- PANASONIC TV Line-up 2011 -

Γιάννη,PK 590;;;950 εννοείς να φανταστώ,σωστά;

PK590 Aνδρέα, φαίνεται και από το link της εικόνας... Τί σε προβληματίζει όμως; Το ίδιο πάνελ και την ίδια επεξεργασία φοράει και η 950, το αντι-ανακλαστικό αυτοκόλλητο δεν αλλάζει τη μέτρηση του gamma...

edit: Με πρόλαβε και ο Γιάννης... -bye-

απορια

καπου διάbασα ότι σε 55" θα είναι και η gt30 και η vt30. Ευσταθεί αυτό;

από τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις για ευρωπαικά μοντέλα σε 55 γενικώς μόνο η VT. αν η GT έρθει αργότερα άγνωστο.

Ναι, αλλά πάλι τα ίδια reviews, από τους ίδιους "reviewers" βλέπω.
Από την στιγμή που έκαναν γαργάρα όλοι το θέμα των floating blacks, και είναι όλοι του team avforums, γιατί να τους εμπιστευθώ;
Δικές μας μετρήσεις δεν έχουμε; Δεν φώναξε κανείς τον Μανώλη π.χ. σε καλή LG/Samsung plasma;

Ναι, αλλά πάλι τα ίδια reviews, από τους ίδιους "reviewers" βλέπω.
Από την στιγμή που έκαναν γαργάρα όλοι το θέμα των floating blacks, και είναι όλοι του team avforums, γιατί να τους εμπιστευθώ;
Δικές μας μετρήσεις δεν έχουμε; Δεν φώναξε κανείς τον Μανώλη π.χ. σε καλή LG/Samsung plasma;

Δεν θυμάμαι τί γράψανε στο avforums, στο hdtvtest είχαν αναφέρει από τον Μάιο, στο review της S20:

Black level retention: Largely stable, occasional subtle “floating blacks”

Tα διαγράμματα, από εκεί προέρχονται...

Aπό εκεί και πέρα, με μία αναζήτηση μπορείς να βρεις αρκετές μετρήσεις για LG, Samsung και Panasonic και από κατόχους με αισθητήρες, ανά τον κόσμο... ;)

Αν αφήσουμε στην άκρη το ότι τα είδαν στην s20 (η VT20 μάλλον δεν είχε... :flipout:), μια αύξηση 120% στην στάθμη του μαύρου δεν είναι "subtle"...

Αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Τα ποιο τραγικά σφάλματα είτε κρύβονται κάτω από το χαλάκι, είτε στρογγυλοποιούνται ή συμψηφίζονται...

Συγνωμη αλλα τα floating blacks δεν ειναι ενα φαινομενο σαν το dimming που εχουν οι LCD/LED?

Γιατι να γινεται τοσο θεμα για κατι που υπαρχει στην πλεοψηφια των τηλεορασεων?

Συγνωμη αλλα τα floating blacks δεν ειναι ενα φαινομενο σαν το dimming που εχουν οι LCD/LED?

Γιατι να γινεται τοσο θεμα για κατι που υπαρχει στην πλεοψηφια των τηλεορασεων?

α) Γιατί να μην είναι θέμα;
β) Γιατί ασχολούμαστε με το μαύρο ηρεμίας, την στιγμή που ποτέ δεν θα το δούμε; Επειδή είναι ωραίο νούμερο; 0,001 ή κάτι τέτοιο;
Γιατί μόνο με αυτό ασχοληθήκαμε το 2010 με τις πανασόνικ. Για το ANSI μαύρο, μούγκα στην στρούγκα... :flipout:
Το 0.05 χαλάει την πιάτσα... :flipout:

Βρε petasis , αφού και συ ο ίδιος ξέρεις ότι οι vt είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε tv , τι ψάχνεις να βρεις ;;

Βρε petasis , αφού και συ ο ίδιος ξέρεις ότι οι vt είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε tv , τι ψάχνεις να βρεις ;;

Εγώ δεν ψάχνω κάτι, ούτε θα πω ότι η VT20 δεν ήταν μια καλή τηλεόραση. Απλά, εκφράζω την άποψη μου ότι για χ,ψ λόγους η πανασόνικ έχει μια ιδιαίτερη μεταχείριση από αρκετούς reviewers, που την ανεβάζουν σε στάθμη μεγαλύτερη από την πραγματική της. Και επειδή δεν είναι η πρώτη μάρκα που συμβαίνει αυτό (άλλη έφτασε στην αγιοποίηση, 1/7, του Αγίου Μαυρικίου... :flipout:), μην την ξαναπατήσουμε...
Όσο και αν δεν τα δούμε στα review, θα υπάρχουν ίσως και παγίδες...

Μην την βγάζουμε κορυφαία πριν την δούμε. Θα το κάνουν τα περισσότερα reviews για μας... :a0210:

Σε κάποιο απ τα reviews του cnet,δεν θυμάμαι ποιό, πρόσεξα οτι την καλύτερη κίνηση την έδωσαν στην LG (για πλάσμα μιλάμε).
Στα λοιπά υστερούσε.

Ε,λοιπόν στο Saturn που έπαιζαν και οι τρείς εταιρείες,πράγματι η LG είχε την πιό ξεκούραστη και άνετη κίνηση (χωρίς βιντεϊλες και άλλα λοιπά που δείχνουν οι LCD με MotionFlow ή άλλα τέτοια καλούδια).

Εγώ δεν ψάχνω κάτι, ούτε θα πω ότι η VT20 δεν ήταν μια καλή τηλεόραση. Απλά, εκφράζω την άποψη μου ότι για χ,ψ λόγους η πανασόνικ έχει μια ιδιαίτερη μεταχείριση από αρκετούς reviewers, που την ανεβάζουν σε στάθμη μεγαλύτερη από την πραγματική της. Και επειδή δεν είναι η πρώτη μάρκα που συμβαίνει αυτό (άλλη έφτασε στην αγιοποίηση, 1/7, του Αγίου Μαυρικίου... :flipout:), μην την ξαναπατήσουμε...
Όσο και αν δεν τα δούμε στα review, θα υπάρχουν ίσως και παγίδες...

Μην την βγάζουμε κορυφαία πριν την δούμε. Θα το κάνουν τα περισσότερα reviews για μας... :a0210:

Ετσι που το θετεις , ναι συμφωνώ 100% μαζί σου.
Αλλά σαν overall συσκευή , θέλω να πιστεύω ότι όντως θα είναι πολύ καλή και ας μην την είδαμε ακόμα.

Καλημέρα.
Μιλούσα για FVM. Με όσα διαβάζω, καταλαβαίνω πως η τεχνολογία έχει τόσο πολύ προχωρήσει που μπορεί μεν οι Kuro να είναι αναφορά, πλην όμως το επίπεδο τους, πλέον, το φτάνεις με τα μισά λεφτά. και με καλύτερο design, πιο λεπτό και όμορφο. Οι κάτοχοι kuro έριξαν, κυριολεκτικά, έναν κουβά λεφτά, στην ουσία για να επιδοτήσουν τις επόμενες γενιές Plasma. Ή όχι?

Δεν θα το έλεγα. Καμία τηλεόραση απ' αυτές που κυκλοφόρησαν μέχρι το τέλος του 2010 δεν έχει την εικόνα αναφοράς της kuro. Για αυτές δε που κοστίζουν τα μισά λεφτά, ούτε λόγος. Υπολείπονται σημαντικά. Η κατά γενική παραδοχή καλύτερη plasma του 2010 (Panasonic 50VT20 με τιμή παραπλήσια της τελευταίας τιμής της kuro) σε άμεση σύγκριση μαζί της (βλ. συγκριτικό avclub) έχασε. Μιλώ αποκλειστικά για την εικόνα και όχι άλλους είδους καλούδια (π.χ. δικτύωση, media player, κ.λ.π.).

Και ασφαλώς κάποια στιγμή (ίσως και φέτος) θα δούμε Panasonic με καλύτερη ποιότητα εικόνας από την kuro.

Καλημέρα.
Μιλούσα για FVM. Με όσα διαβάζω, καταλαβαίνω πως η τεχνολογία έχει τόσο πολύ προχωρήσει που μπορεί μεν οι Kuro να είναι αναφορά, πλην όμως το επίπεδο τους, πλέον, το φτάνεις με τα μισά λεφτά. και με καλύτερο design, πιο λεπτό και όμορφο. Οι κάτοχοι kuro έριξαν, κυριολεκτικά, έναν κουβά λεφτά, στην ουσία για να επιδοτήσουν τις επόμενες γενιές Plasma. Ή όχι?

είσαι πολύ λάθος φίλε μου. Πάρε εσύ μια κορυφαία τηλεόραση φέτος με δυόμιση χιλιάρικα και πές μου αν θα στέκεται μετά από δυο χρόνια ακόμα στην κορυφή.....Οταν συμβεί αυτό τότε μιλάμε για το πόσο κλαίνε τα λεφτά τους οι Kurάδες...

Για να μην σου πώ οι διάφοροι τεχνικοί που κατα καιρούς έχουν περάσει από το σπίτι πού έχει πάει το σαγόνι τους όταν την βλέπουν στο σαλόνι....

Μιλώ αποκλειστικά για την εικόνα και όχι άλλους είδους καλούδια (π.χ. δικτύωση, media player, κ.λ.π.).

Ειδικά οι σκηνές με την προσγείωση του ελικοπτέρου άψογες. Τέτοιο άριστο χειρισμό κίνησης δεν έχω ματα-ξανα-δει... :flipout:
Εγώ πάντως ψήφισα την έτερη πλάσμα... :flipout:

Με τι προσαρμογή είπαμε αναπαράγει η 500Α τα 24p, και παράγει τόσο φαντασμαγορικά εφέ, που οι άλλες αδυνατούν να φτάσουν;;;; :flipout:

[Είμαι πολύ πειραχτήρι τελικά... -bye-]