Πρώτα την G30 ;;; Ωραία, σ´ευχαριστώ πολύ Μιχάλη3 (σόρυ για το G πριν)... Εξάλλου, η ST30 είναι ακριβότερη και καλύτερη από την G για να είναι εναλλακτική...
Προς kostas5579 : Δεν αμφισβητώ επ´ουδενί αυτά που μου λες, αλλά παραξενεύτηκα όταν είδα να λέει refresh rate το Skroutz και όχι τίποτε από τα άλλα που ανέφερες, αυτό μόνο. Δεν το είπα με επιθετικότητα, απλώς ανέφερα αυτό που είδα. Γιατί όμως το γράφουν όλοι ; Είναι άλλη ένδειξη, τι συμβαίνει ; Θέλω να μάθω, γι´αυτό ρωτάω...
Η G30 είναι λίγο καλύτερη από την ST30, ασχέτως πόσο στοιχίζει η κάθε μια. Σου δίνει περισσότερες επιλογές παραμετροποίησης της εικόνας και κάποια ακόμα μικρά extras.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δινουμε ενα σκασμο λεφτα να παρουμε κατι καλο και συγχρονο στο θεμα τηλεορασης και αντι αυτου παιρνουμε media player, skype, youtube, browzer και το θεμα εικονας μπαινει σε δευτερη μοιρα. Να μην πω για τα προβληματα που καθε χρονο ειναι και περισσοτερα!!
Εκτος απο τις μετρησεις (βλ. πχ. avforums) στα ματια τα δικα μου η g20 ειναι καλυτερη.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δινουμε ενα σκασμο λεφτα να παρουμε κατι καλο και συγχρονο στο θεμα τηλεορασης και αντι αυτου παιρνουμε media player, skype, youtube, browzer και το θεμα εικονας μπαινει σε δευτερη μοιρα. Να μην πω για τα προβληματα που καθε χρονο ειναι και περισσοτερα!!
Πώς τις σύγκρινες; Μου κάνει εντύπωση μία τηλεόραση με χειρότερο μαύρο, περισσότερο dithering σε 100Hz-mode και floating blacks να θεωρείται καλύτερη... :chinscratch:
Το μαυρο συμφωνα με αυτο http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-txp42g20-txp42g20b-20100308169.htm και αυτο http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-tx-p42g30b-p42g30-201104091079.htm ειναι το ιδιο. Απλα στην g20 ειδα λιγα καλυτερο contrast καθως και καλυτερη λεπτομερια στα σκοτεινα πλανα (με τα γνωστα bluray) παντα με τα δικα μου ματια. Η g20 στο ΤΗΧ καλιμπραρισμενη στο grayscale, η g30 στο THX οπου δεν μπορεις να πειραξεις τιποτα. Τωρα σε professional καλιμπραρισμενες δεν τις εχω δει λογω το οτι αυτο θελει και εξτρα φραγκα....
Υπάρχει καλύτερη πλάσμα σ´αυτά τα λεφτά από την Πάννυ ; Ή όχι ; Ποιά είναι η γνώμη σας, τι προτείνετε ;
.............. Κατ'αρχήν το THX mode στη G30 μου φάνηκε άχρηστο γιατί το flickering ήταν τόσο έντονο που στραβώθηκα. Στα υπόλοιπα modes ήταν υποφερτό. Υπήρχε κάποια άλλη ρύθμιση που έπρεπε να κάνω για να αλλάξει το refresh rate? (έβαλα ένα blu ray να παίξει, όλα default).....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.