δεν έχει έρθει ακόμα - πέρυσι η vt20 είχε έρθει τέλος απριλίου. αν δεν κάνω λάθος 5 μαίου πρώτος κάτοχος.Αυτην την στιγμη η VT30 υπαρχει στην αγορα?
Γιατι την βλεπω στο skroutz σε 5 καταστηματα και μονο το HE γραφει επικοινωνηστε για διαθεσιμοτητα τα αλλα φαινεται να την εχουν ηδη.
Ενδιαφερομαι για την αγορα της 46gt30 οταν με το καλο κυκλοφορησει.Ομως διαβαζοντας αρθρα για τα περυσινα μοντελα καθως και κριτικες μελων του avforums που ειδαν το μοντελο σε καποιο καταστημα βλεπω οτι υπαρχει καποιο προβλημα στην διαχειριση σηματων 50 hz(τηλεοπτικο).Επειδη μεγαλο μερος της χρησης θα ειναι τηλεοπτικο και κυριως αθλητικα ,στα οποια απο οτι καταλαβα το προβλημα γινεται εντονοτερο,θα ηθελα να ρωτησω τι ακριβως προκαλει αυτο το φαινομενο και αν ειναι ορατο απο το μεσο χρηστο ή μονο απο "ειδικους"?
Αυτο το προβλημα το εχουν κυριως οσες Panasonic δεν εχουν IFC οπως ηταν περυσι η U20. Στις υπολοιπες μπορει και να μην το παρατηρησεις.
Ακομη ομως και να θεωρησουμε οτι θα το βλεπεις το θεμα ειναι τι θα βλεπεις και σε ανταγωνιστικα μοντελα στην ιδια τιμη.
αν δεν υπάρξει κάποιος κάτοχος ή κάποιο review (που συνήθως δεν αναφέρουν τέτοια πράγματα) είναι δύσκολο να ξέρει κάποιος. οι φετινές θα παίζουν mkv όμως είναι άγνωστο αν θα υποστηρίζουν εξωτερικούς / ελληνικούς υποτιτλους και αν αποκωδικοποιούν σήματα dts. νομίζω ότι οι περυσινές σειρές δεν τα πήγαιναν καλά με mkv.
δυστυχως η δυσκοιλιοτητα δυσκολα καταπολεμιεται σε μια εταιριαΠριν από μία εβδομάδα αγόρασα την Panasonic TX-L42E30E. Δυστυχώς δεν παίζει τους ελληνικούς υπότιτλους srt ενώ παίζει μια χαρά τα αρχεία mkv, και απ' ότι μου είπαν από την αντιπροσωπεία, καλύτερα να ξεχάσω τους ελληνικούς υπότιτλους στα προϊόντα panasonic. Αυτά και thanks!
Πριν από μία εβδομάδα αγόρασα την Panasonic TX-L42E30E. Δυστυχώς δεν παίζει τους ελληνικούς υπότιτλους srt ενώ παίζει μια χαρά τα αρχεία mkv, και απ' ότι μου είπαν από την αντιπροσωπεία, καλύτερα να ξεχάσω τους ελληνικούς υπότιτλους στα προϊόντα panasonic. Αυτά και thanks!
Μπορεις να δοκιμασεις καποια προγραμματα που ενσωματωνουν υποτιτλους μεσα στην ταινια.
Για πες κανένα γιατι ειμαι άσχετος... THANKS
στη u30 εχει ξεπεραστει αυτό το πρόβλημα???
Πριν από μία εβδομάδα αγόρασα την Panasonic TX-L42E30E. Δυστυχώς δεν παίζει τους ελληνικούς υπότιτλους srt ενώ παίζει μια χαρά τα αρχεία mkv, και απ' ότι μου είπαν από την αντιπροσωπεία, καλύτερα να ξεχάσω τους ελληνικούς υπότιτλους στα προϊόντα panasonic. Αυτά και thanks!
Να υποθέσω ότι υποστηρίζει αγγλικούς υπότιτλους και λοιπές γλώσσες και έχει θέμα με τα ελληνικά, έτσι ? Ρωτάω γιατί την είχα πρώτη στη λίστα για αγορά, αλλά αν ισχύει κάτι τέτοιο καλύτερα να κοιτάξω προς Samsung D5500, D580 ή LG LV5500.
Γνώμη μου: Πάρε αυτή που κρίνεις καλύτερη τηλεόραση (εκόνα), τα υπόλοιπα γίνονται και με ένα media player των 50 ε... Με ένα των 150 ε, κάνεις "παπάδες". Άλλωστε στα χρόνια που θα κρατήσεις μία καλή τηλεόραση οι εξελίξεις των media players θα έχουν ξεπεράσει κατά ΠΟΛΥ τις όποιες ανάλογες δυνατότητες έχει σήμερα η όποια TV... :grandpa:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.