'Αρα μιλάμε για άλλο επίπεδο που ίσως να αξίζει τα 400 Ε περισσότερα.. Δεν ξέρω αλήθεια.. Όσο πάει μεγαλώνει το δίλημα..!
Και επειδή όπως λένε όλοι - χωρίς εξαίρεση- οι τακτικοί θαμώνες της κατηγορίας τηλεόρασης σε αυτό το φόρουμ "το μέγεθος μετράει" (αν υπάρχει και κατάλληλος συνδυασμός ποιότητας προς τιμή βέβαια) εγώ παράγγειλα την LG 50PK550 με 747 ευρώ απο το AudioShow (βρες το στο scroutz.gr αν θες) μέσω internet την Τρίτη το απογεύμα και χτες Τετάρτη πρωί την είχα σπίτι μου. Αν και η τηλεόραση δουλεύει μόνο 14 ώρες συνεχόμενα, έιναι άστρωτη ακόμα δηλαδή για πλάσμα tv και δεν δείχνει το πραγματικό χρωματικό δυναμικό της, αυτή τη στιγμή βλέπω κάτι ντοκυμαντέρ στην ΕΤ3 με φοβερά τοπία και χρώματα και μου έρχονται δάκρυα χαράς στα μάτια και μετριάζεται και η λύπη μου που αποχωρίστηκα την 1 έτους 42U10 που είχα.
Υοur logic is flawed, my friend...
Αυτό που κάνω με ένα κλικ στη δική μου τηλεόραση, θα φας μισή μέρα τουλάχιστον για να το πετύχεις με το PC στη δική σου... :Banane0:
Άρα τι να κάνω? Η απόσταση μου υπολογίζοντας και τον καναπέ και το έπιπλο τηλεόρασης είναι 2.8μ δεδομένου το απο που θα κάθομαι !
Η 50s20 κτυπάει 1000ρικο όπου βλέπω και την 50G20 στα 1300 αλλά βγαίνω πολύ εκτός προυπολογισμού.. Άρα μου μένουν 2 επιλογές : 46''ara TX-P46S20E
ή την 50άρα LG 50pk550....
μεταξύ των 2? Η 46αρα panasonic εχει 850 E ενω η 50ara LG 750 E
Και 'γω θα φάω μισή μέρα να κουνήσω αυτά??
![]()
Mα γιατί μου δείχνεις το service menu της δικής σου τηλεόρασης;
Στη δική μου, έχω αυτό, στο κανονικό μενού: :music-smiley-005:
![]()
Aν θες το gamma σου κάπως έτσι:
![]()
τουλάχιστον μισή μέρα...
Ω ναι...στην U10 ρυθμίζεται...η U20 έχει το πρόβλημα![]()
Σας πρήζω εγώ και πάλι !!
Σε ποιά να καταλήξω?![]()
Το πρώτο μενού το έχει και η PX80 σε σύνδεση με VGA.
Μου την λες γιατί σου δείχνω το service menu της PX80...
Δεν πιστεύω το παραπάνω gamma να είναι καμμιάς άλλης τηλεόρασης....π.χ. καμμιάς VT20??
Διότι αν έχει τέτοιο gamma η U10, θα πηδηχτώ από το παράθυρο!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.