Panasonic TX P42G30E ή Panasonic TX P42ST30;

gewanastasia

New member
2 October 2011
31
Θα ήθελα τη βοήθειά σας ανάμεσα σε αυτά τα δύο μοντέλα.
Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με τις διαφορές τους; Μέσα από το φόρουμ έχω διαβάσει θετικά σχόλια και για τις δύο.
Προορίζεται για το σαλόνι. Απόσταση θέασης περίπου 2,5 - 3,0m. Για τηλεοπτικά κανάλια και ταινίες κυρίως.
Φυσικά καλοδεχούμενες άλλες προτάσεις. Budget περίπου στα 600. Βρίσκω τη μία στα 599 και τη δεύτερη 619.

η st30 είναι 3d.
η g30 είναι 2d, έχει ένα κλικ καλύτερες αντανακλάσεις, ανοικτό μενού για ρύθμιση της εικόνας, thx cerification (ουσιαστικά είναι ένα mode εικόνας οπου το πανελ αποδίδει τα μέγιστα) 1 hdmi παραπάνω (4 vs 3) και έχει λειτορυγία pvr.

ουσιαστικά πρόκειται για δίλλημα 3d or 2d με ένα κλικ καλύτερη εικόνα και περισσότερα καλούδια.

πάντως για την απόσταση σου δές και κάτι μεγαλύτερο γιατί 42 είναι μικρή ειδικά για ταινίες.

μια πρόταση είναι η lg 50pv350. έχει περισσότερες αντανακλάσεις και χειρότερο μαύρο από τις πανασονικ αλλά είναι μεγαλύτερη.

http://www.skroutz.gr/s/330989/LG-50PV350-50.html?keyphrase=50pv350

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Επειδή δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το 3D μάλλον θα προσανατολιστώ στη g30. Για τις lg έχω κάποιους ενδοιασμούς χωρίς όμως να είμαι γνώστης ιδιαίτερα. Εναλλακτικά με την lg, η Panasonic TX-P46G30E θεωρείται καλύτερη ή όχι. Τη βρίσκω βέβαια στα 699 που ξεφεύγει 100 ευρώ από το budget.
Επίσης επειδή παρατήρησα οτι πέφτουν πολύ άμεσα οι τιμές στις τηλεοράσεις, είναι λόγω εορτών ή λογικά θα συνεχίσουν να πέφτουν λόγω νέων μοντέλων που έρχονται;

Η 46" G30 είναι στα 700 ευρώ στο Public, αλλά σε περιορισμένη διαθεσιμότητα. Συμβουλή δική μου, κλείσε την όσο το δυνατόν γρηγορότερα... :guitarist:

Re: Απάντηση: Panasonic TX P42G30E ή Panasonic TX P42ST30;

Είναι υπερβολή μάλλον να περιμένω οτι θα πέσει παρακάτω; Για την 46'g30 πλέον´...

Last edited:
από εμένα 50st30.

υπόψην μιλάμε για περιορισμένη διαθεσιμότητα και για τις 2.

Για τις ίντσες που ειπε ο φίλος vas_papavas συμφωνώ 1000%. Όταν κοιτάς 3D πρεπει να ειναι τουλάχιστον 50". Ειδα 3D σε D8000 46" Samsung, δεν ήταν κακο αλλα φαντάσου μου ηταν "λιγο".

Μόλις παρήγγειλα την 46'' g30 από public στα 699€. Αναμένω μήνυμα για διαθεσιμότητα.

Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας!

Φιλε κ εγώ στην ίδια κατασταση με εσένα :p Μας εύχομαι να ήμαστε τυχεροί και να παραλάβουμε!!!

Βάλτε και έμενα στην παρέα!!! :ADFADF1: Και ας ελπίζουμε πως θα πάρουμε και οι τρεις!

H G30 από τις 42" στις 46" έχει 100 ευρώ διαφορά...Από τις 46" στις 50" 200 ευρώ.... Είμαι ανάμεσα στα 2 μεγέθη απλά η 46" είναι πιο value for money αγορά ενώ η 50" δεν παύει να είναι 50αρα !!!! Καμιά συμβουλή ?
Υ.Γ Απόσταση θέασης 2,50-2,60 περίπου...

50 G30 ΣΤΗΝ electronet 899 .Κρίμα έχασα τα 699 της 46g30 από public αφού πήρα τηλέφωνο στο Βόλο μια και στη Λάρισα δεν έχουμε και μου είπαν ότι τελείωσε η ποσότητα που είχαν διαθέσιμη.