Γιάννη,PK 590;;;950 εννοείς να φανταστώ,σωστά;
απορια
καπου διάbασα ότι σε 55" θα είναι και η gt30 και η vt30. Ευσταθεί αυτό;
Ναι, αλλά πάλι τα ίδια reviews, από τους ίδιους "reviewers" βλέπω.
Από την στιγμή που έκαναν γαργάρα όλοι το θέμα των floating blacks, και είναι όλοι του team avforums, γιατί να τους εμπιστευθώ;
Δικές μας μετρήσεις δεν έχουμε; Δεν φώναξε κανείς τον Μανώλη π.χ. σε καλή LG/Samsung plasma;
Black level retention: Largely stable, occasional subtle “floating blacks”
Συγνωμη αλλα τα floating blacks δεν ειναι ενα φαινομενο σαν το dimming που εχουν οι LCD/LED?
Γιατι να γινεται τοσο θεμα για κατι που υπαρχει στην πλεοψηφια των τηλεορασεων?
Βρε petasis , αφού και συ ο ίδιος ξέρεις ότι οι vt είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε tv , τι ψάχνεις να βρεις ;;
Εγώ δεν ψάχνω κάτι, ούτε θα πω ότι η VT20 δεν ήταν μια καλή τηλεόραση. Απλά, εκφράζω την άποψη μου ότι για χ,ψ λόγους η πανασόνικ έχει μια ιδιαίτερη μεταχείριση από αρκετούς reviewers, που την ανεβάζουν σε στάθμη μεγαλύτερη από την πραγματική της. Και επειδή δεν είναι η πρώτη μάρκα που συμβαίνει αυτό (άλλη έφτασε στην αγιοποίηση, 1/7, του Αγίου Μαυρικίου...), μην την ξαναπατήσουμε...
Όσο και αν δεν τα δούμε στα review, θα υπάρχουν ίσως και παγίδες...
Μην την βγάζουμε κορυφαία πριν την δούμε. Θα το κάνουν τα περισσότερα reviews για μας... :a0210:
....... Μόνο μην κλαίω τα λεφτά μου μετά από ένα χρόνο, όπως οι ιδιοκτήτες kuro, όπως έγραψαν κάποιοι, εύστοχα.....
Καλημέρα.
Μιλούσα για FVM. Με όσα διαβάζω, καταλαβαίνω πως η τεχνολογία έχει τόσο πολύ προχωρήσει που μπορεί μεν οι Kuro να είναι αναφορά, πλην όμως το επίπεδο τους, πλέον, το φτάνεις με τα μισά λεφτά. και με καλύτερο design, πιο λεπτό και όμορφο. Οι κάτοχοι kuro έριξαν, κυριολεκτικά, έναν κουβά λεφτά, στην ουσία για να επιδοτήσουν τις επόμενες γενιές Plasma. Ή όχι?
Μιλώ αποκλειστικά για την εικόνα και όχι άλλους είδους καλούδια (π.χ. δικτύωση, media player, κ.λ.π.).
δυο χρόνια ακόμα στην κορυφή...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.