλέπεις... ;)

μια βοήθεια please.....
γλυκοκοιτάω 50 ιντσες,,,,, V20 G20....ποιες οι διαφορές αυτών των μοντέλων?

κάτι με συνδεσιμότητα νομίζω έχει να κάνει αλλά κάπου το έχασα...
θα υπάρξει G25 στην ελλάδα ή V25? κ εδώ χάθηκα....

δεκτά κ όποια λινκ για διάβασμα.. :BDBDG54:

σας ευχαριστώ ...πολύ
κ ειδικά όλους αυτούς που δίνουν πολύτιμες πληροφορίεςκ εντυπώσεις....reviews/// :SFGSFGSF:

Οι βασικές διαφορές είναι 2. Στην V20 υπάρχει η τεχνολογία 3D ενώ στην G20 όχι. Και η άλλη διαφορά είναι στην αλλαγή της σύστασης του φωσφόρου όπου υπάρχει στης V20 πάλι. Αυτό έχει σαν συνέπεια να υπάρχει ελαφρώς καλύτερη εικόνα και μαύρο στiς V έναντι των G. Βασικά όμως πληρώνεις την τεχνολογία 3D και αυτή ειναι η ουσιαστική τους διαφορά. Αν ενδιαφέρεσαι άμεσα για 3D την αγοράζεις.

3D είναι η VT20 χωρίς 3D είναι η V20 με ίδια όλα τα άλλα χαρακτηριστικά....
η σειρά G έχει μόνο διαφορά με τη V (όχι τη VT me 3d)) το φώσφορο??

Στην σειρά του 2009 είχαν και διαφορά στην αντιανακλαστική επίστρωση.
Τώρα, μπορεί να είχαν και άλλες διαφορές.

(Λέτε στο επόμενο συγκριτικό του avclub να έχουμε μόνο πανασόνικ, και να ψάχνουμε τις διαφορές μεταξύ V/G/U;;; :flipout:)

χε χε είμαι με crt phillips pixel plus 32 αρα από το 2003 ....άκουσα
πολλά από τους γνωστούς για το μέγεθος (τότε)...αλλά με έβγαλε ως τώρα μια χαρά!!!

οπότε πάμε για άλλα....(πήγαινα για κουρο να πω την αλήθεια αν την έβρισκα κάτω από 2 χιλιαρικα..) sorry gia to off topic

Μην κοιτάς τα χαρακτηριστικά ενα προς ένα Απο τα χαρτιά δεν θα βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα

To Digital Cinema Color αρκετά μαρκετίστικο μου φαίνεται Το είχε και η V10
Έδινε ενα πιο ευρύ φάσμα χρωμάτων υποτίθεται Αλλα στο THX Mode (που δίνει μια ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων ) ήταν απενεργοποιημένο

Der TX-P50VT20E wird zu einer unverbindlichen Preisempfehlung von 2.399 EUR angeboten. Sein größerer Bruder, der TX-P65VT20E wird für 4.499 EUR (UVP) angeboten.

http://www.areadvd.de/news/2010/03/27/preise-fur-3d-plasmas-von-panasonic-bekannt/

Αρα λογικα η 65VT20 θα ειναι γυρω στα 4,500 ευρω για οποιον ενδιαφερεται και οχι χιλια ευρω παραπανω οπως εχει αναφερθει σε προηγουμενη σελιδα...

Η σειρα V μου φαινεται προσωπικα "απατη" του marketing...

Στην Αμερικη δεν κυκλοφορει καν...

http://www2.panasonic.com/consumer-...l-HDTVs.list.103502_11002_7000000000000005702

Αντιθετα εδω θελουν να μας πιασουν "Αμερικανακια"....

Μιας και η V10 υπάρχει κανονικά και στο αμερικάνικο site, μήπως απλά έχουν όλα τα μοντέλα που είναι ετοιμοπαράδοτα; Γιατί βλέπω τιμές παντού...

Εγώ πάντως διατηρώ επιφυλάξεις για το αν ισχύει η θεωρία του όλες ίδιες είναι.

Der TX-P50VT20E wird zu einer unverbindlichen Preisempfehlung von 2.399 EUR angeboten. Sein größerer Bruder, der TX-P65VT20E wird für 4.499 EUR (UVP) angeboten.

http://www.areadvd.de/news/2010/03/27/preise-fur-3d-plasmas-von-panasonic-bekannt/

Αρα λογικα η 65VT20 θα ειναι γυρω στα 4,500 ευρω για οποιον ενδιαφερεται και οχι χιλια ευρω παραπανω οπως εχει αναφερθει σε προηγουμενη σελιδα...

Δεν είναι κακή τιμή οι 4500 ευρώ για 65αρα 3d. Tο σκέφτομαι...

Μιας και η V10 υπάρχει κανονικά και στο αμερικάνικο site, μήπως απλά έχουν όλα τα μοντέλα που είναι ετοιμοπαράδοτα; Γιατί βλέπω τιμές παντού...

Εγώ πάντως διατηρώ επιφυλάξεις για το αν ισχύει η θεωρία του όλες ίδιες είναι.

Ποιος την ειπε την θεωρια αυτη? Απλως ειπα οτι οι Αμερικανοι δεν πιανονται "Αμερικανακια"...για το αν υπαρχει V20 στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου θα μπορουσες να το δεις στην πρωτη σελιδα...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=54660

Τωρα αυτα τα ανακλαστικα φιλτρα και εξτρα δεκτες, THX κτλ. κατα ποσο ειναι χρησιμα ας το κρινει ο καθενας μονος του...

ΥΓ. Εδω μιλαμε για πλασμα αρα ο θεμελιος λιθος που ειναι το πανελ ειναι ο ιδιος...ουτε κινεζοπανελ υπαρχουν ουτε διαφορα πειραματικα συστηματα εικονας (scanning backlight , zone dimming κτλ) οπως στις LCD...

Ποιος την ειπε την θεωρια αυτη? Απλως ειπα οτι οι Αμερικανοι δεν πιανονται "Αμερικανακια"...για το αν υπαρχει V20 στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου θα μπορουσες να το δεις στην πρωτη σελιδα...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=54660

Τωρα αυτα τα ανακλαστικα φιλτρα και εξτρα δεκτες, THX κτλ. κατα ποσο ειναι χρησιμα ας το κρινει ο καθενας μονος του...

ΥΓ. Εδω μιλαμε για πλασμα αρα ο θεμελιος λιθος που ειναι το πανελ ειναι ο ιδιος...ουτε κινεζοπανελ υπαρχουν ουτε διαφορα πειραματικα συστηματα εικονας (scanning backlight , zone dimming κτλ) οπως στις LCD...

Με αυτό που λες, δεν εννοείς ότι τα πάνελ και τα ηλεκτρονικά οδήγησης είναι ίδια; Δηλαδή, αν δούμε μια V10 στο σκοτάδι (που τα ανακλαστικά/δέκτες δεν παίζουν ρόλο), και μια G10, και μια U10, θα δούμε την ίδια εικόνα;

[Εγώ δεν έχω πλάσμα, αλλά δυσκολεύομαι να το πιστέψω αυτό. Δηλαδή στο σκοτάδι μια U10 του πεντακοσάρικου κοντράρει μια κούρο του διχίλιαρου; Γιατί μια V10 την κοντράρει, το είδαμε στο συγκριτικό...]

Νομίζω είναι ένα θέμα που πρέπει να το ψάξουμε, προτού βαφτίσουμε τα ακριβά μοντέλα ότι διαφέρουν μόνο στο επίπεδο των ευκολιών.

Εγώ πάλι δε βρήκα διαφορά ανάμεσα στη U και την S!

H V10 πρόσφερε δορυφορικό δέκτη, ιντερνετ, ΤΗΧ και διαφορετικό design... καλούδια που την διαφοροποιούν αισθητά από την G10.

Πάντως σαν εικόνα μόνο διαφορές δε μπόρεσα να διακρίνω μεταξύ G και V.

Για τη σειρά 20 δεν γνωρίζω.

:ernaehrung004:

ΥΓ Αν ενδιαφέρεστε η 42V10 είναι στη διάθεσή σας για συγκριτικό...

Με αυτό που λες, δεν εννοείς ότι τα πάνελ και τα ηλεκτρονικά οδήγησης είναι ίδια; Δηλαδή, αν δούμε μια V10 στο σκοτάδι (που τα ανακλαστικά/δέκτες δεν παίζουν ρόλο), και μια G10, και μια U10, θα δούμε την ίδια εικόνα;

[Εγώ δεν έχω πλάσμα, αλλά δυσκολεύομαι να το πιστέψω αυτό. Δηλαδή στο σκοτάδι μια U10 του πεντακοσάρικου κοντράρει μια κούρο του διχίλιαρου; Γιατί μια V10 την κοντράρει, το είδαμε στο συγκριτικό...]

Νομίζω είναι ένα θέμα που πρέπει να το ψάξουμε, προτού βαφτίσουμε τα ακριβά μοντέλα ότι διαφέρουν μόνο στο επίπεδο των ευκολιών.

Η V10 κοντραρει την Kuro , η U10 κοντραρει την V10 αρα η U10 κοντραρει την Kuro...

Αυτος ο συλλογισμος ειναι δικος σου και ειναι τραβηγμενος απο τα μαλλια...

Επισης λανθασμενο ειναι οτι η U10 εχει 500 ευρω εκτος αν μιλαμε για την 42U10 αλλα η Kuro δεν ειναι 42"...δευτερο λαθος...

Αυτο που λεω εγω ειναι οτι δομικα οι Panasonic ειναι ιδιες (ηλεκτρονικα-firmware) και οι διαφορες στην εικονα ειναι μικρες και σιγουρα οχι αναλογες πχ. με τις LCD που τα κινεζικα πανελ και τα αλλα ηλεκτρονικα των φθηνων μοντελων δεν εχουν σχεση με τα ακριβοτερα...

ΥΓ1. Για κοιταξε λιγο τις μετρησεις μαυρο-αντιθεσης S20 με G20 στην προηγουμενη σελιδα...
ΥΓ2. Για κοιταξε και τις μετρησεις LG PK950 με PK550 στο αλλο νημα...

Καλά ότι η V10 διαφέρει απο την U10 μόνο στα αντιανακλαστικά φίλτρα και σε κάποιες ευκολίες και ρυθμιστικά έχει γραφεί αρκετές φορές εδω μέσα, όπως και ότι αν τις βάλεις δίπλα δίπλα το βράδυ θα δεις την ίδια εικόνα, όπως και ότι το NeoPDP πάνελ των V10 και G10 είναι μαρκετινίστικο κόλπο και ότι η U10 είναι και αυτή 600 Hz αλλά μας το κρύβουν για να πουλήσουν V και G. Οπότε δεν μου φαίνεται πολύ τραβηγμένη η τοποθέτηση του Petasis.

Η V10 κοντραρει την Kuro , η U10 κοντραρει την V10 αρα η U10 κοντραρει την Kuro...

Αυτος ο συλλογισμος ειναι δικος σου και ειναι τραβηγμενος απο τα μαλλια...

Λάθος τον έγραψες:

Η V10 κοντράρει την Kuro , η U10 είναι ισοδύναμη με την V10 σε εικόνα σε σκοτεινό δωμάτιο (χωρίς ανακλάσεις), άρα η U10 κοντράρει την Kuro...

Εγώ λέω ότι το υπογραμμισμένο δεν πιστεύω ότι ισχύει. Σε αυτό το φόρουμ διαβάζω το αντίθετο. Εγώ απλά αναρωτιέμαι αν ισχύει.
Αν είμαστε σίγουροι ότι ισχύει, ας το πούμε καθαρά. Αν δεν είμαστε, ίσως να αποφύγουμε απλοποιήσεις και συμπεράσματα...