- PANASONIC TV Line-up 2012 -

λογικά μετά την αγορά μπλέκεις με το κατάστημα αγοράς και οχι με την αντιπροσωπείας. στην επιδόσεις της τιβι δεν έχει επίδραση. το πρόβλημα ίσως προκύψει αν χρειαστεί αντικατάσταση ή επισκευή.

Στην ποιότητα όχι αλλα με την εγγύηση μπορει να υπάρχει πρόβλημα. Οι πανευρωπαϊκές δεν πιάνουν στο Ελλαδιστάν :p

θα παρω και εγω αυριο πανασονικ να ρωτησω γιατι βιαζομαι για αγορα της vt50. Καλα αν ισχυει ειναι απαραδεκτοι!Στην Ευρωπη κυκλοφορει και εμεις εδω να περιμενουμε μεχρι Ιουλιο?

Δηλαδη και multirama που την εχει κατοπιν παραγγελιες παραεισαγωγη ειναι?ενταξει τα αγνωστα τα μαγαζια που εχει στο skrutz εκει το καταλαβαινω αλλα multirama?

εφοσον το μουλτιράμα σου είπε αυτό - ειναι απλό. τσέκαρε το κάνοντας ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία. αν σου πει υπάρχει οκ πας για τα περαιτέρω. αν σου πεί ιούνιο ή θα περίμενεις από το μουλτιράμα μέχρι ιουνιο να έρθει η παραγγελιά ή κάτι αλλο παίζει. δεν βλέπω κάτι άλλο. να τις έχεις φέρει η αντιπροσωπεία να τις πουλάει και να σπρώχνει τις παλιές λέγοντας οτι δεν έχουν ερθει οι καινούργιες. τι να πώ.

χαζό μου φαίνεται γιατί μπορεί να στραφεί κάποιος σε μια σαμσουνγκ καινούργια ή άλλης μάρκας καινούργια και να χάσουν τον πελάτη

Απάντηση: Re: - PANASONIC TV Line-up 2012 -

Δηλαδη και multirama που την εχει κατοπιν παραγγελιες παραεισαγωγη ειναι?ενταξει τα αγνωστα τα μαγαζια που εχει στο skrutz εκει το καταλαβαινω αλλα multirama?

φαβορι στην οποια αγορα μου θα ειναι το Πλαισιο...
η ιστορια με τις U20 απεδειξε οτι μπορω να βασιζομαι σ'αυτους,σε αντιθεση με τα αλλα παιδια που ακομα περιμενουν....
ειχαν αγορασει απο μουλτιραμα και Κωτσοβολο αν δε κανω λαθος....

δεν μου το εχει πει το multirama απλα επειδη ειδα στο skrutz οτι το εχει διαθεσιμο μεσο παραγγελιας!τελος παντων το καλυτερο ειναι να παρω αυριο panasonic Να δω τι παιζει!οσο για παλιες που λες ειχα παρει την panasonic τελη Απριλιου και ρωτησα για την vt30 και μου ειπε δεν υπαρχει ουτε για δειγμα!ρωταω τοτε για την vt50 και μου απανταει επρεπε απο Τριτη του Πασχα να της εχουμε διαθεσιμες αλλα θα πανε τελικα σιγουρα μες τον Μαιο.Αυτα μου ειχε πει η υπευθυνη στης 30 περιπου Απριλιου,τωρα τι θα μου πει αυριο δεν γνωριζω.θα μαθω και θα σας ενημερωσω!

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: - PANASONIC TV Line-up 2012 -

φαβορι στην οποια αγορα μου θα ειναι το Πλαισιο...
η ιστορια με τις U20 απεδειξε οτι μπορω να βασιζομαι σ'αυτους,σε αντιθεση με τα αλλα παιδια που ακομα περιμενουν....
ειχαν αγορασει απο μουλτιραμα και Κωτσοβολο αν δε κανω λαθος....

Δεν κάνεις λάθος. Στο θέμα με την ανυπαρξία του IFC μόνο το πλαίσιο έδωσε λύση στους πελάτες του.

Panasonic TX-P50GT50B 3D Plasma TV Review

tx-p50gt50b.jpg

The Panasonic TX-P50GT50B is the third in a series of very similar and very excellent Plasma TVs we’ve reviewed from the Japanese manufacturer’s 2012 range. Like nearly every Plasma television the company has released, it represents outstanding picture quality and value for money. If you’re familiar with their 2012 Plasma lineup, think of the GT50 as a VT50 with a slightly plainer design and a less cutting-edge anti-reflective filter. Those are basically the only significant differences we could see, and whether you end up with an ST50, GT50 or VT50, it’s win-win, because they’re all brilliant.

The TX-P50GT50 excels in nearly every usage scenario that we can think of. The only situation in which we’d advise against its purchase would be for an exceptionally bright room, where an LED LCD TV stands a better chance at being able to produce a picture that’s bright enough to compete with ambient light. However, for the average viewing environment, a Plasma such as the Panasonic GT50 will provide superior picture quality to the LED LCD competition.

For this reason, we’d say that most of the TX-P50GT50B’s competition comes from elsewhere in the Panasonic Plasma range (although Samsung has produced some very good Plasmas recently, too – and we look forward to seeing their 2012 models). Is the GT50 worth the extra over the already excellent ST50? You decide: the GT50 and VT50 are both slightly dimmer than the ST50, although probably due to their THX Certification, they produce better picture quality out of the box, whereas the ST50′s slight green tinge needs to be adjusted out by an experienced calibrator for the best quality. The GT50 does also feature slightly better overall picture quality than the ST50, with more shades of gradation, although the difference is pretty subtle in our opinion. And, the ST50′s picture quality could be judged better by many due to the fact that it can go brighter in its most configurable picture modes.

During the time the TX-P50GT50 has been with us, we incidentally calibrated some other LED LCD televisions and ran them side by side with the GT50. After a Panasonic Plasma binge, we’re glad that we did, because it’s a sobering reminder of the competition. Many LED LCDs certainly provide good picture quality, and we have no bias towards one display technology or the other – if an LED LCD was to come along that had the same uniformity, freedom from viewing angle restrictions, and black depth, we’d be all over it – but no such (consumer?) LED LCD display exists.

Its suitability for a wide range of applications, excellent image quality, and value for money mean that the Panasonic TX-P50GT50B gets the same rating as its ST50 and VT50 siblings:

highly-recommended.gif

http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-tx-p50gt50b-p50gt50-201205091797.htm

θα παρω και εγω αυριο πανασονικ να ρωτησω γιατι βιαζομαι για αγορα της vt50. Καλα αν ισχυει ειναι απαραδεκτοι!Στην Ευρωπη κυκλοφορει και εμεις εδω να περιμενουμε μεχρι Ιουλιο?

Μιας και θες panasonic plasma, διάβασε τη δοκιμή της 50GT50, αναφέρουν ελάχιστες διαφορές μεταξύ αυτής και της 50VT50. Χρηματικά έχουν μεγάλη διαφορά, ίσα με 650 ...
"...If you’re familiar with their 2012 Plasma lineup, think of the GT50 as a VT50 with a slightly plainer design and a less cutting-edge anti-reflective filter. Those are basically the only significant differences we could see..."

[TABLE="width: 100%"]
[tr="bgcolor: #25497F"][td]Μοντέλο[/td][td]Μαύρο ηρεμίας[/td][td]Μαύρο ANSI[/td][td]Λευκό ηρεμίας[/td][td]Λευκό ANSI[/td][td]Αντίθεση ANSI[/td][td]Review[/td][/tr]
[tr="bgcolor: #E6EBF5"][td="colspan: 7"]VT series[/td][/tr]
[tr="bgcolor: white"][td]TX-P50VT50B[/td][td]-[/td][td]0.0095 cd/m²[/td][td]137 (THX)/89 (PRO) cd/m²[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]AVForums[/td][/tr]
[tr="bgcolor: #F4F5F5"][td]TX-P50VT50B[/td][td]0.009 cd/m²[/td][td]0.012 cd/m²[/td][td]105 (THX)/80 (PRO) cd/m²[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]HDTVtest[/td][/tr]
[tr="bgcolor: white"][td]TX-P50VT50[/td][td]0.02 cd/m²[/td][td]-[/td][td]146.2 (THX) cd/m²[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Enumerique[/td][/tr]

[tr="bgcolor: #E6EBF5"][td="colspan: 7"]GT series[/td][/tr]
[tr="bgcolor: white"][td]TX-P50GT50B[/td][td]0.008 - 0.015 cd/m²[/td][td]0.011 cd/m²[/td][td]137 (THX)/222 (THX Bright) cd/m²[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]AVForums[/td][/tr]
[tr="bgcolor: #F4F5F5"][td]TX-P50GT50B[/td][td]0.01 cd/m²[/td][td]0.013 cd/m²[/td][td]130 (THX)/90 (100%W) cd/m²[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]HDTVtest[/td][/tr]

[tr="bgcolor: #E6EBF5"][td="colspan: 7"]ST series[/td][/tr]
[tr="bgcolor: white"][td]TC-P50ST50[/td][td]0.0161 cd/m²[/td][td]0.0171 cd/m²[/td][td]150.75 cd/m² (calibrated)[/td][td]100.73 cd/m²[/td][td]5350:1[/td][td]Robert Zohn[/td][/tr]
[tr="bgcolor: #F4F5F5"][td]TC-P50ST50[/td][td]0.0168/0,0096 (268Η) cd/m²[/td][td]-[/td][td]205.57 cd/m² (Max)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]D-Nice[/td][/tr]
[tr="bgcolor: white"][td]TX-P42ST50B[/td][td]0.009 cd/m²[/td][td]0.012 cd/m²[/td][td]136 cd/m² (calibrated)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]HDTVtest[/td][/tr]
[tr="bgcolor: #F4F5F5"][td]TX-P50ST50B[/td][td]0.008 cd/m²[/td][td]0.011 cd/m²[/td][td]~ 90 cd/m² (calibrated)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]AVForums[/td][/tr]
[tr="bgcolor: white"][td]TC-P55ST50[/td][td]0.0171 cd/m²[/td][td]-[/td][td]133.48 cd/m² (calibrated)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]CNET[/td][/tr]
[tr="bgcolor: #E6EBF5"][td="colspan: 7"]UT series[/td][/tr]
[tr="bgcolor: white"][td]TC-P50UT50[/td][td]0.0127 cd/m²[/td][td]-[/td][td]118 cd/m² (calibrated)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]CNET[/td][/tr]
[/TABLE]​

οπως σας ειχα πει χθες μιλησα με την αντιπροσωπια της Panasonic(ειχα και ενα φιλο που δουλευε εκει 12 χρονια)και μου ειπανε τα παντα!πρωτον η 55 vt50 ειδη φερανε καποια κομματια και φυγανε θα ξαναφερουνε συντομα η vt50 που με ενδιαφερει σε λιγες μερες θα ειναι και αυτη διαθεσιμη(εντος του Μηνα σιγουρα) και για την 65'' θα κυκλοφορησει Ιουνιο!Αυτα!καλα τα νεα για οσους θελουν αγορα αμεσα οπως εγω!

Για st και gt σου ειπαν τιποτα? Ποιο ειναι το τηλ της αντιπροσωπειας?

polaki ακου(μιας και εισαι και γνωστος απο fifa) πηρα αντιπροσωπεια και εκει μου ειπανε για να μην μπλεξω με παραεισαγωση με ποια μαγαζια συνεργαζονται εκει κοντα που μενω και τελικα πηγα σε ενα μαγαζι κοντα σε μενα(Αγ. Δημητριο μενω)και μπαινω μεσα και λεω απο μεσα μου.. καλα εδω θα μου πουν καμια τιμη τρελη(σε σχεση με skrutz),εγω ομως επειδη ειμαι ξυπνιος του εδειξα αμεσως οτι ειμαι "ψαγμενος" και οτι εχω τιμη απο skrutz vt50 η 50" στα 2289,και μιλισανε με panasonic και μου την αφησανε στα 2200 τιμη μετρητης ομως!μου ειπανε το αργοτερο 25 Mαιου θα την εχω και ετσι ειμαι πολυ ευχαριστημενος!και απο εγγυηση?αν για οτιδηποτε της πρωτες 15 μερες βγαλει προβλημα αμεση αντικατασταση και 2 χρονια εγγυηση!οσο st και gt πες μου για πια ενδιαφερεσαι και που μενεις να ρωτησω αν ειναι το μαγαζι που θα την παρω εγω η την αντιπροσωπεια!το τηλ. δεν ξερω αν μπορω να στο δωσω γιατι μπορει να θεωρηθει διαφημηση και να μου κοψουν το μηνυμα!πες μου μοντελο και ιντσες!

λοιπον polaki και για οποιον τον ενδιαφερουν οι καινουργιες panasonic μιλησα με το παιδι που εχει το μαγαζι στον Αγ.Δημητριο και μου ειπε αυριο θα μου εχει και τιμες απο gt50 και st50 και οποιος ενδιαφερεται δωρεαν μεταφορικα εντος Αττικης!Μου ειπε τιμες οτι καλυτερο μπορει να κανει(σε σχεση με skrutz που μου ειπε οτι παιζει και πολυ παραεισαγωγη στο skrutz)

Ρωτα για την 55st50. Και αν μαθεις και τιμη από το μαγαζί που λες και χρόνο παράδοσης. Ευχαριστω

Δεν κανονίζουμε κανένα powerbuy της ST50 λέω εγώ?

Ήδη ήμαστε δυο (polakis+yperion) , από πίσω και ο Βασίλης θα τα μαζέψουμε τα 10 άτομα σίγουρα.

Ας μας πουν οι διαχειριστές αν δίνουν άδεια να γίνει νέο νήμα για το σκοπό αυτό (εφόσον μαζευτούμε πολλοί).

Έχω εναν φίλο που ενδιαφέρεται για την st50 και εναν αλλο που το σκεφτεται..

Όπως αναφέρει και το www.fullhd.gr ο ενσωματωμένος media player των φετινών μοντέλων των τηλεοράσεων της Panasonic είναι σημαντικά αναβαθμισμένος με δυνατότητα να αναγνωρίζει δίσκους FAT & NTFS, να αναπαράγει πληθώρα multimedia αρχείων συμπεριλαμβανομένων containers όπως mkv & divx με ελληνικούς υπότιτλους, αρχεία 3D... έως και Flac!

Κατάλογος αναπαραγωγής αρχείων του media player των τηλεοράσεων Panasonic

media-4.jpg

Μάλιστα. Άργησαν 2 χρόνια οι βροντόσαυροι της Panasonic, αλλά τελικά κούνησαν την ουρίτσα τους!:firstprize: