- PANASONIC TV Line-up 2012 -

παιδια αυριο πρωι θα μαθω τιμες για st50-55'' και χρονο παραδοσης μου ειπε θα κανει καλη τιμη(καλυτερη και απο skrutz) αλλα φανταζομαι αν ειναι πολλα σχετικα τα ατομα θα εχει ακομα καλυτερη προσφορα,θα μιλιησω αυριο λοιπον και μεσημερακι μολις γυρισω απο δουλεια θα σας εχω νεα!Τροπο επικοινωνιας πως θα εχουμε?επιτρεπεται να ανταλαξουμε τα e-mail μας?

Ναι αλλά για m2ts,ts που μας ενδιαφέρουν για full bluray δεν λέει τίποτα. Ξέρει κανεις κάτι?

Είμαι μέσα για power buy. Απότι είδα η 55st50 δεν έχει γυαλιά μέσα έτσι? Ποιά γυαλιά είναι που πρέπει να πάρουμε? Ξέρει κανείς?

Υ.Γ. Σπύρο το μαγαζί που λες φέρνει επίσημα από αντιπροσωπεία ή παραεισαγωγή? Θα έχουμε εγγύηση κανονικά κλπ? Στείλε μου σε pm αν μπορείς ποιο μαγαζί είναι και που, γιατί μένω κοντά, Παλαιό Φάληρο

λογικα ρε παιδια για powerbuy θα οφελειθουμε και εμεις(καλυτερη τιμη) και φυσικα το μαγαζι(θα βγαλει καλα λεφτα σε μια τετοια δυσκολη περιοδο κρισης)

Πάτα πάνω στο Polakis και πάτα εκεί που λέει private message και στείλε μου. Στείλε και το τηλέφωνο panasonic hellas

Ναι αλλά για m2ts,ts που μας ενδιαφέρουν για full bluray δεν λέει τίποτα. Ξέρει κανεις κάτι?

Είμαι μέσα για power buy. Απότι είδα η 55st50 δεν έχει γυαλιά μέσα έτσι? Ποιά γυαλιά είναι που πρέπει να πάρουμε? Ξέρει κανείς?

Υ.Γ. Σπύρο το μαγαζί που λες φέρνει επίσημα από αντιπροσωπεία ή παραεισαγωγή? Θα έχουμε εγγύηση κανονικά κλπ? Στείλε μου σε pm αν μπορείς ποιο μαγαζί είναι και που, γιατί μένω κοντά, Παλαιό Φάληρο
Κανείς πλέον δεν ενδιαφέρεται για m2ts, γιατί πιάνει χώρο όσο και το bd σχεδόν. Όλοι δουλεύουν με mkv.
Tα νέα γυαλιά είναι αυτάhttp://www.pixmania.gr/gr/gr/12829885/art/panasonic/aoaeeu-3d-active-ty-er3d4.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&CodePromo=oui&aftrack=TVRRMU96VXlNRGs7MTMzNjU2ODUyOTs

Διπλοτσεκάρετε τις ικανότητες αναπαραγωγής και την υποστήριξη NTFS από το εγχειρίδιο καλύτερα...

Κανείς πλέον δεν ενδιαφέρεται για m2ts, γιατί πιάνει χώρο όσο και το bd σχεδόν. Όλοι δουλεύουν με mkv.
Tα νέα γυαλιά είναι αυτάhttp://www.pixmania.gr/gr/gr/128298...o=oui&aftrack=TVRRMU96VXlNRGs7MTMzNjU2ODUyOTs

Φιλε σορρυ αλλα το mkv δεν εχει καμια σχεση σε ποιοτητα απο το m2ts! Το m2ts ειναι κλάσεις ανώτερο. Ναι είναι πολλά τα γιγα αλλά είναι άλλη ευχαρίστηση. Εγώ προσωπικά προτιμώ m2ts. mkv βλέπω μόνο σειρές...

ρε παιδια ολα ωραια με της Plasma ειτε λεγονται vt50 η st50,αλλα μεχρι και τελευταια στιγμη εχω τον φοβο του burn in!δεν εχω ξαναπαρει Plasma ποτε και ακουω διαφορα!ενταξει θα κανω το στρωσιμο εστω και προληπτικα απο εκει και υστερα ομως τι γινεται?να σας πω οτι την τηλεοραση την θελω για αρκετες ωρες για Ps3 και παιζω αρκετα uncharted3(για οσους ξερουν εχει καποια εικονιδια το παιχνιδι οταν παιζεις στατικα(οπλα score κ.τ.λ) ).πριν μου απαντησετε γιατι δεν παω σε led εχω αλλαξει 2 σε 6 μηνες και μαλιστα πανακριβες!ο λογος? μα φυσικα το halo και το clouding!θελω τελιο μαυρο γι'αυτο παω και στην Vt50!για Oled με τοσα λεφτα ουτε για αστειο οποτε καλα κανω και επιλεγω vt50?με το burn in ομως τι κανω?παιζω κορωνα γραμματα μια τηλεοραση που θα εχω "σκασει" 2.200 και μου εχει βγει ο κ@@ος για να τα μαζεψω? Θελω να μου απαντησει πραγματικα οποις ξερει γιατι εχω ακουσει πολλα και διαφορα οπως.. ενας ειχε Vt30 και παιζει συνεχεια Ps3 και 5 μηνες τωρα που εχει την τηλεοραση δεν εχει φαινομενο burn in!αλλα υπαρχουν και αλλοι που τους εχει μηνει το σημαδι του Ant1 και το βλεπουν και το καμαρωνουν!Σας ζαλισα ε? sorry... περιμενω απαντησεις!

Νομίζω ότι απο τη στιγμή που παίζεις πολλές ώρες με στατικές εικόνες η καλύτερη λύση είναι μια lcd. Αλλιώς θα πρέπει να διακόπτεις ανα μια ώρα το παιχνίδι.

δεν ειναι οτι παιζω ωρες με στατικες εικονες!για παραδειγμα το Game που παιζω καθε μιση ωρα περνας την πιστα σε βγαζει στο menu και ξαναξεκινας εχει μια αλλαγη δεν ειναι οτι συνεχομενες ωρες η τηλεοραση δειχνει συνεχεια τα ιδια!μετα απο ποσες ωρες στατικης εικονας μπορει να παρουσιαστει το προβλημα? μου λες να παω σε Lcd αφου ειπα πιο πριν εχω αλλαξει 2 σε 6 Μηνες θες να ειναι η 3 στην σειρα?:operator: φαντασου εχω την sony hx-920 46'' και δεν ειμαι ευχαριστημενος!πια Lcd ολες halo και clouding εχουν!!

Last edited by a moderator:
ρε παιδια ολα ωραια με της Plasma ειτε λεγονται vt50 η st50,αλλα μεχρι και τελευταια στιγμη εχω τον φοβο του burn in!δεν εχω ξαναπαρει Plasma ποτε και ακουω διαφορα!ενταξει θα κανω το στρωσιμο εστω και προληπτικα απο εκει και υστερα ομως τι γινεται?να σας πω οτι την τηλεοραση την θελω για αρκετες ωρες για Ps3 και παιζω αρκετα uncharted3(για οσους ξερουν εχει καποια εικονιδια το παιχνιδι οταν παιζεις στατικα(οπλα score κ.τ.λ) ).

Ρίξε μια ματιά στα ακόλουθα:

http://www.avclub.gr/forum/showthre...creens?p=1056321503&highlight=#post1056321503

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/1153-Burn-In?p=1056425863&highlight=#post1056425863

http://www.avclub.gr/forum/showthre...ηλεοράσεων-Plasma?p=1056132563#post1056132563

Μία άλλη τακτική που ακολουθούν δύο φιλαράκια που χρησιμοποιούν Plasma για βαρβάτο gaming, είναι μετά από κάθε gaming session, να αφήνουν την τηλεόραση ανοιχτή σε ένα κανάλι με μεγέθυνση ή με την κυλιόμενη μπάρα σε λειτουργία, μέχρι να ξεπλυθεί το όποιο image retention. Ο sfortis πάλι, είχε φτιάξει το anti-IR για αντίστοιχη χρήση...

Σε παιχνίδια που δεν διαθέτουν μόνιμα στατικά γραφικά, φυσικά και δεν απαιτείται καμμία προφύλαξη...

για Oled με τοσα λεφτα ουτε για αστειο

Και οι OLED παθαίνουν burn-in... :laugh:

Re: Απάντηση: - PANASONIC TV Line-up 2012 -

δεν ειναι οτι παιζω ωρες με στατικες εικονες!για παραδειγμα το Game που παιζω καθε μιση ωρα περνας την πιστα σε βγαζει στο menu και ξαναξεκινας εχει μια αλλαγη δεν ειναι οτι συνεχομενες ωρες η τηλεοραση δειχνει συνεχεια τα ιδια!μετα απο ποσες ωρες στατικης εικονας μπορει να παρουσιαστει το προβλημα? μου λες να παω σε Lcd αφου ειπα πιο πριν εχω αλλαξει 2 σε 6 Μηνες θες να ειναι η 3 στην σειρα?:operator: φαντασου εχω την sony hx-920 46'' και δεν ειμαι ευχαριστημενος!πια Lcd ολες halo και clouding εχουν!!

Η δική μου γνώμη είναι να πάρεις μια φτηνή 32" πχ. LG 32LV4500 για ατελείωτο gaming και πάρε και μια 50GT50 για ταινίες κτλ.

Είναι κρίμα να πάθεις burn in σε τηλεόραση 2000 ευρώ.

Έχω μια Panasonic 42C3 για gaming και έπαθα burn in άπω το Modern warefare 3. Βέβαια την είχα αγοράσει 430 ευρώ οπότε σκασίλα μου.

Re: Απάντηση: - PANASONIC TV Line-up 2012 -

Παιδιά θα με ενδιέφερε και μένα η St50 έλεγα να την πάρω από Electroworld που υποτίθεται ότι την έχει διαθέσιμη αλλά όταν τους ρώτησα σε κατάστημα δεν ήξεραν τι τους γίνεται....Οπότε αν είναι να πάμε για Power buy count me in....

billlias7815 οσοι ενδιαφερονται για αγορα st50 η gt50 η vt50 οπως εγω ας μου στηλουν pm για να μαζευτουμε να της παρουμε απο το μαγαζι που ειπα 2 σελιδες πιο πριν!για καλυτερη τιμη αυριο θα εχω και τιμες απο το μαγαζι και ποτε θα ειναι διαθεσιμες!

Καλησπέρα.Έχω φίλο στην Τήνο με μαγαζί με ηλεκτρονικά είδη (από εκεί πήρα τις panasonic μου) και μπορεί να διαπραγματευτεί τιμή με 16% Φ.Π.Α. λόγω νησιού.
Αν σας ενδιαφέρει στείλτε μου αριθμό τηλεοράσεων και μοντέλο και δε χάνουμε τίποτα να μάθουμε αν μπορεί μια καλύτερη τιμή από αυτή της Αθήνας.
(Καθαρά για εξυπηρέτηση σας το αναφέρω δεν έχω κανένα συμφέρον από τη διαδικασία - το γράφω αυτό για να προλάβω πονηρές σκέψεις).

λοιπον polaki και για οποιον τον ενδιαφερουν οι καινουργιες panasonic μιλησα με το παιδι που εχει το μαγαζι στον Αγ.Δημητριο και μου ειπε αυριο θα μου εχει και τιμες απο gt50 και st50 και οποιος ενδιαφερεται δωρεαν μεταφορικα εντος Αττικης!Μου ειπε τιμες οτι καλυτερο μπορει να κανει(σε σχεση με skrutz που μου ειπε οτι παιζει και πολυ παραεισαγωγη στο skrutz)

Ενδιαφέρομαι για GT και ίσως και VT εάν η τιμή δεν ξεφεύγει πολύ... Στείλε ένα ΡΜ όταν έχεις τιμές σε παρακαλώ

Αν η αγορά τηλεόρασης δεν γίνει Μάιο αλλά αργότερα π.χ. Ιούλιο, δεν θα υπάρχει σημαντική διαφορά τιμής; Αυτό δεν έχει δείξει η πορεία τα προηγούμενα χρόνια;
Η 50αρα GT ακούγεται καλή περίπτωση αλλά έχω την εντύπωση πως αν κάποιος περιμένει μέχρι τον Ιούλιο ή ακόμα τον Σεπτέμβρη, θα την βρει 200 ή 300 ευρώ χαμηλότερα από τα 1.650 που έχει τώρα. 20% διαφορά είναι σημαντική. Άσε που μπορεί να έχουν ξεπεραστεί και ενδεχόμενες "παιδικές ασθένειες" μέχρι τότε.