Panasonic TX-P50U20 Plasma TV 50'' vs lg led 47'' LE5300

Θα είναι αρκετά μεγάλη για την απόσταση μου η 46άρα?

Μια χαρα θα ειναι.Στην θεση σου ισως ξανασκεφτομουν την 50u20.
Εχω στο πατρικο μου την 42u20 και ειναι απολυτως ικανοποιητικη για τα χρηματα της.Size matters ...

Αφού όλοι υποστηρίζουν σαφώς πως η LG 50'PK55O είναι καλύερη απο την 50u20 και είναι και πιο φθηνή κατα 50 Ε???

Ναι το έχω καταλάβει αυτό!! Αλλά απο εκεί που είχα αποκλείσει εντελώς τη 50υ20 μου την επάνεφεραν στο προκήνιο.... Δλδ τώρα εγώ που δεν κατέχω απο συγκρίσεις ποιόν να ακούσω ?? και ποια να πάρω??!!

Για να μην μπερδευεσαι, οποια και να παρεις απο τις 3, θα εισαι με ενα μεγαλο χαμογελο στο προσωπο σου.
Παρε οποια σου κανει κλικ ...

Οντως δεν χρειαζεται πολυ μεγαλο αγχος.

Ακομη και η U20 που δεν εχει "400 Hz" και εχει γινει ολοκληρο θεμα μια χαρα δειχνει κατα την γνωμη μου (την εχει φιλος μου σε καφετερια).

Αντιθετα η LE5300 οσες φορες την εχω δει μου φανηκε χειροτερη απο μια 46αρα Sony που εχω μοντελο 2008.

Εγω προσωπικα τηλεοραση που δεν δειχνει καλυτερα απο LCD τριετιας δεν θα την αγοραζα.

Δλδ τώρα εγώ που δεν κατέχω απο συγκρίσεις ποιόν να ακούσω ?? και ποια να πάρω??!!

Ως κάτοχος της panasonic 42U10 και της LG50PK550 και έχοντας μελετήσει και την 46S20 για αγορα μπορώ με απόλυτη σιγουρία να σου πω ότι πρέπει να πας σε 50αρα (ακόμα και για τα 2.80 απόσταστη που θα βλεπεις εσύ). Δηλαδή αν και λίγο καλύτερη σε ποιότητα εικόνας η 46S20 οι 4 ιντσες παραπάνω της LG αξιζουν περισσότερο ως προς την ποιότητα που θα επαιρνες απο την 46S20.
Όποτε το έρωτημα σου είναι αν θα αγοράσεις την LG50PK550 στα 750 ευρώ περίπου ή την panasonic 50S20 στα 1000 ευρώ που την έχουν 2-3 ιντερνετομάγαζα στου skroutz.gr (αν την έχουν σε απόθεμα βέβαια).
Λοιπόν με κάθε βεβαιότητα μπορώ να σου πώ ότι ουτε της 50S20 η ποιότητα είναι 33% πιο πάνω, ούτε της LG η ποιότητα είναι 25% πιο κάτω.
Αν βέβαια πραγματικά σου περισσεύουν 250 ευρώ τότε ναι πάρε την 50S20

Δεν νομίζω πως είναι αθρωπίνως δυνατό να ειπωθει πιο ξεκάθαρα...

Οτι και να αποφασίσεις παράγγειλε την τηλέοραση σου γρήγορα γιατί χάνεις πολύτιμες ώρες απόλαυσης καθήμενος μπροστά στο κομπιουτερ διαβάζοντας για αυτό που θα ήθελες να έχεις αλλά δεν τολμάς να το αποκτήσεις.
Πραγματικά το θέμα το έχουμε εξαντλήσει._

Έκλεισε!!! Εγινε η παραγγελία και περιμένω εναγωνίως την καινούρια μου LG 50 PK550 !!
Να σας ευχαριστήσω όλους για τη βοήθεια σας!! κατέληξα σε αυτή λόγω τιμής και απόδοσης! Ελπίζω να με δικαιώσει η επιλογή μου!

Αν μπορείτε τώρα να μου δώσετε συμβουλές για το στρώσιμο της θα σας ευχαριστούσα καθώς είμαι κανουριος στο χωρο των πλασμα και θα ηθελα να ξερω ακριβως τι να κανω με το που θα ερθει!!!!