- PANASONIC TV Line-up 2010 -

Panasonic X20 Review:

panasonicx20-efter-1.jpg

Black level ........ 0,06 cd/m2

Brightness ........ 126 cd/m2

Contrast ratio.... 2100:1

Conclusion

Picture quality is good and has most of those Panasonic characteristics. This means fair color reproduction, relatively deep black levels and good motion handling, although it still has some phosphor trailing. The panel is still reflecting a lot of light, however, and Panasonic has not chosen to use the same panel as the G20.

SD quality is good and better than on X10. HD looks impressive as well but this is where the G20 really shows that it's the big brother. Before calibration X20 had some issues with shadow detail but the True Cinema mode actually gave me a nice result. Also, viewing angles are wider than all LCD-TVs.

http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1269850266

Τιμές skroutz;
http://www.skroutz.gr/c/12/television.html?keyphrase=panasonic+x20

Τα επιπεδα του μαυρου στις HD Ready Panasonic εχουν "κολλησει" στα ιδια επιπεδα πανω κατω απο την εποχη της PX80...μαλλον δειγμα εγκαταλειψης ειναι αφου το βαρος της εξελιξης εχει πεσει στις Full HD...

Μιας κι ενδιαφερομαι κι εγω για την νεα σειρα της panasonic κυριως για την v20 θα ηθελα να σας αναφερω μετα απο ερωτηση που εκανα σημερα σε καποιον πωλητη ,κυριως τηλεορασεων panasonic για το ποτε αναμενεται η συγκεκριμενη σειρα στην αγορα η απαντηση του με προβληματισε.Τι μου ειπε?Μου ειπε οτι με βαση τον καταλογο των μοντελων καθως και των τιμων που του εδωσε η ελληνικη panasonic η v20 δυστυχως δεν θα ερθει στην ελληνικη αγορα η μονη που θα ερθει απο την v σειρα θα ειναι η vt20 3d κι αυτο για καθαρα εμπορικους λογους μιας και η διαφορα στην τιμη της g20 με την v20 δεν καλυπτεται εμπορικα με βαση της τεχνολογικες διαφορες τους με λιγα λογια τα 2-3 παραπανω πραγματακια στην σειρα v20 δεν δικιολογουν το κατα 400-500 ευρω αυξημενο κοστος σε σχεση με το κοστος της g20.Εαν καποιος γνωριζει κατι αντιθετο ας το καταθεσει μιας και οπως ανεφερα παραπανω ημουν σχεδον σιγουρος για την v20 και τωρα απλα μπερδευτηκα.

Αλήθεια λέει Μόλις έλαβα ενα mail που ρώτησα για διαθεσιμότητα.

Χαίρεται κυρίε ΣΕΡΓΙΟ από το progressive. 1.Yπάρχει άμεσα αλλά σε ελάχιστη διαθεσημότητα (2 τεμάχια). 2.Tο Panasonic DY-WL10E συμπεριλαμβάνεται στην τιμή αλλά αν δεν το θέλετε σας αφαιρούμε 80 Ευρώ από την τιμή. Πάντα με δωρεάν μεταφορικά και εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπίας (Intertech)

Για 50 G 20 ρώτησα

Μου ειπε οτι με βαση τον καταλογο των μοντελων καθως και των τιμων που του εδωσε η ελληνικη panasonic η v20 δυστυχως δεν θα ερθει στην ελληνικη αγορα η μονη που θα ερθει απο την v σειρα θα ειναι η vt20 3d κι αυτο για καθαρα εμπορικους λογους μιας και η διαφορα στην τιμη της g20 με την v20 δεν καλυπτεται εμπορικα με βαση της τεχνολογικες διαφορες τους με λιγα λογια τα 2-3 παραπανω πραγματακια στην σειρα v20 δεν δικιολογουν το κατα 400-500 ευρω αυξημενο κοστος σε σχεση με το κοστος της g20.

Και αυτο γιατι ειναι κακο?

Σε πειραζει να δωσεις 400 ευρω λιγοτερα εφοσον οι διαφορες G20/V20 ειναι μικρες?

Αν δεις την προηγουμενη σελιδα και εγω αναρωτιωμουν γιατι στην Ευρωπη κυκλοφορει η V20 ενω στην Αμερικανικη αγορα οχι...κανονικα δεν υπαρχει "χωρος" για την σειρα αυτη...

Mόλις μίλησα με το κατάστημα στην περιοχή μου. Και η G20 και το Home Cinema έχουν σταλεί απο χτες και είναι καθ'οδόν. Αύριο ή το πολύ μεθάυριο, θα έχετε τα πρώτα reviews μου.-bye-

Κemmotar σε προλαβαίνω στο νήμα για να ανοίξω νήμα!:firstprize:

Mόλις μίλησα με το κατάστημα στην περιοχή μου. Και η G20 και το Home Cinema έχουν σταλεί απο χτες και είναι καθ'οδόν. Αύριο ή το πολύ μεθάυριο, θα έχετε τα πρώτα reviews μου.-bye-

Κemmotar σε προλαβαίνω στο νήμα για να ανοίξω νήμα!:firstprize:

Περιμένω με αγωνία τα σχόλια σου, ώστε να προχωρήσω και εγώ σε παραγγελία την επόμενη εβδομάδα. :guitarist:

παιδια, μιλησα με πανασονικ και μου ειπαν σε κανα 2 βδομαδες θα ερθει η υ20

παιδια, μιλησα με πανασονικ και μου ειπαν σε κανα 2 βδομαδες θα ερθει η υ20

Aν εχει τις τιμες που ειχε περυσι η U10 (550 η 42" , 900 η 50") μαλλον μιλαμε για το νεο best seller για οσους θελουν πολυ καλη εικονα αλλα και χαμηλη τιμη...

εγω για αυτην την δουλεια θα κοτσαρω πανω ενα EGREAT EG-M33H-DVBT HDMI 1.3 που ειχα παρει απο το eshop πριν κανα 6μηνο και δεν το χω λειτουργησει ο απαραδεκτος ακομα.