Στεργιο καλοριζικη...ολα οκ?
αρα Νεκταριε προφανως δεν εχεις καλο τηλεοπτικο σημα και εχεις "ειδωλο".
οταν την ειχα(γιατι τωρα ειναι στην κουτα ετοιμη προς αναχωρηση)ολα τα φιλτρα ηταν off εκτος απο το φιλτρο εικονας που το ειχα auto γιατι εγω παρνηθα βγαζω και ειναι ψιλοχαλια!!
ωραιος ο Στεργιος.....μπραβο ρε παιδια.τουλαχιστον να ειναι μονο μια η σκαρτη και ας ειναι η δικια μου...δεν πειραζει θα την βρω την ακρη(εεεεε......ξανθοπουλε το παρακανες!!!!)ααααα.....ξεχασα οτι αλλος ενας- μετα απο ψαξιμο κιολας ρε γαμωτο-βεβαια ,ο φιλος mmastro!!!
Νεκταριε...σε τι ρυθμιση εχεις το out του nova απο το μενου "ρυθμισεις τηλεορασης του αποκ/τη?
Από το μενού του NOVA έτσι? Έχω composite. (με Scart τον έχω συνδέσει στο AV1).
Παίζει να θέλει και ρύθμιση το πιάτο γιατί κάποιες ώρες της ημέρας μερικά κανάλια δεν τα πιάνω καθόλου!
Παίζει να θέλει και ρύθμιση το πιάτο γιατί κάποιες ώρες της ημέρας μερικά κανάλια δεν τα πιάνω καθόλου!
Μόλις τη σύνδεσα.
Incredibles, lucky number slevin ok!
Η τιβι δε παίζεται.
Αυτό που με χάλασε είναι η αυτόματη αχρήστευση όλων των συμπιεσμένων αντιγράφων ασφαλείας μου.
ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ!
Γιατι βρε παιδια ετσι? 2 ευρο μονο κοστιζουν πλεον τα dual-layer!
Να βάλω RGB?
Πουυυυυ??????
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.