Panasonic TX GX810E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TX GX810E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επίσης το hdmi το έχω στο 2 και το hdr στα δυναμικά!
Στο mode custom

δώσε-δώσε ότι μπορείς, καλοδεχούμενα όλα :ernaehrung004:

Τι να σου πω δε ξερω. Γιατι δε μπαίνεις service menu να σιγουρευτείς;

Δεν χρειάζεται να μπει σε κανένα service menu για να δει ώρες λειτουργίας. Υπάρχει στο μενού της τηλεόρασης και το πόσες ώρες έχει λειτουργίας και το πόσες φορές έχει ανοίξει (on-off)

Καλησπέρα! Ξέρει κάποιος αν η τηλεόραση υποστηρίζει pass-through από εξωτερική πηγή μέσω οπτικής ίνας σε home cinema. Πχ αν συνδέσω το PlayStation ή το shield στην τηλεόραση να μου περάσει το Dolby digital στο home cinema.

Συνέδεσε με οπτική το Playstation με το Home Cinema. Λόγω licensing restrictions αν συνδέσεις την εξωτερική πηγή με HDMI στη τηλεόραση και τη τηλεόραση με οπτική στο Home Cinema θα έχεις PCM 2.0 και όχι 5.1.

Διάβασε και αναλυτικά παρακάτω:

https://www.avforums.com/threads/do...-inputs-to-the-digital-optical-audio.1987764/
https://www.avforums.com/threads/panasonic-passth-rough-dolby-digital-5-1-to-soundbar.2210313/

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Δεν έχω αγοράσει την τηλεόραση, απλώς μου φάνηκε καλή περίπτωση. Για παράδειγμα μια LG δεκαετίας που έχω το περνάει. Ξέρουμε αν αυτό ισχύει μόνο για τις Panasonic; Αν είναι να την αποκλείσω και να ψάξω για κάποια άλλη που το υποστηρίζει..

Re: Απάντηση: Panasonic TX GX810E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν χρειάζεται να μπει σε κανένα service menu για να δει ώρες λειτουργίας. Υπάρχει στο μενού της τηλεόρασης και το πόσες ώρες έχει λειτουργίας και το πόσες φορές έχει ανοίξει (on-off)

Που ακριβώς στο μενού αναγράφει τις ώρες και τις φορές που άνοιξε η τηλεόραση;

Έχετε δοκιμάσει να δείτε αν η τηλεόραση έχει το γνωστό πρόβλημα cloud;

Παιδιά μια βοήθεια.

Γνωρίζετε τι βίδες χρειάζεται για να γίνει wall mount η 58" gx810;
M4 30mm,
M6 16mm,
M6 35mm,
M8 25mm,
M8 50mm?

Πείτε λίγο ρε παιδιά για τις γωνίες θέασης, γιατί στο Σκρούτζ τα σχόλια σε αυτό τον τομέα είναι απογοητευτικά. Σαφώς δεν είναι IPS, αλλά αν δεν είσαι κεντραρισμένος το χάσαμε το παιχνίδι?
Προορίζεται για σαλόνι με γωνιακό καναπέ...στο μαγαζί με τόσα φώτα δεν καταλαβαίνω και πολλά.....

Έλεγα να περιμένω σε κανά μήνα το καινούργιο μοντέλο, αλλά οι τιμές του Κώτσου με go4more είναι πρόκληση...

Πείτε λίγο ρε παιδιά για τις γωνίες θέασης, γιατί στο Σκρούτζ τα σχόλια σε αυτό τον τομέα είναι απογοητευτικά. Σαφώς δεν είναι IPS, αλλά αν δεν είσαι κεντραρισμένος το χάσαμε το παιχνίδι?
Προορίζεται για σαλόνι με γωνιακό καναπέ...στο μαγαζί με τόσα φώτα δεν καταλαβαίνω και πολλά.....

Έλεγα να περιμένω σε κανά μήνα το καινούργιο μοντέλο, αλλά οι τιμές του Κώτσου με go4more είναι πρόκληση...

Αν μπορείς την βάζεις στον τοίχο με περιστρεφομενη βάση και λυνεις το πρόβλημα

Δεν τους πολυεμπιστεύομαι τους βραχίωνες μακροπρόθεσμα...σε 2 γνωστούς με τον καιρό έχουν ψιλοκρεμάσει λίγο...

Πάρε Vogels εγώ 10 χρόνια τον έχω σε Panasonic plasma 42 και τώρα σε 75ρα lcd κανένα πρόβλημα προϋποθέτει βέβαια σωστή εγκατάσταση

Πάρε Vogels εγώ 10 χρόνια τον έχω σε Panasonic plasma 42 και τώρα σε 75ρα lcd κανένα πρόβλημα προϋποθέτει βέβαια σωστή εγκατάσταση

Περίπου αντίστοιχη κατάσταση εδώ αλλά με Omnimount UCL EU βάση, 65cm λοξά πλάγια έβγαινε η Pany plasma 42" που ζύγιζε 30kg και δεν κρέμασε ποτέ. Στερέωση με χημικά αγκύρια.

Έπεισα έναν φίλο που είχε Sony IPS 49" και την αγόρασε στις 58", λέγοντάς του ότι αν δεν του κάνει θα την πάρω εγώ για το εξοχικό. Δεν την έχω δει, αλλά ο φίλος με έχει πρήξει. Την έχει σταθερά πάνω σε έπιπλο, και όλο γκρινιάζει και λέει ότι λίγο off axis να είσαι αλλάζει τελείως η εικόνα και δεν του αρέσει, να ετοιμάζομαι να την πάρω. Από την άλλη, επειδή είναι cinefile έχει ενθουσιαστεί με την "κινηματογραφική" αίσθηση, με αποτέλεσμα να την έχει ακόμα αυτός. Τι άλλο να πώ; Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν την κρατήσει ψήνομαι να πάρω την 65 για το φωτεινό και απαγορευτικό για OLED (δυστυχώς) σαλόνι μου.

Καλησπερα σε ολους.. Εχω καποιες ερωτησεις αν ξερει καποιος να μου απαντησει για την εν λογω tv. αρχικα εχω παρατηρησει κατω δεξια να κανει μαλλον αυτο που λενε light bleed. οταν ειναι μαυρη η οθονη, βλεπω λευκα κατω δεξια.. δε μ ενοχλει στη θεαση, αλλα ξενερωνω που το ξερω οτι υπαρχει. διορθωνεται; μηπως ειναι της ιδεας μου; ( ps. εχω ολες τις "παραξενιές", στο off) και κατι αλλο που παρατηρησα. εχω συνδεμενο το pc και τη χρησιμοποιω στο game mode. τα βιντεο οταν παιζουν απο οποιονδηποτε player στον υπολογιστη ειναι υποδεεστερα απ οτι οταν παιζουν απο το usb player της τηλεορασης. τα χρωματα ειναι πολυ πιο ζωντανα κ η ροη ειναι πολυ πιο φυσικη κ "γρηγορη". γιατι; (ryzen 5 3600, amd rx5700, εχω τις ρυθμισεις των win 10, 4k, 60 pq). η ταινια της δοκιμης star wars 4k atmos kai vision. σας ευχαριστω πολυ.

και κατι αλλο που θυμηθηκα. (δε ξερω πως ακριβως να το πω) σε πολλες ταινιες ανεξαρτητα της ποιοτητας (που λενε οτι ειναι), βλεπω πολυ εντονα τα πιξελ. σα να ναι χρωματιστη αμμος! ευχαριστω κ παλι

Στο πρώτο ποστ αναφέρει "Έχει mirroring, dlna και pip pap στις πηγες συν κάτι άλλο αδιάφορο."

Το pip/pap από ότι είδα, δεν δουλεύει με 2 HDMI πηγές.

Αν γνωρίζει κανείς πως γίνεται να έχουν εικόνα ταυτόχρονα 2x HDMI πηγές (πχ playstation και Xbox) ή 1x HDMI και 1x component (πχ playstation και wii) ας ενημερώσει.

Ευχαριστώ