Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

burn in ειδικα στα τελευταια πανελ υπαρχει ελαχιστο εως καθολου.δηλαδη -απο οτι εχω παρατηρησει στην δικια μου τουλαχιστον-καποια εντονα λογοτυπα οπως mega,eurosport,alpha,αφηνουν καποιο σημαδι μετα απο καποια ωρα παρακολουθησης αλλα μεσα σε 10-15 λεπτα εχουν εξαφανιστει.
εαν τωρα προβαλεις μια ολόλευκη εικόνα για 1/2 ώρα κάθε 2 ημέρες ,τ πρωτο 6αμηνο η φωτεινότητα των φωσφόρων του πάνελ θα έχει σταθεροποιηθεί σε ένα επίπεδο και μετά δεν θα υπαρχει προβλημα.Μέχρι τότε χρειάζεται λίγη προσοχή.

funkia,κανε μια καλη.....βαλε σε παρακαλω παλι αυτο το panic room και τσεκαρε παλι γιατι επαθα πλακα που ειδα σχεδον τα ιδια ΧΑΛΙΑ στην lg του φιλου μου!

Re: Panasonic TH-42PV60E.

Τώρα έχω μια ερώτηση για τους κατόχους τής TH-42PV60. Σαν plasma Που είναι η τηλεόραση έχει κανείς παρατηρήσει burn-in ? το λέω γιατί από προσωπική εμπειρία plasma Hitachi των δύο μηνών που είχαμε για επαγγελματικούς λόγους στην εταιρία μου - PPT Παρουσιάσεις - αφέθηκε ένα Σ/Κ με σταθερή εικόνα και έχει γίνει ένα πολύ ωραίο burn-in αχρηστεύοντας την τηλεόραση. Και φυσικά δεν το καλύπτει η εγγύηση. Τα logo των καναλιών και ειδικά του star είχα ακούσει ότι έχουν θέμα. Απόψεις από κατέχοντες την τηλεόραση για σχετικά μεγάλο διάστημα ?

Το έχουμε αναφέρει και άλλες φορές αλλά δεν πειράζει, "επανάληψη μήτηρ μαθήσεως"...
Burn-in είναι δύσκολο να πάθει μια νέας τεχνολογίας (νέο panel) plasma. Άντε το πολύ-πολύ να έχει ένα image retention για κάποιο χρονικό διάστημα αλλά φεύγει εύκολα. Επίσης, όσοι αγοράζετε plasma να τη στρώνετε. Είναι ευεργετικό, και για την εικόνα που θα έχετε αργότερα και για το image retention και πόσο εύκολα θα παθαίνει. Έχω postάρει αλλού (εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=5696 ) τι πρέπει να κάνετε για να φτιάξετε ένα DVD για break-in της τηλεόρασης. Φτιάξτε το ( είναι απλούστατο) και βάλτε το να παίζει τα πρώτα 10-20 βράδυα. Εγώ μέσα σε περίπου 10-12 μέρες έχω ξεπεράσει τις 200 ώρες λειτουργίας της τηλεόρασης με αυτόν τον τρόπο. Μην τρελένεστε, τώρα πια, με νορμάλ χρήση, το burn-in δεν είναι μεγάλο πρόβλημα στις plasma, ειδικά στην PV60.

Thanassi εσύ πρέπει να κοιτάξεις τεχνικές για το πώς μπορεί να φύγει το image retention στην περίπτωση που δεν έχει γίνει burn-in. Πιθανόν να υπάρχουν τρόποι να την γλυτώσετε την plasma...

Και εγώ όπως και άλλοι είχαν δώσει αρκετά χρήματα για αγορά CRT πρίν 4/5 χρόνια. Αν είσαι στο ¨τρυπάκι" πάντα θα ψάχνεσαι για κάτι καλύτερο. Προσωπικά είμαι της άποψης να μην δίνεις πολλά χρήματα για αγορά τεχνολογίας που δεν είναι ακόμα έτοιμη - όπως η Full HD. Σε 2 χρόνια μόνο full hd θα υπάρχουν στα ράφια και θα είναι στις τιμές που παίρνουμε τώρα HD Ready. Ζυγίζεις τι θέλεις και παίρνεις. HD υλικό δεν υπάρχει διαθέσιμο σήμερα και δεν θα υπάρχει για τα επόμενα 2/3 χρόνια - off the air - τουλάχιστον.

Τώρα έχω μια ερώτηση για τους κατόχους τής TH-42PV60. Σαν plasma Που είναι η τηλεόραση έχει κανείς παρατηρήσει burn-in ? το λέω γιατί από προσωπική εμπειρία plasma Hitachi των δύο μηνών που είχαμε για επαγγελματικούς λόγους στην εταιρία μου - PPT Παρουσιάσεις - αφέθηκε ένα Σ/Κ με σταθερή εικόνα και έχει γίνει ένα πολύ ωραίο burn-in αχρηστεύοντας την τηλεόραση. Και φυσικά δεν το καλύπτει η εγγύηση. Τα logo των καναλιών και ειδικά του star είχα ακούσει ότι έχουν θέμα. Απόψεις από κατέχοντες την τηλεόραση για σχετικά μεγάλο διάστημα ?

φιλε μου ποιο μοντελο της HITACHI στο εκανε αυτο?????μοιπως η 9700???
σε σχεση με την πανασονικ η 9700 τι λεει ρε παιδια???προσπαθω να βρω αποψεις αλλα πουθενα.την ειδα την πανασονικ απο κοντα και μου αρεσε σαν εικονα αλλα οχι σαν ντιζάιν.με χαλασε καπως η εμφανιση της.επειτα διαβαζω και αυτο για τα φιδια και με εχουν ζωσει και εμενα τα φιδια!!!!!!!ασε που ακουω και κατι για καλιμπραρισματα και στρωσιμο της τιβι για κανα μηνα..ουτε παπακι να αγοραζα...βρε λες να κατσω στα αυγα μου με την παλια φιλιπς που εχω?>?

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

funkia,κανε μια καλη.....βαλε σε παρακαλω παλι αυτο το panic room και τσεκαρε παλι γιατι επαθα πλακα που ειδα σχεδον τα ιδια ΧΑΛΙΑ στην lg του φιλου μου!
Δεν την έχω την ταινία, την ειχα νοικιάσει για να κάνω το τεστ. Χεστην αυτήν , είπαμε ούτως η άλλως είνα πολύ δύσκολη ταινεία χρωματικά με αυτούς τους σκατογκρι τοίχους και τις αντανακλάσεις απο τα έπιπλα.

οκ funkia.απλα ενα τσεκαρισμα ηθελα γιατι μεχρι εχθες ειχα βρει μια ακρη,η lg μου τα ξαναμπερδεψε!αντε να τελειωνουμε γιατι το παρατραβηξαμε μου φαινεται!

Παιδιά ξέρετε ποια βάση δίνουν μαζί με την τηλεόραση? Επειδή στο προσπέκτους της expert την βλέπω με την στρογγυλή βάση και όχι την τετράγωνη που δεν μου αρέσει καθόλου. Επειδή θέλω να παραγγείλω τραπεζάκι! :chinscratch:

Eγώ πάλι θέλω ολόκληρη "αναδόμηση" του δωματιου-βιβλιοθήκης γιατι σε λίγο θα ορμήσει η τηλεόραση να με φάει (μαζί με τους δίσκους). Χρειάζομαι τραπεζάκι, να ανοιξει η βιβλιοθήκη, να βάλω μακρίτερα ράφια κτλ κτλ.... Να ειχα και λεφτά θα ήταν μια χαρά!-bye-

Attachments

• Panasonic.jpg
    Panasonic.jpg
    121.9 KB · Views: 74

Πιστεύω αν βάζανε μια στρογγυλή βάση θα ήταν πολύ πιο ωραία. Δεν θέλω να την κρεμάσω οπότε με βλέπω να κοιτάω και για βάση τηλεόρασης! Αν αλλάζει βέβαια γιατί δεν ξέρω!

Πιστεύω αν βάζανε μια στρογγυλή βάση θα ήταν πολύ πιο ωραία. Δεν θέλω να την κρεμάσω οπότε με βλέπω να κοιτάω και για βάση τηλεόρασης! Αν αλλάζει βέβαια γιατί δεν ξέρω!
Έχει και στρογγυλή (ελλειπτική για την ακρίβεια) βάση.
Απλώς δεν είναι η standard που έρχεται Ελλάδα.
Δεν ξέρω επίσης αν την φέρνει η Ελληνική αντιπροσωπεία ως extra.

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

καλησπερα σε ολους.λοιπον,γρηγορα και συνοπτικα.....πριν μιση ωρα ημουν σε φιλο που εχει plasma LG 50ARI μοντελο με σκληρο δισκο και τα λοιπα.επαιζε με ενα philips απλο με συνδεση component.
στο panic room εκτος απο το πρωτο μενου που βγαζει φιδια σε εμενα ενω στην lg οχι ,η υπολοιπη ταινια ειναι ΧΑΛΙΑ.το ιδιο φαινομενο σε πιο απαλη μορφη!!!αρα κατι παιζει τουλαχιστον με αυτην την ταινια.στο matrix και στην φαση του ασανσερ που σε εμενα πεταει ενα φιδακι ,στην lg δεν δειχνει κατι τετοιο.αυτα προλαβα να τσεκαρω....

ρε σας το ειπα ΕΓΩ ο Βλαχος ...........

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΔΙΣΚΑΚΙ ;;;;;;;;;;;;;;;

η τα δισκακια με αυτην την Ταινια ;;;;;

για κοιτατε το ;;;;;

Eγώ πάλι θέλω ολόκληρη "αναδόμηση" του δωματιου-βιβλιοθήκης γιατι σε λίγο θα ορμήσει η τηλεόραση να με φάει (μαζί με τους δίσκους). Χρειάζομαι τραπεζάκι, να ανοιξει η βιβλιοθήκη, να βάλω μακρίτερα ράφια κτλ κτλ.... Να ειχα και λεφτά θα ήταν μια χαρά!-bye-

DVD club έχεις; :Banane0: -bye-

Βαγγελη,δεν ξερω εαν διαβασες το παραπανω post που εγραψα αλλα οντως η ταινια ειναι ΧΑΛΙΑ και το ειδα και σε μια lg 50αρα.αυτο που ΔΕΝ ειδα σε αυτην ειναι τα γνωστα φιδακια σε αλλες ταινιες(matrix,x-men)που εχω δει στην δικια μου.

DVD club έχεις; :Banane0: -bye-
Τα περισσότερα είναι βινύλια και cd (είμαστε και παληοί djs βλέπεις) και λιγότερα dvd. Και να φανταστείς πως δεν φαίνονται όλα!!!:Banane0:

Έχει και στρογγυλή (ελλειπτική για την ακρίβεια) βάση.
Απλώς δεν είναι η standard που έρχεται Ελλάδα.
Δεν ξέρω επίσης αν την φέρνει η Ελληνική αντιπροσωπεία ως extra.

To έχουμε πει πολλές φορές. Αυτή η βάση (diamond) είναι για την PV600 και δεν δίνεται πουθενά στον κόσμο σαν standard με την PV60. Οπότε ρώτα την αντιπροσωπεία που μπορείς να αγοράσεις (extra) μια βάση από PV600.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

ρε σας το ειπα ΕΓΩ ο Βλαχος ...........

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΔΙΣΚΑΚΙ ;;;;;;;;;;;;;;;

η τα δισκακια με αυτην την Ταινια ;;;;;

για κοιτατε το ;;;;;

To έχω αναφέρει εδώ...κάτω κάτω...
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=102149&postcount=233
Αλλά αυτό είναι ψιλο-άσχετο με το γενικότερο πρόβλημα της τηλεόρασης.

Παιδιά αύριο το απόγευμα παραλαμβάνω κι εγώ! Παρόλο που έφτασα στο τσακ να ακυρώσω την παραγγελία το μπάτζετ μου δεν μου επιτρέπει να κοιτάξω άλλη τηλεόραση με τόσο καλή εικόνα όσο της Panasonic. Δυστυχώς όμως έχω μπει στην πρίζα τώρα και αντί να ανυπομονώ να χαρώ την καινούρια μου τηλεόραση ανυπομονώ να δω αν θα έχει πρόβλημα! Και το χειρότερο είναι ότι μπορεί να μου το εμφανίσει πολύ αργότερα.
Να είστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώσω αν δω ότι έχει πρόβλημα.