Panasonic TX GX810E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TX GX810E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Κάνεις δεν μας ανέφερε ότι ειναι εκθεσιακή, δεν είναι απάτη να την πουλάνε ως καινούργια; Και μπορεί να έχει παίξει χιλιάδες ώρες αφού ήταν εκθεσιακή.

Πώς και στο ανέφεραν εσένα; Εγώ πήγα στο κατάστημα και δεν ανέφερε τίποτα ο πωλητής. Αναφέρεις "μεταξύ άλλων" μήπως σου είπαν και τίποτα άλλο πχ ότι είναι refurbished, κτλ
Ευχαριστώ

Φιλε μου, μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι η 58αρα είναι μονο για "παραλαβή από το κατάστημα" αν δεις. Δεν υπάρχει επιλογή για "αποστολη παραγγελιας" ενώ τόσο η 50αρα όσο και η 65αρα έχουν την επιλογή. Πηρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι αυτό συμβαίνει γιατί είναι εκθεσιακά κομμάτια και δεν μπορούν να αποσταλλουν παρα μονο να γινει παραλαβή από κατάστημα. Μου είπαν ότι είναι εκθεσιακά ξεκάθαρα και μάλιστα μου προτειναν να μην την πάρω! (μου είπαν αυτά που λες για τις ώρες λειτουργιας και καλύτερα να προβώ σε αγορα κλειστου προιοντος)

Το "μεταξύ άλλων" το ανέφερα γιατί μου εξηγούσε ότι για τον λόγο αυτό είναι η τιμή τόσο χαμηλά καθώς και για τη συζήτηση που είχα μαζι τους με σχετικά προιοντα που μου αντιπροτειναν.

Αν δε στο είπαν πάντως, θεωρώ είναι φάουλ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TX GX810E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φιλε μου, μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι η 58αρα είναι μονο για "παραλαβή από το κατάστημα" αν δεις. Δεν υπάρχει επιλογή για "αποστολη παραγγελιας" ενώ τόσο η 50αρα όσο και η 65αρα έχουν την επιλογή. Πηρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι αυτό συμβαίνει γιατί είναι εκθεσιακά κομμάτια και δεν μπορούν να αποσταλλουν παρα μονο να γινει παραλαβή από κατάστημα. Μου είπαν ότι είναι εκθεσιακά ξεκάθαρα και μάλιστα μου προτειναν να μην την πάρω! (μου είπαν αυτά που λες για τις ώρες λειτουργιας και καλύτερα να προβώ σε αγορα κλειστου προιοντος)

Το "μεταξύ άλλων" το ανέφερα γιατί μου εξηγούσε ότι για τον λόγο αυτό είναι η τιμή τόσο χαμηλά καθώς και για τη συζήτηση που είχα μαζι τους με σχετικά προιοντα που μου αντιπροτειναν.

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις.

Όχι απλά δεν μου το είπαν, αλλά όταν την φορτώναμε στο αυτοκίνητο, ρώτησα τον πωλητή που με βοηθούσε, γιατί δεν έχει ταινία από την κάτω πλευρά και ότι άμα εχει ανοιχτεί ή είναι εκθεσιακή θα την γυρισω πίσω καθώς η συσκευασία μου φαίνονται λίγο παραβίαζμενη.

Με ενημέρωσε, ότι οι συσκευασίες των τηλεοράσεων δεν έχουν ταινία στην κάτω πλευρά (το οποίο όντως μπορεί και να ισχύει) και μου τόνισε ότι είναι καινούργια και ότι όλα θα πάνε καλά..

Πολύ σωστό αυτό που γράφεις για το ότι οι 58αρες δεν είναι διαθέσιμες για αποστολή και πολύ περίεργο που σου τόνισαν να ΜΗΝ πάρεις εκθεσιακή 58αρα.. σαν να ξέρουν ότι θα είναι προβληματικές ή ότι έχουν ζοριστει πολυ.

Από την άλλη ομως έχει και λογική..
το τηλεφωνικό τμήμα θέλει να πουλήσει αυτές που είναι διαθέσιμες ιντερνετικά και γενικά έχουν "κόντρα" με τα καταστήματα γιατί προφανώς έχουν ώφελος οι πωλητές όταν η αγορά γίνει από αυτούς, είτε τηλεφωνικά, είτε από φυσικό κατάστημα. Δηλαδή ο καθένας θέλει να πουλήσει μέσω του δικού του καναλιού.

Koιτα, είναι φάουλ που δε στο είπαν. Αλλα η τιμή της είναι πολύ καλη θεωρώ ειδικά αν δεν έχει και κανένα θέμα. Δεν είναι και oled για να παίζουν τόσο ρολο οι ώρες αλλα και πάλι δε παύει να ισχύει το φάουλ ότι δε στο είπαν.

Αν όντως την πας πίσω απέδειξε τους ότι είναι εκθεσιακή γιατί μπορεί να σε βγάλουν τρελό. Μπες στο service menu καπου θα λέει τις ώρες.

Re: Απάντηση: Panasonic TX GX810E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Koιτα, είναι φάουλ που δε στο είπαν. Αλλα η τιμή της είναι πολύ καλη θεωρώ ειδικά αν δεν έχει και κανένα θέμα. Δεν είναι και oled για να παίζουν τόσο ρολο οι ώρες αλλα και πάλι δε παύει να ισχύει το φάουλ ότι δε στο είπαν.

Αν όντως την πας πίσω απέδειξε τους ότι είναι εκθεσιακή γιατί μπορεί να σε βγάλουν τρελό. Μπες στο service menu καπου θα λέει τις ώρες.

Ήμουν δίπλα σε άλλο μαγαζί και είπα να ρωτήσω.
Ο πωλητης με διαβεβαίωσε ότι αυτές που πουλάνε είμαι κλειστές και μου είπε την διαθεσιμότητα των καινούργιων κλειστών σε κάθε καταστημάτα.

Όλα τα καταστήματα έχουν από 1-2 κλειστες ακόμα συμπεριλαμβανομένου και το μαγαζί που την αγόρασα.

Μου είπε ότι δεν γνωρίζει τι λένε στο τηλεφωνικό κέντρο του κοτσωβολου και απλά με ενημερώσε με οτι βλέπει αυτός, από το σύστημα διαθεσιμότητας που έχουν.

Το μόνο που υπέθεσε/πρόσθεσε, είναι αν τυχόν είναι κάποιο κομμάτι από κάποια επιστροφή προηγούμενου αγοραστή.

Μολις μίλησα με Κώτσο και μου είπε μεταξύ άλλων οτι όλες οι 58αρες ειναι εκθεσιακές εξού και και η τιμή 549.

Δεν γνωρίζω ποιος από το τηλεφωνικό κέντρο λέει την αλήθεια. Αυτός που μίλησα εγώ ή εσύ.

Κάλεσα πριν λίγο το τηλέφωνικο κέντρο του κοτσωβολου και δεν μου είπαν τίποτα για εκθεσιακή, οταν τους ρώτησα, μου είπαν ότι έχουν και κλειστές απλά δεν έχει η αποθήκη τους τις 58αρες και ότι δεν μπορούν να την αποστείλουν λόγω μεγάλων διαστάσεων.

Αν υπάρχει το προϊόν στην αποθήκη τους, το αποστέλνουν με φορτηγό.

Αν το προϊόν είναι διαθέσιμο μόνο σε κατάστημα το αποστέλνουν με courier.

Οπότε λογο μεγάλων διαστάσεων και οτι είνα διαθέσιμη μόνο στα καταστήματα, δεν μπορουν να την αποστείλουν με courier.

1. Εμένα μου είπαν οτι όλες ειναι εκθεσιακές συνεπώς καμία δε στέλνεται με κανενα τροπο (φορτηγό/courier). Η κοπέλα μου είπε οτι όλες οπου υπάρχουν ειναι εκθεσιακές εξού και η ταμπέλα "παραλαβή απο κατάστημα" και η τιμή "549".
2. Δεν μπορούν να αποστείλουν την 58αρα λόγω μεγάλων διαστάσεων αλλα μπορούν την 65αρα;
3. Μπες στο service menu να σιγουρευτείς.
4. Για να καταλάβεις εγω της ελεγα στείλτε μου μια Κεφαλονιά θελω να αγοράσω και μου ελεγε δε γινεται δε μπορουμε.

1. Εμένα μου είπαν οτι όλες ειναι εκθεσιακές συνεπώς καμία δε στέλνεται με κανενα τροπο (φορτηγό/courier). Η κοπέλα μου είπε οτι όλες οπου υπάρχουν ειναι εκθεσιακές εξού και η ταμπέλα "παραλαβή απο κατάστημα" και η τιμή "549".
2. Δεν μπορούν να αποστείλουν την 58αρα λόγω μεγάλων διαστάσεων αλλα μπορούν την 65αρα;
3. Μπες στο service menu να σιγουρευτείς.
4. Για να καταλάβεις εγω της ελεγα στείλτε μου μια Κεφαλονιά θελω να αγοράσω και μου ελεγε δε γινεται δε μπορουμε.

2) στο τηλέφωνο ο πωλητής μου είπε ότι την 65αρα την έχουν αποθήκη οπότε στέλνεται με φορτηγό. Την 58αρα την έχουν μόνο στα καταστήματα όπου η μέθοδο αποστολής είναι courier.

Γράφω ακριβώς ότι μου είπαν.

Προφανώς είναι ανάλογα τον πωλητή, γιατί και αυτός ήθελε να μου κάνει κράτηση από κάποιο μαγαζί για να πάω να την πάρω, αφού είχα δείξει ενδιαφέρον και αφού κατάλαβε ότι ενδιαφέρομαι συγκεκριμένα για αυτή γιατί μου πρότεινε να δούμε και άλλες με παραπλήσια χαρακτηριστικά.

Τι να σου πω δε ξερω. Γιατι δε μπαίνεις service menu να σιγουρευτείς;

Δεν την έχω ανοίξει από τη συσκευασία της. Δεν είχα το χρόνο και αν την ανοίξω θα κάνω βίντεο όλη τη διαδικασία από το άνοιγμα μέχρι το σέρβις μενού για να μπορώ να το αποδείξω.

Δες εδώ αλλά στην δική μου, 2016 μοντέλο, έχει παίξει αυτό:

"And for those who know what they’re doing and who really want into the so-called “service menu”, you can use it via pressing and holding “-/V” on the tv and at the same time repeated pressing “0” on the remote. Navigation gets done by the colored buttons on the remote. But I can’t really give any information on that menu, since I don’t have the knowledge, just came along those information at some page."
Κανένα από αυτά δεν δούλεψε. Είναι μάλλον για παλιότερα μοντέλα.

Επίσης στον Κωτσόβολο όταν τους είπα να την ανοίξουν αυτοί και να δούμε στο service menu πόσες ώρες έχει παίξει, μου είπαν ότι δεν μπορούν να το κάνουν, μόνο ο αντιπρόσωπος της Panasonic μπορεί και αν το κάνει κάποιος άλλος λόγο του ότι κρατάει log κάθε φορά που μπαίνει κάποιος, θα ακυρωθεί η εγγύηση αν μπει κάποιος άλλος εκτός από της αντιπρόσωπειας της Panasonic.

Πιθανόν να μου το είπαν γιατί δεν ήθελαν να μπουν στο service menu ή γιατί δεν γνωρίζουν πως να μπούν. Το να ακυρώνετε η εγγύηση μου ακούγεται κάπως. Πχ αν μπει ένας επαγγελματίας καλιμπρειτορ θα ακυρώθει η εγγύηση;

Αν γνωρίζει κάποιος και έχει μπει στο service menu ας μας ενημερώσει. Ευχαριστώ

https://youtu.be/3So8OFdqcdA

Σε αυτό το pattern όταν ο κύκλος ή τετράγωνο κινείται στο κέντρο της οθόνης, σκοτεινιάζει σε σχέση με το αν ο λευκός κύκλος ή τετράγωνο είναι στα πλάγια. Συμβαίνει και σε εσάς;

Τον Απρίλιο που κοιτούσα για την 58αρα πάντως στον Κωτσόβολο, μιλώντας στο chat τους με τα κεντρικά, μου είπαν ρητά πως πρόκειται για εκθεσειακές στις 58 ίντσες. Αν την αγόρασες για καινούργια, του κουτιού, έπρεπε ή να ζητήσεις περαιτέρω μείωση τιμής ή να τους την πας πίσω πακέτο. Πολλές φορές ήμουν στο παρα 1 να την πάρω, αλλά κολλούσα πάντα στις "πονηριές" της αποκλειστικότητας του Κωτσόβολου. Τελικώς μιλώντας με την panasonic, κατέληξα σε αναμονή του νέου μοντέλου HX830, κάπου μέσα στον Αύγουστο μου είπαν, το οποίο θα μπορεί να πωληθεί και από άλλα καταστήματα. Πέρα από νεώτερη έκδοση λειτουργικού, δεν είδα άλλες διαφορές βέβαια, αλλά θα δούμε και ανάλογα την τιμή, η οποία δεν πιστεύω να ξεπερνάει του Κωτσόβολου...τουλάχιστον σε αυτές που την είχε μέχρι πρόσφατα...

Σε μια Sony με Android που έχω, από το YouTube app στο κινητό επιλέγω cast στην Sony και ανοίγει η τηλεόραση ενώ είναι κλειστή και αναπαράγει το βίντεο. Μπορεί να γίνει το ίδιο και στην Panasonic? αν είναι κλειστή η Panasonic δεν εμφανίζεται το κουμπάκι cast στο YouTube.

Ενεργοποίηση απο τα apps, network standby και οικιακή ροή δεδομένων είναι όλα στο ναι/πάντοτε.

Κάθε φορά που πατάμε το κουμπί ΤV, βγαίνει είτε σε DVB-T (το οποίο χρειαζόμαστε) είτε στο DVB-C (το οποίο καταλάθος είχα επιλέξει στην αρχή που σεταρα την τηλεόραση)

Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω το DVB-C ή θα πρέπει να κάνω factory reset την tv, και να κάνω scan μόνο για DVB-T για να μην υπάρχει η επιλογή DVB T στο Tv πλήκτρο του χειριστηρίου.

Κάτοχος εδώ και 3 μέρες της εν λόγω τηλεόρασης στις 58 ίντσες.
Κάπου με όλες αυτές τις ρυθμίσεις που διαθέτει έχω μπερδευτεί και ψάχνομαι ειδικά με κάποιες ρυθμίσεις για υλικό 4κ και HDR.
Στις ρυθμίσεις και ειδικά στο. Αυτόματη ρύθμιση HDMI έχει 2 επιλογές, τρόπος λειτουργίας 1 & 2. Ξέρουμε τι κάνει και γιατί ????
Ρυθμίσεις - ρύθμιση HDR HDMI. Εχει ρύθμιση δυναμικά και όχι. Εδώ στην ουσία έχω το πρόβλημα. Οταν επιλέγω δυναμικά σε 3 ταινίες κατεβασμένες 4κ hdr παρατηρώ ξεπλυμένα χρώματα και όχι καθαρή εικόνα (σκοτεινή)ενώ στην επιλογή οχι πολύ έντονα χρώματα (αφύσικα μπορώ να πω) 'ομως πολύ ζωηρή εικόνα.
Κάτι δεν πάει καλά αλλά δεν βγάζω άκρη, δεν είναι δυνατόν η εικόνα σε 4κ να είναι υποδεέστερη απο την εικόνα που δίνει στο FHD.
Να επισημάνω δε ότι οι ταινίες 4κ είναι του μεγέθους 20-30 giga με bitrate απο 17-28.
Την βοήθειά σας παρακαλώ .........

Αυτά που περιγράφεις σχετίζονται με το HDR color banding μπορείς να βρεις αρκετες πληροφορίες με λίγο ψάξιμο.
Στις τηλεοράσεις αυτής της κατηγοριας δεν είναι το HDR το δυνατο τους σημείο και παρουσιάζονται τέτοια θέματα.
Με όποιες ρυθμίσεις βολευτείς, εκεί παίζεις.
Το HDR θέλει φωτεινότητα αρκετή που τηλεοράσεις LCD με edge led, χωρις local dimming δεν μπορούν να δώσουν

Την έχω εδώ και κανα μήνα, εξαιρετική τηλεόραση σε όλα της και για τα λεφτά που την έχει ο κοτσωβολος τώρα, πολύ καλό μαύρο, dolby vision - hdr 10 εντυπωσιακό για την κατηγορία της, πολύ καλή κίνηση παρολα τα 50/60hz, τέλειος Player και πολύ smooth το smart κομμάτι,το μόνο κακό εαν την εχεις απεναντι απο παραθυρο γυαλιζει το πανελ της αρκετα!

Απο ρυθμισεις εχω βαλει αυτες μετα απο πολυ ψαξιμο και με ικανοποιουν σε τηλεοπτικο & hd, 4Κ.

Οπίσθιος φωτισμός - 100

Αντιθεση - 90

Φωτεινοτητα - 0

Χρωμα - 70

Αποχρωση - 0

Οξυτητα - 50

Θερμοκρασια χρωματος - Θερμο 2

Ζωντανο χρωμα - ΝΑΙ

Ελεγχος προσαρμ. Φωτειν. - Ελαχιστο

Αισθητηρ. περιβαλλοντος - Οχι

Μειωση θορυβου - Μεγιστο

MPEG Remaster - Μεγιστο

Resolution Remaster - Μεγιστο

Remaster Δυναμικου ευρους - ΝΑΙ

INTELLIGENT FRAME CREATION - ΜΕΓΙΣΤΟ

Καθαρη κινηση - ΟΧΙ

Ελεγχος αντιθεσης - ΟΧΙ

Γκαμα χρωματων - ΑΥΤΟΜΑΤΑ

Γαμμα - BT1886

Ειμαι τελεια με αυτες τις ρυθμισεις, τωρα για hdr επισης χρησιμοποιω αυτες αλλα μπορεις να χρησιμοποιεις και την λειτουργεια dynamic ωστε να παρεις την μεγαλυτερη φωτεινοτητα!!

Μες την μερα θα σου προσθεσω και αυτες για dolby vision.

Πιστευω να βοηθησα!

Επίσης το hdmi το έχω στο 2 και το hdr στα δυναμικά!
Στο mode custom