Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

dion999 ειμαι στην δουλεια και τις σκηνες δεν τις θυμαμαι.το βραδακι ευχαριστως να σου πω.

Καλημέρα!!!

φιλε Νασο καλημερα!καταρχην σε ευχαριστω και παλι(και δημοσιως)που εκανες τον κοπο να ερθεις σπιτι μου(παρα την αρκετα μεγαλη διαδρομη)και να με συμβουλεψεις-βοηθησεις οσο περναει απο το χερι σου τουλαχιστον.το το post σου ειναι αναλυτικοτατο και νομιζω πολυ κατανοητο απο ολους .δεν μπηκα σε πολλες λεπτομερειες γιατι με ειχες ενημερωσει οτι θα εκανες κατι τετοιο.οποτε σε περιμενα....!!!πριν λιγο μιλησα με το τεχνικο της astra και του εστειλα e-mail με τα παραπανω screenshots.θα επικοινωνησω μαζι του σε κανα 2ωρακι να δω τι θα μου πει.

Καλημέρα!!!-bye-

καταπληκτικές οι φωτο!!!!:firstprize: :award:

petran επιστροφη χρηματων το βλεπω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΛΩΜΟ.για αντικατασταση νομιζω το παλευουμε.

Παιδιά, πείτε πάλι λίγο σε ποιες σκηνές εμφανίζεται το πρόβλημα, γιατί θα λαλήσω.
Είδα σκηνές από ένα sampler dvdάκι με το sin city, το χρονικό του Riddick και κάποια άλλα δείγματα και δε διαπίστωσα το παραμικρό.
Μα τόσο τυφλός είμαι πια?

Στεργιο καλημερα.don`t panic ROOM!!!!ΓΕΜΑΤΟ με μυρμυγκια!!!!τοσο εμεση διαφημηση σε αυτην την ταινια-θα ζητησω ποσοστα απο τον παραγωγο!!!!!

Παιδιά, πείτε πάλι λίγο σε ποιες σκηνές εμφανίζεται το πρόβλημα, γιατί θα λαλήσω.
Είδα σκηνές από ένα sampler dvdάκι με το sin city, το χρονικό του Riddick και κάποια άλλα δείγματα και δε διαπίστωσα το παραμικρό.
Μα τόσο τυφλός είμαι πια?

Το ξαναγράφω:

..το γράφω εγώ...στο MATRIX III στο 1:00:22 ...όπου ανοίγει ένα ασανσέρ και βγαίνει ο Μορφέας..το μυρμήγκιασμα φαίνεται έντονα αριστερά και δεξιά στην οθόνη πάνω στο μαύρο της μεταλλικής πόρτας του ασανσέρ...

όσον αφορά το panic room είναι στα πρώτα πέντε λεπτά που μπαίνει η Τζόντι Φόστερ και ξεναγείτε στο σπίτι...να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στο πρόσωπό της και στο makeup..όλα μυρμηγκιάζουν και αλλοιώνονται

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

petran επιστροφη χρηματων το βλεπω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΛΩΜΟ.για αντικατασταση νομιζω το παλευουμε.

Παιδιά, εγώ είχα ένα αντίστοιχο πρόβλημα με μια sony πριν κάποια χρονια, ήταν μια back projection 50", και μετά από ταλαιπωρία ενός έτους και πήγαινε έλα, τσαντίστηκα τόσο πολύ και έστειλα email στην sony ιαπωνίας, μετά από 2 μέρες με πήρε η sony ελλάς και μου πρότεινε αναστροφη τις πωλήσεις.

Λοιπόν ανεξάρτητα με την εξέλιξη του θέματος,δηλαδή τι θέση θα πάρει το service θα ήθελα να πω ότι η τηλεόραση παίζει εξαιρετικά σε όλα τα υπόλοιπα...άλλωστε στου γνωστού μου την συσκευή το πρόβλημα είναι απολύτως ανεκτό...το προσπερνάς...
εγώ δηλαδή θα συμβιβαζόμουν και θα μάθαινα να ζω με αυτό...στην τελική δεν θα έβλεπα το panic room...
ρε παιδια μην τρελλαθούμε κι όλας...

Δηλαδή στανταρισμένα προβλήματα είναι αυτά που εμφανίζονται σε δυο ταινίες?

Και σε όλες τις υπόλοιπες δε βλέπουμε τίποτα ή έχουμε την υποψία?

Αντίστοιχες σκηνές δεν υπάρχουν και σε άλλες ταινίες έτσι ώστε να το ψάξουμε λίγο?

Δηλαδή στανταρισμένα προβλήματα είναι αυτά που εμφανίζονται σε δυο ταινίες?

Και σε όλες τις υπόλοιπες δε βλέπουμε τίποτα ή έχουμε την υποψία?

Αντίστοιχες σκηνές δεν υπάρχουν και σε άλλες ταινίες έτσι ώστε να το ψάξουμε λίγο?

εγώ Στέργιο έχω δει αρκετές ταινίες σ´αυτή την τηλεόραση και ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού δεν εμφάνισε αυτό το πρόβλημα...θα τόβλεπα..νάσε σίγουρος...

Λοιπόν ανεξάρτητα με την εξέλιξη του θέματος,δηλαδή τι θέση θα πάρει το service θα ήθελα να πω ότι η τηλεόραση παίζει εξαιρετικά σε όλα τα υπόλοιπα...άλλωστε στου γνωστού μου την συσκευή το πρόβλημα είναι απολύτως ανεκτό...το προσπερνάς...
εγώ δηλαδή θα συμβιβαζόμουν και θα μάθαινα να ζω με αυτό...στην τελική δεν θα έβλεπα το panic room...
ρε παιδια μην τρελλαθούμε κι όλας...

Νάσο-bye- συγνώμη αλλά διαφωνώ κάθετα!
Δεν πληρώνω σε καμία περίπτωση και κανέναν π....η για να έχω προβληματικό προϊόν...
Προς Θεού!!!

Petran αν είναι προβληματική η συσκευή θέλει ψάξιμο..ότι υπάρχει θέμα υπάρχει...αλλά δεν είναι απόλυτα σίγουρο τι είναι...
αν θέλεις την γνώμη μου είναι η εξής:
αν αρχίσουμε να ψυρίζουμε το κ...λο της μαϊμούς τότε δεν θ´αγοράσουμε ποτέ...το πόσο ενοχλητικό είναι ένα πρόβλημα(στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι..δεν αντιλέγω) έχει να κάνει με τον καθένα και με το που θα κολλήσει το μάτι του....
εγώ το επαναλαμβάνω : ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΛΕΠΑ ΤΟ PANIC ROOM..αλλιώς δεν αγοράζω PLASMA/LCD...

και το ξαναγράφω : θα άξιζε να δούμε πως θα συμπεριφέρονταν η PV600, η 727 και η 7270....

Το ξαναγράφω:

..το γράφω εγώ...στο MATRIX III στο 1:00:22 ...όπου ανοίγει ένα ασανσέρ και βγαίνει ο Μορφέας..το μυρμήγκιασμα φαίνεται έντονα αριστερά και δεξιά στην οθόνη πάνω στο μαύρο της μεταλλικής πόρτας του ασανσέρ...

όσον αφορά το panic room είναι στα πρώτα πέντε λεπτά που μπαίνει η Τζόντι Φόστερ και ξεναγείτε στο σπίτι...να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στο πρόσωπό της και στο makeup..όλα μυρμηγκιάζουν και αλλοιώνονται
To matrix iii το έχω σπίτι. Είμαι περίεργος να δω αν μου το κάνει κ εμένα στην Αμοι. Θα το δω κ θα σας ενημερώσω σύντομα. :chinscratch:

To matrix iii το έχω σπίτι. Είμαι περίεργος να δω αν μου το κάνει κ εμένα στην Αμοι. Θα το δω κ θα σας ενημερώσω σύντομα. :chinscratch:

ναι Μιχάλη κάντο..να δούμε τι γίνεται...
και κάποιος με κάποια PIONEER..έστω την 436..ή την 727...

Ντινο...georgede...που είστε βρε????

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

ρε παιδια μην αρωσταινεται ...........

απολαυστε τις ταινιουλες σας !!!

Τα ίδια κάνουμε όλοι μας, δυστυχώς Βαγγέλη, έχουμε πάψει από καιρό να βλέπουμε την υπόθεση και βλέπουμε την κίνηση της εικόνας, το τρεμόπαιγμα, τα πιξελς, τα τεχνουργήματα, τα.... τα....
Είναι μεγάλη αρρώστια.
Πάντως καλά τα λές εσύ :grinning-smiley-043 το θέμα είναι ποιός ακούει?:grandpa:

..και για να συμπληρώσω την αναφορά:
στην συσκευή του Δημήτρη το φαινόμενο βελτιωνόταν όταν διάλεγες για απόχρωση-νομίζω-την νορμάλ(αντί για ψυχρή ή θερμή)...αν κάνω λάθος ας με διορθώσεις Δημήτρη...
ενώ στην συσκευή του γνωστού μου χειροτέρευε το φαινόμενο όταν διάλεγες νορμάλ απόχρωση..."πάρτο τ' αυγό και κούρευε"

Μα είναι δυνατόν να δίνουμε ένα σκασμό λεφτά για να έχουμε προβληματικά προϊόντα?
Είναι τελείως διαφορετικό νομίζω να πιξελιάζει κ.λ.π και άλλο να "μυρμηγκοσαπίζει" στα μαύρα κ.λ.π..
Δεν ξέρω για σας αλλά δεν θα δεχόμουν ποτέ κάτι τέτοιο..
Όταν πληρώνω έχω απαιτήσεις!

Αλήθεια με ρώτησε κανείς εμένα πως και με τι ιδρώτα έβγαλα αυτά τα λεφτά?
Και μου πουλάει προβληματικό μηχάνημα?
Ε συγνώμη κύριοι αλλά δεν θα πάρω..

Re: Panasonic TH-42PV60E.

Καλημέρα και καλή χρονιά.

Εχω και εγώ την ίδια TV και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος έως τώρα.Θα κάνω το test με το matrix και θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα.
Στο μεταξύ ρίξτε μια ματιά εδώ

http://www.pasctraining.panasonic.com/main/index.jhtml?default=true

στο download section μετα στο pdp displays και μετά στο pictures and plasma symptoms

Γιάννης