Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PV60E.

dp88 τι ρυθμίσεις έχεις? Ενώ έχω κάνει calibration με το DVE στα logo των καναλιών μου βγάζουν ψιλοσκιές και τρεμοπαίζουν! Όταν κατεβάζω το sharpness φτιάχνουν αλλά γίνονται θαμπή η εικόνα! Δεν χρησιμοποιώ κανένα από τα φίλτρα P-NR κλπ...

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

Στεργιο καλοριζικη...ολα οκ?

Θενκς!

Έχω αγχωθεί τσάμπα μου φαίνεται.
Δε βλέπω μωβ φίδια (προς το παρών).

Η πλάκα είναι ότι μου φαίνεται άδειο το δωμάτιο τώρα που έβγαλα την 32'' crt από μέσα!

Άλλο ένα κακό είναι το ότι πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξω την κεραία μου! το ελαφρώς απαράδεκτο σήμα τώρα είναι ΠΟΛΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Θα είμαστε on-line. -bye-

αρα Νεκταριε προφανως δεν εχεις καλο τηλεοπτικο σημα και εχεις "ειδωλο".
οταν την ειχα(γιατι τωρα ειναι στην κουτα ετοιμη προς αναχωρηση)ολα τα φιλτρα ηταν off εκτος απο το φιλτρο εικονας που το ειχα auto γιατι εγω παρνηθα βγαζω και ειναι ψιλοχαλια!!

αρα Νεκταριε προφανως δεν εχεις καλο τηλεοπτικο σημα και εχεις "ειδωλο".
οταν την ειχα(γιατι τωρα ειναι στην κουτα ετοιμη προς αναχωρηση)ολα τα φιλτρα ηταν off εκτος απο το φιλτρο εικονας που το ειχα auto γιατι εγω παρνηθα βγαζω και ειναι ψιλοχαλια!!

Από NOVA βλέπω!!!

ωραιος ο Στεργιος.....μπραβο ρε παιδια.τουλαχιστον να ειναι μονο μια η σκαρτη και ας ειναι η δικια μου...δεν πειραζει θα την βρω την ακρη(εεεεε......ξανθοπουλε το παρακανες!!!!)ααααα.....ξεχασα οτι αλλος ενας- μετα απο ψαξιμο κιολας ρε γαμωτο-βεβαια ,ο φιλος mmastro!!!

nova νεκταριε το εκοψα πριν 1 μηνα.οσο εβλεπα απο εκει εκτος απο απιστευτη θολουρα τοσο καμενα λευκα δεν εχω ξαναδει!!!!

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PV60E.

ωραιος ο Στεργιος.....μπραβο ρε παιδια.τουλαχιστον να ειναι μονο μια η σκαρτη και ας ειναι η δικια μου...δεν πειραζει θα την βρω την ακρη(εεεεε......ξανθοπουλε το παρακανες!!!!)ααααα.....ξεχασα οτι αλλος ενας- μετα απο ψαξιμο κιολας ρε γαμωτο-βεβαια ,ο φιλος mmastro!!!

Φίλε μου εύχομαι και σε εσένα το καλύτερο. Μακάρι να τελειώσει καλά αυτή η ιστορία.

Με κάθε επιφύλαξη λέω ότι δεν έχει πρόβλημα η δικιά μου.Τι να πω? προσπαθώ να δω μωβ φίδια ή οτιδήποτε άλλο κακό και...δε μπορώ να διαπιστώσω κάτι.
Αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ καχύποπτος ακόμα και τώρα, αλλά θα δούμε...

Νεκταριε...σε τι ρυθμιση εχεις το out του nova απο το μενου "ρυθμισεις τηλεορασης του αποκ/τη?

Από το μενού του NOVA έτσι? Έχω composite. (με Scart τον έχω συνδέσει στο AV1).

Παίζει να θέλει και ρύθμιση το πιάτο γιατί κάποιες ώρες της ημέρας μερικά κανάλια δεν τα πιάνω καθόλου!

Παίζει να θέλει και ρύθμιση το πιάτο γιατί κάποιες ώρες της ημέρας μερικά κανάλια δεν τα πιάνω καθόλου!

Νεκταριε....αλλαξε την στην επιλογη scart,οχι composite...!!!

διορθωνω.....RGB

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Μόλις τη σύνδεσα.
Incredibles, lucky number slevin ok!

Η τιβι δε παίζεται.

Αυτό που με χάλασε είναι η αυτόματη αχρήστευση όλων των συμπιεσμένων αντιγράφων ασφαλείας μου.
ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ!

Γιατι βρε παιδια ετσι? 2 ευρο μονο κοστιζουν πλεον τα dual-layer! (για καποιες ταινιες αξιζει αυτη η μικρη διαφορα).

Last edited:

αν εχεις τον πρωτο panasat μαλον αυτος φταιει και οχι το πιατο.