Panasonic TX-P50U20 Plasma TV 50'' vs lg led 47'' LE5300

Mε τις εργοστασιακές προρρυθμίσεις, θα δείχνουν και οι δύο όπως η αριστερή φωτογραφία περίπου. Η G όμως, έχει τη δυνατότητα να δείξει και όπως η δεξιά...

'Αρα μιλάμε για άλλο επίπεδο που ίσως να αξίζει τα 400 Ε περισσότερα.. Δεν ξέρω αλήθεια.. Όσο πάει μεγαλώνει το δίλημα..!

Και επίσης πόσο εύκολο θα ήταν να ρυθμίσς την g20 για να δείχνει έτσι? και με τι κόστος για την πλασμα (καταστροφή πιο γρήγορα?) Και κάτι τελευταίο : σε κάθε π.χ ταινία θα πρέπει να βάζεις άλλες ρυθμίσεις? διαφορετικές για gaming? διαφορετικές για κανονική τηλεόραση? οι είναι ρυθμίσεις που τις κάνεις μια φορά και μετά απολαμβάνεις? :)

Πληροφοριακά αν σε ενδιαφέρει φίλε spirospipis τη Δευτέρα το απόγευμα που πέρασα από το Saturn στη Συγγρού είχαν την panasonic 46S20 700 ευρώ. Την έχουν κρύμμένη όμως για αυτό ζήτησε να σου τη δείξουν στον εκθεσιακό χώρο που έχουν ειδικά για τις panasonic. Εχουν και την 50S20 αλλά με :twoguns: 1200. Φαντάζομαι μέχρι το τέλος Φλεβάρη θα την ρίξουν καμια 250αριά ευρώ. Αλλα εγώ δεν άντεχα να περιμένω...
Και επειδή όπως λένε όλοι - χωρίς εξαίρεση- οι τακτικοί θαμώνες της κατηγορίας τηλεόρασης σε αυτό το φόρουμ "το μέγεθος μετράει" (αν υπάρχει και κατάλληλος συνδυασμός ποιότητας προς τιμή βέβαια) εγώ παράγγειλα την LG 50PK550 με 747 ευρώ απο το AudioShow (βρες το στο scroutz.gr αν θες) μέσω internet την Τρίτη το απογεύμα και χτες Τετάρτη πρωί την είχα σπίτι μου. Αν και η τηλεόραση δουλεύει μόνο 14 ώρες συνεχόμενα, έιναι άστρωτη ακόμα δηλαδή για πλάσμα tv και δεν δείχνει το πραγματικό χρωματικό δυναμικό της, αυτή τη στιγμή βλέπω κάτι ντοκυμαντέρ στην ΕΤ3 με φοβερά τοπία και χρώματα και μου έρχονται δάκρυα χαράς στα μάτια και μετριάζεται και η λύπη μου που αποχωρίστηκα την 1 έτους 42U10 που είχα. Και αυτό είναι και το καλύτερο γιατί την αγορά αυτή δεν την έκανα για μένα...
Αλλά όπως πολύ καλά καταλάβατε την έκανα για την κακομοίρα τη μάνα μου :music-smiley-005:
Της έδωσα την 42U10 (πριν είχε μια 20αρα ΣΟΝΥ 10ετίας) και με πήρε τηλέφωνο τα μεσάνυχτα να μου πει πόσο χαρούμενη είναι και ότι όλη τη νύχτα θα κάτσει να δει cine+ (δεν είχε ξαναδεί ποτέ ψηφιακό κανάλι). Τώρα βέβαια φοβάμαι να μην την χάσω από την πολύ συγκίνηση που θα νιώθει. :Banane0:

Κατι ακόμα, η απόσταση θέασης στο χώρο μου είναι 3.20. Οριακά με ικανοποιεί η 50αρα. Κανονικά χρειαζόμουν 60αρα αλλα είχε διπλάσια τιμή...

Φίλε spirospipis - και όλοι οι υπόλοιποι - ζητώ ένα μεγάλο συγνώμη που ξεσκισα το νήμα αλλά νομίζω ότι καταλαβαίνετε τη καταστασή μου. Εχω γίνει κάτοχος 50αρας πλάσμα το τελευταίο 24ωρο και για αυτό παραλληρώ. Παρακαλώ δικαιολογήστε με γιατί όλοι σας καποια στιγμη βρεθήκατε στη θέση μου. Και σύντομα ελπίζω ότι και εσύ φίλε spirospipis θα βρεθείς σε αυτήν! :2thumb22sup:

'Αρα μιλάμε για άλλο επίπεδο που ίσως να αξίζει τα 400 Ε περισσότερα.. Δεν ξέρω αλήθεια.. Όσο πάει μεγαλώνει το δίλημα..!

να μεγαλώσει και λίγο παραπάνω. αν είναι να ανέβεις στα 1300 ανέβα στα 1550 παίζει και η 50v20 (η κορυφαία σειρά της panasonic) και επίσης κοιτάς και την lg 60pk550. 60 ιντσες στα 3.2m νομίζω είναι οκ. μπορείς να δείς την lg60pk250 (χαμηλότερη σειρά - 550 δεν έχω καταφέρει να δώ) για να πάρεις μια ιδέα στο πλαίσιο μεταμόρφωσης και στο media markt στο μαρούσι. βέβαια θα μου πείς ότι εσύ πληρώνεις και έχεις κάνει τα κουμάντα σου.

Και επειδή όπως λένε όλοι - χωρίς εξαίρεση- οι τακτικοί θαμώνες της κατηγορίας τηλεόρασης σε αυτό το φόρουμ "το μέγεθος μετράει" (αν υπάρχει και κατάλληλος συνδυασμός ποιότητας προς τιμή βέβαια) εγώ παράγγειλα την LG 50PK550 με 747 ευρώ απο το AudioShow (βρες το στο scroutz.gr αν θες) μέσω internet την Τρίτη το απογεύμα και χτες Τετάρτη πρωί την είχα σπίτι μου. Αν και η τηλεόραση δουλεύει μόνο 14 ώρες συνεχόμενα, έιναι άστρωτη ακόμα δηλαδή για πλάσμα tv και δεν δείχνει το πραγματικό χρωματικό δυναμικό της, αυτή τη στιγμή βλέπω κάτι ντοκυμαντέρ στην ΕΤ3 με φοβερά τοπία και χρώματα και μου έρχονται δάκρυα χαράς στα μάτια και μετριάζεται και η λύπη μου που αποχωρίστηκα την 1 έτους 42U10 που είχα.

Νομιζω οτι αυτο το ποστ απανταει τα ερωτηματα για την Pk550.

Απάντηση: Re: Panasonic TX-P50U20 Plasma TV 50'' vs lg led 47'' LE5300

Υοur logic is flawed, my friend... :p

Αυτό που κάνω με ένα κλικ στη δική μου τηλεόραση, θα φας μισή μέρα τουλάχιστον για να το πετύχεις με το PC στη δική σου... :Banane0:

Ένα κλικ ε???:D

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=673953&postcount=2996

Και 'γω θα φάω μισή μέρα να κουνήσω αυτά??

attachment.php

-bye--bye-

Attachments

• Nvidia.jpg
    Nvidia.jpg
    23.6 KB · Views: 96
Άρα τι να κάνω? Η απόσταση μου υπολογίζοντας και τον καναπέ και το έπιπλο τηλεόρασης είναι 2.8μ δεδομένου το απο που θα κάθομαι !
Η 50s20 κτυπάει 1000ρικο όπου βλέπω και την 50G20 στα 1300 αλλά βγαίνω πολύ εκτός προυπολογισμού.. Άρα μου μένουν 2 επιλογές : 46''ara TX-P46S20E
ή την 50άρα LG 50pk550....
μεταξύ των 2? Η 46αρα panasonic εχει 850 E ενω η 50ara LG 750 E

Άρα τι να κάνω? Η απόσταση μου υπολογίζοντας και τον καναπέ και το έπιπλο τηλεόρασης είναι 2.8μ δεδομένου το απο που θα κάθομαι !
Η 50s20 κτυπάει 1000ρικο όπου βλέπω και την 50G20 στα 1300 αλλά βγαίνω πολύ εκτός προυπολογισμού.. Άρα μου μένουν 2 επιλογές : 46''ara TX-P46S20E
ή την 50άρα LG 50pk550....
μεταξύ των 2? Η 46αρα panasonic εχει 850 E ενω η 50ara LG 750 E

Η 46άρα S20 υπάρχει σε προσφορά (ή τουλάχιστον υπήρχε πριν 3-4 μέρες) στα Σατούρν, ΜΜ και στο Πλαίσιο στα 699. Σπεύσε!!!

Δυστυχώς μένω Αλεξανδρούπολη οπότε στο Σατούρν δεν την αποστέλλει.. το Πλαίσιο την έχει 850 ! από λάθος την πήρε κάποιος στα 699 ! το ΜΜ τι είναι?

Re: Απάντηση: Panasonic TX-P50U20 Plasma TV 50'' vs lg led 47'' LE5300

Ούτε αυτή την αποστέλλει...Άρα μιλάμε για 850 απο πλαίσιο και 755 την Lg από Tsampas...

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TX-P50U20 Plasma TV 50'' vs lg led 47'' LE5300

Mα γιατί μου δείχνεις το service menu της δικής σου τηλεόρασης; :p

Στη δική μου, έχω αυτό, στο κανονικό μενού: :music-smiley-005:

ss20100130181734.jpg

Και 'γω θα φάω μισή μέρα να κουνήσω αυτά??

attachment.php

Aν θες το gamma σου κάπως έτσι:

2d-post-gamma-tracking.jpg

τουλάχιστον μισή μέρα...

Αν δε σε πειράζει να είναι έτσι:

3d-post-gamma-tracking.jpg

μπορείς να κάνεις και γρηγορότερα... :BDGBGDB55:-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TX-P50U20 Plasma TV 50'' vs lg led 47'' LE5300

Mα γιατί μου δείχνεις το service menu της δικής σου τηλεόρασης; :p

Στη δική μου, έχω αυτό, στο κανονικό μενού: :music-smiley-005:

ss20100130181734.jpg

Aν θες το gamma σου κάπως έτσι:

2d-post-gamma-tracking.jpg

τουλάχιστον μισή μέρα...

Το πρώτο μενού το έχει και η PX80 σε σύνδεση με VGA.

Μου την λες γιατί σου δείχνω το service menu της PX80...

Δεν πιστεύω το παραπάνω gamma να είναι καμμιάς άλλης τηλεόρασης....π.χ. καμμιάς VT20??:aetsch::aetsch::aetsch:

Διότι αν έχει τέτοιο gamma η U10, θα πηδηχτώ από το παράθυρο!!!:D-bye-

Σας πρήζω εγώ και πάλι !!

Σε ποιά να καταλήξω? :)

Τι μας πρήζεις βρε αδερφέ? Εμείς γεμίσαμε το νήμα σου με οφ τόπικ κουβέντες...:blush:

Νομίζω, απ' όσο έχουν γράψει και τα παιδιά, ότι η S20 είναι μια καλή τηλεόραση από την οποία θα μείνεις ευχαριστημένος. Τις προάλλες την χτύπησε και ο κολλητός και μου είπε ότι ήταν πολύ καλή επιλογή. Βέβαια, έχε υπόψιν σου ότι είμαι ελαφρώς Πανασονάκιας στις τηλεοράσεις, οπότε και κλίνω περισσότερο προς τα μοντέλα της εταιρείας. Όπως και να 'χει....καλές αγορές!!:smile:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TX-P50U20 Plasma TV 50'' vs lg led 47'' LE5

Το πρώτο μενού το έχει και η PX80 σε σύνδεση με VGA.

Bλέπε από VGA τότε... :flipout: :flipout:

Μου την λες γιατί σου δείχνω το service menu της PX80...

Δεν πιστεύω το παραπάνω gamma να είναι καμμιάς άλλης τηλεόρασης....π.χ. καμμιάς VT20??

Διότι αν έχει τέτοιο gamma η U10, θα πηδηχτώ από το παράθυρο!!!

Γιατί, είδες πουθενά να το παρουσιάζω για gamma της U10; Ένα παράδειγμα έφερα, ως προς την δυσκολία ρύθμισης του gamma σε ένα μέσο θέασης που δεν υποστηρίζει εγγενώς την επιθυμητή ισορροπία...

Ετοιμάσου να πηδηχτείς από το παράθυρο όμως :aetsch:, γιατί το gamma της U10, είναι όντως σχετικά ευθειασμένο μέχρι τα 80IRE, στο cinema mode και βασικά είναι το ίδιο με των S10 και G10...

Eδώ π.χ. είναι με την προρρύθμιση στο 2.0 που δίνει πραγματικό ~1.9:

attachment.php

Με την προρρύθμιση 2.2 δίνει πραγματικό ~2.05-2.1

attachment.php

και με την προρρύθμιση 2.5 δίνει πραγματικό ~2.25-2.3

gammaa.jpg

και αυτά τα νούμερα ισχύουν γενικά για τις U10, S10 (χακαρισμένες) και G10... -bye-

Φίλε spyrospipis, εμείς σε πρήξαμε θέλεις να πεις, με τα off-topic μας. :D

Σου ζητώ συγγνώμη γι' αυτό... :ernaehrung004:

Ως προς το μέγεθος, για τηλεοπτικό θα είναι εντάξει, αλλά σε ταινίες και ειδικά HD, θα είναι μικρή η 46άρα στα 3,2 μέτρα...