Panasonic Viera TH-42PV60E : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PV60E.

Έβαλα RGB και είδα βελτίωση! Πολύ μικρό τώρα το πρόβλημα! Πιστεύω με λίγο ρύθμιση θα φύγει τελείως!

Ευχαριστώωωωωωωωωωωω :grandpa:

και λιγο ευθυγραμμιση το πιατακι σου και εισαι αρχηγος!!βεβαια η θολουρα....θολουρα....δυστηχως η μοναδικη ψηφιακη δορυφορικη στην Ελλαδα απο εικονα(προφανως λογω της μεγαλης συμπιεσης του μπουκετου)ειναι χαλια!!

και λιγο ευθυγραμμιση το πιατακι σου και εισαι αρχηγος!!βεβαια η θολουρα....θολουρα....δυστηχως η μοναδικη ψηφιακη δορυφορικη στην Ελλαδα απο εικονα(προφανως λογω της μεγαλης συμπιεσης του μπουκετου)ειναι χαλια!!

επειμενω πως αν εχει τον πρωτο panasat δε φταιει το πιατο του!!! :damnyou:

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

Παντου!!! εγω τοσο τα αγοραζω σε 1 καταστημα στο χαλανδρι που πουλαει μονο αναλωσημα.Αλλα και σε γνοστες αλυσιδες καπου εκει παιζουν οι τιμες εδω και καιρο.

εγραψα 2 ταινιες 1:1 σε dl verbatim και η μια μετα απο 2-3 παιξιματα δεν διαβαζεται ουτε απο pc πια.η αλλη λυση ειναι split σε 2 dvd οποτε και παλι παιρνεις 1:1 την ταινια σου.απλα καπου στην μεση πρεπει να σηκωθεις να το αλλαξεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

εγραψα 2 ταινιες 1:1 σε dl verbatim και η μια μετα απο 2-3 παιξιματα δεν διαβαζεται ουτε απο pc πια.η αλλη λυση ειναι split σε 2 dvd οποτε και παλι παιρνεις 1:1 την ταινια σου.απλα καπου στην μεση πρεπει να σηκωθεις να το αλλαξεις.

παιδια 2 DVD δισκακια για τις ταινιουλες σας !!!!!!! μη βαριοσαστε να κουνηθειτε απο τον καναπε .να τα αλλαξετε ......

τα διπλης οψεως DVD ειναι μουφες !!!!! ασε που πολλα ( πι σι ρεκορτερ ) δεν τα γραφουν σωστα ......
και ερχονται και πιο ακριβα .....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

παιδια 2 DVD δισκακια για τις ταινιουλες σας !!!!!!! μη βαριοσαστε να κουνηθειτε απο τον καναπε .να τα αλλαξετε ......

τα διπλης οψεως DVD ειναι μουφες !!!!! ασε που πολλα ( πι σι ρεκορτερ ) δεν τα γραφουν σωστα ......
και ερχονται και πιο ακριβα .....

ολες τις "καλες" ταινιες τις εχω γραψει σε dual layer χορις ουτε ενα "παρατραγουδο"! μαλον πρεπει να ξεφορτωθειτε το nero και να "ψαξετε" για κατι καλυτερο!!! ;)
(σε 2 dvd δεν εχω γραψει καμια ταινια....η κανεις κατι σωστα η καλυτερα μη το κανεις! δε ξαναγυριζω στην εποχη των laser-disc που σηκωνομουν για να αλλαξω δισκο!!!)
εντελως φιλικα τα λεω αυτα...μη τα παρετε στραβα! απλα αλλαξτε το nero και δοκιμαστε κατι αλλο πολυ καλυτερο αν σας δημιουργει προβλημα στα dual-layer :grinning-smiley-043

ps.) φανταζομαι οτι εχετε dual-layer dvd-recorder γιατι πρωτη φορα ακουω για προβλημα στην αντιγραφη.

Last edited:

ολες τις "καλες" ταινιες τις εχω γραψει σε dual layer χορις ουτε ενα "παρατραγουδο"! μαλον πρεπει να ξεφορτωθειτε το nero και να "ψαξετε" για κατι καλυτερο!!! ;)
(σε 2 dvd δεν εχω γραψει καμια ταινια....η κανεις κατι σωστα η καλυτερα μη το κανεις! δε ξαναγυριζω στην εποχη των laser-disc που σηκωνομουν για να αλλαξω δισκο!!!)
εντελως φιλικα τα λεω αυτα...μη τα παρετε στραβα! απλα αλλαξτε το nero και δοκιμαστε κατι αλλο πολυ καλυτερο αν σας δημιουργει προβλημα στα dual-layer :grinning-smiley-043

ps.) φανταζομαι οτι εχετε dual-layer dvd-recorder γιατι πρωτη φορα ακουω για προβλημα στην αντιγραφη.

γεμιζεις ομως παλι dvd.ενω με 2 dvd-rw σβηνεις-γραφεις.στα dual γραφεις οτι θες να κρατησεις.....λεω εγω τωρα...

γεμιζεις ομως παλι dvd.ενω με 2 dvd-rw σβηνεις-γραφεις.στα dual γραφεις οτι θες να κρατησεις.....λεω εγω τωρα...

ενοειται οτι το κανεις για ταινιες που αξιζει να κρατησεις! (με 100% ποιοτητα,κουτι,εξωφυλο κτλπ)

σας δινω και ενα "hint" για κατι καλυτερο απο το nero: dvd-fab....platinum.....αξιζει!

Last edited:

ενοειται οτι το κανεις για ταινιες που αξιζει να κρατησεις! (με 100% ποιοτητα,κουτι,εξοφιλο κτλπ)

σας δινω και ενα "hint" για κατι καλυτερο απο το nero: dvd-fab....platinum.....αξιζει!

ναιαιαιαιαι........δεν το συζηταω...απαιχτο!!!!!

οχι,τεταρτη πρωι καταφερα να βρω μεταφορικο μεσο.απο που το πληροφορηθηκες?:chinscratch:

ο προεδρος της panasonic μου το ειπε: "Σημερα περιμενουμε την TV του dp88,αν την φερει σημερα θα του την αλλαξουμε,αν την φερει την τεταρτη θα του την κρατησουμε 1 μηνα και θα του την επιστρεψουμε οπως ηταν" !!!

ο προεδρος της panasonic μου το ειπε: "Σημερα περιμενουμε την TV του dp88,αν την φερει σημερα θα του την αλλαξουμε,αν την φερει την τεταρτη θα του την κρατησουμε 1 μηνα και θα του την επιστρεψουμε οπως ηταν" !!!

ακαρδε dion....παιζεις με τον πονο μου...:frown: θελω να τελειωνει αυτη η υποθεση και να σου πω την αληθεια εχω αγχωθει λιγακι γιατι φοβαμαι μηπως μου αρχισουν τα κινεζικα!!!!

:flipout: :flipout: :flipout:

Η Panasonic βρήκε fix! :grinning-smiley-043

Guys,

Some very good news but should be taken in a positive manner.

1. 4 gentlemen (Management, Sales and Marketing, Service Engineer and Panel Engineer) from Panasonic visited my residence.
2. We had a lengthy converstation and I explained them the phenomenon.
3. They acknowledged the issue and offered me a brand new 2007 make Panny with the latest board, I.C and firmware. They didn't want to replace the parts in the existing Panny as it might have consumed a bit more time and so they offered me a new set. The fix will contain a board replacement with I/C and software change. The previous fix wasn't successfull as some step was missed out by the service engineer.
4. I tested the new TV for the purple snakes and it was almost gone. To me the fix was 90% successful and I am extremely happy with it. I was hardly able to spot the purple snakes with my DVD collection though I observed a bit of fizzing pixels. The engineer mentioned that they have put some software check in place to eliminate the purples to the best extent and they have done their level best. They also mentioned that many HDTVs from manufacturer like Philips, LG, Pioneer etc had similar problem or the some other issues and it's upto the customers to decide if these issues are within their tolerance level. As a manufacturer they are ready to bow to customer's demands and they will try their level best to address these situations though it may not be 100% perfect. At the end I was offered a gift box that had many cookies. I asked them if this was a quality issue for which they replied that this was a quality issue to an extent and the customer support was the biggest problem they faced.
5. The fix will first be available in U.K soon (dates were not mentioned) followed by other countries in Europe. The fix will be carried on case-by-case basis which means that it will be available to only those who have reported the problem (Not 100% sure but it looks like that).
6. I was the one and only person in Japan who had complained about this issue as most of the viewers in Japan usually watch TV with very high picture settings in bright room and care less about picture flaws.
7. The Plasma Panel Engineer mentioned that both PH9 and PX60/600 uses the same panel but the feature set in the Japanese models were advanced when compared to other geographies owing to cost factors (for ex, one the fly firmware upgrades through broadcast-frequency without needing to download it from the internet, advanced picture controls like the ones featured in the PH9, aspect ratio functions, remote layout etc).
8. Panasonic is keeping track of this forum and the comments being made.
9. I have given them many feedbacks from a customer standpoint which they took it in a postive manner.

Overall it was very nice talking to 4 intelligent people and get the problem fixed. There is absolutely nothing to worry and I wish you guys all the best for a successful fix. It is guaranteed to work and enrich your viewing experience.

My hands are numb and I am so excited at the moment that is preventing me from typing further.

Thanks a ton PANASONIC. Appreciate your hard efforts. I will never let you down and will continue patronizing your products.

Will come back later.

Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E.

καλημερα...που το ειδες αυτο ρε Νεκταριε???επισημη ανακοινωση στο site της pana η το γραφει καποιος forumιστας?