PetrosThessaloniki
Senior Member
- 28 January 2011
- 487
Να πάρεις και επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια.
Είναι κρίμα με τόσο ακριβή τηλεόραση και να μείνεις "ξεκρέμαστος" μετά την διετία.
Δεν ξέρουμε τις ρυθμίσεις και το όργανο (ακρίβεια και ανοχές) που χρησιμοποιεί ο καθένας , αλλά γενικά όταν βλέπεις τέταρτο δεκαδικό ψηφίο σημαίνει ότι μάλλον όποιος έχει μετρήσει δεν είναι καλός επιστήμονας.
σχετικα με το review του full hd θελω να πω οτι δεν σημαινει οτι ειναι αναξιοπιστο επειδη γραφει μερικα πραγματα με τροπο τετοιο που δεν ειναι απολυτως σαφη, οπως δηλαδη αναφερει στην τελικη αξιολογηση τιμες αποδοσης εικονας μεγαλυτερες απο αυτες της samsung και στο τελος καταληγει να δινει overall βαμολογια μικροτερη, αυτο δεν καταλαβαινω πως βγαινει , αλλα στις μετρησεις του μαυρου και λευκου που αναφερει για τη vt 50 τον επιστευομαι περισσοτερο απο τις μετρησεις του av foroum και των αλλων ξενων σαιτ γιατι οι τιμες που ειχε δωσει οταν εκανε την v 20 ηταν σχεδον ιδιες με αυτες που εκανε ο Μανωλης στη δικη μου τη τηλεοραση. ομως οποια αρνητικα γραφει θα πρεπει να τα διασταυρωσουμε με αλλες ατικειμενικες εκτιμησεις και οχι αυθαιρετες υποκειμενικες κρισεις του στυλ την ειδα στο ταδε καταστημα και επαιζε τελεια η χαλια. φατασθειτε περυσι ειχα παει στο public στο Συνταγμα να δω την vt 30, επαιζε στη ρυθμιση δυναμικο και ολοι οσοι την εβλεπαν ελεγαν τι καταπληκτικα παιζει, μιλαμε τα χρωματα ολα ειχαν φυγει και ελαγαν τι ωραια που ειναι, γι αυτο δεν εμπιστευομαι τη γνωμη του καθενος εκτος καποιων ανθρωπων εδω μεσα που ξερουν για τι πραγμα μιλανε
Ένα site που κάνει αντικειμενικά και αδιάβλητα τεστ δεν κάνει ban όποιον τολμάει να κάνει ερωτήσεις. Ούτε έχει 100 ανακρίβειες σε μετρήσεις (θέλω μια ώρα για να τις γράψω).
Όλα αυτά ανεξάρτητα από την βαθμολογία της VT50 που δεν με ενδιαφέρει ποιά είναι.
συμφωνω απολυτα, ειδικα αυτο με την απαγορευση που εφαγε ανθρωπος απο εδω μεσα και μαλιστα ηξαρε για τι πραγμα ελεγε, ειναι απαραδεκτο, εδειξε το full hd σαν να φοβαται να αντικρουσει τη διαφορετικη αποψη
Από εδώ να δούμε πότε θα φάει ban, να ησυχάσουμε όλοι...![]()
Είναι σωστά αυτά που λέει ο Γιώργος, αλλά, για να μεταφέρω και την άποψη που κυριαρχεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, θα έλεγα ότι τα σπεκτρόμετρα σ' αυτή τη ζώνη τιμής (μέχρι τα 1000, 1000 κάτι ευρώ), στα χαμηλά IRE ένα ψιλοταράκουλο το παθαίνουν. Δεν μιλάω για τη συνέπεια στην επαναληψιμότητα, αλλά, καθαρά για την ακρίβεια των μετρήσεων. Βάσει όσων έχω διαβάσει, οι νέοι αισθητήρες (κολορίμετρα) της X-Rite θεωρούνται πιο αξιόπιστοι όταν τα φώτα σβήνουν. Εκεί βέβαια, τελειώνουν και τα προτερήματά τους (δεν θεωρώ προτέρημα αν ένας αισθητήρας είναι π.χ. 2,74'' πιο γρήγορος στη μέτρηση από έναν άλλο).
Από εδώ να δούμε πότε θα φάει ban, να ησυχάσουμε όλοι...![]()
Παντως αν βρει καποιος link ,στο internet, για σειρα ZT50, της panasonic ,ας το βαλει για να δουμε αναλυτικα χαρακτηριστικα.....
Υ.Γ Επισης ειναι σαφες,απο αυτα που γραφει, οτι το fullhd.gr ,διαβαζει τα ελληνικα forum.
Εγω δεν βρηκα καποιο επισημο λινκ παντως...
Στα υπαρκτα τωρα:
Αυριο 13.00 το μεσημερι παραλαμβανω 55vt50!!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.