- PANASONIC TV Line-up 2010 -

στο public τις εχουν τιμολογησει. για την 42" g20 η τιμη ειναι 1049. δε ρωτησα για καποια αλλη αλλα λογικα θα εχουν τιμολογησει ολα τα μοντελα. ρωτησα για παραλαβη και μου ειπαν ισως και αυτην την εβδομαδα.

Δεν βλεπω να υπαρχει τετοια κοντρα Κωστα , τις περισσοτερες πωλησεις θα εχει η S20 κατα την γνωμη μου μεχρι να βγει η U20...1000 ευρω για 42" ειναι υπερβολικο ποσο ειδικα εν μεσω κρισης...

Απο τις LG το μεγαλυτερο ενδιαφερον θα ειναι μαλλον για την PK550...

Λες να παίξουμε μια κατηγορία κάτω;

Διάλεξα αυτά τα μοντέλα λόγω του ότι είναι τα φθηνότερα που ενσωματώνουν τις "καλές" τεχνολογίες των 2 εταιριών.

Από την μεριά της LG, το one sheet of glass design, THX, TruBlack Filter και Netcast.
Στην δε G, όπως έγραψε και ο JL φαίνεται ότι θα απομακρυνθεί από τις φθηνότερες σειρές και δεν θα έχουμε φαινόμενα όπως πέρσι με τις U.

Όσο για τις τιμές, νομίζω το χιλιάρικο θα γίνει πολύ γρήγορα 700-800 για την 42, και γύρω στα 600-700 λογικά θα παίξει και η 750. Οπότε στις 50άρες θα πάμε για άγρια κόντρα στα 1.200-1.400.

Oι 42 είναι λίγες και οι 50..μάλλον πολλές για τα 2,8 που βλέπω, εκτός εάν πάω στην 50Χ20 βέβαια HDReady, χρυσή τομή και πιό εμπορική θα έλεγα ότι είναι η 46αρα, αλλά ακόμη δεν την βλέπω.
Να προλάβουμε αδέλφια το Πάσχα, πριν κόψουν το 14ο μισθό!!

Iδανική απόσταση θέασης για την 50άρα τα 4-5 μέτρα;

Το τηλεσκόπιο το δίνουν δώρο ή χρεώνεται επιπλέον; :flipout:

Για ταινίες, μια χαρά είναι η απόστασή σου για την 50G20, Σίμο...

O 14 θα κοπεί μόνο για τους δημοσίους υπαλήλους νομίζω.
Εγώ είχα ενθουσιαστεί πολύ για την 46G αλλα άλαξα γνώμη όταν είδα μερικές εντυπώσεις και με ανησύχησε και το θέμα του μαύρου.(βέβαια έχουμε πολλά ακόμα reviews να δούμε ίσως ξαναλάξω γνώμη)
Θα περιμένω άλλον ένα χρόνο εγώ για 2011 που θα έχει οριμάσει και η 3d μήπος κάνω κάνα καλό power buy και θα έχω και πιο σαφής πληροφορίες περι αύξησης μαύρου.

Last edited:
Aνυπομονώ να παραγγείλω την 42G20.
Θα ήθελα όμως πρώτα να την δω, ενώ θα ήμουν και πιο σίγουρος αν διάβαζα τις εντυπώσεις από κάποιον που την αγόρασε.
Οπότε θα κάνω λίγο υπομονή.

Nαι το θέμα είναι ότι ο ένας περιμένει το review του άλλου..:chinscratch:

(Κι εγώ για G20 μάλλον πάω..)

Τι να διαβασετε ρε παιδια?

Εδω η Panasonic U10 και εχει τοσο καλη εικονα (ειδικα κινηση-χρωματα-μαυρο δεν υπαρχουν σε καμια LCD οσο ακριβη και να ναι) δεν θα ειναι καλη η G20?

Τι να διαβασετε ρε παιδια?

Εδω η Panasonic U10 και εχει τοσο καλη εικονα (ειδικα κινηση-χρωματα-μαυρο δεν υπαρχουν σε καμια LCD οσο ακριβη και να ναι) δεν θα ειναι καλη η G20?

Aν την εχεις "φάει" με 2.150 απο led πριν 6 μήνες, φυσάς και το γιαούρτι φίλτατε.

Βέβαια εδώ μιλάμε για plasma, και οκ καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις,,

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι αν επιλέξω απο Multirama θα πάω σε επιπρόσθετο 13% και όχι 19% λόγω τοποθεσίας μου. Κάτι είναι και αυτό γιατί αν μη τι άλλο θέλω να την χτυπήσω στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Aν την εχεις "φάει" με 2.150 απο led πριν 6 μήνες, φυσάς και το γιαούρτι φίλτατε.

Βέβαια εδώ μιλάμε για plasma, και οκ καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις,,

Εχεις δικιο σε αυτο που λες και σε καταλαβαινω...

μήπως να κάναμε μια ομαδική παραγγελία για την g20 ως av club από την panasonic. τόσα κομμάτια που θέλουμε άνετα θα κτυπήσουμε καλλίτερη τιμή, μη πω τιμή χονδρικής.......:chinscratch:

Λίγο υπομονή ακόμα ας μην βιαζόμαστε
Το Multirama εχει την 42 G 10 999 ενώ την βρίσκεις κάτω απο 800
Θα την βρούμε πολύ φθηνότερα :music-smiley-005:

Τι χρώμα έχει το πλαίσιο της G20 ?
Δεν φαίνεται καθαρά στις φωτογραφίες.

TX-P50G20ES / TX-P46G20ES / TX-P42G20ES ( http://www.pioneercenter.gr/displayITM2.asp?ITMID=1117 )

TX-P50G20E / TX-P46G20E / TX-P42G20E ( http://www.pioneercenter.gr/displayITM2.asp?ITMID=1118 )

1117_2.jpg
1118_2.jpg

*Κατάληξη....ES σε ασημί....Ε σε μαύρο

Τηλεόραση,full HD, δορυφορικός & επίγειος ψηφιακός δέκτης. Ασημί ή μαύρο πλαίσιο.

........

Δεν ξέρω αν έχει ανέβει ξανά, δεν το είδα κάπου

Ολοκληρωμένο review της 42G20
[email protected]

Συμφωνα με τον reviewer η G20 αποδίδει ίδιο ίσως και χειρότερο μαύρο απο την G10 (την μέτρησε στα 0.04cd/m^2) ενώ ταυτόχρονα έχει και μειωμένη φωτεινότητα (86cd/m^2) με την αντίθεση να πέφτει (σε σχέση με την G10) στο 2150:1 :chinscratch: