- 2 June 2007
- 79
Καλημέρα παιδια.Μετά από αρκετό δίάβασμα και reviews εχω καταλήξει σαυτές τις 2 τηλεοράσεις .η απόσταση είναι κοντά στα 3 μετρα(2,7-3),το δωμάτιο είναι σχετικά σκοτεινό,λίγη αντανάκλαση από παράθυρα αλλα υπάρχει.Βλέπω πολύ ΗD υλικό απο media player,αλλά η οικογένεια πολύ αναλογικό και sd από δορυφορικό δέκτη.τωρα εγώ θέλω πολύ καλή εικόνα να 'εχω κατι που κατευθείαν μου λέει πλασμα αλλά κολάω στο εαν το active 3d είναι πολύ κουραστικό για τα παιδια και να πάω σε passive.εχω δει μόνο σε TX-L47ET5E LED 3d εικόνα και ομολογώ μάρεσε τρελά και τελείως ξεκούραστο.επίσης σκεφτομαι οτι παίρνω και 4 γυαλιά με την προσφορά.Στην πλάσμα βρίσκω προσφορές με 1-2 ζευγη.Διαφορα τιμής στις TV 40E.εκέι που έχω κολήσει είναι (και εφόσον δεν το εχω δει)πόσο κουραστικό θα είναι το 3d στην πλάσμα,αλλά και αν τελικά θα δω μεγάλη διαφορά στην ποιότητα της εικόνας αναμεσα τους σε sd-HD υλικό.επίσης εχω ενα θεμα με το burn in,που πες οτι το κανω σωστά και περάσουν οι 200 ωρες ,αμα κολήσει σε μια εικόνα και 1- ωρες το dvd ή to δορυφορικό,θα εχω πρόβλημα η θα φύγουν τα είδωλα μετα από λίγη ώρα?Μερικές συμβουλές?Ευχαριστώ,Γιάννης.